MENU

G-Form Pro X Elbow pads

£57.95
£66.95 SAVE £9.00
Zoom
Please select size + colour 
Dark Grey
Black
Black/Yellow
Yellow
Save for later
 pair

Description

G-Form PRO-X elbow pads are flexible, lightweight, breathable, and machine-washable.

G-Form polymer hardens more the faster/harder the impact comes, creating maximum protection only when needed. The fully articulated design offers maximum protection centering on and surrounding your joint, with virtually no bulk. With G-Form protection you never have to worry about compromising on movement – in fact, you won’t even realise you’re wearing them. Perfect and comfortable fit under clothes.

 

Reviews

great product, very comfortable to wear and perfect fit for 10 year old child
Paulina S. (Blanchardstown)
19/09/2017
Rating: 5 of 5!
Molto molto comode .. ho maggiore comfort rispetto alle protezioni dei gomiti tradizionali.. consiglio di comprare questo prodotto
Davide Conte (Sanremo (IM) ITALIA)
05/11/2016
Rating: 5 of 5!
Har ikke brugt dem endnu - men er mere end tilfreds med mine knæ og skinnebens bestikkelse fra g-form
Anders Hauerholt
02/10/2017
Rating: 5 of 5!
Superbes et très confortables. Merci
Juan-Jose Fernandez (Genève)
20/09/2017
Rating: 5 of 5!
Disse albuebskyttere i str. medium passer mig perfekt. Jeg er almindelig afbygning, 175 cm høj og vejer 66 kg.
Tommy Avlastenok (Birkerød)
07/08/2017
Rating: 5 of 5!
Wszystko super polecam!!!
Katarzyna Derengowska (Gdansk)
26/07/2017
Rating: 5 of 5!
Helt super - mycket smidigare och snyggare än jag trodde - har använt dem och de satt perfekt hela tiden - ända nackdelen är att det blev lite fuktigt under dem - blir trots det 5 stjärnor
mariana femling (Valbo)
26/07/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvin istuvat ja hyvän näköiset toimivat suojat!
Samuel Öhman (Parainen)
25/07/2017
Rating: 5 of 5!
De bewegingsvrijheid en het comfort van deze beschermers zijn top! Door een rubber bandje aan de binnenzijde zakken ze niet af. Het bicepsgedeelte had wat mij betreft iets korter mogen zijn. Ik heb niet echt korte armen, maar om die reden maat M omgeruild voor maat S. Maar ook deze had 5 cm korter gemogen. Jammer, anders had ik 5 sterren gegeven.
P. Reijenga (Papendrecht)
20/07/2017
Rating: 4 of 5!
Ik wil ze gebruiken voor bescherming bij paardrijden, ze zijn makkelijk onder een blouse te dragen. ik heb hier voor gekozen omdat ze dun zijn en volgens de beschrijving bij hoge impact goed functioneren
Marina de Haan (Drachten)
03/07/2017
Rating: 5 of 5!
Angenehm zu tragen Gute Passform Endlich kein rutschen mehr
Kai R. (Wahrenholz)
23/06/2017
Rating: 5 of 5!
les plus : léger, reste en place, fin mais une grosse amorti des coups (testé sur un angle de mur assez brutalement) l'amorti est bluffant. les moins : coute un peu chère. je met 5 malgré le prix.
P. sandro (audrieu)
31/05/2017
Rating: 5 of 5!
Flott passform
Morten Lund (Drøbak)
04/05/2017
Rating: 5 of 5!
Sendte retur min søn kunne ikke have dem på men det er et temperament spørgsmål varerne er fine
mette rasmussen (Skagen)
01/05/2017
Rating: 5 of 5!
Ze bevallen prima. Ze zijn heerlijk flexibel, maar beschermen goed; ik kan hard met mijn elleboog tegen een muur slaan zonder iets te voelen. Ik heb tijdens een val met de fiets mijn rechter-elleboog gebroken en ik fiets nu weer met vertrouwen! Ik denk wel dat het belangrijk is om de goede maat te bestellen, ik heb Large besteld en die zitten mij prima (1.86 m en 86 kg) ze zakken ook niet af omdat er bovenin anti-slip rbber zit en ze ademen prima. Goede koop!
Arnold van Harmelen (Almere)
18/04/2017
Rating: 5 of 5!
Een aanrader voor iedereen na een tijdje merk je bijna niet meer dat je ze aan hebt.
Tom Roels (Sint-niklaas)
05/04/2017
Rating: 4 of 5!
Schnelle Lieferung, super Passform, optimaler Schutz.
N. Zethner (Ebsdorfergrund)
15/03/2017
Rating: 5 of 5!
Lätta, smidiga att ha på sej under tröjan, har dock ej trillat på armbågarna ännu
Sukjoo Green (Traryd)
15/02/2017
Rating: 5 of 5!
Heel gemakkelijk, ook voor onder de kledij!!
Caroline Van Wassenhove (Heers)
18/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bester Preis, schnelle Lieferung - beide Daumen hoch!
Dirk Strasser (Heilbronn)
01/09/2016
Rating: 4 of 5!
At first I was a bit not sure if this where strong enough to use them for inline skate, but after actually have some falls with my in-linens skate I have to admit they are pretty damn good protect. I will totally recommend this product.
Juan Carlos Santos
12/08/2016
Rating: 5 of 5!
bardzo dobre, ergonomiczne, mały wielki ochraniacz:))
Bartłomiej Konieczny (Żelków Kolonia, Siedlce)
21/07/2016
Rating: 5 of 5!
Otroligt smidiga och sköna
Fredrik T. (Haninge)
07/07/2016
Rating: 5 of 5!
Bardzo fajna wpełni chroniąca technologia nie utrudniają ruchów całkowicie się o nich zapomina a jednak chronią kiedy trzeba
Dariusz Stępniak (Milanówek)
07/07/2016
Rating: 5 of 5!
Smidiga å snygga!
Martina Svensson (Göteborg)
22/06/2016
Rating: 5 of 5!
Skydden är lätta och smidiga att ta på och av. Fina efter tvätt. Upplever dock att de går lite högt upp på armen och ger mig lite skavsår på ena sidan av en söm högst upp.Har inte haft oturen att testa ut hur de skyddar vi ordentligt fall än...
Ruth Hessner (Gargnäs)
24/05/2016
Rating: 4 of 5!
Grösse passt perfekt, sind angenehm zu tragen. Zeit von der Bestellung bis zum Versand (Schweiz) wie auf der Website kommuniziert.
Sonja W. (Zürich)
19/05/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt passform och känns knappt att dem sitter på
Beatrice Holmberg (Nybro)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Super Schoner. Das Material am Arm ist sehr dünn und man kann die Arme sehr gut bewegen. Das Material am Ellenbogen ist ebenfalls dünn, schützt aber sehr gut.
Patrick E. (Bechhofen)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Gode at have på mærker du ikke har dem på inden under dit tøj og de tager slaget hvis du skulle have bruge det
Thomas P. (Odense NØ)
18/04/2016
Rating: 5 of 5!
Smidiga,sköna och snygga.
Isac Andersson (Ramsele)
05/04/2016
Rating: 5 of 5!
Sitter perfekt och märks knappt! Skyddar verkligen bra vid fall. Rekommenderar varmt!
Camilla L. (Stockholm)
22/03/2016
Rating: 5 of 5!
Genau was ich erwartet habe. Danke an den Kundenservice, der mich in Punkto Größe beraten hat (bei Zwischengrößen das kleinere Produkt)! Superschnelle Lieferung!
Rudolf L. (Wilhelmsburg)
22/03/2016
Rating: 5 of 5!
God pasform - ikke testet endnu heldigvis
Henrik Tvilling (København NV)
16/03/2016
Rating: 5 of 5!
Sidder godt - ikke testet i styrt, så den del kan jeg ikke udtale mig om.
L. Christensen (Fredericia)
04/03/2016
Rating: 4 of 5!
Skön att ha på sig och skyddar faktist jätte bra!
Lia Davydova (Krokom)
23/02/2016
Rating: 4 of 5!
Takie jak chciałem! Perfekt.
Wojciech LIS (Michałowice-Osiedle)
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
Zoals Renate al schreef, het is als een tweede huid. Bij het aantrekken voelt het meteen goed aan. Ik gebruik er één voor bij het skiën (maand geleden elleboog gebroken). Zelfs over de drie weken oude operatiewond voel de beschermer comfortabel aan. Wat de maattabel betreft moet je sneller een wat grotere maat nemen dan wordt aanbevolen. Ik heb het idee dat die van mij iets groter had gemogen, al zit de beschermer prima. Maar bij het aan en uittrekken lijkt het of hij wat klein is.
Richard H. ('S-GRAVENHAGE)
04/02/2016
Rating: 5 of 5!
Très agréable à porter.
M. Pascale (Gagny)
27/01/2016
Rating: 4 of 5!
goood
Ścibor Smolicz (Kołobrzeg - Zieleniewo)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra
Ulrika Persson Nettelvik (Sundsvall)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Bra passform och mycket smidiga. Störs inte av skydden när man åker.
Anna S. (Nykil)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Als een tweede huid, je merkt niet eens dat je ze om hebt. En onder de kleding zie je er ook helemaal niets van.
Renate G. (Binnenstad & Hortusbuurt)
05/10/2015
Rating: 4 of 5!
Sehr guter Artikel und die Abwicklung war optimal. Danke.
Frank Markner (Herne)
30/09/2015
Rating: 5 of 5!
Bra passform.
Jan L. (Malmö)
25/08/2015
Rating: 5 of 5!
Fantastisk pasform.
Johnny Speiermann (Køge)
07/05/2015
Rating: 5 of 5!
Super gode. De er en fornøjelse at have på. Fleksible og behagelige
B. Petersen (Roskilde)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!