MENU
Back |

Tempish Hockey Soft Skate Guards

£5.35
Tempish
Zoom
Please select colour 
White
Black
Pink
Save for later
 pair

Description

This set of universal hockey skate guards from Tempish are made from a durable plastic that will keep your skates protected during transport. The adjuster on the rear can be moved for a secure fit with your specific size of skates.

This pair of protectors fits sizes EU 27 - 48.

Notice: These skate guards are not made for walking on.

Reviews

Great product.
Laura C. (Stockton-on-Tees, Co. Durham)
12/07/2017
Rating: 5 of 5!
Hade önskat skydd man kan gå med.
E. Larsson (Luleå)
01/03/2017
Rating: 4 of 5!
Bien
Guinand Nathalie (Colombier NE)
24/02/2017
Rating: 5 of 5!
Perussuojat.
Ann-Mari U. (Lempäälä)
22/02/2017
Rating: 5 of 5!
gutes Produkt
Gisela A. (Buttisholz)
19/02/2017
Rating: 5 of 5!
Okey
Cecilia ydreståhl (Huskvarna)
13/02/2017
Rating: 3 of 5!
Sladdriga och dålig passform, en är väldigt krokig.
Johan Spector (Nora)
07/02/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vad synd att skydden kändes sladdriga. Just denna sorts skydd är relativt mjuka och är mest lämpade för beskyddning under transport. Om de inte alls fungerar att använda är du välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se med några bilder och ditt ordernummer så ska vi kika på detta.
/Niklas
fungere fint
Marie Louise Thomsen
31/01/2017
Rating: 4 of 5!
helt ok men kändes lite klumpiga (långa) för barnens skridskor men det kanske brukar vara så , vad vet jag..
Hanna N. (Västervik)
25/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Om skydden känns för långa så kan man faktiskt kapa av en del av det bakre som sticker ut. Tänk bara på att inte kapa dem för mycket så att skydden blir oanvändbara. Har du några funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se eller 0770-171070.
/Niklas
Alt er perfekt, jeg skulle "bare" have nogle billige beskyttere til mine skøjter, så de ikke ødelægger noget i tasken, eller nogen skærer sig på skøjterne, og det fik jeg. Hurtig levering, så Skatepro kan anbefales ;-))
Anders S. (Ballerup)
24/01/2017
Rating: 5 of 5!
På "hockey" skøytene måtte vi sette de med bøyen bak, ellers ville de ikke sitte på.men det er kanskje meningen. Da satt de i alle fall helt fint.
Heidi ø. (Råde)
24/01/2017
Rating: 3 of 5!
Bare i orden
Karina Nielsen (Esbjerg V)
23/01/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvin pysyvät paikoillaan ja helppo katkaista oikean mittaisiksi :o)
T. Viitanen (Jyväskylä)
23/01/2017
Rating: 5 of 5!
ihan ok , mutta oisko ilman pohjareikiä parempi. Menee helposti hiekkaa väliin altapäin
Ilkka Pitkänen (Seinäjoki)
20/01/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Kiitos palautteestasi! Nämä teräsuojat eivät sovellu kävelyyn, vaan ne on tarkoitettu suojaamaan luistimien teriä esimerkiksi kuljetuksen/säilytyksen aikana. Valikoimastamme löytyy kuitenkin myös kävelyyn tarkoitettuja teräsuojia, ja jos tarvitset apua oikeanlaisten suojien valinnassa, meihin voi ottaa yhteyttä joko puh. 09-31584390 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen email@skatepro.fi :) /Eija
Die Schienen sind super. Allerdings waren bei meinen Eislaufschuhen schon einfache Schoner dabei (das war aus der Produktbeschreibung nicht ersichtlich), die im Grunde gereicht hätten.
Mag. Sandra Maren Grubinger (Obertrum am See)
19/01/2017
Rating: 5 of 5!
super
chauveau eric (La Roche Sur Yon)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Perus luistinsuojat
Juuli Partanen (Kerava)
16/01/2017
Rating: 5 of 5!
kjekt å ha
Atle Johnsen (Kvelde)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super fint
Jonas Kragh Zachariassen (Randers SØ)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bonne tenue aux patins grâce aux réglages avec les élastiques.
Matteo Gerbino (Halle)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super
Michael Engmose Pedersen (Aalborg)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
tilfreds
karin h. (Odder)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
De blev købt på nettet til et par børneskøjter... foreslået af siden så man tror det nærmest er tilbehør. de er alt for store og kan ikke bruges
Anders Matthesen
03/01/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Jeg beklager hvis vi ikke har haft det beskrevet tydeligt nok i produkt teksten. Skøjtebeskytterne er universale og passer størrelser fra 27-48, man kan skære dem blot til hvis de er forlange. Kan de alligevel ikke bruges, tager vi ubrugte vare retur i 180 dage. Har du spørgsmål til dette er du velkommen til at kontakte os på email@skatepro.dk eller 70 500 333 /Bjarke
Er super tilfreds med varen. Den er taget i brug og sønnike er rigtig godt tilfreds. Pakket forsvarligt ind så varen ikke ville tage skade under forsendelsen.
Laila johansen (Viborg)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Passer ikke ordentlig til skøytene de ble anbefalt til.
Stine R. S. (Vestfossen)
30/12/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Stine
Skøytebeskytterne er universale og kan justeres i lengden med den bakre delen ved å sette den i et nærmere spor. Om de er for lange, så kan man godt skjære av det ekstra bakre stykket så de ikke blir så lange ;)
//Petter
Passade bra till de skridskor jag köpt
Tommy Karlsson (Enköping)
30/12/2016
Rating: 4 of 5!
De beskytter klingen vældig fint under opbevaring.
Y. Luu (Odense NØ)
19/12/2016
Rating: 5 of 5!
De er gode til at passe på klingen. Men de er ikke gode at gå med, der savner jeg den gamle type, som næsten låste sig fast.
Tommy Bendixen (Korsør)
01/07/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Disse skøjtebeskyttere er, som du har erfaret, desværre ikke designet til at gå med, men er til at beskytte dine hockeyskøjter under transport, så klingerne ikke bliver sløve eller skøjten ridset. Ønsker man beskyttelse til at gå med, så kan man med fordel vælge en som CCM Forstærket skøjtebeskyttelse: https://www.skatepro.dk/161-8088.htm
/Phillip
oke
Pieter V. (Oostende)
24/02/2016
Rating: 4 of 5!