MENU
×
Back |

Tempish Hockey Soft Skate Guards

£5.35
Tempish
Hot
Zoom
Please select colour 
White
Black
 
1

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
pair
  Save for later

Description

This set of universal hockey skate guards from Tempish are made from a durable plastic that will keep your skates protected during transport. The adjuster on the rear can be moved for a secure fit with your specific size of skates.

This pair of protectors fits sizes EU 27 - 48.

Notice: These skate guards are not made for walking on.

Reviews

Guards were perfect. Very impressed with the product and the service :)
Cameron D. (Plymouth)
05/01/2018
Rating: 5 of 5!
Fits tempish crox and neo-x, verso kids skates when trimmed down a bit. Good quality.
stephen davis (Southminster)
28/11/2017
Rating: 5 of 5!
Great product.
Laura C. (Stockton-on-Tees, Co. Durham)
12/07/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvät, kevyet, säädettävät.
Katja Aulavuori-Rosvall (Helsinki)
05/06/2018
Rating: 4 of 5!
trés bien R.A.S
george katia (LOCOAL- MENDON)
09/05/2018
Rating: 5 of 5!
Passar perfekt!
Adam T. (Bandhagen)
03/04/2018
Rating: 5 of 5!
Les protections ne s'adaptent pas très bien aux lames. Peut-être parce que la marque est différente.
André Ronsse (Sint-Genesius-Rode)
22/03/2018
Rating: 3 of 5!
Ok gör vad de ska
Fredrik s. (Holm)
12/03/2018
Rating: 4 of 5!
Funkar bra.
Robert Sandberg (Katrineholm)
09/03/2018
Rating: 5 of 5!
Hyvät.
Jaana Järvinen (Kauhajoki As)
02/03/2018
Rating: 5 of 5!
Funkar klockrent till barnens skridskor!
Thomas Sahlin (Djurhamn)
01/03/2018
Rating: 5 of 5!
Toimivat hyvin. Helppo laittaa paikoilleen hyvin joustavan kumilenkin ansiosta. Helposti sai puukolla hieman lyhennetyä, että on sopivemmat pieniin luistimiin.
sanna ahvenainen (Järvenpää)
26/02/2018
Rating: 5 of 5!
Skyddar bra under transport, men tror ej de håller att ”gå på”.
Anette kullberg (Hässleholm)
23/02/2018
Rating: 4 of 5!
Virker som de skal
Britt Dyrving Jessen (Odense C)
20/02/2018
Rating: 4 of 5!
Mycket snabb leverans. Lätt att justera både längd och spänne.
Pekka Kosonen (Bandhagen)
07/02/2018
Rating: 5 of 5!
Nja, passar sådär, ramlar ganska lätt av. Ger dock ett transportskydd som är bra speciellt då skridskorna är nyslipade.
Olov Lindskog (Knivsta)
07/02/2018
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Det var tråkigt att höra att de inte sitter på så bra. Om du önskar att vi kollar på skydden så är du välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se. Där du gärna får skriva informationen om produkten och skriva ditt ordernummer. Ha en fin dag!

MVH
Martina
Skøjtebeskytterne fungere rigtig fint. Det er muligt at flytte holderen, så den passer på flere forskellige størrelse skøjter :-)
Torben Pedersen (Esbjerg)
07/02/2018
Rating: 5 of 5!
Hyvät on olleet...
M. Laine (Kajaani)
31/01/2018
Rating: 4 of 5!
Funkar fint!
Elisabeth Lundin (Frillesås)
19/01/2018
Rating: 4 of 5!
super lindas pero suuuuuper largar jajaja! Perfectas para los nuevos patines!
L. Nader (Mérida)
17/01/2018
Rating: 5 of 5!
Livraison rapide comme tout le reste
Wipfli Corinne (Cornaux NE)
16/01/2018
Rating: 5 of 5!
Parfait :-)
François Rochat (Morges)
16/01/2018
Rating: 5 of 5!
Werken goed, zijn stevig.
D. M. (Wessem)
15/01/2018
Rating: 5 of 5!
Les protections ne sont complètement droites sur les lames. J'ai dû un peu les tordre pour les faire adhérer aux lames.
Sonia V. (La Croix (Lutry))
15/01/2018
Rating: 4 of 5!
ok!
Tobias Koerner (Jestetten)
11/01/2018
Rating: 4 of 5!
De er fone
Birgitte Fossing
10/01/2018
Rating: 3 of 5!
Passen leider nicht richtig. Plastik nicht gut
Inge Schairer (Engstingen)
10/01/2018
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Liebe Inge,

bei den Kufenschonern handelt es sich um universelle Schoner, die auf Größen von 27-48 passen sollten. Sie sind außerdem größenverstellbar. Sollten sie gar nicht auf die Kufen deiner Schlittschuhe passen, sind sie vielleicht fehlerhaft. In diesem Fall bitte ich dich uns zu kontaktieren, damit ich möglicherweise einen Umtausch veranlassen kann. Solltest du lediglich Schwierigkeiten bei der Einstellung der Schoner haben, kannst du dich natürlich auch bei uns melden. Gerne helfen wir dir persönlich mit den Schonern weiter.

Mit freundlichen Grüßen,
Jelte
fungerer rigtigt godt. De er halvbløde og bøjelige, og skridsikre når skøjterme stilles før/efter brug. Jeg kortede dem af med en metalsav og sleb efter med sandpapir, med godt resultat. der er en gummistrop, som passer godt på hockey-skøjter, og som kan flyttes til det ønskede hak
Jan og Agnieszka Larsen (Pandrup)
10/01/2018
Rating: 5 of 5!
Super fine beskyttere. Nemme at sætte på og justere i størrelsen. Kan evt. nemt skæres til og afkortes i længden. Hurtig levering. MEGET tilfreds!
Charlotte K. (Aalborg)
10/01/2018
Rating: 5 of 5!
okay
Johanna S. (Törbel)
10/01/2018
Rating: 4 of 5!
Super nemme at sætte på og fungerer perfekt
Kristian kubert (Holbæk)
08/01/2018
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering, skøjter og -beskytter passede perfekt. Handler gerne igen.
Heidi M. (Nørresundby)
08/01/2018
Rating: 5 of 5!
Ils sont nickel !
T. Christelle (AURAY)
08/01/2018
Rating: 5 of 5!
Fajna sprawa
Emilia Gniazdowska (Złotów)
08/01/2018
Rating: 5 of 5!
Veldig bra.
Sissel Haga (Finstadjordet)
08/01/2018
Rating: 5 of 5!
sehr gutes Material
Viktor Wiedmer (Mühleberg)
07/01/2018
Rating: 5 of 5!
Hyvät on!
Atte N. (Sieppijärvi)
06/01/2018
Rating: 5 of 5!
Passede perfekt, lette at justere, når man lige finder ud af det
Henrik Smedegaard (Esbjerg)
05/01/2018
Rating: 5 of 5!
Passer ikke til barnets skøytene som ble anbefalt. Skal bruke i framtiden.
Elena Kozhevnikova (Sandnes)
14/11/2017
Rating: 3 of 5!
Rigtig fine og nemme, kan dog ikke så nemt være i den skøjtetaske som vi købte til, da de er ret lange! Men de er nemme at tage på og af, og bliver siddende på skøjten
Karin Klarskov
30/10/2017
Rating: 5 of 5!
Dottern älskade färgen. Lätta att sätta på skridskorna
Julia K. (Säffle)
25/10/2017
Rating: 5 of 5!
Hade önskat skydd man kan gå med.
E. Larsson (Luleå)
01/03/2017
Rating: 4 of 5!
Bien
Guinand Nathalie (Colombier NE)
24/02/2017
Rating: 5 of 5!
Perussuojat.
Ann-Mari U. (Lempäälä)
22/02/2017
Rating: 5 of 5!
gutes Produkt
Gisela A. (Buttisholz)
19/02/2017
Rating: 5 of 5!
Okey
Cecilia ydreståhl (Huskvarna)
13/02/2017
Rating: 3 of 5!
Sladdriga och dålig passform, en är väldigt krokig.
Johan Spector (Nora)
07/02/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vad synd att skydden kändes sladdriga. Just denna sorts skydd är relativt mjuka och är mest lämpade för beskyddning under transport. Om de inte alls fungerar att använda är du välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se med några bilder och ditt ordernummer så ska vi kika på detta.
/Niklas
fungere fint
Marie Louise Thomsen
31/01/2017
Rating: 4 of 5!
helt ok men kändes lite klumpiga (långa) för barnens skridskor men det kanske brukar vara så , vad vet jag..
Hanna N. (Västervik)
25/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Om skydden känns för långa så kan man faktiskt kapa av en del av det bakre som sticker ut. Tänk bara på att inte kapa dem för mycket så att skydden blir oanvändbara. Har du några funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se eller 0770-171070.
/Niklas
Alt er perfekt, jeg skulle "bare" have nogle billige beskyttere til mine skøjter, så de ikke ødelægger noget i tasken, eller nogen skærer sig på skøjterne, og det fik jeg. Hurtig levering, så Skatepro kan anbefales ;-))
Anders S. (Ballerup)
24/01/2017
Rating: 5 of 5!
På "hockey" skøytene måtte vi sette de med bøyen bak, ellers ville de ikke sitte på.men det er kanskje meningen. Da satt de i alle fall helt fint.
Heidi ø. (Råde)
24/01/2017
Rating: 3 of 5!
Bare i orden
Karina Nielsen (Esbjerg V)
23/01/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvin pysyvät paikoillaan ja helppo katkaista oikean mittaisiksi :o)
T. Viitanen (Jyväskylä)
23/01/2017
Rating: 5 of 5!
ihan ok , mutta oisko ilman pohjareikiä parempi. Menee helposti hiekkaa väliin altapäin
Ilkka Pitkänen (Seinäjoki)
20/01/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Kiitos palautteestasi! Nämä teräsuojat eivät sovellu kävelyyn, vaan ne on tarkoitettu suojaamaan luistimien teriä esimerkiksi kuljetuksen/säilytyksen aikana. Valikoimastamme löytyy kuitenkin myös kävelyyn tarkoitettuja teräsuojia, ja jos tarvitset apua oikeanlaisten suojien valinnassa, meihin voi ottaa yhteyttä joko puh. 09-31584390 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen email@skatepro.fi :) /Eija
Die Schienen sind super. Allerdings waren bei meinen Eislaufschuhen schon einfache Schoner dabei (das war aus der Produktbeschreibung nicht ersichtlich), die im Grunde gereicht hätten.
Mag. Sandra Maren Grubinger (Obertrum am See)
19/01/2017
Rating: 5 of 5!
super
chauveau eric (La Roche Sur Yon)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Perus luistinsuojat
Juuli Partanen (Kerava)
16/01/2017
Rating: 5 of 5!
kjekt å ha
Atle Johnsen (Kvelde)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super fint
Jonas Kragh Zachariassen (Randers SØ)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bonne tenue aux patins grâce aux réglages avec les élastiques.
Matteo Gerbino (Halle)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super
Michael Engmose Pedersen (Aalborg)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
tilfreds
karin h. (Odder)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
De blev købt på nettet til et par børneskøjter... foreslået af siden så man tror det nærmest er tilbehør. de er alt for store og kan ikke bruges
Anders Matthesen
03/01/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Jeg beklager hvis vi ikke har haft det beskrevet tydeligt nok i produkt teksten. Skøjtebeskytterne er universale og passer størrelser fra 27-48, man kan skære dem blot til hvis de er forlange. Kan de alligevel ikke bruges, tager vi ubrugte vare retur i 365 dage. Har du spørgsmål til dette er du velkommen til at kontakte os på email@skatepro.dk eller 70 500 333 /Bjarke
Er super tilfreds med varen. Den er taget i brug og sønnike er rigtig godt tilfreds. Pakket forsvarligt ind så varen ikke ville tage skade under forsendelsen.
Laila johansen (Viborg)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Passer ikke ordentlig til skøytene de ble anbefalt til.
Stine R. S. (Vestfossen)
30/12/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Stine
Skøytebeskytterne er universale og kan justeres i lengden med den bakre delen ved å sette den i et nærmere spor. Om de er for lange, så kan man godt skjære av det ekstra bakre stykket så de ikke blir så lange ;)
//Petter
Passade bra till de skridskor jag köpt
Tommy Karlsson (Enköping)
30/12/2016
Rating: 4 of 5!
De beskytter klingen vældig fint under opbevaring.
Y. Luu (Odense NØ)
19/12/2016
Rating: 5 of 5!
De er gode til at passe på klingen. Men de er ikke gode at gå med, der savner jeg den gamle type, som næsten låste sig fast.
Tommy Bendixen (Korsør)
01/07/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Disse skøjtebeskyttere er, som du har erfaret, desværre ikke designet til at gå med, men er til at beskytte dine hockeyskøjter under transport, så klingerne ikke bliver sløve eller skøjten ridset. Ønsker man beskyttelse til at gå med, så kan man med fordel vælge en som CCM Forstærket skøjtebeskyttelse: https://www.skatepro.dk/161-8088.htm
/Phillip
oke
Pieter V. (Oostende)
24/02/2016
Rating: 4 of 5!