MENU
Back |

JD Bug Classic 1 Kids Scooter

£42.95
£44.95 SAVE £2.00
JD Bug scooter & scooter parts
Zoom
Please select colour 
Blue
Pink
Red
Black
SFR Basic Helmet
SFR Basic Helmet (XXS-S - Black)
£18.951 pcs
£14.95  Show size guide
Save for later
 pcs

Description

Foldable kids scooter with big wheels for a comfortable ride. Easy to ride but also easy to fold and take with you. Height adjustable handlebar.
Recommended for ages 5 years and up.

Specifications

Total height:
63-86cm
Wheel diameter:
120mm
Deck design:
Foldable
Max rider weight:
220lbs
Weight:
97oz
Headset type:
Non-integrated
Deck length:
19.7" (50cm)
Deck width:
3.81" (9.7cm)
Fork type:
Threaded
Bar material:
Aluminium
Bar height:
500-620mm
Bar width:
305mm
Material:
Chrome Steel, Aluminium
Bearing precision:
ABEC-5
Brake type:
Bolt/Spring
Assembly:
Assembled

Reviews

Robust and light; works for my 6year-old
T. Varghese (Dublin)
22/09/2017
Rating: 5 of 5!
Flott sparkesykkel for nybegynnere, og sikkert mange andre også.
Torstein M. (Mittet)
11/10/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvsad kvalitet till ett väldigt bra pris.
Christoffer Falk (Åkarp)
04/10/2017
Rating: 4 of 5!
Det går løbende godt med produktet
Bente Jensen (Risskov)
07/08/2017
Rating: 5 of 5!
Fint fint
Marianne Mathiasen (Glostrup)
21/07/2017
Rating: 5 of 5!
Super!
Josefine Tovesson (Södra Sandby)
05/07/2017
Rating: 5 of 5!
Hulajnoga rewelacyjna ! Dobre wykonanie, lekko się prowadzi, stabilna. Jedyny minus to brak pasa do noszenia, ale oczywiście nie miało go być.
Dorota Kuźniak (Głogów)
08/06/2017
Rating: 5 of 5!
Vi fikk tilsendt en brukt sparkesykkel eller returvare. Orginal embalasjen var revet i stykker på kortsiden og sparkesykkelen var i god stand som ny.... bare at man kunne se at den var blitt prøvd eller brukt. Post pakken som de sendte med var hel og fin... Derfor var det lett å skjønne at det var en brukt vare eller returvare. Jeg ønsket å returnere sparkesykkelen, men min datter på 6 år var for glad for å vente på en slik prosess, retur og få tilsendt et nytt produkt osv. Ekstra minus til skatepro ved at de prøvde å skjule mine negative omtale.... siden dette er min 2.eller 3. gang jeg skriver denne omtalen med kun 1 stjerne... og dortsatt ikke sett min omtale på skatepro.no ...
Yung-Ling Wang (Vestby)
10/05/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Yung-Ling
Det høres absolutt ikke godt ut at du har mottatt en som er brukt. Er det slik at du mottar en vare som ikke lever opp til forventningene eller har skader, vil vi meget gjerne at du kontakter oss på email@skatepro.no med noen bilder av sparkesykkelen, så skal vi se hva vi kan gjøre for deg.

Din anmeldelse fra tidligere er ikke slettet/skult. Alle anmeldelser skal godkjennes manuelt slik at ingen profaniteter eller urelevante kommentarer fremkommer på et produkt eller siden. Derimot kan jeg forsikre deg at vi ikke fjerner eller skjuler omtaler uansett om de er negative eller positive. Din anmeldelse ligger på hjemmesiden, da vi gjerne vil være så transparente som mulig :)
//Petter
Dottern är nöjd. Hon är 8 år. Mycket bra service!
Jessica B. (Mölnlycke)
18/04/2017
Rating: 5 of 5!
Veldig solid
Morten Kristiansen (Spydeberg)
12/04/2017
Rating: 5 of 5!
Top geregeld
Rafel Pieterse (Assen)
12/04/2017
Rating: 5 of 5!
Fantastiskt snabb och bra service! Vi var lite sent ute med vår beställning, men det gjorde inget då leveransen var så snabb!
Marina P. (Hovås)
10/04/2017
Rating: 5 of 5!
c pas mal mais c un peut cher
manaa nejmeddine (LA COURNEUVE)
15/03/2017
Rating: 4 of 5!
Snygg och bra utförande Mycket prisvärd kvalitet och perfekt för den lite tuffe men äñnu ovane junioråkaren
Hannele Fällgren (Märsta)
13/03/2017
Rating: 5 of 5!
Step gekocht voor ons 5 jarige dochtertje. Aanrader! Makkelijk te monteren. Stoere sticker en plastic (arm) bandje erbij.
caroline s. (Zutphen)
18/02/2017
Rating: 5 of 5!
nemt og hurtig fra jer som altid
Brian Juel
08/02/2017
Rating: 5 of 5!
Et rigtigt fint løbehjul, som vores barnebarn blev meget glad for til sin 6 års fødselsdag. Dejligt, at højden kan reguleres. Et super godt produkt, som varmt kan anbefales.
Emma Schnejder (Viborg)
21/01/2017
Rating: 5 of 5!
Er zat na levering speling in het balhoofd van de step waardoor deze aanliep (schurend geluid). Na opnieuw aandraaien/stellen van het balhoofd is dat nu verleden tijd maar een ietsje beetje speling blijft (bij te vast aandraaien valt het stuur niet meer te draaien). Verder een fijne step.
M. Linden (Voorhout)
19/01/2017
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Bedankt voor je feedback! Wat jammer dat jullie nog speling ervaren. Neem gerust contact op mocht je het gevoel hebben dat de step niet naar behoren werkt. We kijken graag of we kunnen helpen.

/Gwen
Løbehjulet var lige det som var ønsket. Lækkert. God betjening og hurtigt fremme efter at have bestilt.
inge doris jensen (Brøndby Strand)
06/01/2017
Rating: 5 of 5!
Fint løbehjul - en glad dreng herhjemme.
Jakob N. (København K)
05/01/2017
Rating: 4 of 5!
Innostava menopeli. Tuntuu toimivan hyvin. Toimitus oli todella nopea, kiitos!
Kaisu Heino (Nousiainen)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Pigen var godt tilfreds med løbiehjulet
Eva faarkrog (Vinderup)
04/01/2017
Rating: 4 of 5!
Rigtig god kvalitet til min 5 årige datter
Ole Rækby Larsen (Virum)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super service og løbehjul i god kvalitet.
Finn Hansen
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Alt i orden
E. Bojsen
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Vores barnebarn på 7 år fik dette løbehjul i julegave. Det er et fint løbehjul i god kvalitet.
Ole Westh Jensen
31/12/2016
Rating: 5 of 5!
Jättenöjd
Siv Johansson (Mönsterås)
31/12/2016
Rating: 5 of 5!
Godt tilfreds nem at bestille, og hurtigt levering så godt tilfreds
Per Christensen
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
Superfint løbehjul til min datter på 5 år. Fin kvalitet til prisen!
K. Petersen
15/11/2016
Rating: 5 of 5!
Sparkcykeln gillades starkt av 6-åringen! Känns som bra kvalitet, smidig och lätt att fälla ihop för att bära med sig. Dessutom nedsatt pris just vid detta köp vilket gjorde den extra prisvärd.
Helena K. (Stockholm)
08/11/2016
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul et glad barnebarn
Annette Sjørring
27/10/2016
Rating: 5 of 5!
Er ikke givet i gave endnu. Men virker rigtig fint og så til den pris
Pernille Dornhoff Nielsen
20/10/2016
Rating: 5 of 5!
En bra nybörjarcykel, enkel att montera.
Åsa P. (Borensberg)
13/09/2016
Rating: 4 of 5!
Mycket nöjd. Bra produkt, service och leverans. Bra produktinformation som medförde att min 4-åriga som blev toppen nöjd. Bra med glidskydd då det blir bra grepp för fötterna.
Amelie Arnberg (Trelleborg)
06/09/2016
Rating: 5 of 5!
God kvalitet for pengene
René Johannes Lund (Karlslunde)
05/09/2016
Rating: 5 of 5!
Känns stabil och bra. Det blev mer vi föräldrar som använde den än 5-åringen som plötsligt absolut skulle ha sin trehjuliga (Minimicro också från Skatepro). Funkar bra för oss också.
Sofia C. (Stockholm)
04/09/2016
Rating: 5 of 5!
Min femåring blev jättenöjd, och storasyrran blev avundsjuk. Känns bättre än en del andra jag kikat på i samma prisklass.
Björn A. (Södertälje)
25/08/2016
Rating: 5 of 5!
Min dotter Selma 6 år önskade att byta ut sin Frostkick mot en sådan som grannflickan hade (en Stadiumkick). Hennes omdöme på denna kickbike var att den var lika bra eller faktiskt ännu bättre. Hon är helnöjd men pappan tyckte att den var ett irriterande glapp i styret. Väl värd pengarna.
Cecilia T. (Svärtinge)
05/08/2016
Rating: 4 of 5!
Très satisfait de notre achat. Qualité au rendez vous par contre le rouge des poignées tire plutôt sur le framboise... expédition rapide
Lusson de Singly (Mouguerre)
04/08/2016
Rating: 5 of 5!
Muuten hyvä, mutta potkulaudasta puuttu tärkeä seisontatuki. Sen puutetta en osannut tutkia ennen ostopäätöstäni.
Rauni Salo (Oulu)
02/08/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  On totta, että joissakin potkulaudoissa on seisontatuki, ja toisista se puuttuu. Yleensä isorenkaiset potkulaudat on varustettu seisontatuella (eivät toki kaikki mallit) ja tässä potkulaudassa seisontatukea ei ole. Voit kuitenkin halutessasi palauttaa potkulaudan takaisin meille, kunhan se on käyttämätön. Lukaise www.skatepro.fi/retur saadaksesi lisätietoja tuotteen palauttamisesta. /Eija
Super fint løbehjul til pige på 4 år :-)
Henriette Ravn Jørgensen
19/07/2016
Rating: 5 of 5!
Dottern älskar sin sparkcykel. Och jag är positivt överraskad att den är så bra för det priset.
Mari Sjögren (Borlänge)
14/07/2016
Rating: 5 of 5!
Der Roller ist super! Wir haben ihn unserem Sohn zum 3. Geburtstag geschenkt und er kommt prima damit klar. Er ist jedoch zuvor schon immer den Roller seines Bruders (205er Rollen) gefahren. Nun hat er endlich seinen eigenen. Die Verarbeitung scheint solide zu sein, er ist stabil, leise und lässt sich prima fahren. Wir sind sehr zufrieden und würden den Roller wieder bestellen. Vielen Dank an das Team von SkatePro..Bestellungsbearbeitung und Versand sind 1A :-)
Christiane L. (Frechen)
13/07/2016
Rating: 5 of 5!
5åringen er superfortnøyd med denne:)
Elise Valeur (Svolvær)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Super nöjd med varorna och den snabba leveransen! :)
Ramona Salo (Häggeby)
23/06/2016
Rating: 5 of 5!
Fijne, goede step voor onze zoon van 6, die er erg blij mee is
M. Bartels (Den Hoorn)
19/06/2016
Rating: 5 of 5!
8-åringen är supernöjd. Känns gedigen och robust
Maria Gabrielsson (Hindås)
14/06/2016
Rating: 5 of 5!
Bra kvalité , snabb leverans ,fint skick även med tillägget presentförpackning !
Joakim k. (Norrköping)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Super service og produkt i høj kvalitet:-)
Louise Hamann (Tranekær)
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul til en attraktiv pris som junior blev meget begejstret for.
Tage S. Rasmussen
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Bra värde för pengarna!
Carl W. (Limhamn)
10/01/2016
Rating: 4 of 5!
Jättenöjd, snygg bra kvalitet. Jag köpte en röd till mitt barnbarn.
Marie Hill (Linghem)
09/01/2016
Rating: 5 of 5!
JD Bug Classic 1 løbehjulet er overfor mig blevet anmeldt meget rosende af brugeren. (4 år) Billederne der fulgte med mailen viser et kæmpe smil. Jeg er overbevist om at det er det rigtige drengen har fået. Der var ingen problemer ved forsendelsen og emballagen var hel og intakt!
L. Holm (København S)
08/01/2016
Rating: 5 of 5!
Vil havde en god oplevelse ved at handle hos SkatePro. Varen kom til tiden og levede fuldt ud op til forventningerne.
Casper Garsdal
08/01/2016
Rating: 5 of 5!
Et rigtig dejligt løbehjul, som vores dreng på 10 år bruger flere gange dagligt ! Nemt at klappe sammen og folde ud igen.
helena rasmussen
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Købte 2 løbehjul til mine børnebørn på 4 og 6 år. De blev glade for dem og tog dem i brug med det samme (indendørs). Løbehjulene er i god kvalitet, lette og sikre at køre på. Jeg har kun positive ting at side om dem og kan anbefale dem til andre.
Bendt Svendsen (Slagelse)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Det er anden gang, jeg har købt JB Bug Classic løbehjul, det er flot og solidt. God pris. Hurtig levering og venlig betjening.
K. Lund (Ry)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Lever op til forventningerne. Børnene er helt vildt glade for dem.
Søren Nielsen (Lundby)
29/12/2015
Rating: 4 of 5!
Prima stepje, goede kwaliteit. Kleinkinderen zijn er gek mee.
Arnold Goossens (Haarlem)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Bra vara! Rekommenderas!
Ingmar Eriksson (Lönsboda)
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig fint og nemt at folde sammen. Hurtig levering. alt i alt en rigtig god oplevelse!
Mai Hornung Helmer
01/12/2015
Rating: 5 of 5!
Det svarede fuldstændig til barnebarnets forventninger. Forældrene er meget glade for, at det kan foldes sammen.
Hanne Hansen
11/11/2015
Rating: 5 of 5!
Bra kvalitet och välbyggt. Mycket nöjd.
Roland Berg (Stockholm)
02/11/2015
Rating: 5 of 5!
Stabil och bra sparkcykel för ett bra pris.
Johannes M. (Stockholm)
20/10/2015
Rating: 4 of 5!
Mycket nöjd 5-åring och stabil sparkcykel för det låga priset.
Stina Östberg (Landskrona)
13/10/2015
Rating: 4 of 5!
God og solid. Fin høgde. Har opplevd "skrangling" på tidligere sparkesykler, det har ikkje denne. Tommel opp!
Kirsti Oma (Høyanger)
02/10/2015
Rating: 5 of 5!
Godt kvalitetsløbehjul. Ruller godt og virker til at være stabilt, solidt og godt. Jeg er godt tilfreds
Rune Kure (Skødstrup)
29/09/2015
Rating: 5 of 5!
Ihana näppärä ja laadukas, edulliseen hintaan nähden tosi positiivinen yllätys. Aikuiselle myös käyttökelpoinen hieman hillitympään menoon
Kirsimaria Lehtinen (Kaipola)
29/09/2015
Rating: 5 of 5!
Anden gang vi køber løbehjul hos skatepro og det er der flere grunde til. - Nem bestilling på nettet. - Hurtigt klar til afhentning - Gode produkter, som fuldt ud lever op til forventningerne.
L. Drejer (Hinnerup)
21/09/2015
Rating: 5 of 5!
Meget tilfreds
Anne-Marie Wesselhoff Hvitved
12/08/2015
Rating: 5 of 5!
Enkel og grei sparkesykkel. Litt dårlige bremser så skosålen smelter pga varmen bremsen gir når du bremser ned en 100m lang bakke. Betalte 369.- for den, førpris 499.- i følge websiden til SkatePro, men føler meg litt lurt når jeg ser at andre har denne til 249.-
Nils Johan Gabrielsen (Kopervik)
06/08/2015
Rating: 3 of 5!
Hurtig forsendelse og en meget tilfres datter
Thomas Bach
29/07/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvä lauta, mutta ohjainlaakeri on löysä. Vika, joka tuntuu vaivaavan kaikkia lautoja merkistä ja mallista riippumatta.
Väinö Forss (Tampere)
27/07/2015
Rating: 4 of 5!
Vår 6-åring är helnöjd! Rullar bra och enkel att packa ihop.
Emma S. (Förslöv)
14/07/2015
Rating: 4 of 5!
Toppenfin!
Åsa M. (Luleå)
14/07/2015
Rating: 5 of 5!
Fin størrelse til vores datter som blev 6 år. Har ikke prøvet det så meget endnu men tegner positivt.
Grith Kristensen
11/07/2015
Rating: 5 of 5!
Virker solidt. Min dræng på 5 år virker fornøyd.
Maria Jorem Ajspur (Hedehusene)
09/07/2015
Rating: 4 of 5!
Levede op til mine forventninger
Tina Tjeen Andersen (Bagsværd)
25/06/2015
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn på 4 år er rigtig glad for sit nye løbehjul.
Torsten Lybeck (Gentofte)
23/06/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig fint løbehjul til en god pris. Det virker solidt.
Aron Rauff (Brabrand)
22/06/2015
Rating: 5 of 5!
Tilfreds. Rigtig fint løbehjul. Og datteren blev glad.
Berit Møller (Herlev)
17/06/2015
Rating: 4 of 5!
Produkt zgodny z opisem i dostawa towaru również OK. pomimo że dostawa była z Belgii i- dostarczono o czasie. Super sprzedawca.
Piotr Grzywa (Bieruń)
16/06/2015
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Dziękujemy za komentarz. Przypomnę tylko, że nasz magazyn znajduje się w Danii i stąd wychodzą nasze paczki, dlatego czas oczekiwania na zamówienie to 3 dni robocze, z Belgii jeszcze nic nie wysyłamy :)/Paweł
Rigtig fint løbehjul til min 4 årige søn. Han kunne køre på det med det samme. Bestilt søndag - leveret tirsdag. Super ekspedition.
Brian Skov (Værløse)
11/06/2015
Rating: 5 of 5!
Et simpelt basisløbehjul, men det fungerer 100%! Det kører, som det skal, virker sikkert - er fuldt ud tilfreds! Har købt det til min datter på 6 år - passer til niveau/alder...
Kristian Drachmann (Hinnerup)
10/06/2015
Rating: 5 of 5!
Kaikin puolin hyvä lauta !
Satu N. (Oulunsalo)
08/06/2015
Rating: 5 of 5!
Hintansa arvoinen kaikin puolin.
Lari A. (Turku)
02/06/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg er meget tilfreds med produktet, tak
Bente Yding (Hillerød)
27/05/2015
Rating: 5 of 5!
Super flot service. Blev rigtig godt rådgivet omkring af køb af løbehjul til et barn. Løbehjulet blev leveret allerede dagen efter og lever fuldt ud op til forventningerne. Kan varmt anbefale jer til andre.
Susan Klitgaard Pedersen (Vejle)
20/05/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket trevlig sak till sjuåriga dottern, känns välbyggd. Kul att den även funkar till många vuxna :-)
Johannes Lundström (Umeå)
19/05/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd 3-årig kille.
Britt Mortensen (Malmö)
12/05/2015
Rating: 5 of 5!
Hieno menopeli!
Mika Rissanen (Kouvola)
12/05/2015
Rating: 5 of 5!
Tosi hyvä, vauhdikas potkulauta 7v tytölle! Ainoa miinus on aika kova tärinä näin hyväksi laatupotkulaudaksi Vrt. markettien tarjontaan. Suosittelen!
Mirva B. (Laukaa)
10/05/2015
Rating: 4 of 5!
Rigtig god kvalitet
Emil Rømer (Helsingør)
07/05/2015
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul, nemt at bruge
Mette Just (Søborg)
06/05/2015
Rating: 5 of 5!
Superbra! Stabil och ändå lättmanövrerad tycker dottern 9 år
Åsa Borglund (Vallentuna)
01/05/2015
Rating: 5 of 5!
Super
Scor aps (att: Katrine) (Køge)
30/04/2015
Rating: 5 of 5!
perfekt!
Ciaran Murray (Bagsværd)
30/04/2015
Rating: 5 of 5!
Vi har netop købt dette løbehjul til vores 5 årige datter, og hun er så glad og kan nu løbe hurtigt afsted, da vi bruger det som transport. Service og levering I top!
Louise Ernemann (Rungsted Kyst)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Vilken happening för vårt barnbarn. Lyckan var total. Hon ville aldrig sluta sparka. Perfekt för hennes ålder på 5 år. Mkt snabb leverans tackar vi för!!
Ingrid Olofsson (Limhamn)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket kvalitet för pengarna :)
Gerry Nilsson (Höganäs)
27/04/2015
Rating: 5 of 5!
Super!
Jenny P. (Skarpnäck)
22/04/2015
Rating: 5 of 5!
Super kvalitet! Og virkelig god service :-)
Rebecca-May Løwe (Svebølle)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd kille, som använder den dagligen. Mycket snabb leverans. Tack.
Anna-Karin Abelsson-Lans (Vinninga)
18/04/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvä potkulauta ekaluokkalaiselle. Nopea toimitus!
Satu H. (Joutseno)
01/04/2015
Rating: 5 of 5!
Super fin! Jätte nöjd! Om det bli dags för en ny igen så blir det absolut en till sån här och här ifrån er. Dottern jätte glad och nöjd!!
Ulrika Johansson (Landskrona)
31/03/2015
Rating: 5 of 5!
känns som bra kvalitet. Fin design. Min dotter blev jättenöjd. Bra service och snabb leverans från företaget. Jag ger helheten toppbetyg
Paula H. (kristinehamn)
31/03/2015
Rating: 5 of 5!
Fuldt ud tilfreds
Gitte Stokholm (København S)
26/03/2015
Rating: 5 of 5!
Super fint løbehjul. Rigtig godt til prisen!
M. Christensen (Aabyhoej)
26/03/2015
Rating: 5 of 5!
Godt første løbehjul til vores 5- årige dreng. Han blev bare så glad!
Kristina Ersson (Frederiksberg c)
18/03/2015
Rating: 5 of 5!
Hon blev jätteglad!
Stefan Jakobsson (Göteborg)
04/03/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtigt godt løbehjul til prisen. Min datter på 5 år elsker sit nye røde løbehjul. Meget nem og sikker indstilling af højden på styret.
Anders Lassen (Borre)
23/02/2015
Rating: 5 of 5!
Dottern är helnöjd, även föräldrarna som inte kunnat låta bli den ;), hög maxvikt. Robust och smidig produkt, samt bra service från företaget från beställning till även efter avslutat köp. Vi är nöjda med produkten!!
Jenny Roos (Svalöv)
20/02/2015
Rating: 5 of 5!
Fint løbehjul til min søn på 3 år. Nemt at klappe sammen.
José Bakker
17/02/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtigt godt løbehjul til prisen til min 4 årige søn God service og hurtig levering
Maria B. (Hurup Thy)
07/02/2015
Rating: 5 of 5!
god vare til prisen. vigtig at kunne købe reservedele i samme firma.super hurtig levering.
Jørgen Mortensen (Agerskov)
28/01/2015
Rating: 5 of 5!
Vare helt i top, og ingen problemer med forsendelse.
Philip R. (København N)
21/01/2015
Rating: 5 of 5!
Är riktigt robust och känns hållbar, något helt annat än de fällbara sparkcyklar du hittar i leksaksbutiken. Har en angiven maxvikt som klarar en vuxen. Transporten fungerade utmärkt. Prisvärd produkt och bra service!
Markus O. (Hässelby)
16/01/2015
Rating: 4 of 5!
God kvalitet til prisen
Iben Buch Andersen (Låsby)
09/01/2015
Rating: 5 of 5!
Service helt i top og varerne bestemt tilfredsstillende
Else Jochumsen (Varde)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg sendte dette løbehjul tilbage, fordi jeg fandt ud af, at et andet løbehjul var bedre. Selve tilbage forsendelse og tilbagebetaling af penge var super.
lene koustrup madsen (Herlufmagle)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Superfint begynderløbehjul til en glad 7-årig
Marianne Voss (Vojens)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig god kvalitet for pengene!
Malene Dyveke Folkmann Sommer (Frederikshavn)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Vi er meget tilfredse og hele familien kan bruge det, selvom det var købt til vores femårige datter.
Dorthe Mose Rasmussen (Årslev)
07/01/2015
Rating: 4 of 5!
Fine og stabile. Fungerer fint til mine drenge.
Tina S. (Vanløse)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Sonen på 5 år blev väldigt nöjd med sparkcykeln. Kvalitetsmässigt kändes den bra och bra peng för en första cykel. Leverans kom efter ett par dagar utan problem. Rekommenderas.
K. Rosendahl (Gävle)
07/01/2015
Rating: 4 of 5!
Fin, god løbehjul til prisen, børnebørn har taget dem (2) i brug.
Dagmar Hermansen (Odense NV)
07/01/2015
Rating: 4 of 5!
Løbehjulet er super til en på 5 hun blev jublende glad og bliver flittigt brugt
Hanne Jensen (Gørlev)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd. Det ända som kunde varit annorlunda är att sparkcyckeln inte har ett stöd.
C. Nelin (Vallentuna)
06/01/2015
Rating: 4 of 5!
En mycket prisvärd bra sparkcykel. SkatePro är också ett mycket bra företag med ett gott bemötande. Snabb leverans och vid fel som uppstår rättar medarbetarna till detta omedelbart. Kan varmt rekommendera att handla produkter härifrån.
Annneli Kylén (Borås)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Helt ok!
Susanne Permin (Hillerød)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Grymt bra!
Therezia Stefanzdotter Wirén (Stockholm)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Fint løbehjul til en god pris
Signe Balslev (København N)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Flott sparkehjul.
Monica Revheim (Hordvik)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Detta blev en riktigt bra julklapp till 7 åriga barnbarnet. Jättefin sparkcykeln enkel att montera ihop. Super snabb leverans.
Tage Lundberg (Nykvarn)
04/01/2015
Rating: 5 of 5!
Jättefin sparkcykel. Vi har köpt 2 st som julklapp för var dotter 7 år och sydterdotter 6år.Flickorna jättenöjda.
T. Jonsson (Lönsboda)
31/12/2014
Rating: 5 of 5!
Solid sparkesykkel, kjøpt til 4 åring, men som også kjøres litt av voksen 80 kg.
Thomas Bjørnebo (Brekstad)
31/12/2014
Rating: 5 of 5!
Det er ogsa super.
Andrea Boteva (Ringkobing)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Rullar finfint, lätt att fälla upp styret. Ska beställa en till!
Lillemor Hedman (Uppsala)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket bra, julklapp till 6-åring !
Janet Johansson (Helsingborg)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig fint løbehjul til prisen! Min søn på 3 år er vild med det.
Louise Træholt Sørensen (Skive)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Een degelijke step!
A. Roorda (Etten-Leur)
29/12/2014
Rating: 4 of 5!
Lever op til vores forventninger og matcher vores 5- årige datters behov :-)
Anne-Sophie Lynggaard (Lystrup)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig fint løbehjul til pengene
Rasmus K. (København K)
04/12/2014
Rating: 5 of 5!
Fin kickbike till bra pris!!
Annica karlsson (Söderhamn)
03/12/2014
Rating: 5 of 5!
Super
Heidi Thyø Marqweis (Nakskov)
20/11/2014
Rating: 5 of 5!
OK!
Anders Schmidt (Brønshøj)
19/11/2014
Rating: 4 of 5!
Min dotter älskar denna (5 år). Kanon och enkel att hantera utan montering. Extra plus för den otroligt snabba leveransen!
Lisa Påhlsson (Malmö)
19/11/2014
Rating: 5 of 5!
Super sprzęt:》polecam
Anna Hrapek Szeflińska (Leszno)
13/11/2014
Rating: 5 of 5!
Vi är nöjda med köp o leverans,men då det är julklappar så hoppas vi att produkten är utan anmärkning Med vänlig hälsning Åke
Åke Gunnarsson (SYOCKARYD)
11/11/2014
Rating: 4 of 5!
Mijn kleinzoon is er erg blij mee. En het stepje ziet er goed en degelijk uit en natuurlijk: lekker stoer!
Trees R. (Malden)
10/11/2014
Rating: 5 of 5!
Super fint løbehjul. Hurtig levering og god service
Lene H. (Kastrup)
29/10/2014
Rating: 5 of 5!
Smidig, vår 5 åring är supernöjd!
ylva strömberg (björnlunda)
28/10/2014
Rating: 5 of 5!
Fint til leg og til at komme frem på. Ikke velegnet til trick, hop og ramper
Oscar Lieberkind (Næstved)
28/10/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er korrekt. Løbehjulet er ikke et trick løbehjul, og vi anbefaler derfor ikke at man bruger det til dette. Derimod er det et godt løbehjul til transport og leg. Søger man et trick løbehjul bør man kigge under kategorien "trickløbehjul". /Martin
Rigtig fint løbehjul - hurtig lev.
Anne B. (Haslev)
21/10/2014
Rating: 5 of 5!
Super fin! Min datter på 6 år er veldig fornøyd! Barnets høyde 125 cm
Anita Åstrøm (Ottestad)
21/10/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtigt fint løbehjul!
Mafalda Santos Marques Resende (København K)
17/10/2014
Rating: 5 of 5!
Superbra, enkelt att bara sätta igång utan montering! Rullar bra och tyst!
Kenneth Gunstad (Björklinge)
24/09/2014
Rating: 4 of 5!
Hurtig levering må man sige, jeg bestilte det mandag formiddag og havde det tirsdag. Min datter på 9 er vild med det. Fin kvalitet!
Jette Hansen (Assens)
23/09/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt løbehjul til en fantastisk god pris ! Og ikke minst fik vi rigtig god service og hurtig levering ( 1 dag) av vare.
Anette Knudsen (Middelfart)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Kan kun sige godt for dette :)
Dea Hammer Toftkær (København S)
27/08/2014
Rating: 5 of 5!
Super godt løbehjul til prisen
Rikke Hansen (FarumFarum)
25/08/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt til min 5-årige søn. Virker gedigent, så fuld tilfredshed herfra :- )
Solveig Münchow (Valby)
21/08/2014
Rating: 5 of 5!
Nopea toimitus. Potkulauta tukevan oloinen. 8-v tyttö ollut tyytyväinen.
Juha M. (Mäntsälä)
13/08/2014
Rating: 4 of 5!
Rigtig godt løbehjul og hurtig levering.
Gitte Nielsen (Odense N)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
God løbehjul hurtig service
Kurt Jensen (Fredericia)
17/07/2014
Rating: 5 of 5!
Gode løbehjul. Til ok penge. Meget begejstrede unger
Marianne Holmboe (Mørkøv)
16/07/2014
Rating: 4 of 5!
Hurtig levering. Produktet lever op til forventning.
Mette Johannesen (Skive)
16/07/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg er fult ud tilfreds, det gjorde stor lykke. Venligst Gurli Knudsen.
Gurli Knudsen. (Faaborg)
09/07/2014
Rating: 5 of 5!
Bestilte 2 stk. JDBug Classic løbehjul, blev leveret som lovet 2 dage efter bestilling. De skulle med på køretur til Italien og gives som gave til ungerne (3 og 6 år) fordi de (forhåbentlig) klarede køreturen super godt. Vores unger blev ellevilde da de fik det :) Kvaliteten er helt i top, det kan I roligt købe.
Mikkel Bjørlund Elgstrøm (Hillerød)
04/07/2014
Rating: 5 of 5!
Med de store hjul blev det simpelthen et Hit for Barnebarnet på 5 år; Broderen på 7 ville gerne have et magen til. Jeg - Morfaderen skulle da også lige prøve det.
Benny Hansen (Taastrup)
03/07/2014
Rating: 5 of 5!
Fedt løbehjul til pengene
Mie Have Thomsen (Risskov)
02/07/2014
Rating: 5 of 5!
Mkt nöjd. Vår 5-åring superlycklig. Smidig att fälla ihop. Inte samma precision som en trick men ger ändå bra kvalitetskänsla och ffa prisvärd.
Fredrik Widar (Hönö)
01/07/2014
Rating: 4 of 5!
Zeer mooie en degelijke step!
Franssen Gilbert (Zonhoven)
01/07/2014
Rating: 5 of 5!
een goede step met lekkere soft wieltjes en de hand vaten houden ook lekker beet groeten van Benjamin de Jong
Th de Jong (Ouddorp)
24/06/2014
Rating: 5 of 5!
Efter meget venlig og kompetent rådgivning vedr. løbehjul til en 3-årig valgte jeg dette, der viste sig at være fuldstændig perfekt til sådan en lille størrelse.
Marie Kærsgaard (Birkerød)
24/06/2014
Rating: 5 of 5!
anden gang jeg køber løbehjul fra JD BUG, det første er 17 år gammelt og kører super fint stadigvæk, så der er høje forventninger til dette også. Li nu er det perfekt at løbe på, til min datter på 10.
Alexander Storm (Munkebo)
18/06/2014
Rating: 5 of 5!
Smidig, stabil och bra! Passar perfekt till fyra-åringen och jag tror den kommer att vara i många år
Martina S. (Lomma)
18/06/2014
Rating: 4 of 5!
Virkeligt godt løbehjul til billige penge, og hurtig levering :-)
Louise Würtz (Karup)
11/06/2014
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul, kører perfekt.
Julie Bjørn - Andersen (Dragør)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Laadukkaan tuntuinen potkulauta.
Johanna T. (Jyväskylä)
04/06/2014
Rating: 4 of 5!
Fin sykkel til transport. Solid, men ikke til triksing.
Einar Jonassen (Lyngdal)
21/05/2014
Rating: 5 of 5!
Superbra, enkelt att bara sätta igång utan montering! Rullar bra och tyst!
Karin Martyris (Stockholm)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
Na verschillende bezoeken aan het skatepark van Hasselt kocht ik via Skatepro (website op aanraden van "echte" skaters) voor mijn kids (meisje 6 jaar / jongen 5 jaar) deze oerdegelijke en veilige step. Een minpuntje is dat het zwarte beschermkapje aan het plooischarnier steeds loskomt...., maar dit heeft geen invloed op de werking en de veiligheid van de step. Degelijk materiaal voor een eerlijke prijs !!! Pj uit Alken (België)
Philippe Jacquet (Hasselt)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul. Kom frem dagen efter bestillingen
Kit Nørskov Jensen (Sønderborg)
27/04/2014
Rating: 5 of 5!
Ingen problemer. Perfekt løbehjul til min datter på 6 år.
Thomas jensen (København Ø)
23/04/2014
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul til en 5 årig dreng.
Anders Pedersen (Randers SV)
23/04/2014
Rating: 5 of 5!
4-åringen åkte lycklig iväg. Bra service och juste produkt. Nöjd!
Jörgen Palm (Järfälla)
15/04/2014
Rating: 4 of 5!
Superhurtig levering. Mit barnebarn på 6 yderst tilfreds. Ser ud til at kunne holde til en del
Hans Jørn Bock (Horsens)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
Super fedt løbehjul. Langt bedre kvalitet end i legetøjsbutikkerne.
Michael W. (Slangerup)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
Det er et super løbehjul, mit barnebarn på 7 år er meget glad for det
Lonnie Smith (Kongens Lyngby)
03/04/2014
Rating: 5 of 5!
Super god kvalitet :-). Derudover hurtig levering. Meget tilfreds.
Bianca West Kaxe Lindhøj (Herning)
27/03/2014
Rating: 5 of 5!
Tukevan oloinen scootti alakoululaiselle.
Ilari Mäkinen (Tampere)
24/03/2014
Rating: 5 of 5!
Toppen+++++
Eva Olson (Markaryd)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtigt godt løbehjul. Ruller godt samt klare fint en 3 årigs div raseri anfald.
philip christensen (københavn s)
13/03/2014
Rating: 4 of 5!
Meget tilfreds. Super løbehjul til den 4 årige. Super hurtig levering :-)
Karin Dahlgård (Frederiksberg C)
12/03/2014
Rating: 5 of 5!
Prima product, makkelijk op te bergen of mee te nemen. Kan lang mee door de makkelijk in hoogte te verstellen stuur.
Daniella Ketelaars (Aarle-Rixtel)
08/03/2014
Rating: 4 of 5!
Helt perfekt
Kim Vestergaard (Kastrup)
03/03/2014
Rating: 5 of 5!
meget tilfreds, god kvalitet, hurtig levering tak!
Jørn Østergaard (Aarhus C)
26/02/2014
Rating: 5 of 5!
Laadukas ja tyylikäs. Toimi 6v-tytöllä oikein hyvin :)
Tiina Teräväinen (Lempäälä)
22/02/2014
Rating: 5 of 5!
Fedt løbehjul. Kan stærkt anbefales.
Trine Lampe (Søborg)
20/02/2014
Rating: 5 of 5!
løbehjulet levet fuldstændig op til vores forventninger , samtidig var det en hurtig og flot levering af varen noget vi , hvis vi får behovet vil gøre brug af igen , tak for det
Bente Andersen (Nakskov)
07/02/2014
Rating: 5 of 5!
Det er 3. gang jeg køber den her løbehjul (den første blev stjålet og nu er begge børn vilde med løbehjul). Jeg synes det er en super lille løbehjul, det har været meget stabil, simple og slidstærk også til min 3-årigs hensynsløs behandling af den. Prisen er god, og der er ingen dinngedar med den.
Lorraine Jensen Hayles (København S)
21/01/2014
Rating: 5 of 5!
En herlig fødselsdagsgave til vores 6 årige banrbarn. letløbende og robust og både salg og forsendelse og selvfølgelig produktet var i orden. Det er anden gang jeg handler hos SkatePro, og jeg kan varmt anbefale virksomheden. STEEN, Køge
Steen Rasmussen (Køge)
17/01/2014
Rating: 5 of 5!
Godt stærkt løbehjul til sønnen på 5 år. Kanon hurtig levering, og god hjælp til rådgivning
Merete Hansen (Blokhus)
16/01/2014
Rating: 5 of 5!
Vores søn er glad for løbehjulet. Det kan lige det som han forventede.
Gabrielle Sidsel Høybye (Kirke Såby)
15/01/2014
Rating: 4 of 5!
god kvalitet
Christine Brauner (Mørke)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
fuld tilfreds og meget hurtig levering.
pernille brethvad (københavn)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
God kvalitet.
Brit El Moutamid (Nykøbing Falster)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Vi er super tilfreds - varer og service har været i top
Hanne Nielsen (Fredericia)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Et godt løbehjul. Bruges af vores drenge på 5 og 8 år - de synes begge, det passer godt i størrelsen (justeret til hver deres højde). De store hjul gør løbehjulet nemt at køre på. God til prisen.
Anna Thomsen (Brabrand)
14/01/2014
Rating: 5 of 5!
Et fornuftigt løbehjul til prisen
Dorthe Jensen (Vissenbjerg)
13/01/2014
Rating: 4 of 5!
Jeg har ingen erfaring indenfor denne produktgruppe, men de lever fuldt op til forventningerne. De kører væsentlig bedre end den 200 kr. model vi have købt i BR nogle år tidligere. Super praktisk er de også.
Ingo Struve (Sønderborg)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Køb, betaling og levering var perfekt. Koblingen som bruges når løbehjulet skal foldes sammen bliver ret hurtigt defekt. Det er for os sket på to ud af to. Ellers et fint løbehjul til prisen.
Flemming Hald (Hadsten)
09/01/2014
Rating: 4 of 5!
De vakte virkelig glæde og passer fint til børn på 3-4 og 5 år.
Bjarne Borbjerg Jakobsen (Vejle)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Løbehjulet bragte lykke juleaften hos datteren.. Super hurtig levering & varen lever 100% op til forventningerne.
Diana Mechlenborg Møller (Billund)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Min datter er rigtig glad for løbehjulet. Det er et super løbehjul:-) Hurtig levering og ingen problemer mor er også tilfreds:-)
Stinne Rotbøll (Randers NØ)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg har før handlet ved SkatePro. Har købt rulleskøjter som vores barnebarn er meget glad for. Da det yngste barnebarn ønskede sig løbehjul, var jeg ikke i tvivl om hvor det skulle købes. Hun er 5 år og meget glad for løbehjulet.
Inge Fanny Jensen (Greve)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Det gav glæde til vores barnebarn. Virker som et godt produkt
Arne Hvid (Saltum)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg er super tilfreds med kvaliteten og prisen er meget rimelig. Det ruller godt, og er nemt at pakke sammen. Det bruges dagligt som transport middel til og fra tog station af person på 75 kg. Det er super meget nemmere end at have en cykel med toget.
Niels V. Knudsen (Hellerup)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Lynhurtig levering og et begejstret barnebarn!
Helle Scheibel (Hillerødrød)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Allt ok!
Ove Drejenstam (Göteborg)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Det var helt fint.... God service.... Ingen problemer.....
Birgitte Hansen (Helsingør)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
God kvalitet, og fungerer flimrende til vores 5 årige dreng, og også til faderen :-) Kan anbefales, hvis man søger et billigt men super godt løbehjul.
Lars Koch Hansen (Kolding)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Top top
Frans Andersen (Jelling)
06/01/2014
Rating: 5 of 5!
Besluttede også at købe løbehjul hos jer efter de gode. Erfaringer med rulleskøjterne. Heller ikke denne gang blev vi snydt, passer perfekt, nemt at indstille og børnene løber og løber
Ib davidsen (Vordingborg)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Tuote on ollut sitä mitä ostaessani luvattiin.
Taru Lainkari (Valkeakoski)
03/01/2014
Rating: 4 of 5!
God kvalitet!. Nemt at indstille og klappe op og ned.
Thomas Nielsen (Odder)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
God kvalitet, enkel å slå sammen. Solid utførelse - tåler godt en røff gutt. Theodor er en stor 5,5-åring (127 cm høy) men kan bruke denne i flere år til pga justeringen av styret (som han klarer å gjøre selv).
Jannike Dyrhaug (Sørvik)
04/10/2013
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul. Min syvårige søn er vild med det. Hurtig ekspedition og levering i netbutikken.
Frederik M. S. Barfod (Rødovre)
29/09/2013
Rating: 5 of 5!
God kvalitet! - bruges flittigt og hårdt af vores 4-årige datter. Nemt at indstille og klappe op og ned.
Lars Holm Olsen (Arden)
17/09/2013
Rating: 5 of 5!
Helt som forventet. Fint produkt:)
Silje Lafton (Jevnaker)
16/09/2013
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul!
Line Næser (Silkeborg)
12/09/2013
Rating: 5 of 5!
alt er som det skal være, til en 5 og 7 årig hurtig og nem handel/levering
Lise Midjord (Kongens Lyngby)
05/09/2013
Rating: 5 of 5!
Lækkert løbehjul til 11-årig dreng
Mette Bjerg (Højbjerg)
04/09/2013
Rating: 5 of 5!
Superfint løbehjul fra 4 år.
Henrik Curtz (Gentofte)
03/09/2013
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd med sparkcykel och snabb levering. Tack!
Samantha Wilson (Djursholm)
28/08/2013
Rating: 4 of 5!
Fint løbehjul til prisen. Nemt at anvende og nemt at klappe sammen.
Pernille Høj Bay (Brabrand)
19/08/2013
Rating: 5 of 5!
Alt i top som vanligt
bettina thulstrup (Vejby)
12/08/2013
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering. Fin kvalitet. Mine bedste anbefalinger herfra.
Søren Bak (Tjele)
04/08/2013
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul til prisen. God kvalitet, nem at indstille, pænt design. Ros til SkatePro for hurtig levering.
Anna Haurdahl (Aarhus V)
25/07/2013
Rating: 5 of 5!
Super godt
Hanne Barsdal (Vig)
23/07/2013
Rating: 5 of 5!
Laadukkaan oloinen, mutta uskoin ettei laakerissa olisi ollut välystä kuten halvemmissa. Olihan siinä kuitenkin. Se tuli pienenä pettymyksenä.
Rami Lindström (Kuopio)
05/07/2013
Rating: 3 of 5!
Super fint løbehjul. God kvalitet. Virkelig Value for Money.
Jeanne Graversen (Ry)
03/07/2013
Rating: 5 of 5!
De bedste anbefalinger herfra: god overskuelig webshop, nem bestilling, hurtig levering (dagen efter) rigtig fin og robust kvalitet til prisen. Min datter på 10 bruger det dagligt og er super stolt over at kunne rulle på rampen med de seje drenge ;-)
Pia Tronier Mortensen (Ranum)
01/07/2013
Rating: 5 of 5!
Godt produkt. Nem levering - kunne hente pakken i den lokale boghandel
Nikolaj Bang
28/06/2013
Rating: 4 of 5!
det er en fin løbehjul, mit barnebarn blev meget glad for den
Jonny Petrea Christensen
23/06/2013
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul til billig penge. Min søn på snart 4 år, er super glad og bruger det dagligt. Det bliver ikke skånet, vi bor på bumpet grusvej hvor det bliver flittigt brugt.
Morten Andersen (Ringsted)
21/06/2013
Rating: 5 of 5!
Super godt løbehjul. Det virker solidt, ruller som en drøm og er nemt at klappe sammen. Datteren på 7 år er mere end tilfreds.
Dorte Hollbaum-Hansen (Frederiksberg)
20/06/2013
Rating: 5 of 5!
Købt til min 5 årige nevø, som var begejstret for det, når han kunne få lov til at køre på det for sin søster på 8. Super produkt og god kvalitet. Hurtig levering og go service.
Lene Lausen Hansen (Taastrup)
20/06/2013
Rating: 5 of 5!
Købt til min ni årige datter. Super produkt - og super hurtig levering. Vi er meget tilfredse.
Jesper Lysgaard (Horsens)
17/06/2013
Rating: 5 of 5!
Super nemt at klappe sammen og opbevare i skab (anvender det til intern transport i forbindelse med mit arbejde). Virkelig hurtig levering.
Christina Homann
13/06/2013
Rating: 5 of 5!
Super hurtig levering! Har en meget glad 8 årige
Alice Michelsen (København S)
10/06/2013
Rating: 5 of 5!
Rigtig fint begynderhjul
Morten Poulsen (København V)
31/05/2013
Rating: 4 of 5!
Det mest fantastiske var leveringstiden, som var dagen efter bestillingen. løbehjulene var gave til vores børnebørn, som er rigtig glade for dem. de er hhv, 5 og 11 år. De har fået samme slags løbehjul, da det er så let at skift højde.
Alice og John Andersen (Ringsted)
21/03/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg er meget tilfreds med løbehjulet og det samme er mit barnebarn der fik det til 5 års fødselsdagsgave. Leveringen var hurtig og det er jo rart.
Inger Kjær borregaard
06/03/2013
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd med både produkt och leverans!
Anna Käll
25/01/2013
Rating: 5 of 5!
Nem bestilling Fin levering God kvalitet Glad datter!
Ole Langvad Wessby
24/01/2013
Rating: 4 of 5!
Super løbehjul til en god pris - især er foldemekanismen meget mindre klodset, end jeg ellers har set det på andre løbehjul i familien. Anton på 4½ er yderst tilfreds :-)
Søren Engelbrecht (Ballerup)
10/01/2013
Rating: 5 of 5!
Godt løbehul til de penge - i forhold til dem fraBR
Julie Ertmann Busborg (Næstved)
09/01/2013
Rating: 5 of 5!
Laadukkaan ja lujan tuntuinen tuote.
Kari Salminen (Joensuu)
07/01/2013
Rating: 5 of 5!
Løbehjulet er gået i stykker på en lille sort plasticskærm i den ene side.! Det kan ikke sættes på igen. En lidt ærgelig julegave til min datter
Cathrine Walther (Sorø)
01/01/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Cathrine, mener du plastik coveret over foldemekanismen? Det er selvfølgelig ikke meningen at løbehjulet skal være i stykker, når du modtager det, så send os en email med ordrernummer og billede af problemet til email@skatepro.dk, så finder vi en løsning på det.
Hej Jag tittade först på billigare sparkcyklar, men tyckte inte att dom var stabila nog. Då förstod jag att det bästa valet blev två stycken JD Bug Classic 1. Toppenkvalité!!! Nu behöver man inte vara orolig att barnbarnen skall skada sig på grund av dåliga sparkcyklar. Beställde via nätet, och det var snabb leverans. Inga problem alls. Rekomenderas starkt.
Roine Christenson (Kungsbacka)
29/12/2012
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering og et begejstret barnebarn på 8 år.
Eva Laugesen (København S)
30/11/2012
Rating: 5 of 5!
Mycket fin. Hög kvalitet!
Sofia Björk (Solna)
22/11/2012
Rating: 5 of 5!
Jag trodde jag behövde att montera ihop den innan våran grabb (på 6) kunne använda den, men det var ju bara att fälla ut den och så var allt klart :) Bra kvalitetskänsla!
Frank W. Mortensen (Uppsala)
07/11/2012
Rating: 5 of 5!
Alletiders løbehjul. Min datter på 12 år er super glad for det og siger at hjulene er rigtig gode. Hun har tidligere haft billige løbehjul fra Kvickly, og synes der er mærkbart forskel på de billige og de dyrere. Hun synes helt klart den skal have 5 stjerner. Derudover utrolig nem og hurtig levering.
Lene Gransgaard Schjøtt (Helsinge)
24/10/2012
Rating: 5 of 5!
Fyraåringen hemma blev mycket nöjd. Den verkar vara av bra kvalitet. Det justerbara styret var smidigt och den var lätt att fälla ihop.
Josefin Andersson
23/10/2012
Rating: 5 of 5!
Nem at bestille. God opfølgning på leveringen, som blev leveret med GLS til et af deres udleveringssteder. Hurtig levering. God kvalitet. Min søn på 10 blev/er rigtig glad for det.
Allan Jakobsen
23/10/2012
Rating: 4 of 5!
Superhurtig levering, god kvalitet til rimelige penge. Lige i øjet til min datter på 10 år
Sara Andersen (Faaborg)
25/09/2012
Rating: 4 of 5!
Super godt og solidt .. Bliver flittig brugt af 2 drenge på 11 år ... Hurtig og nem bestilling / levering .. Kan varmt anbefales
Belinda Søndergaard (Fredericia)
21/09/2012
Rating: 5 of 5!
Shit!
Burn Day (Ås)
18/09/2012
Rating: 5 of 5!
Perfekt begynder løbehjul til min dreng på 4 år. God kvalitet til prisen og let at køre på. Bliver tit brugt til og fra børnehave. Hurtig og nem levering.
Christian Skonberg (Frederiksberg)
31/08/2012
Rating: 4 of 5!
Løbehjul købt til mit barnebarn efter anbefaling fra min datter. Super betjening og information hele vejen fra bestilling til levering.
Lis Nobelius Møller
30/08/2012
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering, god service. Kan absolut anbefales. Godt løbehjul til prisen.
Marina Iversen (Skårup Fyn)
30/08/2012
Rating: 5 of 5!
Schysst sparkcykel, bra pris, känns stabil och bra. Vår son körde igång direkt när vi hämtade den. Lite för låg för en vuxen att använda, men fungerar ok korta sträckor, vilket gör att vi lånar den ibland :-)
Patrik Johansson
25/07/2012
Rating: 5 of 5!
Et udmærket løbehjul til prisen. Ikke i samme kvalitet som feks micro løbehjul
Peter Sparre (Hillerød)
05/07/2012
Rating: 4 of 5!
Goed ding! Zoon erg blij. Alleen het plastic beschermding bij het scharnier valt er steeds af - dat laten we er dus maar vanaf Netjes op tijd geleverd, heldere communicatie.
Jan Vork (De Kwakel)
03/07/2012
Rating: 5 of 5!
Wij hebben deze step voor onze zoon van 7 gekocht. Hij heeft hem nu een paar weken en is elke dag aan t steppen, hij is er echt heel blij mee. Hij ziet er goed uit en is echt stevig, alleen aan het voorwiel zit zo'n "beschermer", die was er al meteen vanaf, maar dat maakt verder niet uit. Duurde een klein weekje, dus even geduld, maar dan heb je zeker wat moois. Heel tevreden!
OEK Bjorndal
15/06/2012
Rating: 4 of 5!
En fødselsdagsgave mit barnebarn på 6 år blev meget glad for. Nemt at bestille og hurtig levering. Birthe, Køge
Birthe Hulsbæk
14/06/2012
Rating: 5 of 5!
Et super løbehjul til at køre i skole på. Fin service og hurtig levering. Kan helt sikkert anbefales.
Mai Fuhrmann
07/06/2012
Rating: 5 of 5!
Min søn elsker den, klart den hurtigste i hele fritidshjemmet.
Arnar Loftsson (København)
26/04/2012
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul til min 6 årige datter. Let at folde sammen. Bliver brugt flittigt.
Ingelise Molin
11/04/2012
Rating: 5 of 5!
Funker, men skal du trikse kjøp madd! ikke Slamm!!
Sigurd Sagevik Romskaug
25/03/2012
Rating: 4 of 5!
Super løbehjul af høj kvalitet!
Thomas Willumsen (Allerød)
22/03/2012
Rating: 5 of 5!
Fint løbehjul til min søn på 4 år. Let og nemt at folde sammen, så han kan bære det ned i kælderen efter brug. Bremsen virker også fint.
Casper Due (København)
20/03/2012
Rating: 5 of 5!
Lige i øjet til en 7-årig dreng + også interessant for hans ældre broder. Bliver brugt meget og lever op til forventningerne. Et godt køb, tyder det på.
Jørgen Villemoes Larsen
05/09/2011
Rating: 4 of 5!
Min datter fik dette til sin 5 års fødselsdag og det er i daglig brug. Det er virkeligt fint og kører supergodt, selv når far og mor låner det. Og superhurtig levering!
Lotte Nielsen
02/09/2011
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering. Mine 2 nevøer på 8 blev super glade og rullede afsted på dem 2 minutter efter de blev pakket ud. De er nemme at indstille og kan forstå på dem at hele familien nyder godt af dem :-) Super produkt til rigtig god pris.
Valérie Severin
29/08/2011
Rating: 5 of 5!
købt til min søns 8 års fødselsdag, perfekt :)
Claus Hansen
18/08/2011
Rating: 5 of 5!
Købt til min 7-årige søn. Et rigtigt godt produkt til prisen. Gode materialer, ingen slør i led, god rulleevne. Og service og levering var upåklagelig. Anbefalet!
Mikkel Holm Sørensen
18/08/2011
Rating: 5 of 5!
Min son 3,5 år, min man (!) & jag själv (!) ÄLSKAR att köra sparkcykeln. Cool, lättkörd & rolig! F.ö. bra service & snabb leverans.
Anki Larsson
28/07/2011
Rating: 5 of 5!
Service, telefonisk rådgivning, forsendelse og informationsniveau - helt på toppen. Selve produktet ser ud til at være udmærket til prisen. Mit barnebarn er lykkeligt.
Gabriel Lawit (Ballerup)
07/07/2011
Rating: 5 of 5!
Rigtig fin service og hurtig levering :-)
Anne Mette Dixen (København NV)
04/07/2011
Rating: 5 of 5!
Jeg synes det er et virkelig godt løbehjul til prisen. Det ruller rigtig godt, og er fint til tricks. Super, super! Jeg kan anbefale andre at købe dette før end de køber de dyre.
Rasmus Madsen (Hundested)
04/07/2011
Rating: 5 of 5!
Supergodt produkt. Virker solidt.
Ole Hovmand (ballerup)
27/06/2011
Rating: 4 of 5!
Min datter på seks fik JD Bug Classic løbehjul i fødselsdagsgave, og har ikke sluppet det siden. Perfekt løbehjul - smart, stabilt og gode "lydløse" hjul i en god størrelse til at køre langt/hurtigt. Det er let at bære selv for en lille pige, og en god detalje er, at styret kan justeres op og ned efter behov.(ikke 3 trins).
MALENE CHABERT
17/06/2011
Rating: 5 of 5!
Min søn er bare super glad for dette løbehjul super kvali. Han skal dov have hjælp når det skal lukke samme ja og nå det skal lukkes op. Jeg er meget glad for jeres vejledning super Vh. Jesper
Jesper Max Hansen
16/06/2011
Rating: 4 of 5!
helt fint løbehjul til en pige på 10 år. Fleksibelt og nemt at klappe sammen.
Helle Haugsted
05/05/2011
Rating: 5 of 5!
Selve løbehjulet er OK. Vi kunne godt tænke os. at vi kunne forhøje styret. Dette hjul virke til børn.
Grete Jørgensen (Odense V)
07/02/2011
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Styret kan justeres i højden op til ca 89 cm. Vi anbefaler generelt at styret er justeret i hoftehøjde.
Umiddelbart fungerer løbehjulet rigtig godt. Det har ikke været i brug udenfor endnu p.g.a. vejret. Venlig hilsen Hanne Knudsen
Hanne Knudsen
13/01/2011
Rating: 5 of 5!
Min datter har fået løbehjulet i julegave, og er vældig begejstret for det.
Lone Vilstrup (Odder)
05/01/2011
Rating: 4 of 5!
det er godt som almindeligt løbehjul og til at lave tricks på...
Mathias Kristensen (skagen)
31/10/2010
Rating: 4 of 5!
Har ikke hørt nogle klager, så min datter må være tilfreds med købet :o)
carsten Jensen
26/10/2010
Rating: 5 of 5!
Du kan vis det ikke er locked så det kan spinder rundt(det er til Tailwhips). Men vil ikke sige at det vil holde helt vildt godt :P
Kasper Waltersdorph (Fredericia)
01/10/2010
Rating: 3 of 5!
Jeg har Bestilt, JD Bug Classic 1... Og vil bare' lige vide om man kan lave Tricks på det?...
Victor Vincent Linnet (København Ø)
22/06/2010
Rating: 5 of 5!