MENU
×
Back |

REKD Heavy Duty Protection 3-Pack

£21.95
REKD Performance Protection
Zoom
Please select size 
 set
  Save for later

Description

The Heavy Duty 3 pack protection gear from REKD is made with park riding, comfort and durability in mind.

The caps are made from heavy duty high impact plastic and designed in the classic park style. The wrist guards are dual splint for maximum protection. Below the caps are pads of impact absorbing foam.

Knee and elbow protectors have dual elastic velcro straps, the wrist guard has three. All parts have an elastic sock with a moisture vent and also a comfortable lining.

Reviews

They are easy to fit although a little tight at the moment, but I'm sure they'll loosen up with usage. Brilliant price too!
Karen Warren (Romsey, UK)
06/07/2016
Rating: 4 of 5!
Oikein hyvät suojat
susa valkonen (Hyvinkää)
16/09/2017
Rating: 5 of 5!
Très bonne qualité
Renaud Adeline (PLOUGOUMELEN)
30/08/2017
Rating: 5 of 5!
Hm, jeg er en anelse skuffet, fordi jeg trods nærlæsning af andre kunders anmeldelser af varen havde valgt en passende voksenstørrelse, str. L (ud af de 3 tilgængelige størrelsesoptioner). Alligevel er produktet mærkeligt proportioneret - hvis jeg havde været en mand, ville det være alt for småt. Nu er jeg så en normalt proportioneret kvinde, som står med nogle temmelig løse albue- og håndledsbeskyttere og nogle meget meget stramme knæbeskyttere. Jeg har tænkt mig at teste produktet uanset, da de dog ikke var himlende dyre. Det kan være, de bare skal formes lidt...
Sigrid Charlotte Sturlason (København N)
24/08/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er kede af at høre at størrelsen driller. Husk at du altid kan returnere dem til os gratis og få byttet dem til et andet produkt eller få pengene retur :-) Jeg håber at du på trods kan få det til at fungere - ellers må du endelig kontakte os. /Jeka
Fajne porządne ochraniacze. Lekkie, zapewniają komfort i ochronę. najlepsze Jakie Dostałem. Polecam Norbert Gierczak
Mateusz Ś. (Libertów/Kraków)
12/07/2017
Rating: 4 of 5!
Bra skydd, känns rejäla, handledsskydden någon obekväma på ovansidan handen.
Henrik N. (Stockholm)
12/06/2017
Rating: 3 of 5!
super protectoren, gut gepolstert und mit fantastischem halt
Dean Grossert (Muttenz)
01/06/2017
Rating: 5 of 5!
De føles rare at have på og bliver siddende hvor de skal når jeg skater.
Søren Hansen
18/04/2017
Rating: 5 of 5!
God passform
Cathrine E. (Hølen)
18/04/2017
Rating: 4 of 5!
Helt okay standard beskyttere til en god pris
Olavur S T Thorsteinsson (Torshavn)
30/12/2016
Rating: 4 of 5!
Bra skydd, grabben är väldigt nöjd
Pablo S. (Halmstad)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Helt ok. Bra service.
Erik S. (Skåla)
13/11/2016
Rating: 5 of 5!
fajne. Wygodne.Jedyny minus, że nakolanniki trzeba włożyć przed założeniem rolek, bo zakłada się je jak skarpetkę-przez stopę. Ogolnie- polecam.
Ewa Mielczarek (Oleśnica)
05/11/2016
Rating: 4 of 5!
Dåligt att det inte framgår tydligt vad storlekarna S, M och L betyder. Skulle vara enkelt att nämna vilken ålder skydden borde passa. Nu verkar det underförstått att S är till barn, M är till ungdomar och L är till vuxna.
Magnus Lindh (Dalby)
27/09/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det beklagar vi verkligen för, men tackar för denna feedback så vi kan göra detta tydligare. Skulle ni ha några frågor eller funderingar får ni gärna kontakta oss på email@skatepro.se eller 0770-171070.
Skydden sitter bra på en 150-160 cm lång kille. Storlek M.
Jörgen Lundgren (Saltsjö-Boo)
20/09/2016
Rating: 4 of 5!
Irre. Passt und sieht auch geil aus. Top !!!!
Jens Schöne (Hoyerswerda)
10/08/2016
Rating: 5 of 5!
Ordered size M, but found them to be too small for me (adult). Luckily my son can use these.
Jordi W. (Lerberget)
01/08/2016
Rating: 4 of 5!
Bra!
petter carlsson (Stockholm)
12/07/2016
Rating: 4 of 5!
Grymt najs skydd. Bra kvalité och sköna på. Prisvärda!
Christofer Ramstedt (Axvall)
22/06/2016
Rating: 5 of 5!
Sonen fick dessa i present när han fyllde år, började att använda skydden direkt
Pernilla M. (Tranås)
06/04/2016
Rating: 5 of 5!
Bäst
Lars Klamsten (Linköping)
10/03/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg købte det sæt i butikken i Søften i går eftermiddags og fik rigtig god vejledning og betjening. Nu sidder jeg her hjemme og prøver dem og sammenligner med mine gode gamle beskyttere, som har reddet mig fra brækket håndled og andre skader flere gange, tror jeg. Det ser ud til, at de lever helt op til forventningerne, når jeg "falder" på hænder og knæ her inde på gulvtæppet. De sidder også rigtig godt, så det er vist et rigtig godt valg blandt alle de forskellige modeller I har. Nu er vejen udenfor ved at være tør, så kan testen fortsætte i det rigtige skate miljø, forhåbentlig uden at falde.
Henning Buddig (Rønde)
09/03/2016
Rating: 5 of 5!