MENU
Back |

Puky Kids Scooter R1

£53.95
Zoom
Please select colour 
Red
Blue
Pink
SFR Basic Helmet
SFR Basic Helmet (XXS-S - Black)
£18.951 pcs
£14.95  Show size guide
Abus Coil Cable Lock
Abus Coil Cable Lock
£9.951 pcs
£5.95
Save for later
 pcs

Description

This 3 wheel scooter is recommended for kids age 2+ (minimum height of 90cm)

By registering your new Puky product on their website within 4 weeks of your purchase date, you activate Puky's 5 year warranty on frame, fork and handlebars. To register your product simply follow the instructions on their online registration page found here.

Handlebar with padding
Safety grips
Quality foam wheels
Star decoration on deck

Specifications

Deck design:
One-piece
Max rider weight:
44lbs
 

Reviews

It seems a robust product, and the combination of colours is very nice. I am glad with it.
Francisco Ordóñez Molina (Madrid)
13/07/2017
Rating: 4 of 5!
Morsom og fin sparkesykkel. Litt kraftigere og det er bra. Tåler endel vil jeg tro.
Heidi Grimstad Johansen (Gressvik)
20/05/2017
Rating: 5 of 5!
Lillegutt er superfornøyd.:) rask levering
Allan A Holmen (Elnesvågen)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket bra
Charlotte Åstedt (Kalmar)
14/03/2017
Rating: 5 of 5!
En stadig rejäl sparkcykel , jag är mer än nöjd med köpet.
Inga-Lill Wirheim (Floby)
09/03/2017
Rating: 5 of 5!
Bra
Siv Johansson (Mönsterås)
31/12/2016
Rating: 5 of 5!
Fint
Lis Bromberg Lund (Jægerspris)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Fint løbehjul som stor 2 årig blev mega glad for
Bodil Bruno (Frederiksberg C)
10/11/2016
Rating: 5 of 5!
Toimii hyvin jo muutaman kuukauden alle 2 vuotiaalla pitkällä lapsella :) laadukas tuote.
Kaisa V. (Nakkila)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Jättenöjd!
Malin Gemmell (Sjuntorp)
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
Bra!
Gunilla h. (Vaxholm)
09/02/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket fin och robust!
C. Forsman (Kristianstad)
24/03/2015
Rating: 5 of 5!
God med de 3 hjul, det hjælper en på 2 år
Arne Tomra (Vodskov)
13/01/2015
Rating: 5 of 5!
Løbehjulet skal gives i julegave ,så derfor kan jeg ikke sige så meget om tilfredshed med produktet,men de erfaringer jeg har med løbecykler fra Puky er jeg sikker på det er et godt og sikkert produkt. Hvad angår bestilling og levering via net er jeg meget tilfreds. Helt i top uden problemer. V.h Anita
Anita Brix Hansen (Marstal)
18/11/2014
Rating: 5 of 5!
Super fin løbehjul passer perfekt til børn fra 3 år
Carsten hansen (Herning)
12/11/2014
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans! Fin sparkcykel. Samlat betyg toppen!!
Sara Johansson (Kisa)
18/03/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig fint og solidt Løbehjul. hurtig og god service, hurtig leverig selv om det var meget tæt på julen.
Preben Andersen (Skælskør)
16/01/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig solidt løbehjul i høj kvalitet og hurtig levering.
Laurits Bache (Svendborg)
13/01/2014
Rating: 5 of 5!
Fantastisk hurtig levering. Fik det dagen efter jeg bestilte Løbehjulet. Mit barnebarn blev meget glad for det:-) han Løber rundt på sit. 3 hjulede løbehjul :-)kr
PIA BRENØE (Kastrup)
12/07/2013
Rating: 5 of 5!
Mitt barnebarn var svært fornøyd med den. Han hadde tidligere prøvd en med større hjul bak der sparkebrettet var litt bredere og det savnet vi hær men med litt øvelse gikk det greit.
Agnes Bø (Nærbø)
13/06/2013
Rating: 5 of 5!
Løbehjulet er helt ok.,men pigen blev 4 år, så hun kunne godt have magtet et med kun 2 hjul. Heldigvis har hun en lille bror.
Lis Kyhn Pedersen (Glostrup)
06/06/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg kjøpte et par sykler som gave til treårige tvillinger, de ble godt mottatt:) lette å montere, og fantastisk enkel og rask levering! Syklene er solide, og jentene trives godt med de! Husk å kjøpe hjelm også:)
Randi Synnøve Tjernæs
03/04/2013
Rating: 5 of 5!
Jättenöjd...snabb leverans
Ing-Marie Hurtig (Kilafors)
03/01/2013
Rating: 5 of 5!
3-vuotiaalle mieluinen joululahja. Toimitus oli nopeaa ja laadukas tuote.
Sini Ramsten (Pori)
02/01/2013
Rating: 5 of 5!
4-åringen som fick sparkcykeln var väldigt nöjd , stabil och bra produkt!!
Eija Persson (Alstermo)
08/04/2012
Rating: 5 of 5!
Godt stabilt løbehjul med gode store hjul. Super kvalitet. Passer fint i højden til pige på 3 år. Hun er lykkelig..
Søren Hjorth (hørsholm)
30/03/2012
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul, pigen blev lykkelig.
Britt Mellergaard
24/12/2011
Rating: 5 of 5!
Super sparksykkel som min lille jente kommer til å få mye glede av!
Axel Bergman (Oslo)
30/05/2011
Rating: 4 of 5!