MENU
×
Back |

Ethic DTC Dynasty v2 Stunt Scooter Bar

£49.95
Ethic DTC Scooters
Zoom
Please select length + colour 
Black
Black Metallic
Polished
Red
Tilt Topo Scooter Grips
Tilt Topo Scooter Grips
£13.951 pair
£11.95
Ethic 6mm Tool
Ethic 6mm Tool
£3.501 pcs
£5.35
Ethic Compression Bolt ICS10
Ethic Compression Bolt ICS10 (6mm)
£3.501 pcs
£4.35
 pcs
  Add to wishlist

Description

This stunt scooter bar is a strong steel bar with reinforcements. Only fits the ICS systems. The reinforcement parts have been forged separately to increase strenght and reduce weight.

The V2 version is much wider at 580mm compared to the 1st version. The gussets have been moulded for better durabillity.

Notice: Permanent built-in ICS-10 starnut. Cannot be adjusted up or down.

Specifications

Compatible with:
ICS-10 compression systems
Bar height:
570mm, 620mm, 670mm, 720mm
Bar width:
580mm
Bar material:
Chrome steel 4130
Bar outer diameter:
32mm (Regular)
Bar inner diameter:
28mm
Weight:
41oz
Lightweight:
No
Bar design:
Four-piece
Backsweep:
SCS Ready:
No
Compression system included:
ICS-10 (starnut only)
Recommended clamp size:
Double

Reviews

Mycket bra
Tony Edfeld (Västra Frölunda)
30/10/2017
Rating: 5 of 5!
Lo compré para adaptar en mgp, tal cual en la foto y muy bien envalado. Recomiendo el producto
Alvaro M. (lloret de mar)
10/10/2017
Rating: 4 of 5!
Mijn zoon is helemaal tevreden met zijn nieuwe Bar. Zijn broer spaart nu voor dezelfde!!! Top Service!
Karima Bachiri (Arnhem)
19/09/2017
Rating: 5 of 5!
Parfait
Renaud Adeline (PLOUGOUMELEN)
30/08/2017
Rating: 5 of 5!
litt vell mye flex for min del hvis du bestiller 720mm versionen. så ikke veldig fornøyd med dette produktet. Hadde bestillt et annet bar hvis jeg hadde vist dette på forrhånd.
Amadeus hamlot Lippert (Rygge)
21/08/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  At baren flexer er noe jeg vet veldig godt. Det er noe du ser på standard stålbarer. For øyeblikket kjører jeg selv med en Tilt stålbar, som også bøyer seg på samme måte. Dette er ikke noe du trenger å være redd for, fordi det er naturlig på grunn av høyden på baren og det faktum at det er standardsize. Det er heller ikke noe som vil gå utover kjøreegenskapene. Så lenge baren ikke bøyer seg og forblir bøyd, er det ikke en feil på produktet. :)

Det fungerer med kraftoverføringen, slik at linjen typisk vil bøye hvis du kjører med SCS. En bar er så godt festet til en SCS at all kraft som settes inn sendes enten til forgaffel eller til baren. Derfor er det også typisk med en høy bar og SCS at flexen vil oppstå.
//Jonas
polecam latam na niej pół roku i jest w luj progres
Kuba Lasoń (Kraków)
20/08/2017
Rating: 5 of 5!
Polecam
magdalena nachman (Jasło)
10/08/2017
Rating: 5 of 5!
Mein Sohn ist mit dem Artikel sehr zufrieden.
Janet G. (Thale)
05/08/2017
Rating: 5 of 5!
Bra passform, lätta att få på
F. Gabriel Muzás Arbosa (Vitoria)
03/08/2017
Rating: 5 of 5!
la rapidez en el envio a sido lo mejor . Un buen producto a muy buen precio.
F. Gabriel Muzás Arbosa (Vitoria)
03/08/2017
Rating: 5 of 5!
Der Lenker wurde mit einer "Delle" geliefert
Dornen J. (Schwerin)
28/07/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Es tut uns sehr Leid, dass du eine beschädigte Ware von uns bekommen hast. Schicke uns doch paar Fotos, damit wir uns das genauer ansehen können./ Besima
Mijn zoon is er heel tevreden over
Wendy De Bie (Gierle)
26/07/2017
Rating: 4 of 5!
Bon produit bien emballe livraison rapide
R. Georges (Pulnoy)
19/07/2017
Rating: 5 of 5!
Sonen som är 170cm lång tycker den vart helt perfekt ....våran gamla var för kort. Snygg också...
Lena holmgren (Rimbo)
17/07/2017
Rating: 5 of 5!
Très bonne bar de chez Ethic avec un excellent rapport qualité prix. Satisfait : )
Valentin Perrinjaquet (Genève)
06/07/2017
Rating: 5 of 5!
Tosi hyvä hintaansa nähden.
Päivi L. (Turku)
24/05/2017
Rating: 5 of 5!
Valde ett krom till sonen. supernöjd
Peter L. (Västerås)
10/05/2017
Rating: 5 of 5!
Perfecto
Antonio Megias Lindez (Lliça de Vall)
20/01/2017
Rating: 5 of 5!
Extremely comfortable and very durable. Perfect for street
S. Wolfgruber (Lustenau)
19/01/2017
Rating: 5 of 5!
Le produit correspond parfaitement à la photo et au descriptif. Livraison en tant et en heure.
barbara slakmon (cestas)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super flot og rigtig god kvalitet
Jannie nielsen (Jyderup)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Supernöjd kund.
M. kosjanov (MOCKFJÄRD)
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
Grymt nöjd
Ida Ählström (Norrköping)
23/08/2016
Rating: 5 of 5!
Satisfait
Sahrane Rylès (Maurepas)
02/08/2016
Rating: 5 of 5!
Er den letteste stål baren jeg har prøvd!
Steinar Sveinsvoll Jonassen (Bryne)
26/07/2016
Rating: 5 of 5!
Très bons prix, livraison rapide, bonne communication. Mon fils est ravi ;-) Je recommande à 100%! Bravo!
Jadin Luc (Anderlecht)
20/07/2016
Rating: 5 of 5!
Kan dere lage det i grått
kaisa nilsen
16/06/2016
Rating: 5 of 5!
Super kolor i dizajn kierownicy :) Idealnie sprawuje się w robieniu barspinów. Polecam !
Robert K. (Jasienica)
17/04/2016
Rating: 5 of 5!