MENU
Back |

Lucky SMX Scooter Fork

£54.95
£69.95 SAVE £15.00
Lucky Scooters
Zoom
Please select colour 
Grey
Purple
Blue
Save for later
 pcs

Description

The Lucky SMX Fork is a rugged one-piece BMX styled pro scooter fork. It has proven to be one of the strongest out there and is designed for use with SCS, HIC and ICS systems.

Notice: To use with ICS systems you will need a long bolt, we recommend to use the Lucky ICS system. Furthermore a starnut is needed to run HIC and SCS compression.

Specifications

Compatible with:
ICS Lucky compression systems, Standard HIC compression systems, SCS compression systems
Wheel diameter:
100mm, 110mm
Wheel hub width:
24mm
Fork length:
165mm
Weight:
13oz
Fork design:
One-piece
Lightweight:
No
Wheel profile:
Flat, Narrow
Fork type:
Threadless
Material:
Aluminium
Axle:
Included
Axle diameter:
8mm
Frame Spacer type:
Built-in

Reviews

Tosi hyvä oli just niinku sanottii
Antti w. (Ylikiiminki)
17/08/2017
Rating: 5 of 5!
Hieno ja hyvä ja vankka
Magnus k. (Kuopio)
07/08/2017
Rating: 4 of 5!
Dette er en sterk forgaffel, litt dumt at man ikke får med hic eller Starnut
Rita Andreassen (Bøn)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
fin
Lucas Arendal Flink (Vinderup)
19/04/2017
Rating: 4 of 5!
Widelec świetny, szkoda tylko, że w zestawie nie ma też gwiazdki do nabicia. Niestety standardowa 1 i 1/8 " nie pasuje i trzeba dokonać kolejnego zakupu, a informacja o tym powinna, moim zdaniem być w ofercie widelca, żeby nie płacić drugi raz za przesyłkę.
Bartłomiej Kleszcz (Oświęcim)
04/01/2017
Rating: 4 of 5!
Veldig bra fork bra i footjam og sånn fikk den i dag med scs kompressione mitt
marcus snygg-riis (Tjodalyng)
26/12/2016
Rating: 5 of 5!
Mega
C. Knudsen (Borhaug)
27/10/2016
Rating: 5 of 5!
ziet er mooi uit ben er blij mee
Romano beets (Zwaag)
20/09/2016
Rating: 5 of 5!
Por 39,95 esta bien pero por 85€ en españa no good.Resistente,Barata y la puedes combinar con muchas tablas.Es de 35mm la clamp que teneis que coger.
Jose C. (Ripollet)
09/09/2016
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans, men tyvärr passade den inte, så jag fick skicka tillbaka - vilket fungerade suveränt bra och smidigt!
Tanja Persson (Bromölla)
19/08/2016
Rating: 5 of 5!
Hei! jeg fikk den i dag og trodde den funket på scooten min, men får skjekke!
M. Røttingen (Nesttun)
18/07/2016
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans
Arne Osberg (Målsryd)
22/06/2016
Rating: 4 of 5!
God kvalitet
Vegar Munck-Johansen (Drøbak)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
fed forgafel den er mega stærk
Mads holmstrup (Charlottenlund)
03/04/2016
Rating: 5 of 5!
Widelec dobry tylko szkoda ze trzeba gwiazdkewbijac bo sie luzuje i co jakis czas trzeba dokrecac :)
Grzegorz O. (Ząbkowice Śląskie)
31/03/2016
Rating: 4 of 5!
Zouden jullie de starnut er ook kunnen in kloppen, Want als er mensen zijn die dat niet kunnen is niet zo handig! Dus zouden jullie dat doen, Sterke voorvork!!
gilles vanzwijgenhoven
26/03/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Omdat deze voorvork ook met ICS kan worden gebruikt, waar er geen starnut voor in de voorvork mag zitten, wordt er niet standaard een starnut in de vork gemonteerd. Je kunt altijd contact met ons opnemen, mocht je de voorvork en een starnut willen bestellen, dan zullen wij deze voor je er in slaan :-)

/Laura
det er en mega god forgaffel jeg er i hvert fald meget glad for den
V/Jens Frederiksen (Næstved)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Vraag aan lucky of ze de compression erin kunnen stoppen dan zal het beter zijn maar de fork is goed sterk
Tim van Kleef (Nijmegen)
30/12/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  De voorvork kan met veel verschillende compression systemen gebruikt worden. Dit is erg handig, zodat de vork zich volledig aan jouw step kan aanpassen, het enige wat je nodig hebt is het juiste compression systeem. Het zou jammer zijn als je extra moet betalen voor een compression systeem dat meegeleverd wordt, terwijl je die misschien helemaal niet voor jouw step kan gebruiken! Fijn dat je verder tevreden bent met de voorvork, hij is inderdaad erg sterk!

/Laura
funkar bra!
Ann-Charlotte Kårhag (Jonsered)
23/09/2015
Rating: 4 of 5!
Denne fork er god, den har en helt utrolig styrke og kan holde til ALT. Dog kan den være svær at montere pegs på.
Patrick L.R. Jönsson
22/09/2015
Rating: 4 of 5!
Ass skön, tyvärr lite lång så jag behövde använda headset spacers men annars är den bra. Lite jobbigt med pegs.
Albin Claesson (Rångedala)
15/09/2015
Rating: 5 of 5!
Sonen mycket besviken då inte skruven ingår som man sätter fast denna grej med. Annars har skatepro mycket bra service
Marina Jansson (Stenhamra)
21/08/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Lucky ICS compression bult hänger tyvärr inte med denna framgaffel, då den är kompatibel med även måga andra compression system. Som tur är kan man vid sidan beställa ICS Compression Bult 200mm till denna framgaffel om man ska använda sig av ICS compression. /Martina
Bare fork ever
andreas tvedt andersen
21/07/2015
Rating: 5 of 5!
Erg fijne voorvork, ik heb alleen wel een heel klein beetje speling, dat had ik bij de district fk2 voorvork niet, maar daar erger ik me niet aan.
Floris Groenouwe (Gorssel)
27/06/2015
Rating: 4 of 5!
best fork ever!! sykt fet design og den er bra for fotjam og sånn
Martin Ellingsrud (Asker)
18/06/2015
Rating: 5 of 5!
super nice, speciella pegs...
Emil Greus (Piteå)
28/05/2015
Rating: 4 of 5!
FEEEED forgaffel... Alle burde have en.
Kristian R. (Ålsgårde)
21/04/2015
Rating: 5 of 5!
Świetny sklep i rewelacyjna obsługa
janusz janikowski (Radom)
17/02/2015
Rating: 5 of 5!
Den bedste forgaffel jeg nogen sinde har haft i skal prøve den
M. Dencker (Sæby)
01/02/2015
Rating: 5 of 5!
funkar bra ihop
Magdalena Bergh (Gärds Köpinge)
11/01/2015
Rating: 5 of 5!
Supernöjd
Anna Palmgren (Rydsgård)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
AS BRA! MÅSTE KÖPAS! :D
Victor Wallberg
26/12/2014
Rating: 5 of 5!
Rigtig god forgaffel, og holder mega godt.
martin vad
20/12/2014
Rating: 5 of 5!
syktttt goddd
Sindre Fuglestad Bøe (Klepp stasjon)
07/12/2014
Rating: 5 of 5!
bästa forken snygg och håller väldigt mycket
Maria Ekwall (Uddevalla)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
rigtig god !
Jesper Werner L Christensen (Græsted)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Mega ultra fed Forgaffel at lave footjam med og man behøves ingen peg i forhjulet :D
Lauritz Herting (Sydals)
23/11/2013
Rating: 5 of 5!
skal så meget have den min ven har den og den er for nice
kevin kruse pedersen (Hammel)
13/11/2013
Rating: 5 of 5!
vad bra den är
sirel peensaar (luleå)
22/10/2013
Rating: 5 of 5!
nöjd
Stefan Gustavsson (Södertälje)
14/10/2013
Rating: 4 of 5!
Den er mega god. Ps ser godt ud i sort
Mogens Andersen (Næstved)
05/10/2013
Rating: 5 of 5!
Sykt bra 👍👍👍👍👍👍👍👍
markus gommerud (Mjøndalen)
27/09/2013
Rating: 5 of 5!
La mejor horquilla que existe!!! *-*
Arantxa Pascual Sabalza (Sangüesa)
24/09/2013
Rating: 5 of 5!
Beste forgaffelen ever!
Elisabeth lehland (Grimstad)
17/09/2013
Rating: 5 of 5!
min son är jätte nöjd
Micael Wastefors (Mariestad)
16/09/2013
Rating: 5 of 5!
echt een mooie voorvork
mike lemmen (Horst)
03/09/2013
Rating: 5 of 5!
Fungerer bra
Mathias Tvedt (Haugesund)
29/08/2013
Rating: 5 of 5!
Den Er Mega God Og Fed Især I Lilla
Victor ledertoug
13/08/2013
Rating: 5 of 5!
God
magnus skriver sjølander
08/08/2013
Rating: 5 of 5!
goed .
Jan Deckx (Mol)
27/07/2013
Rating: 5 of 5!
bra fork att göra trick med utan att den går sönder
Charlie Morgard (Stockholm)
15/07/2013
Rating: 5 of 5!
Rigtig god fork og nice i blå men dårlig gevind i skruen
Frederik Mikkelsen
11/07/2013
Rating: 4 of 5!
Vankka ja tukeva, vastasi täysin odotuksia.
Jukka Järvinen (Kangasala)
10/07/2013
Rating: 5 of 5!
sygt sygt sygt god køb den, det er den bedste du kan finde
Birthe Petri (Sønderborg)
06/07/2013
Rating: 5 of 5!
Sindssyg god!
jackie brun pedersen (Broby)
28/06/2013
Rating: 5 of 5!
fremragende, når den er spændt sammen med baren på den rigtige måde giver det en helt speciel stabilitet i løbehjulet. :)
Jesper Svane (Køge)
25/06/2013
Rating: 5 of 5!
paras forkki mitä olen kokeillut !
eetu aakko
25/06/2013
Rating: 5 of 5!
Grym prestanda och låg vikt, supernöjd!
Camilla Andersson (Tibro)
24/06/2013
Rating: 5 of 5!
Missnöjd, står att den funkar till addict och lucky7 bar fast den inte gör det..
Joel Bäck
14/06/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Jag är ledsen att rätta dig, men det fungerar bra med dem - det gäller bara att använda rätt compression, som rekommenderas på webbsidan.
/Milena
Funkar perfekt
Therese Rizk (motala)
05/06/2013
Rating: 5 of 5!
bra som fan
Anna lindström (Roknäs)
03/06/2013
Rating: 5 of 5!
funkar bra men litte trångt att få på ett madd styre
Kjell Ringh
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
Mega god fork men den er lidt tung ❤😄
simon ølholm (Mårslet)
04/05/2013
Rating: 3 of 5!
grei fork.. men den knekker den hard kjøring fra en 14åring så...
mathias rutgersen (Ålesund)
12/04/2013
Rating: 3 of 5!
Bästa gaffeln. Mkt liten offset. håller bra.
Liselott Karlsson (Motala)
09/04/2013
Rating: 5 of 5!
den er vild god og vild holdbar køb den !!!!!
Lucas jeppesen (charlottenlund)
18/02/2013
Rating: 5 of 5!
Bäst:
jonas nordlund (sollefteå)
24/01/2013
Rating: 5 of 5!
super god og sej fork men det er lidt svært at få hjulet af og på :(
Niels Mortensen (Søborg)
17/01/2013
Rating: 4 of 5!
Tyylikäs
Tiina Louhelainen (Oulu)
10/01/2013
Rating: 5 of 5!
fucking sej i lilla :)
Lasse Kier Vejlby
07/01/2013
Rating: 5 of 5!
Vildt god fork!!
christian blismand søe
07/01/2013
Rating: 5 of 5!
Bedste og fedeste fork. Rigtig god til at footjamme med og rigtig holdbar.
Regat Yisak (Odense SØ)
09/12/2012
Rating: 5 of 5!
pro fork den ser nice ut og. Drittgo
Britt Helen Osland
03/12/2012
Rating: 5 of 5!
bra!
Bente ukestart TuflåtB (Orkanger)
29/11/2012
Rating: 5 of 5!
fedeste og bedste fork!!!!!
isak schakow
26/11/2012
Rating: 5 of 5!
Den er kul men snapper fort
Burn Day (Ås)
09/11/2012
Rating: 3 of 5!
Is te lang voor proto en een non-integreted deck spijtig en geen starnut maar dat had ik moeten weten en het is een mooie fork en heel heel sterk
Sander Vandercappellen
08/11/2012
Rating: 5 of 5!
mega fed
Hej med dig (Farum)
07/11/2012
Rating: 5 of 5!
super fork:P
karin schelle (hurup)
05/11/2012
Rating: 5 of 5!
Veldig bra forgaffel!!!! :D passer de flest compression,ganske kul og, den er ganske sterk. KJøp denne i sedet for LS.SMXen er mye bedre!!!!!
Kristoffer Skjørdal (SANDE)
28/10/2012
Rating: 5 of 5!
Mega god forgafel har slidt det pænt meget men den er god:) KØB DEN!!!!!
magnus jensen (stenløse)
15/10/2012
Rating: 5 of 5!
bäst ! :)
Ann-Christin Wikman (Lulea)
13/10/2012
Rating: 5 of 5!
MEGA FED!!!
Marcus Yderholm (Åbyhøj)
09/10/2012
Rating: 5 of 5!
Jätte skön att göra hang-five med. Grymt bra! inget snack om saken KÖP!! Checka min kanal ( jtscooter12 )
Johannes Trodell
04/10/2012
Rating: 5 of 5!
jeg sytes den er let dyr men god
joas helms
01/10/2012
Rating: 3 of 5!
Nice
Niklas Nilsson (klagshamn)
25/09/2012
Rating: 5 of 5!
lekker knap ma ook stevig ma elleen probleem vor mgp
mario matthe (deurne)
13/09/2012
Rating: 5 of 5!
den er nice
joakim høiholt (vestby)
13/09/2012
Rating: 5 of 5!
Den er Driiiiit bra! Har prøvd den helt syk.... Elsker den, jeg skal kjøpe den senere! Kjap levering osv... Drit bra nettside... Jeg elsker alt untatt Tollen! ;D Soleklar 5'er anbefaler!
Kevin Furseth
10/09/2012
Rating: 5 of 5!
drit bra
Tone veie (Verdal)
07/09/2012
Rating: 5 of 5!
MEGA Vild
Gustav Smed (Randers NØ)
02/09/2012
Rating: 5 of 5!
mega god fork
susanne germer (vanløse)
01/09/2012
Rating: 5 of 5!
awesome bästa forken ever!!!!!
Hugo edström
29/08/2012
Rating: 5 of 5!
MEGA FED FORGAFFEL har kørt med den i et år og der er ingen ting sket ps. brug ikke ICS til smx forken brug SCS
Mads Rumle Nordstrøm
16/08/2012
Rating: 5 of 5!
BÄST
Johann Rönning (Svärdsjö)
09/08/2012
Rating: 5 of 5!
rigtig god fork men hjulbolten er ikke den bedste
patrick bek sørensen
08/08/2012
Rating: 5 of 5!
elsker min smx fork men hjulbolten er noget være lort gevindet til ombrako nøglen blir ødelagt af at skruge den af og på 2 gange samt geving inden i bolten...ps monster fed i blå :D
frederik :D jensen (lemvig)
06/08/2012
Rating: 4 of 5!
Har lige fået den i blå og den er super fed.bruger lucky ICS Compression og der er slet ikke nogen problemer.KØB DEN!!!
Tobias Abrahamsen (rødovre)
31/07/2012
Rating: 5 of 5!
god fork men hold kæft en skod hjulbolt gevindet i den gik i stykker første dag!!! SKOD
lukas nielsen (ulfborg)
24/07/2012
Rating: 4 of 5!
Er det en threadles fork.. men den ser driiit fet og bra ut. mange bruker den og de sier den eier!
Benjamin Pedersen (Hvalstad)
09/06/2012
Rating: 5 of 5!
i burde få den i blå farve også havde jeg købt den ellers er det en good fork
sean philip
09/06/2012
Rating: 5 of 5!
Bra produkt, snabb leverans, mycket god service. Väldigt nöjd!
Ulrika Olsson (Sogndal)
03/06/2012
Rating: 4 of 5!
Vildt god fork
Tobias elkær
26/05/2012
Rating: 5 of 5!
nice!!!
nico scooter
05/05/2012
Rating: 5 of 5!
den gick sönder efter en månad men när den var hel var den bra
Petra Hjortmark
27/04/2012
Rating: 5 of 5!
drit fork ikke kjøp =(
sebastian simarud
26/04/2012
Rating: 1 of 5!
Veldig bra forgaffel litt tung men veldig bra. Skal du lære deg hang five kjøp luckY ls forgaffelen
Lars Erik Jensen (Asker)
19/04/2012
Rating: 4 of 5!
sykt rååå forgaffel utrolig sterk og ser sykt awesome ut også :D har bestilt den i grønn og skal også ha et lilla lucky evo deck !! :D GO LUCKY GO LUCKY !!!
Daniel Sørensen (kristiansand)
16/04/2012
Rating: 5 of 5!
bästa framgaffeln på hemsidan!!
Carl-Henrik Eklund (Västerås)
15/04/2012
Rating: 5 of 5!
Den er sååååå-ååååå GOD!!
Bob Erikson
15/04/2012
Rating: 5 of 5!
mega fed har den i sølv
Ebbe pedersen
06/04/2012
Rating: 5 of 5!
Virkelig god fork den er så genial og flot. HVIS I SKAL KØBE DEN SÅ KØB DEN I LILLA ELLER GRØN!!!
Mathilde christensen (københavn)
24/03/2012
Rating: 5 of 5!
min smx fork bøjde efter tre uger
peter hansen
10/03/2012
Rating: 1 of 5!
funkar väl med SCS
Joel Österback
04/03/2012
Rating: 5 of 5!
virkelig god fork. men hvis i kan få kubar ville det være godt. den ville sælge helt vildt godt. har selv en og den er virkelig god
Marcus Jensen
01/03/2012
Rating: 4 of 5!
Denne fork er helt og aldeles perfekt! Den er brilliant når det kommer til smith grinds, fordi forken er bred... Den er let og holder utrolig godt... Og designet det sgu da også alt for svedigt!!!!
Tine Freiesleben (Hellerup)
29/02/2012
Rating: 5 of 5!
Super god forgaffel! har lige fået den, og den lever op til alle forventninger! jeg købte den i sort. Jeg vil lige sige at den sorte smx er meget mere mat en på billedet. Bedste fork jeg nogensinde har haft!
kenneth Christensen (haderup)
18/02/2012
Rating: 5 of 5!
Funkar scs till denna awesomeiga fork
Marcus Benteby
03/02/2012
Rating: 5 of 5!
Verdens bedste fork, ingen tvivl om det.
Emil Sylvest (Hellerup)
22/01/2012
Rating: 5 of 5!
Jeg har kørt med den samme SMX forgaffel i snart halvandet år og den fejler intet! Jeg må sige at den her forgaffel har det fedeste look og er virkeligt let og holder MEGET godt! BEDSTE FORK! -Mathias Holst
Mathias holst (Abyhøj)
19/01/2012
Rating: 5 of 5!
Sonen supernöjd med denna gaffel.Alltid nöjd med order från er.
Carina Prohorov (Göteborg)
19/01/2012
Rating: 5 of 5!
Sykt bra forgaffel:)
Kai Nicolay Syvertsen
17/01/2012
Rating: 5 of 5!
skit bra fork köp den nu!!!!
Lena Johanna Viltare
03/01/2012
Rating: 5 of 5!
den här elr phoenix fork
Urban Johansson (SJÄLEVAD)
01/01/2012
Rating: 5 of 5!
Äger fett nice!
Jesper Pihl (Helsingborg)
30/12/2011
Rating: 5 of 5!
Spricka efter en månad! KÖP EJ
Fabian Herrgårdh (Västra Fröunda)
27/12/2011
Rating: 1 of 5!
köpte den för en vecka sen den funkar skit bra rekomenderar starkt !!!11
sam gholami
22/12/2011
Rating: 5 of 5!
Mega go fork, nice i sølv :-)
niklas sølvsten (ans by)
16/12/2011
Rating: 5 of 5!
en är riktigt bra beställ den nuuuuu / alex
malin Karlsson
06/12/2011
Rating: 5 of 5!
har den selv og synes at den er vildt vildt god! køb den i lilla og den snapper aldrig og sidder aldrig løst som en eller anden der har skrevet på skatepro
simon Krasnik
05/12/2011
Rating: 5 of 5!
skit bra fork att göra 50,50 med XD!!!!
Adrian Wilson
21/11/2011
Rating: 5 of 5!
den er sykt bra. drit fet i fiolett!!!!
jonas habberstad boe (Oslo)
16/11/2011
Rating: 5 of 5!
Den er mega syg køb den den er fed i sort
Tore Christensen (Vedbæk)
15/11/2011
Rating: 5 of 5!
Har syyyykt lyst på den !
Ole Marius Nilsen (Bjorbekk)
03/11/2011
Rating: 5 of 5!
dårligt skatepro inde på lucky kan man få en lucky smx fork fsa pig heatsed og en lucky compresion til 635 kr
tobias Damgaards (charlottenlund)
02/11/2011
Rating: 3 of 5!
køb den !!! :D den er fed i sølv
Mads Peter Jensen (charlottenlund)
26/10/2011
Rating: 5 of 5!
Mega Dårlig Fork vejer rigtig meget snapper hurtigt og sidder tit løst
Oliver True (Hørsholm)
18/10/2011
Rating: 1 of 5!
den er vildt fed og dejlig bred det er verdens bedste fork
nikolaj skjøtt (randers)
06/10/2011
Rating: 5 of 5!
Inget snack om saken! Beställd! _3
Micke Rungård (åby)
01/10/2011
Rating: 5 of 5!
de borde ha lucky LS fork också
will.i.am Bergman
29/09/2011
Rating: 4 of 5!
så J**LA braa!!!
obbe Tornberger
27/09/2011
Rating: 5 of 5!
den er mega fed .. men også lidt dyr
Gustav krogh
24/09/2011
Rating: 5 of 5!
Lucky smx forks rolles
linus öberg
19/09/2011
Rating: 5 of 5!
lucky smx er verdens bedste fork
Jeanett Elfort (Gentofte)
16/09/2011
Rating: 5 of 5!