MENU
Back |

Enuff Grip Tape Sheet

£4.50
Zoom
Please select colour 
Black
Transparent
Blue
Red
Pink
Turqouise
Lime Green
Save for later
 pcs

Description

Quality skateboard grip tape in many colors. Fits both on skateboards and scooters and measures approx. 23cm x 84cm.

Specifications

Width:
22.9cm (9")
Length:
83.8cm (33")
 

Reviews

good again very happy
MISS MA SHAW (Sandy,Beds)
07/08/2017
Rating: 5 of 5!
This grip tape is very good is you have graphics on your scooter or skate board deck
Elliott Day (Cardiff)
28/07/2016
Rating: 4 of 5!
ordered clear grip tape for my son who likes to customize a section of his skateboard. It was a good price and delivered quickly in robust packaging. Would use again.
Helen Newby (Leeds)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Very easy to order and I recieved the item exactly as described, at the best price I could find on the net! Would recommend and use again.
William Rodgers (Fort William)
13/05/2015
Rating: 5 of 5!
Good !
MAGNIER SEBASTIEN (LIMAY)
04/11/2014
Rating: 5 of 5!
Bra griptape! Lätt att applicera mycket bra service!
Johan F. (Falun)
17/10/2017
Rating: 5 of 5!
Varer ikke lenge men godt når du får det
Michael Dunlop Wilberg (Moelv)
11/10/2017
Rating: 4 of 5!
Kuluu todella nopeasti. Muuten tosi hyvä
Esa Koivula (Vähäkyrö)
30/09/2017
Rating: 4 of 5!
Yllättävän iso rulla
A. Savolainen (Kuvansi)
28/09/2017
Rating: 4 of 5!
Dik oke
Gianni Gybels (Tessenderlo)
19/09/2017
Rating: 5 of 5!
Inte använt.
Daniel Jansson (Norrköping)
19/09/2017
Rating: 3 of 5!
Heel goed en mooi product Goeie prijs/kwaliteit verhouding..
J.A.Wansink " ACCcent" (DRUTEN)
05/09/2017
Rating: 5 of 5!
bon grip
K. Fabienne (TRUCHTERSHEIM)
30/08/2017
Rating: 5 of 5!
sitter bra, både i sko og plate:)
tommy thunberg (Sandefjord)
23/08/2017
Rating: 5 of 5!
Bra o billig produkt. Funka klockrent
martin staag (Kalmar)
22/08/2017
Rating: 5 of 5!
Tip Top
Andre Otine (Isny im Allgäu)
22/08/2017
Rating: 5 of 5!
griptape is goed
indry kuyt (Hoogvliet Rotterdam)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
super
Evert Eenkhoorn (Zwolle)
15/08/2017
Rating: 5 of 5!
Har inte satt på min griptape ännu men den har säkert jätte bra grepp
Ingela Olsson Vernberg (Helsingborg)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
Laadukas tuote, mutta ei sopinut meidän skuuttiimme
Ingela Olsson Vernberg (Helsingborg)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
Good and grippy
Jesse d. W. (Zutphen)
29/07/2017
Rating: 5 of 5!
very sticky like glue!
Łukasz Sternik (Bydgoszcz)
26/07/2017
Rating: 5 of 5!
Gutes Griptape leichtes aufbringen auf das Deck
Mario Stark (Großhabersdorf)
26/07/2017
Rating: 5 of 5!
Bra grepp tjock och rejäl tape. Stort och räcker till flera sparkcyklar. Rekommenderas verkligen!
Jan Olsson (Sandared)
24/07/2017
Rating: 5 of 5!
Comme il faut !
Laurent jean François (meaux)
19/07/2017
Rating: 5 of 5!
För grov för min smak
Adrian Koqani (Värnamo)
17/07/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Tråkigt att griptapen var för grov för din smak. Du har 180 dagars returrätt, så om du önskar att returnera griptapen är det inga problem. Du kan läsa mer om detta på www.skatepro.se/retur.
/Niklas
Beautiful!!
Rodrigo B. Greco (Samsø)
16/07/2017
Rating: 5 of 5!
Skit brs griptape!!
John Ivan Morales Leiva (Uppsala)
04/07/2017
Rating: 5 of 5!
Super griptape voor lage prijs 2 vellen besteld en goed te knippen in de vormem die je wilt voor griptape art.
Dagmar van der Spek (Zaandam)
27/06/2017
Rating: 5 of 5!
Bra grip tejp och snabb leverans.
Dejan Firulovic (Helsingborg)
22/06/2017
Rating: 5 of 5!
Bra grip tape, kansje litt grov i forhold til de jeg er vant med
A. Kalkowski (Ekne)
12/06/2017
Rating: 4 of 5!
bon grip
Natarajan Dunin (Bruxelles)
02/06/2017
Rating: 5 of 5!
Dette er veldig bra teip
L. Sundkvist (Sørumsand)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
Top
Marc Nuhn (Vinkeveen)
24/05/2017
Rating: 4 of 5!
Deze grotere vellen besteld voor step en crossmotor. Goed in model te snijden/knippen. Stevige tape
Mike Hoeks (Bergeijk)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Erittäin pitävä ja hyvän tuntuinen hyvä liima pohja.
Jarkko Raunio (Imatra)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Denne griptapen er sykt bra
Rita Andreassen (Bøn)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Sitter godt,holder til 4 gangers bruk ett ark....her er mye for pengene!
Kåre Morten Haugerud (brårud)
12/05/2017
Rating: 5 of 5!
Very good "sticky" griptape.
Gabriel Masalski (Gryfice)
09/05/2017
Rating: 5 of 5!
Très bon grip parfait à rouler
cyril mechet (l rheu)
04/05/2017
Rating: 5 of 5!
Facile à poser et adhère bien. Ça me change de mon précédent grip. ;)
JACQUIN Yannis (GENLIS)
03/05/2017
Rating: 5 of 5!
Super godt, med masser af grip
Julius Halle (Hjørring)
01/05/2017
Rating: 5 of 5!
Top
helle betina venøbo (Skagen)
23/04/2017
Rating: 5 of 5!
Very good grip tape. Easy to install and really does the job very well.
Jani H. (Hyvinkää)
30/03/2017
Rating: 5 of 5!
Ist Ok
Claudia Sandmann (Konstanz)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
God grip! Ingen problemer, lett å sette på. Anbefales sterkt!
Herman Myra Olsen (Kragerø)
17/03/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt. Bra pris
martin bogren (sölvesborg)
07/03/2017
Rating: 5 of 5!
Ena änden var knölig och lite förstört, men gick att få på någorlunda bra ändå.
Max Wikblom (Västerås)
27/02/2017
Rating: 3 of 5!
magnifique , la couleur reste , et bon grip fin
B. Sébastien (St-Pierre de Clages)
20/02/2017
Rating: 4 of 5!
Hyvä tuote.
Samuel Muuri (Helsinki)
20/02/2017
Rating: 5 of 5!
Wszystko ok !!!
ARTUR B. (Poznań)
16/02/2017
Rating: 5 of 5!
Bra griptape till bra pris.
Fredrik H. (Landskrona)
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
I top
Zilas Jensen (Hurup Thy)
30/01/2017
Rating: 5 of 5!
sopii
Ilkka Pitkänen (Seinäjoki)
20/01/2017
Rating: 5 of 5!
Griptape besteld om grip van zakmes te verbeteren, werkt fantastisch, goed op maat te knippen/snijden, kleeft prima.
Ariejan Tulen (Nieuwerkerk aan den IJssel)
18/01/2017
Rating: 5 of 5!
Virker som det skal
Miki J. L. (Rønne)
17/01/2017
Rating: 4 of 5!
Das sich lösende Tape beim Scooter wurde anstandslos durch ein neues ersetzt und einwandfrei geliefert. Danke!
Arno Hunger (Hasle b. Burgdorf)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super
Trine Korshøj Pedersen (Uldum)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Duzy i bardzo dobry ! Polecam!
Kamil K. (Jastrzębie Zdrój)
21/12/2016
Rating: 5 of 5!
Ingen indvendinger
Michael Volmer
17/12/2016
Rating: 5 of 5!
top!
Bart Callaerts (Antwerpen)
16/11/2016
Rating: 5 of 5!
Godt griptape
Lotte Kønig (Skive)
15/11/2016
Rating: 4 of 5!
Kanon
Magnus Lampell (Matfors)
08/11/2016
Rating: 5 of 5!
Non matelassé. Grand++. Au moins 2 utilisations pour trottinette
HENRIST Stephan (Corneilla Del Vercol)
20/10/2016
Rating: 4 of 5!
Hyvä grippi :)
Tomi M. (lohja)
12/10/2016
Rating: 4 of 5!
Its grippy
C. Dahlström (Mariehamn)
11/10/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket bra!
Jörgen Nilsson (Fjugesta)
26/09/2016
Rating: 5 of 5!
Degelijk en meerdere eruit te halen plakt super
Maryse Aantjes (Almere)
01/09/2016
Rating: 5 of 5!
Räckte till 4 kickboard remsor
Petter W. (Örkelljunga)
30/08/2016
Rating: 5 of 5!
goede grip
Thomas Dirkx (Balen (B))
18/08/2016
Rating: 5 of 5!
Poika ollut tyytyväinen
henna soppela (Kuusamo)
11/08/2016
Rating: 4 of 5!
Satisfait
Sahrane Rylès (Maurepas)
02/08/2016
Rating: 5 of 5!
Grippiarkki oli hyvä siinä on hyväliima ja punainen väri oli juuri oikea, postinkanssa oli hiukan ongelmia mutta siitäkin selvittiin. Kiitos hyväpalvelu
Mikko Rutanen (Hyvinkää)
01/08/2016
Rating: 5 of 5!
Very good!
Jarno P. (Kalajoki)
19/07/2016
Rating: 5 of 5!
Simpele bevestiging
Rick Hermans (Cuijk)
19/07/2016
Rating: 4 of 5!
Var litt glat
Stine Nordli (nesoddtangen)
19/07/2016
Rating: 3 of 5!
Litt vel tjukk og uhånterlig for min smak.
Benjamin Stjernstedt (Fjellstrand)
19/07/2016
Rating: 2 of 5!
Det ikk så ringe endda
Simon Christiansen
07/07/2016
Rating: 4 of 5!
meh, hij laat los
wouter witten (Wageningen)
06/07/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat vervelend dat de griptape loslaat. Stuur ons gerust even een emailtje, zodat we je kunnen helpen. :)

/Gwen.
transparent / gjennomsiktig griptape kjøpte jeg og kommer ikke til å kjøpe igjen. virker bare rar...
Martin Floden (Osen)
05/07/2016
Rating: 3 of 5!
God kvalitet
Marcus Røttingen (Nesttun)
02/07/2016
Rating: 5 of 5!
super service, bedre skal man lede længe efter, har nu købt 4 løbehjul til min søn ved skatepro og altid super service, uanset om der er bøvl med noget, altid venlige og super hurtige uden tvivl Danmarks Danmark,s bedste service
Henrik bo olsen (Esbjerg)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Kivalta tuntuva grippi. Toistaiseksi pitänyt värinsäkin melko hyvin. Ainoa valittamisen aihe ilmeni asentamisessa sillä gripin suojapaperi ei lähtenyt todellakaan yhtenä kappaleena irti. Piti nyhtää noin 1 - 3 neliösenttimetrin kokoisissa riekaleissa ja siinä meinasi jo vähän kärsivällisyys loppua. En tiedä teinkö itse jotain väärin mutta koskaan aikaisemmin ei ole näin käynyt grippiä asentaessa.
Janne A. (Pieksämäki)
28/06/2016
Rating: 3 of 5!
Funkade bra tycker jag :)
Maria Ivarsson (Göteborg)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Bra
michael eriksson (Tyresö)
28/06/2016
Rating: 4 of 5!
Bra
Vegar Munck-Johansen (Drøbak)
21/06/2016
Rating: 4 of 5!
Prima spul, wat je verwacht van goedkope griptape.
Niels Boswinkel (Amsterdam)
15/06/2016
Rating: 5 of 5!
Goede Griptape
Stefan Jaross (Den Haag)
15/06/2016
Rating: 5 of 5!
good
d. schellekens (Oosterhout)
14/06/2016
Rating: 4 of 5!
Själva skydspappret lossna inte så bra från griptapen, skyddspappret gick sönder när man drog bort det.
Felix Hedin (Huddinge)
08/06/2016
Rating: 3 of 5!
Meget bra
Terje Hagen (Sandefjord)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Erittäin kestävä ja hyvät pito-ominaisuudet.
Mika Virtanen (Vantaa)
06/06/2016
Rating: 5 of 5!
Hej. Jeg elsker mit grintape. Jeg har ikke haft nogle problemer og det holder virklig godt.
M. Mogensen (Rønne)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
One of the corners of the sheet has a manufacturing-error, it's way more slick than the rest of the sheet. Not a big problem when I actually skate it, but still very unprofessional.
Rob S. (Groningen)
26/05/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  We're sorry for the production error in the griptape!
You are more then welcome to send us an email with seome pictures of the error, so that we can ship you a new griptape :-)

/Laura
Inget att anmärka på. Lätt att montera.
Peter Öste (Floda)
20/05/2016
Rating: 4 of 5!
det er bare griptape - men det virker sgu også.
Rasmus Kimer Becker (Glumsø)
19/05/2016
Rating: 5 of 5!
Hej....det nye griptape er fint:-)
Ann Trillingsgaard Høy
18/05/2016
Rating: 4 of 5!
Plakt en prima
Bas Dorland (Zevenaar)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Used as grip near foot pins for the MX motorbike. Strong and long lasting material.
Giacomo V. (Ludvika)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
God kvalitet!
Espen Dankertsen (Eikmarka)
13/05/2016
Rating: 5 of 5!
bra grepp, lätt att applicera
Christian S. (Helsingborg)
12/05/2016
Rating: 4 of 5!
Mycket bra mitt barnbarn blev jätteglad och fick hjälp genast av sin morfar att klistra på gripen! Snabb leverans och bra pris!
Britt-Marie Gröning (Norberg)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Näyttää varmaan ookoolta normiskeitissä, mutta ulkonäön kannalta ei kannata ostaa jos on longboardiin laittamassa jotain kuviota tällä. Gripteippi repeilee leikkaantumisen sisään, ja vihreä grippi on liimattu valkoiselle tarralle, eli kuvioiden ja laudan reunalta paistaa ärsyttänä rosoinen valkoinen reuna. Skeittilautaan ehkä ok.
Carlo K. (Espoo)
03/05/2016
Rating: 2 of 5!
Bedre griptape har jeg sq ik prøvet.
C. Engler (Kalundborg)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Bra grippa. Ett tips är att använda fil metoden på denna grippa så man låser kanterna bättre.
Philip Dalitz (Limhamn)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
godt grip det er meget groft det er godt at køre med:-)
daniel sørensen
24/04/2016
Rating: 5 of 5!
Har ingen referanser men slitesterk
Ole Kristian Strandene (Staubø)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Goede grip
Stijn van Pluuren (Amersfoort)
15/04/2016
Rating: 4 of 5!
OK.
Kirsi Palmu (Luvia)
06/04/2016
Rating: 4 of 5!
Grip juste enroulé arrivé déchiré sûrement à cause des autres articles dans le colis et du manque de protection. Dommage car les autres articles sont tops
MATHIEU Fabienne (GIF SUR YVETTE)
05/04/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Désolée que ceci est arrivé. Ne doutez pas de nous contacter pour que nous puissions vous renvoyer un nouveau grip. /Soraya
Det sorte tape sidder rigtigt godt, mens det farvede havde vi en del problemer med, at få til at klistre ordentligt på boarded.. Der er også stor forskel kornstørrelsen på de farvede og det sorte.
Ole Nygaard (Tisvildeleje)
04/04/2016
Rating: 3 of 5!
ik heb hem gekocht voor mijn step en kan hem 2 keer gebruiken en heb alsnog een groot stuk over!
Elmar Bon (Eemnes)
28/03/2016
Rating: 4 of 5!
buena lija y muy resistente aunque el papel de detras me costo mucho quitarlo porque no paraba de romperse pero , muy buena calidad y la lija montada va estupenda
DAVID C. (MÓSTOLES)
24/02/2016
Rating: 5 of 5!
det sidder dårligt fast på decket
Lucas Rye Lundgaard (Pandrup)
13/02/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke for godt. Du er meget velkommen til at kontakte os på 86 76 36 96 eller email@skatepro.dk. Så vil vi meget gerne kigge på det sammen med dig. / Christian
Sitter bra, blir fort skitten
Theo Nikolas Hansen (Larvik)
02/02/2016
Rating: 3 of 5!
Godt griptape til løbehjulet fordi så er der til fire gange.
D. Dalhus (Dalmose)
11/01/2016
Rating: 5 of 5!
Grof en goed
Robbe Dierckx (Balen)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
ok.
juha-Pekka Salo (Julkujärvi)
29/12/2015
Rating: 4 of 5!
super griptape. je krijgt er ook een stikker bij altijd leuk en je kan hem zelfs tot 4 maal gebruiken top.
laenen peggy (Beringen Koersel)
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
Schysst att få en grip tejp när man köper en bräda på köpet. Tyvärr gick den sönder efter ett par åk i kanterna aldrig hänt tidigare med andra grippor. Grep mässigt så är den kanon bra men inte enligt min uppfattning kvaliténs mässigt.
Victor Eriksson (Gullabo)
26/12/2015
Rating: 1 of 5!
Nöjd!
Irene V. (ÅNGE)
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
iha jees ei moittimista
Margus Eber (Espoo)
23/11/2015
Rating: 5 of 5!
Super luksus tape til en billig penge.
Brian Christiansen (Vemmelev)
04/11/2015
Rating: 5 of 5!
Bra
Lars solsvik (Ågotnes)
03/11/2015
Rating: 4 of 5!
OK tape. Lidt tydeligere klippemærker ville være godt
J. dyrberg (Hornslet)
29/10/2015
Rating: 4 of 5!
Rigtig godt
Ulla Nordahl (Rørvig)
22/10/2015
Rating: 5 of 5!
Todella hyvä ja pitäcä grippi
Niko K. (Kuopio)
22/10/2015
Rating: 5 of 5!
Paras grippi. Ei valittamista
Jani G. (Nakkila)
14/10/2015
Rating: 5 of 5!
ihan ok grippi
Toni T. (Lempäälä)
13/10/2015
Rating: 3 of 5!
Ganske fint griptape!
Sander Mikkelsen (Kolding)
02/10/2015
Rating: 4 of 5!
Toimii, ei valittamista.
Antti M. (Jokela)
01/10/2015
Rating: 5 of 5!
Hyvä ostos. Riittää moneen vaihtokertaan arkista. Tosi pitävä pinta ja helppo asentaa.
Nina K. (Jokela)
30/09/2015
Rating: 5 of 5!
Jalka ei kyllä lipee sitten millään, toimii!
Christian Nordblad (Turku)
30/09/2015
Rating: 5 of 5!
helppo kiinnittää ja on pysynyt
Henri P. (Söderkulla)
30/09/2015
Rating: 4 of 5!
2 beste griptape i hele verden. Jeg har brukt griptapen min i et halvt år funker fremdeles bra. Folk klager pga griptapen. Det er bare at folk går med den i regn
Arianit Rama
27/09/2015
Rating: 5 of 5!
Prima prijs/kwaliteit,altijd leuk een stiker bij de producten,sterke griptape!
nico smekens (Buggenhout Opstal)
24/09/2015
Rating: 5 of 5!
Paras grippi itellä henkilökohtasesti
Otto Pelkonen (Pello)
23/09/2015
Rating: 5 of 5!
Meget fint
Christian Wammen (Virum)
22/09/2015
Rating: 5 of 5!
bara bra
Georgina Kelly (Huddinge)
16/09/2015
Rating: 5 of 5!
Super fedt og man står godt fast
Emilia b.
15/09/2015
Rating: 5 of 5!
Kjempe fornøyd. Og superrask levering!
Christina Rønnestad (Ålesund)
08/09/2015
Rating: 5 of 5!
godt groft med masser af greb i
T. Hansen (skotteparken)
05/09/2015
Rating: 4 of 5!
Fungerade ypperligt till mitt ändamål, bra klister!
Henrik Gustafsson (Tranås)
01/09/2015
Rating: 5 of 5!
Bra :-)
Aud Elina Haugerud (Lena)
26/08/2015
Rating: 5 of 5!
Nikel !
Josse Loïc (Paris)
25/08/2015
Rating: 4 of 5!
goede griptape
natascha hagen (Weesp)
20/08/2015
Rating: 4 of 5!
Bra :)
Mikael Sandlund (Luleå)
20/08/2015
Rating: 5 of 5!
Bra
Julius Sønsteby Aamot (Oslo)
19/08/2015
Rating: 5 of 5!
God kvalitet. Rask levering. Perfekt størrelse. Veldig knæsj farge! Akkurat som på bilde! Skate Pro er å anbefale!
Tore Tuen (Lyngdal)
18/08/2015
Rating: 5 of 5!
Det er bare denne griptapen jeg bestiller!
Noah Morin Sølvberg (Stord)
16/08/2015
Rating: 5 of 5!
Som vi havde forventet
Egon Uldall (Haderslev)
13/08/2015
Rating: 4 of 5!
Pari tällaista tullut tilattua, hyvin toimii.
Samu K. (Puuppola)
13/08/2015
Rating: 5 of 5!
Inga konstigheter!
mattias thene (Viken, Höganäs)
12/08/2015
Rating: 5 of 5!
Superfint!
Peter Thorup (Viborg)
06/08/2015
Rating: 5 of 5!
Kjempe fornøyd. Rask levering. Anbefales :-)
atle bjørnseth (Oslo)
01/08/2015
Rating: 5 of 5!
Funkar bra
Viktor Sturesson (Karlskrona)
30/07/2015
Rating: 5 of 5!
...
Janne Ylitalo (Nakkila)
27/07/2015
Rating: 4 of 5!
Zeer goede griptape, plakt beter als de originele, deze zat los. En inderdaad, kan er net 2x mee bekleden.
Mark Jellema (Leopoldsburg)
23/07/2015
Rating: 5 of 5!
Kaikki ok!
Jouni N. (Lappeenranta)
23/07/2015
Rating: 5 of 5!
En bra produkt. Bra klister.
nils ossiansson (Skoghall)
07/07/2015
Rating: 5 of 5!
Bra til og spenne når me tar tailwip
Ruben H. (Stord)
02/07/2015
Rating: 5 of 5!
good griptape, I can regrip my scooter for 4 times, it gives really good grip
Simon L. (Hoeselt Romershoven)
01/07/2015
Rating: 5 of 5!
Good, mn skal ha en utvalgt :)
Christoffer John Jessen (Alta)
30/06/2015
Rating: 5 of 5!
Lätt att sätta på och passade precis till min 8" bräda. Bredare funkar nog inte för det var knappt 1 cm per sida som hängde ut. Riktigt bra grepp i den! Ganska grovkornig tejp, så den sliter snabbt på skorna men det gör väl alla i och för sig.
Jimmy H. (Mölndal)
30/06/2015
Rating: 5 of 5!
finno
Jakob Georg Nielsen (Rødovre)
25/06/2015
Rating: 4 of 5!
Pisse fedt fucking godt
Rene Ejlersen (Dalmose)
23/06/2015
Rating: 5 of 5!
fin
Rene Christensen (Kråkerøy)
22/06/2015
Rating: 4 of 5!
Top, makkelijk op maat te snijden kan er 2 steppen mee doen.
Peter bos (Medemblik)
16/06/2015
Rating: 5 of 5!
God - Som forventet :-D
Lone N. (Bagsværd)
16/06/2015
Rating: 5 of 5!
kommer den i deler pen :D
Heikel ben nasr
13/06/2015
Rating: 5 of 5!
Bra!
T. Pettersen (Sandefjord)
07/06/2015
Rating: 5 of 5!
Bra grepp och sitter bra!
Linus Skinnars Loftén (Åkersberga)
06/06/2015
Rating: 4 of 5!
Goede grip, makkelijk op maat te snijden/knippen!
K. Cleen (Zaandam)
02/06/2015
Rating: 4 of 5!
Hyvin on kiinni pysynyt, ei siis ongelmia.
Esa Kemppainen (Lahti)
30/05/2015
Rating: 5 of 5!
rigtig god griptape som ikke bare falder af det er et rigtigt godt griptape
cliff lauritzen (Nykøbing Sj)
26/05/2015
Rating: 5 of 5!
Alles super und eingach abgelaufen.
Martina Schröder (Tolk)
21/05/2015
Rating: 5 of 5!
Bra kvalitet och sitter som berget!
Ulrika Lindström (Saltsjö-Boo)
21/05/2015
Rating: 5 of 5!
Satte denna tejpen på grabbens kickboard, lätt att få dit och sitter fortfarande kvar, trots daglig användning. Vi är nöjda =)
Ingela Eriksson (Forshaga)
13/05/2015
Rating: 5 of 5!
Godt
Tobias. Meulengracht (Brønderslev)
05/05/2015
Rating: 5 of 5!
Sykt bra
M. Aadahl (Klæbu)
28/04/2015
Rating: 5 of 5!
Den er fjong
Henrik Dencker (Østermarie)
22/04/2015
Rating: 5 of 5!
Handig, je kunt het zelf op maat knippen en kan er meerdere keren mee doen.
R. v. d. B. W. (Zwijndrecht)
14/04/2015
Rating: 5 of 5!
Fick byta ut efter två dagar. dåligt lim, lossnade direkt.
petter oscarsson (Vilhelmina)
11/04/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Tyvärr är ett griptape en slitdel som vill gå sönder med tiden. Har det gått sönder på väldigt kort tid får du gärna skicka en bild på det till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer, så vill vi se på saken för dig. /Martina
Enkel o montera,och väldigt bra grepp..
Janne salander (Nynäshamn)
07/04/2015
Rating: 4 of 5!
Man glider inte och står stadigt
E. Wallström (Östervåla)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Tvärstopp på brädan.
Mattias Engström (Skånes Fagerhult)
03/04/2015
Rating: 5 of 5!
Fantastisk overrasket over kvaliteten på de farge-griptapene. Jeg forventet at de ville være dårlig kvalitet og at de rivnet enkelt men de holder seg meget bra! Gode for deg som liker å uttrykke seg selv enna mer!
Kamil Zastawny
18/03/2015
Rating: 5 of 5!
Super fedt griptape i gul - Er mega glad for det kan klart anbefales :)
Abdallah El-Soussi (Odense NØ)
11/03/2015
Rating: 5 of 5!
Fet greppa.
Ulrica S. (Skutskär)
10/03/2015
Rating: 5 of 5!
Sehr gut
Diana M. (Leverkusen)
03/03/2015
Rating: 5 of 5!
Go griptape - lever op til forventningerne.
Malte B. (Gelsted)
03/03/2015
Rating: 5 of 5!
godt
Jonas Dahl (Børkop)
12/02/2015
Rating: 4 of 5!
God vare som forventet.
Lotte N. Nielsen (Karrebæksminde)
11/02/2015
Rating: 5 of 5!
Bra!
Thomas Onemark (Torsby)
10/02/2015
Rating: 5 of 5!
Skitsnygg blå gripp.
Thomas Svensson (Stockholm)
10/02/2015
Rating: 4 of 5!
Sykt kul griptape! :D
T. Pettersen (Bodø)
10/02/2015
Rating: 5 of 5!
super
Rudi Van Buynder (Temse Tielrode)
30/01/2015
Rating: 5 of 5!
Echt coole grip kheb hem op mijn penny gezet en hij ziet er gewoon geweldig uit.
Enrique Zamora Bernal (Antwerpen Deurne)
22/01/2015
Rating: 5 of 5!
Bra
H. Pollestad (Kristiansand S)
22/01/2015
Rating: 5 of 5!
Goeie grip!
J. Custers (Kerkrade)
21/01/2015
Rating: 4 of 5!
GODT GODT GRIPTAPE
Rasmus danevig
21/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super godt
Frederik Sørensen (Sydals)
14/01/2015
Rating: 5 of 5!
paras
harri mynttinen (Nummela)
14/01/2015
Rating: 5 of 5!
Rask levering selv i juletiden med helligdager. Var desverre for smal for mitt brett.
Kai Klokstad (Lillestrøm)
13/01/2015
Rating: 5 of 5!
De passade perfekt
Knut Svensson (Ed)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Nöjd
Anna Palmgren (Rydsgård)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Godt
Pia Pedersen (Bjerringbro)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
bra
Mirnesa Beganovic (Linköping)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Helt ok
kenneth larsen (ekeby)
30/12/2014
Rating: 4 of 5!
Mahtava lauta ja grippi toimii , laatu ja hinta kohdallaan .Tulen tilamaan täältä toisen kerrankin.
jaana Hautanen (kokkola)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
En tiedä. Tein tästä veneen penkkien karhennukset, kesällä 2015 nähdään pitääkö liima vai ei.
Jani S. (Kotka)
29/12/2014
Rating: 3 of 5!
ikke særlig godt.
Nicolaj Madsen (Greve)
23/12/2014
Rating: 2 of 5!
Utrolig grov grip der river ens sko i smadre, selv om man har etnies marana og en hær af shoe goe. desuden er det rigtigt tykt, så tykt at det er svært og skære selvom man er rigtig god til at grippe et deck. på det første trick ville jeg lave et kickflip flat men da jeg ''slidede'' min fod oppe i luften for at få rotation på boardet, var friktionen nok til at mit griptape knækkede, ja knækkede en flig af det. jeg håber skatepro sender et nyt kvalitets griptape som jessup eller mob til mig fordi at de hævner at enuff var et godt, slidstærkt og lokkede mig til at købe det her rigtig ringe grip.....
Christian A. (Morud)
02/12/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Beklager at du har haft en dårlig oplevelse med dette griptape. Meget grov griptape vil slide skoen hurtigere, men også give et bedre greb. Det er forskelligt hvad folk foretrækker, nogle kan bedst lide det helt grove som f.eks. MOB, andre kan bedre lide det lidt mildere som Shake Junt. I og med at griptapen er grovere, vil den også være lidt sværere at skære igennem. Enuff griptape er som oftest noget man får med ved køb af decks, så man har noget at sætte på decket. Ønsker man en anden type griptape, kan man altid tilkøbe dette ved siden af. Angående, at der røg en flig af da du kørte på boardet, er du meget velkommen til at kontakte os på kundeservice: email@skatepro.dk - Med et par billeder, så skal vi nok se på sagen for dig. :) /Sebastian
stadig tilfreds
Kevin Carl Theisen (Vojens)
02/12/2014
Rating: 5 of 5!
godt til prisen
Evalyne Nyokabi Mwarari (Varde)
01/12/2014
Rating: 4 of 5!
Var tvungen att förstärka klistret med dubbelhäftande tejp. Inte okej!
Martina L. (Hörby)
25/11/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Självklart är det inte meningen du ska behöva förstärka ett nytt griptape med dubbelhäftande tejp. Har du möjlighet att sända hos en bild på griptapet till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på det för dig. /Martina
Perfect
willaert steven (moerzeke)
25/11/2014
Rating: 5 of 5!
Gripper helt fint. :)
Paw Nielsen Lind (Silkeborg)
25/11/2014
Rating: 5 of 5!
Skitbra fäste håller länge
Kenneth Ohlsson (Karlstad)
21/11/2014
Rating: 5 of 5!
alt er super fint
lisbeth milan krogh (Galten)
20/11/2014
Rating: 5 of 5!
fin tape
Nikolaj Jørgensen (Thisted)
20/11/2014
Rating: 5 of 5!
Ok grip
Johan Møller Andersen (Gjerlev)
20/11/2014
Rating: 2 of 5!
Super
Susanne Holm (Kolding)
18/11/2014
Rating: 5 of 5!
tot wel 4 keer te gebruiken , helemaal top
M. man (Vinkeveen)
18/11/2014
Rating: 5 of 5!
Godt og nemt at sætte på
Lene Svendsen (Skive)
14/11/2014
Rating: 5 of 5!
bra tape men slits ganska fort
Patrik Wilhelm Bengtsson (Lilla Edet)
12/11/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Tyvärr är griptape en slitdel som vill gå sönder med tiden. Har den gått sönder på väldigt kort tid får du gärna skicka en bild på det till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer, så vill vi se på det för dig. /Martina
bra grip tape
Levente Kasper (Vällingby)
09/11/2014
Rating: 4 of 5!
Gewoon goed.
Qu S. (Den Helder)
05/11/2014
Rating: 5 of 5!
geweldige grip
Robin Goes (Hooglanderveen)
05/11/2014
Rating: 5 of 5!
Geweldige grip, van nieuw naar ingeskate binnen een dag of drie, met master/jessup/mob is dat sowieso een week rondlopen met ruwe duimen. Als je van grip houdt dat goed in te skaten is en niet te ruw dan is enuff genoeg voor jou! Aan de andere kant: heb je altijd genoeg geld voor nieuwe schoenen en houd je van de meeste grip op je board dan heeft deze misschien net te weinig grip voor je. Tis maar net wat je wil.
Callum John Hunt (Lelystad)
03/11/2014
Rating: 5 of 5!
goede grip
Marco van der Meulen (Amsterdam)
30/10/2014
Rating: 5 of 5!
bra, fast slits lätt.
Adam Åkerlind (Arvika)
28/10/2014
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Tyvärr är griptape en slitdel som vill slitas med tiden. Har din griptape slitits väldigt fort får du gärna ta en bild av griptapen och skicka till: email@skatepro.se tillsammans med ditt order nummer så vill vi se på det för dig. /Martina
Stor och jättebra!
Jens Kufver (Norrköping)
25/10/2014
Rating: 5 of 5!
god
Daniel B. E. (Bandholm)
21/10/2014
Rating: 5 of 5!
Vaikutti hyvälle
Merja Hartikainen (Varpaisjärvi)
18/10/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig bra og rask levering
Helge Petter Brenden (Moss)
14/10/2014
Rating: 5 of 5!
Super
Lisbeth Christensen
14/10/2014
Rating: 4 of 5!
Kjæmpebra
Eva ørndal bjønnes (Klæbu)
14/10/2014
Rating: 5 of 5!
Super bra.
Lena H. (Lönsboda)
07/10/2014
Rating: 5 of 5!
godt.
Søren Jensen (Vrå)
07/10/2014
Rating: 3 of 5!
Kom hurtig efter det var bestilt, men det sidder ikke ret længe så går det løst.
Irene Hansen (NæstvedNæstved)
01/10/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Beklager, hvis det faldt hurtigt af, det er selvfølgelig ikke meningen. Når man monterer ny griptape, så er det vigtigt, at man husker at rengøre fladen, der skal sættes på grundigt inden montering. Ellers kan der sidder en masse skidt på, der gør at den ikke sidder ordentligt fast. Du er dog meget velkommen til at kontakte os på email@skatepro.dk med nogle billeder af, hvordan det ser ud samt dit ordrenummer, så skal vi nok finde en løsning!
/Phillip
Godt (Y)
Mathuse Muthiah (Horsens)
01/10/2014
Rating: 5 of 5!
Riktigt grovmönstrad tape. Lätt att skära till rätt format när de yngre barnens kick bikes behöver en uppfräschning. Lite stel att klistra, varm gärna med en hårtork en stund för att få den följsam. Ser flera användningsområden för denna...båten, trailern..ja överallt där man behöver stå stadigt.
Anders D. (Tyresö)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket bra grepp. Bra att man klipper till storleken själv. Räcker till flera gånger.
Terje B. (Hönö)
30/09/2014
Rating: 4 of 5!
Sjukt bra! Fäster bra! Och om det skulle lossna (vilket det inte gör) så finns där en go bit kvar av griptapen om man kör sparkcykel! ++
Gustav Ekman
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
Super ;-)
Tina Pedersen (Hedensted)
25/09/2014
Rating: 5 of 5!
Sikkert god Griptape, men 30 cm av griptapen så ut som det var tatt av beskyttelses pappir og klistret sammen igjen mye luftbobler og dårligere lim egenskap på denne delen av arket... heldigvis så var aldri planen om å bruke det på et helt brett. så det går greit.
Thor Arvid Dahl (Tønsberg)
23/09/2014
Rating: 2 of 5!
+++
john johansson (Sorunda)
18/09/2014
Rating: 5 of 5!
Har en knægt der er super glad for det, god service og hurtig levering..
Rasmus Christensen (Næstved)
17/09/2014
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra, den transparanta färgen blir väldigt snyggt
Benjamin Åstrand (Bromma)
16/09/2014
Rating: 5 of 5!
sykt bra
marit jørpeland (levanger)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
as grym griptape håller väldigt länge =)
Maria Ekwall (Uddevalla)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Kanon
Niclas H. (Linköping)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Lever op til min forventning.
H. Christiansen (Græsted)
04/09/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvä on!
Emiliya Säkki (Vantaa)
02/09/2014
Rating: 5 of 5!
Bra. Räckte och vart över!
Åsa Andersson (Boda Kyrkby)
28/08/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig bra,lett å montere
Kåre Teige (Lierskogen)
27/08/2014
Rating: 5 of 5!
Hyvä
kirsti saarela (Sastamala)
24/08/2014
Rating: 5 of 5!
Veldig bra!
rune darell (Ås)
23/08/2014
Rating: 5 of 5!
Jees
Andre Bourguignon (Kuusamo)
22/08/2014
Rating: 5 of 5!
Fint
Vibeke Pedersen (Frederikssund)
20/08/2014
Rating: 5 of 5!
Det gennemsigtige griptape er mega fedt. Det ser super skarpt ud på et board med farve på toppen.
Magnus B. H. (Skovlunde)
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans. Bra tejp, lite ovanligt användningsområde då jag har den som grepptejp på min pistol för dynamiskt skytte. Mycket bra yta och fäster utmärkt på manteln och på tumhyllan.
Henrik H. (Saltsjö-Boo)
19/08/2014
Rating: 5 of 5!
God
Finn Helge Hansen (Øvrebø)
19/08/2014
Rating: 4 of 5!
dritbra!!!!
roar olsen (verdal)
15/08/2014
Rating: 5 of 5!
God
Pia Højland Jacobsen (Herning)
06/08/2014
Rating: 4 of 5!
hyvää perus grippiä :)
joona hagren (Jämsänkoski)
04/08/2014
Rating: 4 of 5!
Goed je krijgt veel
Van Gijseghem Jelle (Opwijk)
01/08/2014
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans, bra pris. Skitcool dottern helnöjd, hade köpt en sparkcykel där den kom utan grip tape så den var rätt farlig. Nu är den säker och cool.
A. Diaz (Växjö)
01/08/2014
Rating: 5 of 5!
Som det skal være
Carina Birch (Gislinge)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt! Modtaget det dagen efter jeg havde bestilt :)
Nicolai Evers (Vejle)
28/07/2014
Rating: 4 of 5!
Bra griptape
Maria Helander (Ruda)
24/07/2014
Rating: 4 of 5!
Hyvä
Kati Jäärni (LINNANTAUS)
23/07/2014
Rating: 5 of 5!
Gode varer
Søren Rasmussen (København S)
22/07/2014
Rating: 5 of 5!
Bra, men har kört med bättre
Maria Forsström (Kiruna)
16/07/2014
Rating: 3 of 5!
Bra
Lars Fogelin (Buvika)
13/07/2014
Rating: 5 of 5!
Ska berätta exakt hur du ska göra för att sätta på denna griptapen rätt. 1. Lägg ner en bit av tapen på tailen och tryck din hand på varje ställe så att det inte blir några luftbubblor. 2. använd en skruvmejsel och scora EN gång. om du filar mycket kommer det att bli ett stort vitt spår vilket gör att rakbladet har mer utrymme att åka på. 3. Använd ett rakblad och skär underifrån och försök att få det så rakt som möjligt. använd tapen som blev över för att "sanda" kanterna på tapen så att inte tapen skär upp sig vid kanterna. 4. använd ett häftstift för att sticka hål på luftbubblorna sedan har du den bästa griptapen som finns!
Linus Åslund
13/07/2014
Rating: 5 of 5!
God
Rokas Alisauskas (Solrød Strand)
11/07/2014
Rating: 5 of 5!
Bien.
Mar Carmen Andrades M (Isla Cristina)
08/07/2014
Rating: 5 of 5!
super
Anna Kjeld (sønderborg)
08/07/2014
Rating: 5 of 5!
Bra.
W. Johansson (Rydaholm)
02/07/2014
Rating: 4 of 5!
Hyvä
Sanna Saastamoinen (Joensuu)
24/06/2014
Rating: 5 of 5!
Hållt bra hittills, nöjd!
Carola Gradéus (Floby)
24/06/2014
Rating: 4 of 5!
Kiitos nopeasta toimituksesta.
Kalevi Lustila (Läyliäinen)
19/06/2014
Rating: 5 of 5!
ok.
Flemming Saxtorph (Næstved)
18/06/2014
Rating: 5 of 5!
Jag är mycket nöjd med de produkter jag köpt och leveransen.
Jessica Sjösten (Karlskrona)
17/06/2014
Rating: 5 of 5!
Nice
Anne B. A. (Hovås)
16/06/2014
Rating: 4 of 5!
udmærket men bliver hurtigt beskidt :P
Jannick Skov (aulum)
13/06/2014
Rating: 4 of 5!
Skit bra! Men hella är bättre ;)
Martin hedquist (Stockholm)
12/06/2014
Rating: 4 of 5!
Bra grip
Jonas bakken (Ski)
12/06/2014
Rating: 5 of 5!
Helt grei, har nogelunde bra grep :)
Brynjar Skartland (Stavanger)
12/06/2014
Rating: 4 of 5!
Sprekker litt for fort opp. Hadde den i 3 dager før den sprekte opp, men det skal sies at den er grattis vis du kjøper med plate.
Lasse Liodden (Gol)
10/06/2014
Rating: 3 of 5!
Toppen!
Anna Ewander (Ekeby)
08/06/2014
Rating: 5 of 5!
Bra grepp men slits lätt tycker sonen!
Maria Andersson (Partille)
05/06/2014
Rating: 4 of 5!
On hyvä
N. Hietanen (Jämsä)
04/06/2014
Rating: 5 of 5!
funka ok
sven peter enegren (Tyresö)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra!
Greger Löfbom (Ersmark)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Erikoisen näköinen ja helppo asentaa.
Janne Koivunen (Pori)
23/05/2014
Rating: 4 of 5!
Perfekt
Heidi Brethvad (Grenaa)
22/05/2014
Rating: 5 of 5!
super god kvalitet
Søren Graversen
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
som forventet
mona wichmann (Vormedal)
13/05/2014
Rating: 5 of 5!
enuff har alltid varit bra
Malin Viker (Skövde)
11/05/2014
Rating: 5 of 5!
godt griptape!
A. pro (Silkeborg)
09/05/2014
Rating: 5 of 5!
Hurtig og helt enestående god service
Carsten Pagaard (Frederikssund)
05/05/2014
Rating: 5 of 5!
supert god
Maciej Zaborowski (Tromsø)
29/04/2014
Rating: 5 of 5!
Super
Jacob A. Rønningen (Oslo)
25/04/2014
Rating: 5 of 5!
Grymt grepp:)
Christian Jacobsson (Grillby)
24/04/2014
Rating: 4 of 5!
Levede 100% op til mine forventninger
Nickolai Christensen (Løgstør)
24/04/2014
Rating: 5 of 5!
er god
britt schøsler andersen (Odense M)
23/04/2014
Rating: 4 of 5!
Hammer nemt at sætte på, og det holder.
Bo D. (Hjørring)
22/04/2014
Rating: 5 of 5!
Bra fäste.
Petra Tietz Jeppsson (Vällingby)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
Perfekt, man står godt fast på det :)
Kirstine Egeskov (Odense NV)
08/04/2014
Rating: 5 of 5!
Kul i blå... Veldig grov
Lene F. (Kråkerøy)
02/04/2014
Rating: 5 of 5!
Bra fäste, få se livlängden på den
Janne Sahlman (Ludvika)
26/03/2014
Rating: 5 of 5!
bra grip. håller läge
jaana ben barka (Gustavsberg)
20/02/2014
Rating: 5 of 5!
Bra grepp
Jessica Lienau (Trelleborg)
19/02/2014
Rating: 5 of 5!
godt flæker ik og man står godt fast
tim romby
16/02/2014
Rating: 5 of 5!
Endnu et godt produkt
Susanne Lynge Rasmussen (Greve)
02/02/2014
Rating: 5 of 5!
Min søn er glad for sit køb
Sandra Klitte (Viby Sjælland)
30/01/2014
Rating: 5 of 5!
super god griptape. Nemt at sætte på p.g.a. huller - hvorved man undgår luftbobler
Annegrethe Ringgaard (Farum)
23/01/2014
Rating: 5 of 5!
Nemt at sætte på.
lars lensborg nielsen (Frederiksværk)
23/01/2014
Rating: 5 of 5!
Jeg syns er godt og godt at stå fast på jeg vil blive ved at købe hos skabe Pro Mvh René
rene jensen (næstved)
22/01/2014
Rating: 4 of 5!
Skön o snygg bra grepp //Olle
Maria Törngren (Skogstorp)
20/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra grepp, tack för extra biten
Linda Nolander (Gråbo)
09/01/2014
Rating: 5 of 5!
Bra
Paul Dalundh (Lomma)
07/01/2014
Rating: 4 of 5!
God vare
søren feigh offersen (Bagsværd)
07/01/2014
Rating: 4 of 5!
Todella hyvä
Sami Salonen (Kerava)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!
Vildt
Gitte Svenstrup (Ørnhøj)
11/12/2013
Rating: 5 of 5!
god grip
Tina Maria Gottlieb (Arendal)
04/12/2013
Rating: 4 of 5!
Moi! Tuote on hyvä, en tosin käyttänyt sitä skeitti lautaan vaan liukuesteeksi yläkerranportaisiin. Liima voisi olla hieman tarttuvampaa, muuten tosi hyvä!
Panu Koistinen (Klaukkala)
29/11/2013
Rating: 4 of 5!
Tosi pitävä grippiteippi mutta luulin että ois ollu 4kertaa pienenpi
Heikki Mäenpää (Pirkkala)
25/11/2013
Rating: 5 of 5!
Grov
Paal Bakken (Drammen)
06/11/2013
Rating: 4 of 5!
God vare
Julie Ertmann Busborg (Næstved)
10/10/2013
Rating: 5 of 5!
Inte bra, spricker lätt, skivar up sig i kanterna, bra grepp dock skulle jag inte rekomendera denna griptape. filip.
filip johansson (Göteborg)
30/09/2013
Rating: 1 of 5!
det er ok til prisen
Per olsen (Hjørring)
26/09/2013
Rating: 4 of 5!
super
lone svendsen (svenstrup)
21/09/2013
Rating: 5 of 5!
Godt produkt, nem at arbejde med samt god holdbarhed.
martin hess (Middelfart)
17/09/2013
Rating: 5 of 5!
Bra as skön! Funkar 4:a Gånger!
Cornelius Tidén Wirell (Sigtuna)
16/09/2013
Rating: 4 of 5!
OK / slits fort
Micael Wastefors (Mariestad)
16/09/2013
Rating: 4 of 5!
Bra! håller länge/John
Tobias Johansson (Henån)
14/09/2013
Rating: 5 of 5!
fin
Caroline Planstedt (Sigtuna)
13/09/2013
Rating: 5 of 5!
godt
Nicklas Thordahl (Greve)
13/09/2013
Rating: 5 of 5!
lysande!
Kerstin Skoglund (Sandviken)
12/09/2013
Rating: 5 of 5!
Nöjd
Sofie Pettersson (Kulltorp)
12/09/2013
Rating: 5 of 5!
ass braaaaa
Margarita Rassadnikova (Tranemo)
10/09/2013
Rating: 5 of 5!
Super griptape holder til lidt regn
Martin sandholm
09/09/2013
Rating: 5 of 5!
Sitter jättebra och håller länge
Anders Johansson (Åkersberga)
06/09/2013
Rating: 5 of 5!
håller länge/Filip
Nadja Nordsäter (Lilla Edet)
28/08/2013
Rating: 5 of 5!
Det er blevet meget nemere at lave tailwhip
Tina Madsen (Holstebro)
22/08/2013
Rating: 5 of 5!
Rigtig god griptape, der er lidt mere kraftigkornet end normal griptape, hvilket (for mig) giver bedre træk ved ollie.
Frans Jul Jensen (Åbyhøj)
17/08/2013
Rating: 5 of 5!
super
Jan Deckx (Mol)
27/07/2013
Rating: 5 of 5!
Bästa greppet, asså!
Felix ScooterFreak (Örerund)
25/07/2013
Rating: 5 of 5!
Super
Henrik Ege Olsen (Sønderborg)
17/07/2013
Rating: 5 of 5!
Fin
Helle Mogensen (Malling)
09/07/2013
Rating: 5 of 5!
heel tevreden met de tape.
Marjam Jeurissen (Venlo)
08/07/2013
Rating: 5 of 5!
Helt ok
lotte jahnsen (Malling)
04/07/2013
Rating: 5 of 5!
coooool
Malin Forslin (järfälla)
23/06/2013
Rating: 5 of 5!
snygg
Tobias Gustafsson (c/o Victor Nittman)
18/06/2013
Rating: 4 of 5!
Mega fede i pink har det på mit løbehjul KØB DET
Christian Videsen (Bredsten)
16/06/2013
Rating: 5 of 5!
Handig om extra te hebben, een vel griptape
Pim Alting (Emmeloord)
11/06/2013
Rating: 5 of 5!
tåler desværre ikke vand på limen...
Claus Petersen
10/06/2013
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Nej, det har du helt ret i! Som vi også prøver at skrive i alle vores guides, så kan griptape (og hjul, lejer, skruer etc.) ikke holde til vand eller sand. Det er ret upraktisk, når man nu bare vil ud at køre, men nødvendigt at undgå, hvis man vil have glæde af sit løbehjul længe.
/Milena
Vi har fjernet det gamle griptape fra løbehjulet, for at tegne profilen af på det nye griptape, Snip snap snude på med det nye og det sidder fint fast. Og der er til flere gange på arket, hvis man ikke har svinet med pladsen. Hurtig levering, alt OK.
Flemming Lind Rasmussen (Smørum)
03/06/2013
Rating: 4 of 5!
renset med rødsprit først og griptapen satt veldig godt
Svein Ivar Larsen
03/06/2013
Rating: 5 of 5!
Super grib den holder godt køb den i sort jeg har gul og der kommer snavs på hurtigt men mega godt
mikkel zacho pryn
03/06/2013
Rating: 5 of 5!
Bra
Lars August (Oslo)
01/06/2013
Rating: 5 of 5!
Har ej använt grip tapen ännu
Magnus Backman (Göteborg)
15/05/2013
Rating: 5 of 5!
god
Torbjørn Jakobsen (oslo)
14/05/2013
Rating: 4 of 5!
Jeg vil ikke anbefale det, det faldt af ved min første tur :-(
Anders Vind
07/05/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke særlig godt! Griptape holder forskellig længe, men at det falder af ved første tur er selvfølgelig helt forkert. Er du sikker på at du har renset decket godt før du sætte det nye griptape på? Du må gerne skrive en email til os med et billede af problemet, så skal vi nok prøve at se på det og forslå en løsning.
/Milena
Det bedste i verden
sebastian brunhøj jørgensen
06/05/2013
Rating: 5 of 5!
god!:D
sander stavedal hamar (bagn)
04/05/2013
Rating: 5 of 5!
gripfull
Daan van Vuuren (Vlissingen)
04/05/2013
Rating: 4 of 5!
Riktigt bra. Den genomskinliga går att sätta klistermärken under så syns det igenom
Liselott Karlsson (Motala)
02/04/2013
Rating: 5 of 5!
Klar griptape til klassisk longboard windsurfer som er blevet glat omkring mastefoden, det er endnu ikke anvendt, men det tegner lovende, og jeg synes selv det er en fantastisk god idé (husk at der skal anvendes fx 3M kantforsegler) mvh Christian
Christian Olesen
13/03/2013
Rating: 5 of 5!
Det er lige meget hvad for et gribtape man køber
Brian Hansen (Solrød Strand)
03/03/2013
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Brian, det er desværre ikke rigtig. Griptape er forskelligt med henblik på hvor grovt det er og hvad det er lavet af. Dette resulterer i forskellige feels, når man står på det og også hvor meget grip det kan give.

Mange hilsner,

Milena
SkatePro
godt
Berit Cramer (GreveGreve)
05/02/2013
Rating: 4 of 5!
Fuld tilfredshed, fed grip, dejligt nemt at handle hos jer. I får 5 stjerner ud af 5 fra mig..
Jesper Lynge Petersen (Nykøbing Sj)
29/01/2013
Rating: 5 of 5!
fint nok
Anja Dujardin (Skovlunde)
10/01/2013
Rating: 1 of 5!
Herlig grip!! Har brukt den i ca.4mnd og er kjempefornøyd. Anbefaler den til alle sparkesykkel kjørere👍👍
Jonas Colombo (Mysen)
25/12/2012
Rating: 5 of 5!
MEGA godt griptape man sidder rigtig godt fast og det holder i rigtig lang tid!! P.s. DET ER MEGA GODT!!
Marcus Yderholm (Åbyhøj)
06/12/2012
Rating: 5 of 5!
bedste griptape!!!!!
isak schakow
26/11/2012
Rating: 5 of 5!
bra
Marita Malmqvist (Åstorp)
20/11/2012
Rating: 4 of 5!
Den blir slitt etter 4 dager
Burn Day (Ås)
16/11/2012
Rating: 1 of 5!
Grei
dagrun caroline stormark (Vennesla)
08/11/2012
Rating: 3 of 5!
Bra grepp, bättre än förväntat. Nöjd!
Jane Stattin (Kvissleby)
24/10/2012
Rating: 5 of 5!
Super griptape best wel hoge kwaliteit ik hoef niet te klagen,,
Kevin Chotkoe (Almere)
16/10/2012
Rating: 5 of 5!
fint griptape.
Marc Noer Christensen (Esbjerg V)
05/10/2012
Rating: 5 of 5!
Grabben helnöjd, funkar super!!
Thomas kosjanov (Gagnef)
01/10/2012
Rating: 5 of 5!
Täydellinen dekkigrippiarkki.
Susanne Ørnebjerg
26/09/2012
Rating: 5 of 5!
DET BEDSTE JEG HAR PRØVET
Filip Basco Jacobsen (Bagsværd)
15/09/2012
Rating: 5 of 5!
Min son (Scott Persson) är nu nöjd igen!:) klistermärkena som inte fanns med när vi fick paketet har nu kommit!
Pia Granqvist (Kristianstad)
05/06/2012
Rating: 5 of 5!
Gør det den skal som forventet.
Lars Winkel Olsen
24/05/2012
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans, fäster bra. Ritade av brädan med smörpapper och gjorde en mall. Man får ut två på varje ark.
Anna Birkvig (Ramlösa)
20/05/2012
Rating: 5 of 5!
Produkterna levereras alltid snabbt!!!! Bra griptape.
Vivica Wassenius (V Frölunda)
16/05/2012
Rating: 5 of 5!
Har väntat sju dagar nu på att denna griptapen, lucky smx pegs och district kullager ska komma!!:( sjukt besviken skatepro!:( kommer inte att beställa här mer
scott persson
10/05/2012
Rating: 1 of 5!
Hvis man har district v2 decket er der griptape nok til to gange :D
Emil Bredahl (Arden)
06/05/2012
Rating: 5 of 5!
bedre en forventet rigtig godt vil helst anbelfale den i sort den røde er lidt mat i farven men grøn er også flot
frederik bendz
18/04/2012
Rating: 5 of 5!
det er dejligt at der er til 2 gange :D og så står man vildt godt fast
tobias richard mathiesen (ørsted)
31/03/2012
Rating: 5 of 5!
Riktigt god...
Frank Skvarc (partille)
13/03/2012
Rating: 4 of 5!
super grip
Philippe Merie (charlottenlund)
16/01/2012
Rating: 5 of 5!
Den er rigtig god. Ville foreslå den i blå:^D
Daniel Ketler
12/01/2012
Rating: 5 of 5!
det er noget rigtig godt griptape der holder fint på kornene men kornene er lidt for store til mig så jeg ville anbefale MOB griptape men det kan kun fåes i sort
lauritz wolff
10/01/2012
Rating: 4 of 5!
MEGA GODT DER ER PLADS NOK TIL GRIPTAPE 2 GANGE OGSÅ STÅR MAN MEGA GODT FAST :-D
Bastian Jørgensen (Næstved)
07/01/2012
Rating: 5 of 5!
Vi bestilte det blå gribtape og det er virkelig flot i farven og nemt at montere. Super
Hanne Bisgaard (hørsholm)
28/10/2011
Rating: 5 of 5!
Vis du skal have dig noget nyt griptape. Så ville jeg klart anbefale dig og købe sort griptape fordi hvis du har foreksempel rød så bliver det hurtigt sort af alt det snavs. Godt griptape rigtig grippy.
Dane Grace (Rungsted Kyst)
11/10/2011
Rating: 5 of 5!
god levering.. er lidt skuffet over at farven er lidt mat i den røde
Carsten Aune
23/09/2011
Rating: 2 of 5!
Bra och slitstark produkt, lätt att fästa och få snyggt.
Helene wrede (Torslanda)
29/07/2011
Rating: 5 of 5!
Har fået nyt Griptape og det funker!
Tobias Nielsen
16/05/2011
Rating: 5 of 5!
Er monteret og er super sejt i den grønne farve.
Susanne Bach (Hellerup)
16/01/2011
Rating: 5 of 5!