MENU
×
Back |

Ennui ST Footies

£27.95
Ennui Protection
Zoom
Please select size 
 
1

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
pair
  Save for later

Description

Ennui footies provide a smooth and seamless feel that hug the contours of your foot for extra support, comfort, protection and improve the fit of any boot, skate or shoe. Long lasting neoprene material made in Japan. Two PORON® XRD™ protection inserts included on each side.

  • S: 37-40
  • M: 40-43
  • L: 43-46
  • XL: 46-49

Reviews

If you have issues with ankle bones chafing, especially if it's made worse by skates that are slightly on the large side, I can totally recommend these. The added padding on the ankle bones really help protect and stabilise without being too mushy. The only problem is if you wear them for a long time, outside your inner socks, they can cause moisture to build up that causes the sock to ruck up and chafe, so best to wear inside socks.
Martyn B. (Cambridge)
22/04/2015
Rating: 5 of 5!
Products awesome.
Miguel Toledo (Miami)
30/06/2018
Rating: 5 of 5!
Bin begeistert! Hatte immer scherzen am Knöchel, meine Skates sind wahrscheinlich auch etwas zu groß - die Footies bieten eine gute Lösung. Habe Schuhgröße 44, bestellt L (43-46), am Anfang fielen die etwas schmal auf, jetzt bieten aber einen optimalen Sitz.
L. Luke (Dornbirn)
07/08/2018
Rating: 5 of 5!
Habe Schuhgröße 39 sollte laut Liste Größe S nehmen. Habe lieber Größe M bestellt. Diese passen einwandfrei.
Heike Vollmer (Witzhave)
02/08/2018
Rating: 5 of 5!
Alles keurig afgeleverd!
richard vautmans (alken)
31/07/2018
Rating: 5 of 5!
De er for tykke.
Thomas grunnet (Højbjerg)
09/07/2018
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Disse footies har ekstra beskyttende områder omkring anklen, hvilket gør dem lidt mere fyldige i størrelsen. Vi fik os en god snak i telefon om mulighederne for at bytte til et par footies uden denne ekstra beskyttelse.

/Martin :-)
Bis dato drückten die Schuhe - mit diesem Produkt wie "weggeblasen" - einwandfrei - einfach und effektiv!
Martin I. (Zwiesel)
22/05/2018
Rating: 5 of 5!
Excellent produkt
Carlos Vieira Dias (Angered)
20/04/2018
Rating: 5 of 5!
Goede pasvorm en kwaliteit
Claudia T. (Groesbeek)
14/03/2018
Rating: 5 of 5!
Produkt godny polecenia
Marian Maciejewski (Iława)
05/02/2018
Rating: 5 of 5!
perfekta för att skydda mot brädkanter och rivsår från griptape. små i storlekarna och högt pris.
Mårten Karlson (Åkersberga)
16/08/2017
Rating: 4 of 5!
Bra produkt och bra service
Robert Walther (Västerås)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Ik heb ze besteld omdat mijn enkelknokkels heel snel pijn doen in mijn Skates. Helaas zijn de naden rondom de hak en tenen niet rekbaar een zo strak dat mijn voeten er alleen maar meer pijn van gaan doen. Ze gaan van nat 37 tot 40 en ik heb 38 dus aan de maat kan het niet liggen..
Tae Meuleman (Geldrop)
02/11/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat de footies voor jou niet werken! Buiten dat ze je knokkels beschermen om, zijn ze ook gemaakt om je enkel te stabiliseren en daardoor zitten ze inderdaad erg strak. Verder nemen ze ook meer ruimte in beslag, dus als je skates al strak zaten, dan wordt het hierdoor nog strakker. Als je de footies alleen uitgeprobeerd hebt en nog niet daadwerkelijk in gebruik genomen hebt, ben je natuurlijk welkom om deze te retourneren, zodat we je geld terug kunnen geven. Je zou ook kunnen overwegen om deze in maat L te proberen; https://www.skatepro.nl/30-16124.htm (ze zitten namelijk ook enorm strak en vallen klein uit). Ik heb zelf goede ervaringen hiermee!

/Laura
Gebeutelt von ständigem Knöchelschmerz und Blasenpflaster fand ich Gott Sei Dank vor dem Marathon die Footies. Sie waren meine Rettung, ich möchte sie nicht mehr missen.
Yvonne Schulz (Spremberg)
04/10/2016
Rating: 5 of 5!
Väldigt sköna att ha på mot fotslitage.
Ulf Grönevik (Åkarp)
27/09/2016
Rating: 4 of 5!
Ik heb ze gekocht om mijn enkelknokkel wat te beschermen. Deze knelt snel, maar hiervoor heeft het voor mij weinig effect.
Peter-Paul langeveld (Ulvenhout (gemeente Breda))
12/05/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat de Footies niet echt helpen! Als een skate wat aan de krappe kant is, dan vullen de footies de ruimte alleen nog maar meer op waardoor het juist niet werkt tegen knellende skates. Veel skates ervaren blaren rond de enkels door de skates die langs de voeten heen schaven, hier werken ze juist wel weer zeer goed tegen. Ook voor wat mer stabiliteit zijn ze erg prettig. Je bent uiteraard welkom om de footies terug te sturen, als ze alleen uitgeprobeerd zijn en verder in nieuwstaat verkeren.

/Laura
Bra
Ulf Nyliden (Löddeköpinge)
10/11/2015
Rating: 4 of 5!
It Really works_if protects my ankle well
Wessel Jansen van Rensburg (Amsterdam)
10/11/2015
Rating: 4 of 5!
Olivat mitä oletinkin olevan.
Hannu Leinonen (Oulu)
14/07/2015
Rating: 4 of 5!
Świetny dodatek
Karol S. (Lublin)
20/05/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt tilfreds
Michael Lassen (Hornslet)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!