MENU
Back |

Enuff POW II Mini Kids skateboard

£34.95
£39.95 SAVE £5.00
Enuff Skateboards

Good to know

Zoom
Please select size + colour 
Green
Purple
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool
£6.951 pcs
£5.35    
Save for later
 pcs

Description

A complete skateboard with rugged trucks and hard chusioning for better control.
100% Maple deck, warm pressed with American stiff glue.

Smaller edition of the Enuff POW, with a smaller deck its a bit easier to do flip tricks.

Specifications

Deck width:
7.25" (18.4cm)
Deck length:
29.5" (75cm)
Deck material:
Chinese maple, 8-ply
Wheel diameter:
53mm
Weight:
80oz
Wheel width:
34mm
Wheel hardness:
100A
Wheel material:
SHR
Bearing precision:
ABEC-9
Truck size:
5" (129mm)
Cushioning:
95A
Griptape:
Pre-gripped
Max rider weight:
198lbs
Recommended from:
4 years

Good to know

Reviews

Hurtig og sikker levering
Martha Løsche
26/09/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd med varan! Bra första skateboard för en 8-åring som vill lära sig att åka. Fick också väldigt bra kundservice per telefon för att kunna välja rätt skateboard utifrån behov.
Betti Lukic (Västerås)
18/09/2017
Rating: 5 of 5!
Väldigt nöjd!
Anna Eriksson (Boden)
11/09/2017
Rating: 5 of 5!
Jeg er fuldt ud tilfreds med varen, og servicen. Det er helt i top
Ann Isaksen
07/09/2017
Rating: 5 of 5!
Boardet gjorde stor lykke hosmit 4 årigebarnebarn.
Ellen M. Nielsen
14/08/2017
Rating: 4 of 5!
Best service ever !! ordered this skateboard for my 6yr old son and it was packaged and shipped within 10 hours and received the next day. Skateboard is perfect for my son and overall very happy
Dimitri Kondylis (Aalborg)
20/07/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt för våran 5 åriga tjej som första skateboard.
Kristian Thornblad (Sävedalen)
12/07/2017
Rating: 5 of 5!
Gjett om 4-åringen vår ble fornøyd. Han smilte fra øre til øre når han fikk brettet. Ingen fikk låne det. Gleder oss til mange øvelsestimer på det.
Berit Overrein Lian (Hell)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Produktet svarede fuldt ud til vores forventninger - den har dog ikke været meget i brug på grund af ferie. Men 8-årig strålede" Det var "lige i øjet". Forsendelse perfekt. Vh Hanne Korsgaard
Hanne Korsgaard
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Tusind tak for de søde ord :-) Godt at høre at det kunne bruges og at I har oplevet forsendelsen som hurtig og god. /Jeka
Supert begynner brett
Espen Madsen (Ålesund)
29/06/2017
Rating: 5 of 5!
Bra brett!
Helge L. (Oslo)
28/06/2017
Rating: 5 of 5!
I bought 2 of these for my 5 and 6 year old daughters. They will make great first boards for them. Very happy.
Daniel Mifsud (Leksand)
27/06/2017
Rating: 5 of 5!
Super
Anders Andersen
26/06/2017
Rating: 5 of 5!
Maailman paras synttäri lahja. Terv. Tyttö 7v.
Petteri A. (Tampere)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Tolles und hochwertiges Board speziell für Kinder
Tobias R. (Hirschegg)
02/06/2017
Rating: 5 of 5!
Very good quality skateboard, my 8 year-old son loves it.
Mikko H. (Söderkulla)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Super Board - macht riesig Spass!
Roland B. (Moosinning)
03/05/2017
Rating: 5 of 5!
Välanpassad för vår dotter som väger ca 25 kg/ 140 cm lång. I övrigt prisvärd bräda, mkt snabb leverans
R. Karlsson (Ulricehamn)
03/04/2017
Rating: 5 of 5!
Topp service, rask levering og godt produkt.
Erik Feiring (Oslo)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
Gutt 7 år ble veldig glad og fornøyd. Kjøring må avventes til sommeren :-) Brettet virker å være av god kvalitet.
Sabrina Hansen (Lillehammer)
23/02/2017
Rating: 5 of 5!
God tilfredshed med både levering og selve skateboardet
ulla Ørnsholt (Give)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
God, hurtigt, stabil levering. board af god kvalitet til prisen
mya kruse (rønne)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Gutt 4 år ble veldig fornøyd. Brettet virker av god kvalitet med kul design.
Elin Petterson (Oslo)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt
Siv Johansson (Mönsterås)
31/12/2016
Rating: 5 of 5!
Leveransen gick perfekt. Snygg och fin bräda för ett rimligt pris till en 6-åring som blev överlycklig. Och med cykelvägar utan snö nu så kan han ju också skejta på jullovet.
Claes Swedenborg (Köping)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd snabb leverans o bra/snygg bräda. En glad kille tyckter att brädan är toppen!
Anita Gustafsson (Strängnäs)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Super tilfreds
Bitten Granhøj (Vejstrup)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd o snabb leverans!
Magnus E. (Bankeryd)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig fint skateboard, mit oldebarn blev så glad, så glad og syntes det var meget sejt. Også fint at man kunne købe beskyttere til arme og ben samme sted.
Alice Schack
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Passade min systerdotter på 7 år helt perfekt.
Jesper Carlsson (Göteborg)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Het skateboard is prima. Sterk genoeg voor een zwaarder wordende jongen en van g0ede kwaliteit.
A.M. van Dijk (Leiderdorp)
15/11/2016
Rating: 5 of 5!
Denna brädan var väldigt uppskattad av vår 8-åring. Snygg och bra kvalitet!
Malin M. (Bjärred)
08/11/2016
Rating: 5 of 5!
6 åring supernöjd. Passade utmärkt.
Lena Mathson (Trosa)
02/11/2016
Rating: 5 of 5!
Kjøpte dette brettet til datter (6 år) og er godt fornøyd. Mye for pengene.
Ole Johan Nedrelid (Oslo)
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn blev så glad, at han næsten ikke kunne være i sin krop Hurtig levering supper
Karin hansen (Roskilde)
26/09/2016
Rating: 5 of 5!
Rask levering og gutten på 8 ble veldig glad :). Bra kvalitet på brettet og lett å svinge med.
Harald Flaamo (Svalöv)
07/09/2016
Rating: 5 of 5!
6-åringen är lyrisk över den
Robert Blad (Göteborg)
06/09/2016
Rating: 5 of 5!
Top
Yvonne Romp (Vlaardingen)
25/08/2016
Rating: 5 of 5!
Bra brett til en god pris! Ungene ble veldig fornøyd!
Leif Øyvind Solemsli (TYINKRYSSET)
23/08/2016
Rating: 5 of 5!
Snabb service av en fin skateboard som gjorde sexåringen överlycklig!
Ingrid L. (Häljarp)
23/08/2016
Rating: 5 of 5!
Sonen på 5 år blev överlycklig! Kanonköp!
Henrik Bernfur (Södra Sandby)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt begynderskateboard til 7årig - god kvalitet, stabilt og funktionelt.
Bolette Hildebrand Christiansen
31/07/2016
Rating: 5 of 5!
smidigt att beställa. beställde en skatebord kl 14 ena dagen som jag hämtade ut på Coop kl 12 dagen därpå
fredrik lundström (Huddinge)
20/07/2016
Rating: 5 of 5!
Brett av god kvalitet og fin størrelse. Kjøpt som guttungens (3år) første brett.
Åsmund Gulliksen (Oslo)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
SkatePro recommended this one for my 5 year old son and it was love at first sight. He really liked the design and was straight out the door to learn some tricks. Great service, super fast delivery, i was tight on time but it arrived the day before his birthday.
Hannah Rothschild (Stabekk)
03/06/2016
Rating: 5 of 5!
Super cool och sonen är jätte nöjd!
Fanny Steen (rejmyre)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
8-vuotias poika on tyytyväinen uuteen lautaansa.
Jukka R. (Vantaa)
27/05/2016
Rating: 5 of 5!
Toppenbräda till vår 6-åring. Han och vi är nöjda.
Eva E. (Saltsjö-Boo)
25/05/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt for små nybegynnere (mine gutter er 6 og 7 år) .. Litt smalere og litt kortere enn et brett for voksne barn.. Brettet fremstår som sikkelig skateboard og jeg ble positivt overrasket. Håper å få dem på skateboard fremfor sparkesykkel..:-) Ble også oppringt fra skatepro.. Og fikk utrolig god hjelp av en hyggelig medarbeider
Joar Fasseland (Mandal)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Glad 6-årig fødselar! Synes det er mega sejt.
Anette N. (Tureby)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Stor skillnad mot de 200-kronors skateboards som barnen tidigare åkt på. Lättsvängd med bra hjul.
Linda E. (Västra Frölunda)
15/05/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig meget begynder board for pengene. Desværre gik raisers i stykker efter en måneds brug (5 årig)
P. Hermann
14/05/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager meget at raiserne på boardet er gået i stykker efter kun en måneds brug. Da i har 2 års reklamationsret og boardet er relativt nyt, vil vi meget gerne kigge nærmere på sagen. Du er velkommen til at sende et par billeder af de ødelagte raisers til email@skatepro.dk. Så finder vi en løsning.
/Frederik
Min son på 5 år är jättenöjd. Känns välbyggd så till och med Pappa vågar sig på ett trix eller två :)
Johan Einevik (SKÖVDE)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
En mkt bra nybörjar bräda.
Jonas Jakobsson (Örebro)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket bra! Helt plötsligt kan vår 6-åring svänga, precis lagom stor för 6-7 åring.
Mia B. (Malmö)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Supernöjd med produkt och snabb leverans av brädan. Proffsigt! Efterlängtad och uppskattad födelsedags present för vårt 6-åriga barnbarn Annie.
Siv H. (Vällingby)
18/02/2016
Rating: 5 of 5!
Todella hyvä
R. Savolainen (Helsinki)
21/01/2016
Rating: 5 of 5!
Godt til begynderen, solidt og god kvalitet.
J. Poulsen
18/01/2016
Rating: 5 of 5!
Otroligt hurtig leverans. Godt produkt. Emballagen lidt i stykker.
Ewa Astly (Græsted)
14/01/2016
Rating: 4 of 5!
Good product, nice service and quick delivery! My son loved it.
Anthony Robinson (Stockholm)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Dottern blev överlycklig. Hon älskar den och åker dagligen. Bra pris, snygg, seriös, gedigen. Rekommenderas!
Jonas B. (Stockholm)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtigt fint
Nikolaj Juhl-Jensen
05/01/2016
Rating: 4 of 5!
Super produkt
Mette Gade Nørgaard (Vejle)
31/12/2015
Rating: 5 of 5!
Veldig bra førstegangsbrett. Han på 4,5 år var kjempe fornøyd med julegaven
Gitte Navjord (Holmestrand)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
prima skateboard. mijn zoontje is er blij mee
Ralph T. (Enschede)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig fint skateboard :-)
Mette Simonsen
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
Kjøpt til mitt barnebarn, jente 8 år, som ble veldig fornøyd
Frank Andre Jacobsen (Ramnes)
11/11/2015
Rating: 5 of 5!
Bra bräda som verkar vara av bra kvalitet. Nöjd!
Niclas Köhler (Bagarmossen)
20/10/2015
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans och bra kvalitét.
Mikael Björk (Malmö)
28/09/2015
Rating: 5 of 5!
mijn kleinzoon was er blij mee en ik ben tevreden over de verzending en verpakking. bord ziet er mooi en goed uit.
Muike M. (Utrecht)
15/09/2015
Rating: 4 of 5!
Hyvä lauta 7-vuotiaalle pojalle
Teija Mattila (Nokia)
26/08/2015
Rating: 5 of 5!
Snabb och bra leverans. Min 8 åriga dotter ca 125 cm är jättenöjd med brädan. Känns som den är av bra kvalité.
Daniel S. (Borlänge)
18/08/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig fint begynderbord. Min knægt på 4 år bruger det konstant...
Jesper D. (Middelfart)
10/08/2015
Rating: 4 of 5!
Min søn er helt vild med det. Passer fint til en knægt på 9 år.
Dorthe Larsen (Helsingør)
09/08/2015
Rating: 5 of 5!
Super Hyvä lauta
Paula M. (Tuusula)
28/07/2015
Rating: 5 of 5!
Supernöjd! Min tre och femåring är jättenöjda! Kommer handla hos er snart igen.
Riku Fernqvist (Mariefred)
22/07/2015
Rating: 5 of 5!
Bra nybörjarbräda är skön när man åker på den
Dennis Hellberg (Vendelsö)
11/07/2015
Rating: 5 of 5!
Super
Mette Nielsen (Karrebæksminde)
02/07/2015
Rating: 5 of 5!
Dottern blev superlycklig! Brädan var mycket bättre än den hon hade fått låna för att prova på av grannen :) Så nu har vi beställt en likadan till vår andra dotter...
Eeva-Riitta O. (Lund)
17/06/2015
Rating: 5 of 5!
min lille bror har fået et i fødelsdags gave og han er rigtig glad for det. Det er et perfect board for små børn og er faktisk overrasket hvor godt kuglelejrene de køre, anbefaler det :)
walther andersson (havnebyen)
23/04/2015
Rating: 5 of 5!
Blev uppskattad present! Snabb o säker leverans!
Pia E. (Ängelholm)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt skateboard til min dreng på snart 5 år. Han er super glad for det, og det passer perfekt i str
Signe H. (København Ø)
20/01/2015
Rating: 5 of 5!
Skate boardet blev rigtig godt modtaget og straks taget i brug. Rigtig finpg hurtig levering
Grete Guttorm (Kolding)
14/01/2015
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och väldigt fin bräda. Vår 5-årige son älskar den.
Therese Hellström (Lomma)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Väldigt nöjd med bra vara och snabb leverans.
BARBRO. ARVIDSSON (Katrineholm)
07/01/2015
Rating: 4 of 5!
Jente på 10 stålende fornøyd
Eric Playez (Hagavik)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Godt tilfreds. Hurtig levering.
Bodil Svenningsen (Skive)
01/01/2015
Rating: 5 of 5!
Super godt tilfreds. Min niece var vildt glad for gaven. Hurtig levering og super godt kvalitet.
Stine Hansen (Ansager)
11/11/2014
Rating: 4 of 5!
Jeg skulle købe skateboard til mit barnebarns 5 års fødselsdag og jeg blev anbefalet skateboardet her og det er jeg rigtig godt tilfreds med. Mit barnebarn blev meget glad - det var lige sådan et han ønskede sig, sagde han.
Karen Smedegaard (Malling)
21/10/2014
Rating: 5 of 5!