MENU
Back |

Voltage Shocker Skateboard

£29.95
Voltage skateboards and longboards

Good to know

Zoom
Please select colour 
Blue
Purple
Green
Red
SkatePro Skate Tool
SkatePro Skate Tool
£6.951 pcs
£5.35    
Show similar products

Description

Complete board from Voltage, great for beginners.

Specifications

Deck width:
7.5" (19cm)
Deck length:
29" (73.7cm)
Deck material:
Chinese maple
Wheel diameter:
50mm
Weight:
74oz
Concave:
Yes
Wheel width:
30mm
Wheel hardness:
92A
Wheel material:
SHR
Bearing precision:
ABEC-9
Truck type:
Standard kingpin, Standard hanger
Truck size:
5" (129mm)
Cushioning:
95A, SHR
Griptape:
Pre-gripped

Good to know

Reviews

Er fuld ud tilfreds med varen og meget tilfreds med at handle hos jer.
joan hedegaard (Vinderup)
11/10/2017
Rating: 5 of 5!
Min datter blev utrolig glad for boardet og set virker rigtig godt som begynder board
Christina Mia Lynghøj bredahl
24/08/2017
Rating: 5 of 5!
Både mor og sønn på 10 år er kjempefornøyd med dette brettet!
Natalia N. (Jessheim)
14/08/2017
Rating: 5 of 5!
Näin rullalaudoista mitään tietämättömälle vaikuttaa ihan hyvältä laudalta, lapsi (6v) innoissaan.
Heikki T. (Kiviniemi)
10/08/2017
Rating: 5 of 5!
Fint begynder board til vores datter på 6 år.
Sanne Odgaard
27/07/2017
Rating: 5 of 5!
Smadrede det på første månede.. Decket var rigtigt godt men hjul og trucks var noget værrer bars. Godt til begyndere men hvis du er duden der skal lave drop in's og tricks er det ikke det bedste board. Chills
Mathias Ter-Borch Rytter (Bording)
28/04/2013
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Du har helt ret i, at dette board ikke er noget til erfarne - med en pris på 300,- skal der spares penge nogle steder, og det er så disse steder man som erfaren ligger mærke til. Boardet er rigtig fin til nybegynder, som lige skal få lidt føling med skateboards.
/Milena
Super Fint skateboard som vores søn på 6 år er meget glad for! Meget hurtig levering fra dag til dag, samt fin indpakning, da han fik det i fødselsdagsgave. Ruller fint!!!
Birgitte Kjøller (Odense SV)
28/03/2013
Rating: 5 of 5!
Dette board kører fint, men jeg kørte over en sten og efter bare det lille hak det gav, har boarde været helt fucked at køre på... Syntes at det er lidt skod.
Emil Mortensen (København)
20/02/2013
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Emil, du har helt ret, selvfølgelig skal en lille sten ikke ødelægge hele kørefornemmelsen af et board. Kan det være at du har glemt at spænde dine trucks efter da du fik boardet, og at det bare er dem, som er løse nu og måske gør, at boardet kører skævt? Du kan i hvert fald lige tjekke det. Ellers ville det nok være bedst, hvis du sender et lille video ind til os, hvor man kan se hvordan boardet kører og hvordan det ser ud (altså også undersiden), så kan vi prøve at finde fejlen. Husk også at sende dit ordrernummer med.
Bestilling og levering var meget tilfredsstillende. Skateboardet kom hurtigt som lovet. Det viste sig dog, at boardet have fået en skade - et tryk, som ikke var en transportskade, idet der var forsøgt at skjule skaden ved at slibe på stedet. Det er tydeligt at se, da skaden er ca. 2 cm. i kanten af boardets overside. Det er bare ikke godt nok, når der betales fuld pris for varen.
Flemming Bendixen
13/01/2013
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej Flemming, det er helt forståeligt at det ikke acceptabelt. Vi har desværre hørt at dette er sket i nogle enkelte tilfælde fra producentens side, og vil selvfølgelig meget gerne se på sagen! Kan du sende os en email med dit ordrernummer og et par billeder af boardet? Så finder vi lynhurtigt en løsning.
Service som altid i top - super begynder-skateboard !
Charlotte Fruensgaard
03/01/2013
Rating: 5 of 5!
Service var helt i orden og hurtig levering og barnet blev helt vild glad for skateboardet.
Pia Holde Jensen (Hvidovre)
27/11/2012
Rating: 5 of 5!
Ved endnu ikke hvordan ungerne tager imod det (julegave) men jeg selv er yderst tilfreds med boardet og den venlige telefonbetjening
Erik Elmer Rasmussen (Kbh.S)
16/10/2012
Rating: 5 of 5!
Super skateboard,mooie prijs,mooie plank
Kim Demarteau (Uithoorn)
25/09/2012
Rating: 5 of 5!
fantastisk service med hurtig levering. Vores datter er meget glad for den - skønt at man kan finde noget der også tiltaler pigerne :-) rigtig god til begyndere
Helle Kudahl (Højslev)
27/04/2012
Rating: 5 of 5!
det er et godt bordt
Tina Cilleborg
05/03/2012
Rating: 5 of 5!
Fed hjelm som 11 årig synes var rigtig sej !!!
Lars Rasmussen
17/01/2012
Rating: 5 of 5!
Super skateboard til prisen. Min søn er super glad for det.
Ninna Hørbye
07/10/2011
Rating: 4 of 5!
har lige købt det idag det er mega godt for nybegyndere det er jeg jo også sindsygt godt jeg var inde i butikken og købe det mega godt TAK SKATEPRO DET GRØNNE
mathias larsen
05/10/2010
Rating: 5 of 5!
jeg likte ikke skateboardet så mye
Rune Lilleholte
27/09/2010
Rating: 2 of 5!