MENU
×
Back |

Abus Coil Cable Lock

£9.95
Abus
Zoom
Please select colour 
Blue
Orange
Green
Pink
 
1

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
pcs
  Save for later

Description

Coil cable lock with preset 3 digit code. Easy to use for children.

  • Diameter: 7 mm
  • Length: 120 cm
  • Weight: 210 grammes

Reviews

great lock
Marina K. (London)
17/02/2016
Rating: 5 of 5!
We did not use this yet
Zuzana Kopecká (Dublin)
14/05/2018
Rating: 5 of 5!
Nice lightweight, low security lock.
William C. (Santa Rosa Beach)
24/03/2018
Rating: 5 of 5!
Spirallåset funkar bra, jag vet inte hur svårt det är att klippa bort det om en verkligen vill, men vill skrämma bort tjuvarna ändå.
Ildiko Tamas (Bandhagen)
16/07/2018
Rating: 5 of 5!
Den er rigtig god
Louise hansen (Slangerup)
03/07/2018
Rating: 3 of 5!
Fin service
Margit Risnæs
25/06/2018
Rating: 5 of 5!
Kjipt at jeg ikke kan bestemme koden selv. Blir derfor aldri brukt.
Bodil R. (Oslo)
12/06/2018
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er helt korrekt at disse kommer med en kode som er forehånd installert. Denne koden følger med som en liten nøkkel som du kan ha liggende hjemme. Så hvis denne koden blir borte så må du nesten forsøke opp til 1000 koder eller så blir den aldri brukt som du skriver.
//Tommy
Ett vanligt 3kodslås
André B. (Täby)
22/05/2018
Rating: 3 of 5!
Lukko on vähän rimpula, mutta saa hyvin päiväkodin pihaan lukittua!!
Ville Kivi (Helsinki)
26/04/2018
Rating: 3 of 5!
Lätt för barnen att använda vilket var syftet! Toppen!
Johanna Esbjörnsson (Mölndal)
16/04/2018
Rating: 5 of 5!
Ser greit ut
Solbjørg Sesseng (Selbustrand)
27/03/2018
Rating: 5 of 5!
pas de problème
Francis B. (Saxon)
19/03/2018
Rating: 5 of 5!
Enkel og billig kodelås. Fungerer fint til vårt behov.
H. Sandanger (Ågotnes)
02/02/2018
Rating: 4 of 5!
Grei lås til en billig penge
Svein K. (Forsand)
11/01/2018
Rating: 4 of 5!
Slot is degelijk qua prijs/kwaliteit. Alleen niet te gebruiken voor de door ons gekochte step. Slot past niet door de wieltjes vd step.
Elisabeth Roijaards (Mechelen)
05/01/2018
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hey Elisabeth,
We bieden onze klanten altijd kosteloos retourneren voor 365 dagen. Je hebt dus nog genoeg tijd om ze terug te sturen :) /Justin
Bra lås men det passade inte till sparkcykeln som låset rekommenderades till på hemsidan.
Elisabet Dahlström (Uppsala)
30/12/2017
Rating: 4 of 5!
Nem at bruge
Bjarne Larsen
20/09/2017
Rating: 5 of 5!
Inget att anmärka på, litet och smidigt att ha med i ryggan.
Ulf H. (Hägersten)
19/09/2017
Rating: 4 of 5!
Enkelt och bra lås till tex sparkcykel.
Ann-Sofie Lyth (Visby)
04/09/2017
Rating: 4 of 5!
idem
SCHOTT Rudy (ISSOIRE)
31/08/2017
Rating: 5 of 5!
Kunde varit utan den, är lite för kort och är lite tunn. Funderar om det inte är lätt att göra åverkan på den och stjäla cykeln?
F. Pettersson (Stockholm)
28/08/2017
Rating: 3 of 5!
OK !
Lewis Chappuis (Genève)
24/04/2017
Rating: 4 of 5!
Fungerar.
Henrik Eriksson (Hägersten)
19/04/2017
Rating: 4 of 5!
Cadenas simple, sans possibilité de changer le code.
Grandjean S. (Le Locle)
03/04/2017
Rating: 4 of 5!
Säkert ok, men jag hade velat välja kod själv.
M. Carlström (Limhamn)
28/08/2016
Rating: 2 of 5!
Hurtig levering alt ok
Kåre Kildall Rysgaard (Aarhus C)
24/08/2016
Rating: 5 of 5!
ok!
Piotr Podogrocki (Łódź)
14/06/2016
Rating: 4 of 5!
Låsen fungerer fint på vår sønns sparkesykkel.
Ingrid Ulfseth (Buvika)
12/06/2016
Rating: 4 of 5!
Fungere fint
Annette Hansen (Kastrup)
11/01/2016
Rating: 4 of 5!
Mycket lätt och enkelt lås för barn att använda.
Tobias Öquist (Hägersten)
20/10/2015
Rating: 5 of 5!
Funkar bra. Verkar som man inte kan byta kod dock.
Jonas F. (Bollnäs)
10/09/2015
Rating: 4 of 5!
Gutes Produkt ! Auch für Kinder einfach zu bedienen. Geringes Gewicht. Empfehlenswert !
Peter H. (Saalfelden)
19/08/2015
Rating: 5 of 5!
Hej Ja låsen holdte kun til 2 dage i brug, den er gået helt fra hinanden. Alle tal er gået fra.
Stine Jørgensen (Borup)
25/06/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder ikke godt, låsen burde ikke gå så hurtigt i stykker. Du må meget gerne tage et par billeder og sende det til os i kundeservice: email@skatepro.dk - så ser vi på sagen /Mads
Helt ok, bra pris
björn ekström (Barsebäck)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Är himla nöjd med låset.
susanne danell (Linköping)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Passt perfekt zum Scooter
Bernd Schiller (Fürth)
31/12/2014
Rating: 5 of 5!