MENU
×
Back |

Heelys Propel 2.0 Black/Gum Shoes With Wheels

£49.95
£53.95 SAVE £4.00
Heelys roller shoes
Zoom
Please select shoe size (UK Men) 
Heelys Drawstring Bag
Heelys Drawstring Bag
£14.951 pcs
£4.25
Synch Bands Elastic Laces
Synch Bands Elastic Laces
£6.951 pair
£5.35  Show size guide
 pair
  Add to wishlist

Description

These roller shoes has the original 1x wheel design for the sake of great fun. Has en oversized logo on the side and classic lacing. Improved dual density lightweight outsole to improve your heeling experience. Comes in black/gum colors.

Specifications

Wheels:
1
Lights:
No
Padding:
Yes
 

Reviews

Grandson loved them
Irene Tayler (Fareham)
15/01/2017
Rating: 5 of 5!
Zeer tevreden. Advies was om een maat groter te nemen en ze passen dan inderdaad prima.
Kirstin N. (Den Haag)
22/11/2017
Rating: 5 of 5!
Super
Piekarnia Osokroba Dariusz Cichecki (Kołbiel)
16/11/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvät!
Laura K. (Espoo)
02/10/2017
Rating: 5 of 5!
Skoene har "kun" et hjul, hvilket er svært til børn under str. 34-35. Men det er god kvalitet og lækkert finish. Ligner almindelige sko
RUNE VAERNDAL (ESBJERG N)
11/09/2017
Rating: 4 of 5!
Conforme
FOUQUES Antony (Bourg Saint Maurice)
10/08/2017
Rating: 4 of 5!
Rolig ny utmaning för vår 7-åring.
Richard Johansson (Huddinge)
19/06/2017
Rating: 5 of 5!
Jättefina skor. Normal i storleken.
L. JOHANSSON (Lilla Edet)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Super fede rullesko! Størrelsen stemmer overens. Meget glad 9 årige :-)
Adriana Pedersen
11/05/2017
Rating: 5 of 5!
Gode rullesko Siger Karoline 10 år
Anja Christoffersen Ece
02/05/2017
Rating: 5 of 5!
Levede op til forventningerne. Meget glad dreng der fik dem i fødselsdagsgave. nemt at skifte hjulene.
line bøje jørgensen (Stubbekøbing)
20/04/2017
Rating: 5 of 5!
perfect materiaal, goed prijs en uitstekende verzending en service.
roland bruijns (ijsselstein ut)
13/04/2017
Rating: 5 of 5!
Stod inte på önskelistan, men vår 9-åring var alldeles lyrisk - det tog en dag att lära sig rulla bra, men nu sitter det. Blir ett bra stöd under långa promenader i New York på den kommande resan. Rekommenderas!
Cecilia Eriksson (Mariefred)
13/02/2017
Rating: 5 of 5!
Vlot geleverd! Past goed, we hebben inderdaad 1 maat groter besteld. Bij dit paar geen extra set veters... bib het andere wel.
An B. (Antwerpen)
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
Min datter blev meget glad for skoene. Hun syntes, de var pæne (enkle og ikke for farverige) og det er praktisk, at der er en hælstopper, når de skal rulle, samt at hjulene kan tages af. I nogle sko kan hjulpene klikkes op enkelt. Det kan disse her ikke, men til gengæld er de så meget pænere, så det opvejer ulempen.
N. Brandi (København Ø)
19/01/2017
Rating: 4 of 5!
Heelys vallen heel goed mee. Een maatje groter besteld. Ook de kwaliteit is ok. Schoenen zijn heel mooi en hij kan er al heel goed mee overweg.
Patrick Kenens (Houthalen-Helchteren Helchteren)
16/01/2017
Rating: 4 of 5!
Pæn og god sko, selv om at den er en gadget.
Eva Holmgreen
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Gute Qualität und schnelle Lieferung. Meine Tochter ist sehr happy mit ihrem neuen Heelys.
Bernadette Wittwer (Basel)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Prima service, goed product, wij waren blij met correct levering en onze dochter is er weg van :-)
Stijn Heylen (Tongerlo)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Doskonale
Justyna Roszkowska (Wrocław)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Echt aanrader en mijn dochter is echt dol op.
Andy Van Hoorebeke (Waarschoot)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Gode produkter. God service. Hurtig levering.
Lisa Kaczmarek (Sydals)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Fuld tilfredshed
Rikke Svendsen (Tisvildeleje)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Mein achtjähriger Sohn hat seine Heelys zu Weihnachten bekommen. Er ist super glücklich mit seinen Schuhen und kann nach einiger Übung schon gut damit fahren. Lieferung und Bezahlung haben gut funktioniert. Kann die Bestellung bei Skatepro uneingeschränkt empfehlen.
Claudia Tinnefeld (Iserlohn)
30/12/2016
Rating: 4 of 5!
Gjorde dagen för grabben med dessa Heelys! Föräldrarna rekommenderar SkatePro fullt ut!
Tony J. (Onsala)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Fixade Heelys till sönerna & de är helnöjda!
Sofia L. (Uppsala)
18/10/2016
Rating: 4 of 5!
Super fin service fra skatepro, det første par var mangelfulde men tip top kundeservice gjorde at jeg allerede dagen efter modtog et par nye
jane juul jørgensen (Aabybro)
21/07/2016
Rating: 5 of 5!
Gute Qualität zum fairen Preis! Mein Sohn ist glücklich. Nur das ist wichtig! Danke
Peter Koch (Hannover)
19/07/2016
Rating: 4 of 5!
Köpte till min systerdotter pch hon älskar dem!
Ines D. (Göteborg)
18/07/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie schoenen, goede kwaliteit. Voldoet aan alle verwachtingen
Tamara Eilander (Dronten)
05/07/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig og nemt at bestille. Varer leveret 2 dage efter bestilling. Jeg er meget tilfreds.
Heidi Hemmingsen
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Top
Debby Verhaegen (Schilde 's Gravenwezel)
23/06/2016
Rating: 5 of 5!
Fine varer, god service
Gitte Bækgaard (Kirke Hyllinge)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Prima service, prima product en prima prijs!
hugo vingerhoets (Edegem)
15/06/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn kind vind het goed ,nog niets te klagen
nikarchia Groenveld (Amsterdam)
14/06/2016
Rating: 5 of 5!
Hej Skoene var en fødselsdagsgave til mit barnebarn på 13 år. De passer perfekt og han er meget glad for dem.
Inge Eriksen
14/06/2016
Rating: 5 of 5!
voldoet aan de verwachtingen.
Henk Talma (Hoorn)
10/06/2016
Rating: 4 of 5!
Der Versand lief sehr reibunglos und die Mitarbeiter sind auch sehr freundlich und haben mir mit allem sofort weiter geholfen. Die Heelys waren auch sehr gut und bin auch sehr zufrieden
Sarah S. (Elsfleth)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Bra kvalite!
Hjörtur V. (Örebro)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
hej jeg har købt disse sko til mit barnebarn i fødselsdag og så ville mit andet barnebarn også have et par
susanne hansen
29/05/2016
Rating: 5 of 5!
Schnelle Lieferung und Schuhe super!
Johannes B. (Lüdenscheid)
25/05/2016
Rating: 5 of 5!
God kvalitet og kult design i følge 9-åringen
Siw Kari Loen (Bjugn)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
God og hurtig service. Varer af høj kvalitet og dække omkostningerne . Tak for dette:)))
Dovile Jogminiene
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
hurtig levering gode sko
Pia Leth
15/05/2016
Rating: 5 of 5!
Gute Ware , schneller Versand
Helena L. (Biebergemünd-Neuwirtheim)
13/05/2016
Rating: 4 of 5!
Normal i storlek. Fin kvalité.
Josefin Andersson (Rödeby)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter was zooo blij met de Heely's. Alleen bleek (na enige tijd) één wieltje vaak vast te schieten. Nadere inspectie leerde ons dat dit te wijten was aan een verkeerde combinatie van schoen en wieltje! Contact gezocht met skatepro, en die wilde niet eens weten van terugsturen van de schoenen, maar stuurde gewoon een spiksplinternieuw paar. Kortom: prima service!!
Teus Luijendijk (Delfgauw)
29/04/2016
Rating: 5 of 5!
Dottern är jättenöjd! storlek stämde bra med vad som stod, snabb leverans, inga som helst problem. rekommenderas starkt!
Lina B. (vendeslo)
29/04/2016
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och bra skor! Nöjda!
D. Rose (Stockholm)
28/04/2016
Rating: 5 of 5!
Habe die Heelys in Gr. 38 bestellt. Hab selbst Gr. 37/38 und für diese Größe ist es grad so passend. Da die Schuhe für meinen Sohn waren und er jetzt die Gr. 37 trägt, passen diese ihm ganz gut. Anfangs habe ich die Heelys auf glatte Fliesen zu hause getestet. Fast hingeflogen, nix für mein Gewicht, doch meinem Sohn gefallen Sie ganz gut, hat anfangs starterprobleme, doch jetzt hat er Sie sogar draussen immer an und fährt fast wie ein Profi. Erst mit einem Freund oder Partner an der Seite ausprobieren, dann die Balance finden und los gehts. Da es ABEC Lager 5 hat, gehen diese sehr schnell ab..... Oooobacht !!! :-))))
Lisa Steinpreis (Poppenhausen)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Gewoonweg super. Hopelijk houden ze het lang vol. Zijn eerste paar braken de zolen van. Iets langere levertijd is geen probleem. Goede prijs, gratis porto.
Waldemar L. (Noordbroek)
21/04/2016
Rating: 5 of 5!
Min søn har nogle herlige timer med rulleskoene. De har været med til at han har været mere ude end inde. Og så har vi en fest med At lære at stå på dem.
Susanne villadsen
14/04/2016
Rating: 4 of 5!
Voor dochter die niet zo'n roze typetje is deze 'neutrale' zwarte besteld. Naar aanleiding van recensies meteen een schoenmaat groter besteld. Mooie kwaliteit en de schoenen zitten prima. Voor goed rollen wel een paar dagen flink moeten oefenen, lijkt natuurlijk simpeler dan het is. Nu wil ze ze eigenlijk niet meer uit! Levering duurde wat lang, kwamen helemaal uit Denemarken...
M. B. (Rotterdam)
14/04/2016
Rating: 5 of 5!
Nöjd son ! Skön sko som rullar bra
Karin Alvers (Karlstad)
12/04/2016
Rating: 5 of 5!
Buty super!myślałam że to nie moja przesyłka.
Anna Górzańska (Racula*)
09/04/2016
Rating: 5 of 5!
Meget små i størrelsen ellers en fin sko.
sander jensen (odense N)
07/04/2016
Rating: 4 of 5!
Duidelijke website en bestellen ging gemakkelijk. Schoenen zitten goed en stevig en zijn super hip! Wel even goed oefenen :)
Vince en Nikki (Heerhugowaard)
07/04/2016
Rating: 5 of 5!
Hallo, Ik vind de schoenen ontzettend mooi en ze passen perfect! Enige nadeel vind ik dat mijn zoontje nog moet leren te 'skaten' en hij na 2uur de neuzen van zijn schoenen al kaal had!!! Dat vind ik ontzettend balen.. Vooral de wat kleinere jongens doen de schoenen ook zonder wieltjes aan en gaan er dan mee spelen. Verder mogen ze ze op onze school niet dragen vanwege krassen op de vloeren. Misschien om de neuzen van ander materiaal te maken. Graag uw reactie Groeten, Juliette
Juliette Hageman (Arnhem)
01/04/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat fijn dat de schoenen mooi zijn en goed zitten!
Jammer dat je de ervaring hebt dat de schoenen snel slijten. We zouden graag kijken wat we hierin willen betekenen, en willen je verzoeken om foto's door te mailen naar ons waarop het complete paar te zien is, de onderkant van de schoenen (zolen) en het ''defect''. Alvast bedankt!

/Laura
Varen lever fuldt op til forventningerne. Super god kvalitet.
Pernille Pryssing Landstrøm (Horsens)
30/03/2016
Rating: 5 of 5!
Ze zijn super volgens mijn zoontje. Ik heb ze op advies van een andere recensie ook 1,5 maat groter besteld en dat was een prima keuze.
Jonathan Keijzer (Middelburg)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Fantastiske rullesko, de bliver brugt flittigt
Louise Ambjørn
25/03/2016
Rating: 5 of 5!
Heelys Propel 2.0 Rullesko vakte jubel, gav dem som gave til en 8 års fødselsdag, super seje, godt produkt, hurtig levering
Randi Skovbjerg Kristensen (Kolding)
18/03/2016
Rating: 5 of 5!
Heels mooi schoene
neira imsirovic (Overvecht-Noord)
16/03/2016
Rating: 5 of 5!
Prima schoenen
Lucas R. (velsen-zuid)
16/03/2016
Rating: 5 of 5!
bez zaskoczenia - super buty, pasujące do garderoby 12-latka, mimo zimowej aury są już mocno eksploatowane:)
D. Krupa (Warszawa)
16/03/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med varen. Gutt på 9 år, passet midt i blinken...
may bente Åsen (LIER)
01/03/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie stevige schoenen.
Willy Ligtrink (Den Dolder)
27/02/2016
Rating: 5 of 5!
Ik vond het handig om anderhalve maat groter te bestellen omdat ze wat kleiner vallen. Mooie producten en hele blije kinderen.
Matt en Emilie (Den Helder)
26/02/2016
Rating: 5 of 5!
Super gave heelies. Mijn zoontje is er dan ook erg blij mee.
Miranda der Kinderen (Boxtel)
24/02/2016
Rating: 5 of 5!
très satisfaite du produit. Répond parfaitement à notre demande. envoi très rapide.
binet aline (larnod)
24/02/2016
Rating: 4 of 5!
Top schoenen. Alles bijgeleverd.
Julien G. (Aarschot)
23/02/2016
Rating: 5 of 5!
Mein Sohn ist hochbegeistert. Meine Nichte wünscht sich auch ein paar.
Claudia Dannemann (Ginsheim-Gustavsburg)
23/02/2016
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn har fået dem i fødselsdagsgave. Vi købte dem først i str 38 men fik dem byttet til str 40 . Hun er meget glad for dem og har dem på hver dag i skole.
Ingredlil Petersen (Jyderup)
23/02/2016
Rating: 5 of 5!
heel goed
j. Buys (berche)
17/02/2016
Rating: 5 of 5!
Kind helemaal blij, oefenen geblazen en gaan! Bedankt voor de snelle levering
Christian Wildeboer (Hengelo)
10/02/2016
Rating: 4 of 5!
Mycket nöjd med både leverans och skor!
Åsa R. J. (Stockholm)
04/02/2016
Rating: 5 of 5!
Alles gut gelaufen. Vielen dank.
Tim F. (Unna)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
Die Schuhe sind super! Das Service ist 1a - ich bin sehr zufrieden mit Skatepro und bestelle die nächsten auch wieder hier.
Petra Pucher c/o Doris Meier (Feldkirch)
22/01/2016
Rating: 5 of 5!
Jättenöjda !!
Dario Mandic (Malmö)
19/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super rulle sko knægten er lykkelig
Carina Efland
18/01/2016
Rating: 5 of 5!
Ich finde meine Heely's echt cool! Sie lagen unterm Weihnachtsbaum - obwohl meine Mutter sie erst kurz vorher bestellt hatte. Am Anfang war es ein bisschen schwierig damit zu skaten aber nach ein paar Tsgrn hatte ich den Trick raus. Und es macht riesig Spass!
Silas und Lukas von Taboritzki (Erftstadt)
18/01/2016
Rating: 5 of 5!
Alles ganz toll gelaufen, super schnelle Lieferung.....Ware top!
Julia M. (Wien)
18/01/2016
Rating: 5 of 5!
Sehr gute Ware schneller Versand
Heike Bachmann (Georgensgmünd)
15/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super fede rullesko, som kom meget hurtigt efter de var bestilt på nettet. Min datter på 9 elsker at køre på dem.
Pernille Gleerup Andersen
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
Je suis très satisfaite du produit! Par contre le service livraison très mauvais, je me demande si je prendrais a nouveau le risque de commander en sachant que c'est la seule façon de livraison.
Pereira Nunes (Gif-dur-Yvette)
12/01/2016
Rating: 4 of 5!
Mein Sohn ist sehr zufrieden, haben auf Nummer kleiner getauscht, Abwicklung und Lieferung klappten sehr gut. Werden garantiert wieder bei euch kaufen
Reiko Linke (Leipzig)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Supersnabb leverans. Barnet jättenöjd med skorna!
Petra Tammert Seidefors (Stockholm)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
God
Nicla Ursin (Allerød)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super lækre sko og hurtig levering
Gitte Jansen
11/01/2016
Rating: 5 of 5!
Sonen jättenöjd!
Anna Sylwan (Tvååker)
09/01/2016
Rating: 5 of 5!
Heelys zien er prima uit, mooie stevige schoenen. Mijn kleinzoon was er heel blij mee.
Marlies Noevers (Eijsden)
08/01/2016
Rating: 5 of 5!
Helt nöjd passade bra. Snabb leverans. Kan inte bli bättre.
Ann-Christin Olsson (Trelleborg)
08/01/2016
Rating: 5 of 5!
Min kille på 10 år tycker att skorna är helt toppen!!! Leveransen gick snabbt och enkelt, inga som helst bekymmer.
Marcus O. (Danderyd)
07/01/2016
Rating: 4 of 5!
Ungerne elsker dem -de fik et par hver til jul og lærte hurtigt at køre på dem.
Line H.
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn på 7 år fik sit største ønske opfyldt juleaften,han blev så glad glad,rulleskoene kom straks på. Vil lige rose personalet i Søften,for en rigtig god behandling.
aase Obling
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Skoene svarer helt til hvad jeg forventede ud fra beskrivelsen på hjemmesiden
Albert Voer Jensen (Ikast)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Die Schuhe sind mega cool. Sie fallen etwas kleiner aus, da sie im Winter verschenkt wurden, haben wir sie lieber eine Nummer größer bestellt. Ansonsten sehr einfache Handhabung und das Fahren klappt - bestimmt bald - perfekt :) Unser Großer liebt sie jetzt schon und ärgert sich, dass es gerade schneit. Schnelle Lieferung, netter Service.
Elke Klockgether (Ovelgönne)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
mooie schoenen, stoer ook voor oudere jongens (bijna 11). Goede kwaliteit en goede pasvorm ondanks smalle voeten. Wieltjes rollen goed.
Carola S. (Rotterdam)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Vores søn på 8 år blev rigtig glad for dem, de bliver brugt flittigt :-)
Birgitte Havelund
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Zeer goede levering en top kwaliteit !!!
Jack Frissen (Bingelrade)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super leuk. Goede kwaliteit en snelle levering.
Henriette Coenen (Zetten)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
hola, todo perfecto muy contento era mi primera compra y la verdad es que todo muy bien, gracias
Javier bauzan gonzalez (Castellon)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie schoenen, goede kwaliteit, en het "rollen" werkt prima!
Anja Klein (Dalfsen)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans från skatepro och kan starkt rekommendera företaget. Köpte ett par heelys och kunde få fram lämplig information från hemsidan för att få rätt storlek. De är testade av personen och de passade och var uppskattade.
Ellenor Salomonsson (Strängnäs)
05/01/2016
Rating: 4 of 5!
Väldigt små i storlek
Ilonka Isefalk (Halmstad)
05/01/2016
Rating: 4 of 5!
Et kæmpe hit. Min søn på 7 har stort set ikke haft andet på fødderne siden juleaften!
Malene E. (Frederiksberg C)
04/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super fede sko, og hurtig levering.
Lisbeth petersen (Ølsted)
04/01/2016
Rating: 5 of 5!
Ik heb een zeer blije dochter in huis met deze schoenen. Ze worden heeeel veel gebruikt en zien er nog goed uit; goede kwaliteit. Supercadeau!!!
kristel hulzink (Doetinchem)
04/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super fede
Mette Thellefsen
03/01/2016
Rating: 5 of 5!
Bra
Inga-Britt Linnéa Nilsson (Täby)
01/01/2016
Rating: 4 of 5!
Skorna är jätte snygga, ser precis ut som på bilden, snabb leverans, och bra kommunikation. Rekommenderas varmt av mig.
Linda Vuinovich (Lerum)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Båda barnen är toppennöjda med sina Heelys. Storlekarna stämde bra, följde cm-måtten.
Karin Billing (Enebyberg)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Fin vare som forventet
Niels Samson
30/12/2015
Rating: 4 of 5!
Årets bästa julklapp!
Jessica Hellberg (Nacka)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Dreng på 10 synes de er svære at køre på!! Øver forsat...
Louise Hansen
30/12/2015
Rating: 3 of 5!
Kanon. Den bedste gave mit barnebarn kunne få og hans største ønske blev opfyldt. fortryder bare jeg ikke fik bestilt ekstra hjul til skoene. han har sovet med dem på og ruller dagen lang. tak for handlen og rigtig godt nytår til jer derinde
Conni Petersen
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Jätte fina och bra
mariann fällman (Furudal)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Total tilfreds med hele oplevelsen. Hurtig og nem bestilling, modtagelse let adgang i lokal kiosk. Skoene blev en stor succes. Tak for handlen.
Dorte H.
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Sønnen min e kjæmpfornøgd...
joan irs kristensen (Brekstad)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
fijne schoenen en rollen goed. Zien er stoer uit.
Irma R. (Geertruidenberg)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Super leuk! Mijn zoontje had het binnen een paar dagen onder de knie en geeft ze nu elke dag aan.
Heidi Voets (Sint-Michielsgestel)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Min søn er i 7. himmel!! De er ret små i størrelsen, men SkatePro byttede størrelse uden nogen problemer overhovedet :-)
Camilla L. B. (Hørsholm)
27/12/2015
Rating: 5 of 5!
Ved ikke meget men seje så de ud, kvaliteten virkede også god. Og vigtigst af alt modtageren blev glad.
Dina Roos Johansen (Taastrup)
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
Mijn kind is heel blij met zijn heelys,hij speelt er dagelijks mee.
habiba el boutaibi (Eindhoven)
19/11/2015
Rating: 4 of 5!
100 % tilfreds med det hele ....
C. Larsson (Karlslunde)
17/11/2015
Rating: 5 of 5!
Skoene levede helt op til forventningerne og beskrivelsen. Meget hurtig ekspedition af bestillingen. Vi handler gerne igen med SkatePro.
Rikke Blom
17/11/2015
Rating: 4 of 5!
Mooie schoen, zoon van 7 erg blij
susan lubbe knegtel (Leiden)
11/11/2015
Rating: 5 of 5!
Heel goed!
Elisa Rodrigues Soares (Heemskerk)
22/10/2015
Rating: 4 of 5!
Top Zustand schnelle Lieferung einfach super
bahadir yazicioglu (heilbronn)
22/09/2015
Rating: 5 of 5!
Endnu en gang suveræn service og hurtig levering! Vores forventninger til skoene blev mere end indfriet - vi er meget glade! Tak.
Christina Sneum (Ringsted)
11/09/2015
Rating: 5 of 5!
Jeg syntes børn har meget svært ved at rulle på disse, når der kun er et hjul, de har meget svært ved at finde balance punktet
Ina Krause (Taastrup)
26/08/2015
Rating: 3 of 5!
Hej med. Det fungerede fint med bestilling, mails/sms undervejs og det gik imponerede hurtigt.
Anne Kisser Skafte
16/08/2015
Rating: 5 of 5!
Te klein bestelde schoenen werden zonder problemen geruild voor een maatje groter, zelfs vast gereserveerd voordat ze uitverkocht zouden zijn. Prima service!
Nancy Oostrom (Harmelen)
28/07/2015
Rating: 5 of 5!
Sonen är nöjd med sina skor. Snabb leverans.
Åsa Oxenmyr (Älmhult)
24/06/2015
Rating: 4 of 5!
Heel er tevreden. Even op YouTube gekeken hoe je er mee aan de slag moet. En dat bleek met een paar minuten oefenen prima te volgen. Nu toe aan de special tricks ;-) Levering ging prima.
J. van der Linden (Zeewolde)
23/06/2015
Rating: 4 of 5!
Super godt produkt. Min datter er så glad for dem. Tak til SkatePro for god og hurtig service :)
Beinta Hovgaard (København S)
19/06/2015
Rating: 5 of 5!
Super sjove sko, men også lidt svært, min mor kan ikke finde ud af det, så stor glæde i det lille hjem :-)
Emilie frederiksen (Gilleleje)
16/06/2015
Rating: 5 of 5!
Realizacja trochę przydługa, a ja składając zamówienie (z informacją ,,towar w magazynie") nie wiedziałam, że magazyn jest w Danii, zamówienie jedzie z Danii, potem przejeżdża przez Niemcy, gdzie zostaje zaparkowane w piątek wieczorem, a po weekendzie dopiero wyrusza do Polski. W związku z tym były dziecięce łzy, że butorolki nie dotarły na Dzień Dziecka... Ale pomimo powyższych utrudnień, butorolki naprawdę są świetne, łzy od razu ustąpiły radości.
Agnieszka H. (Warszawa)
16/06/2015
Rating: 4 of 5!
sehr schnelle Lieferung, super Qualität, Größenangabe genau richtig. Mein Sohn hat sich sehr gefreut.
Heike G. (Allersberg)
12/06/2015
Rating: 5 of 5!
Vet goed. Lopen lekker, vallen klein. Normaal maat 41 maar deze met voering maat 43 zitten perfect.
Jeremy van Marle (Zevenhuizen (Zevenhuizen-Moerkap)
09/06/2015
Rating: 5 of 5!
Virkelig gode sko i god kvalitet. Fungerer helt perfekt.
Simone Block Rasmussen (København V)
02/06/2015
Rating: 5 of 5!
Min søn på 8 år synes at skoene er forfærdelige at gå med. Mere et stykke dyrt legetøj end egentlig sko at gå med.
K. Christensen (København S)
31/05/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Heelys skoene har en meget hård sål, for at man kan hæve tåspidserne ordentligt når man ruller. Dette gør desværre at nogle synes at skoen er ubehagelig at gå med. Skoene er som udgangspunkt beregnet til at rulle med, og der medfølger plader således at man har muligheden for at bruge dem som normale sko, såfremt man ønsker det. / Martin
Min sønn er superfornøyd! Topp bursdagsgave.
Lill Karin Hognes Krogsæter (Fjerdingby)
20/05/2015
Rating: 5 of 5!
Super Qualität und sehr schnelle Lieferung. ;)
Ramona P. (Kempten)
13/05/2015
Rating: 5 of 5!
Realizacja zamówienia ekspresowa! Buty rewelacja, jakość wykonania super. Wymiana kółek prosta i niekłopotliwa. Radość syna nieoceniona :)
Anna Malec (Warszawa)
12/05/2015
Rating: 5 of 5!
Die Qualität der Heelys ist super.Sie wurden sicher verpackt und zügig geliefert.Mein Sohn hat sich sehr gefreut.Ich geb 5 Sterne :-)
Sandy M. (Brand-Erbisdorf)
03/05/2015
Rating: 5 of 5!
Supernöjd både med skorna och leveransen! Kommer att beställa fler skor hos er!
Wenetha Mattsson (Fagersta)
01/05/2015
Rating: 4 of 5!
Min son är jätte stolt över dessa Heelys! Bra passform och modellen är bra och går lite högre upp på foten än en vanlig gympasko. Fodrad modell. Storleken blev bra och leveransen gick snabbt inför stundande födelsedag.
Annette Wärnlund (Tyresö)
29/04/2015
Rating: 5 of 5!
Alles Perfekt. Gerne wieder
Andrea Neuner (Hollfeld)
16/04/2015
Rating: 5 of 5!
Snelle levering en goeie schoen.. Kids zijn er helemaal happy mee
jayden olsthoorn (Den Haag)
15/04/2015
Rating: 5 of 5!
Veeeldig fornøyd! Hilsen Peter, 9 år
sandra kilvær (Larvik)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
Dottern är supernöjd med sina Heelys. Inget att tillägga!!!
Annika Allard (Ommen)
24/03/2015
Rating: 4 of 5!
Super goed en tof geschenk!
stef nuytkens (Sint-Katelijne-Waver)
04/03/2015
Rating: 5 of 5!
Min 11-årige son är supernöjd med dem!!! Och jag är imponerad av den snabba leveransen! Jätte-bra service :))
Ingela Malmkvist (Saltsjö-Boo)
27/01/2015
Rating: 5 of 5!
Hjulene er skæve, som på et par andre rullesko jeg købte i foråret. Hjulene blev ombyttet dengang, men det er virkelig "træls" jeg igen skal køre til Hinnerup og klage og få nye hjul til de "nye" rullesko!!
j. johansen (Odder)
13/01/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse over flere omgange. Du er altid velkommen til at sende skoen gratis retur til os via www.skatepro.dk/retur - så skal vi nok se på sagen for dig. /Sebastian
Uundværlig lige for tiden, et super hit til en dreng på 9 år, har fået overtalt sin inspektør på skolen at de må bruges i skoletiden.
I. Jensen (Taastrup)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Endnu et godt produkt fra SkatePro.
Ulla Z. (Esbjerg)
05/01/2015
Rating: 5 of 5!
war für Bekannte ich denke es ist ok habe nichts negatives gehört
Nuray B. (Wildberg)
30/12/2014
Rating: 4 of 5!
Hej jeg har været meget tilfreds med selve varen og ligeledes med handlen : ) mvh Eva
Eva Stochholm Mortensen (Støvring)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Tochter is Zufrieden -_ Pappa ist zufrieden. auch ein Fehler in der Bestellung wurde Schnell Erkannt und Umgehend gelöst.
Karsten Schmidt (Fürstenwalde/Spree Trebus)
29/12/2014
Rating: 5 of 5!
Sehr schöne Verarbeitung!
Alexander S. (Neufahrn)
03/09/2014
Rating: 5 of 5!