MENU
×
Back |

Heelys Propel 2.0 Black/Neon/Multi Shoes With Wheels

£39.95
£44.95 SAVE £5.00
Heelys roller shoes
Zoom
Please select shoe size (UK Men) 
Heelys Drawstring Bag
Heelys Drawstring Bag
£14.951 pcs
£4.25
 pair
  Add to wishlist

Description

Multi colored Heelys for kids with original 1x wheel design for great fun. These Heelys shoes come with an oversized logo on the side and classic lacing. With the improved dual density lightweight outsole you get a pair of light, yet durable roller shoes.

Specifications

Wheels:
1
Lights:
No
Padding:
Yes
 

Reviews

Buto-rolki są super. Jazda rewelacyjna.
Maja N. (Alwernia)
05/09/2017
Rating: 5 of 5!
Przesyłka zrealizowana błyskawicznie. Buty są super-córka jest bardzo zadowolona, cały czas z nich korzysta. Zabawa na 102. Wszyscy wokół zwracają uwagę.
Anna Jagiellończyk-Juraś (Chorzów)
24/07/2017
Rating: 5 of 5!
BON PRODUIT
Salsetti Isabelle (Develier)
13/07/2017
Rating: 4 of 5!
Fed sko med en god pasform. Nem at bruge. Farverne er total fede, og neonfarven fungere super fedt som reflex. Service på skatepro.dk er hurtig og nemt, kan varm anbefale både sko og skatepro.
Pia A.
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Top Ware und schnelle Lieferung. Sehr zu empfehlen. Vielen Dank!
Günter Painer (Hitzendorf)
21/06/2017
Rating: 5 of 5!
Meine Tochter liebt die Heelys :)
Alexandra Mattle (Montlingen)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
De Heelys zijn goed . En zitten prima.
Agnes Brans Filius (Zaandam)
14/06/2017
Rating: 4 of 5!
Fina roliga skor som uppfyllde dotterns önskemål
Helena Johansson (Floda)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Is inmiddels het tweede paar. Eerste paar heeeeel lang heel veel plezier van gehad maar inmiddels te klein.
Tara Olij (Utrecht)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Flotte sko i god kvalitet.:-)
Klaus Braun (Odense SV)
02/05/2017
Rating: 5 of 5!
Très satisfait du produit et du service SkatePro
Galgano Luigi (Jemeppe-sur-sambre)
01/05/2017
Rating: 5 of 5!
Zeer tevreden. Ons kleinkind was erg tevreden en super enthousiast.
IVAN BESSEMANS (GERAARDSBERGEN(VIANE))
26/04/2017
Rating: 5 of 5!
top qualität. wir sind sehr zufrieden und unsere tochter liebt sie!
Nadja Scherz (Worb)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Supernöjd!!
Sara Leek (Söderhamn)
24/04/2017
Rating: 5 of 5!
Dem är super bra!
Helen Ström (Johanneshov)
10/04/2017
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans!
Gill R. (Sundbyberg)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
Rask levering og fantastiske sko
A. Holen (Sogndal)
20/03/2017
Rating: 5 of 5!
Super lækker sko. Fuldstændig som forventet
Per løgstrup (Vemmelev)
20/03/2017
Rating: 5 of 5!
Disse er veldig bra mener min datter (10 år). Nå skal vi ha et par til!
Øystein W. (Hemsedal)
09/03/2017
Rating: 5 of 5!
Dottern är nöjd. Säger att de är Bra men blir tröga efter ett tag.
T. Read (Sollentuna)
09/03/2017
Rating: 5 of 5!
Parfait, merci pour tout !
Manon Jaques (Poliez Le Grand)
01/03/2017
Rating: 5 of 5!
Min datter er rigtig glad for sine rullesko og hurtig betjening og levering
Jeppe Elsholm Rasmussen
31/01/2017
Rating: 5 of 5!
Lever 100% op til forventningerne. Størrelsesguiden passer også fint.
Henriette Rønsholt _Knudsen (Løsning)
25/01/2017
Rating: 5 of 5!
Het geluk van mijn kinderen kon niet op. Ze zijn zeer tevreden met hun nieuwe Heelys. Super blij :-)
Abdelkacem F. (Bilzen)
18/01/2017
Rating: 5 of 5!
passen perfect en ook heel tevreden over de service
mieke desmet (Wevelgem Moorsele)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Fine rullesko, virker som kvalitet, min datter er glade for dem, det eneste minus er at min datter klager over ondt i benmusklerne, jeg har forklaret min datter at det er kroppens måde at sige tak på, og at det bare skal køres væk ;-)
Dennis Kenneth Jørgensen (Holbæk)
16/01/2017
Rating: 4 of 5!
Super !!!!! die Tochter würde am besten mit den Schuhen schlafen
Carolin Untereiner (Bonn)
12/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super rullesko! Min datter suser nu rundt på dem og er GLAD! I øvrigt rigtig god og hurtig betjening!
Felix Noah Stougaard Munk (Karrebæksminde)
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
We hebben de gewone schoenmaat genomen en deze paste perfect aan. Vlotte afhandeling van de levering en betaling. Goed produkt. We zijn er heel tevreden over en zullen in de toekomst nog gebruik maken van deze webwinkel. Een aanrader.
Kristina Doms (Putte Beerzel)
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super Qualität. Die Farben sind schön ontensiv
Regine G. (Wilster)
06/01/2017
Rating: 5 of 5!
Mooie stevige schoenen, hele mooie kleuren!! mijn dochter kan hier kilometers op maken! Let op de maat valt klein uit, je kunt gerust één maat groter bestellen.
Natali Z. (Klimmen)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Fine og gode rullesko
Kåre Norevik (Voss)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Barnbarnet blev jätteglad!
Ingrid Nilsson (Stockholm)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Min niece er meget tilfreds med det. Meget god kvalitet :)
Shamal Shingha
02/11/2016
Rating: 5 of 5!
Lækker Rullesko med god pasform og de helt rigtige farver.
Martin A. (Strøby)
02/11/2016
Rating: 4 of 5!
Buty extra. Fajna zabawa. Zwracają uwagę.
Agnieszka N. (Poznań)
06/10/2016
Rating: 5 of 5!
Super mooi, en blijft er ook goed uitzien. Fijn dat ze ook zonder wieltjes, en dus naar school (daar is een wieltjesverbod van kracht), aan kunnen, want de schoenen zitten ook nog heel fijn. De andere schoenen staan nu ongebruikt in de kast ;-). Ze worden dus zeer veel gedragen hier. Minpuntje is dat de zolen dan wel vrij snel slijten. Deze lieten ook na een paar maandjes gebruik los bij de neuzen. Maar de klantenservice heeft dat prima voor ons opgelost.
Linda B. (Rheden)
05/10/2016
Rating: 4 of 5!
Alles Prima !!!!!
Necip Sarisin (Stolberg (Rheinland))
15/09/2016
Rating: 5 of 5!
Waszystko. Jestem bardzo zadowolony.
Tomasz Pogorzelec (Polkowice)
07/09/2016
Rating: 5 of 5!
Datteren er mega glad
Pernille Dahl
01/09/2016
Rating: 5 of 5!
Super fede sko, og en go kvalitet
Heino Kjær-pedersen
17/08/2016
Rating: 5 of 5!
Goeie kwaliteit! Mn dochter vind het geweldig en gaat er door het hele huis mee elke dag maar weer.
Merry S. (Vorchten)
11/08/2016
Rating: 5 of 5!
Toppen! Fantastisk servicenivå på SkatePro. Något små i storlekarna, välj en större storlek!
Jessica B. (Jönköping)
09/08/2016
Rating: 5 of 5!
Lieferung schnell erfolgt, unsere Tochter hat die Heelys zum Geburtstag bekommen und hat seitdem viel Spaß und findet die Schuhe mega cool! Dank der Fusstabelle passen die Schuhe auch prima.
Susanne B. (Sankt Augustin)
04/08/2016
Rating: 5 of 5!
Helemaal blij mee. Top kwaliteit toppy
Luna Liebrand (Ulft)
27/07/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is er erg blij mee! Schoenen zitten ook heerlijk
Wendy Mikolajczak (Druten)
26/07/2016
Rating: 5 of 5!
Supre sko!
Marion Emilsen (Tranby)
26/07/2016
Rating: 5 of 5!
Dolgelukkige dochter toen het pakketje binnen kwam!!
Corine Jager (Culemborg)
23/07/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket bra o snabb service. Snygga o roliga skor, dottern bara älskade skorna :)
Fredrik Lindell (Gärds Köpinge)
12/07/2016
Rating: 5 of 5!
Super buty i super zabawa dla dziecka. Polecam
Anna Szczęch-Piskorz (Oświęcim)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
8 åringen er veldig fornøyd. Kjapp levert av skatepro også
Amer S. (Oslo)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Echt supercool! Mijn dochter had het heel snel onder de knie en rolt overal soepel naartoe! Echt leuk om te zien! Ze is er superlijm mee!
Claudia Hermens (Mill)
23/06/2016
Rating: 5 of 5!
Produkt zgodny z opisem-idealny. Polecam.
Katarzyna T. (Łaziska Górne)
23/06/2016
Rating: 5 of 5!
Wij zijn zeer tevreden. ..eerlijke site...prima....
Zina barry (MALDEN)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
alles prima! levering correct, dochter superblij met haar heelys!
Ellen Colen (Margraten)
19/06/2016
Rating: 4 of 5!
Goede en supersnelle service. Mooie stevige schoenen. Dochter blij, wij blij
Veldhuizen S. (Bunschoten-Spakenburg)
07/06/2016
Rating: 4 of 5!
Niåringen digger disse skoa :-)
Therese Dalsbø (Oslo)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Produkt najwyższej jakości i sprawnie dostarczony. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.pozdrawiam
Małgorzata Płaza (Katowice)
01/06/2016
Rating: 5 of 5!
schoenen perfect aangekomen, na wat leverings problemen. telefoontje gepleegd & alles was zo geregeld .toppie. dochter blij, ouders ook blij .
marc kuiper (Schinveld)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter vind ze te gek en cool volgende gaan we ook bestellen. Goede service
Andre hesseling (Groningen)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mein Patenkind ist überglücklich mit diesen Schuhen sie ist sehr zufrieden damit. leichte Rollen , lässt sich sehr gut fahren und die Schuhe sind einfach nur schön
Ina Stamsen (Lambertsberg)
18/05/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter er kjempefornøyd med rulleskoene
Tone R. (Stavanger)
18/05/2016
Rating: 5 of 5!
Meget fornøyd bruker!
Håvard hauge (Drammen)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Rullesko med god støtte om foden.
Malene Lindsted
16/05/2016
Rating: 5 of 5!
Snabb och bra service och fantastiskt roliga skor!
J. Jansson (Stockholm)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Wir sind sehr zufrieden mit den Schuhen.
Alexander Jordan (Neckarsulm)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Super leuk en goede kwaliteit, leuke kleurenkeuze
Nina scheuter (Putten)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is heel erg blij met haar heelys.uitstekende service en levering.goeie,mooie en goed kwaliteit. Superb
Rukia Abduselam Mohamed (Krommenie)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Et godt produkt der bruges meget
Anne L. (Hillerød)
04/05/2016
Rating: 5 of 5!
Meine Tochter ist total happy über die Heelys. Farben sind super toll. Das Material klasse. Und der Versand war auch ok. Kann ich nur empfehlen. Grösse war auch richtig!
Nadine Basler (Bayreuth)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Snelle levering, goede kwaliteit heelys. Mijn dochter is er erg blij mee..
James Leiwakabessy (Culemborg)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Super Schuhe, meine Tochter liebt die.
S. Suopyte (Leinfelden-Echterdingen)
22/04/2016
Rating: 5 of 5!
Bardzo dobry produkt.
Robert Niczyporuk DZP (Warszawa)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
ik ben heel erg blij me met mijn eigen Heels,.lekker omte spellen ik kan je vertellen het is gratis GYM om af te vallen,.dank voor jullie prachtige ideea,.
Subeyda M. Abdi (Tilburg)
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
De Heelys voor m'n dochter besteld. De levering duurde ietsje langer, omdat de schoenen toch niet op voorraad bleken. Dit werd leuk gecompenseerd doordat SkatePro er een extra setje wieltje en veters bij deed. De schoenen zijn kwalitatief geweldig en dus is uiteindelijk iedereen blij :)
Jacco L. (Amsterdam Binnenstad en Oostelij)
19/04/2016
Rating: 4 of 5!
Mijn dochter is zeer enthousiast. Wieltjes kan ze er op school zelf heel makkelijk onder vandaan halen zodat ze ze als "gewone gympen" kan dragen.
Petra P. (Puttershoek)
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
Ich bin total begeistert: Shop gefunden, sofort bestellt und eine absolut kundenfreundliche Abwicklung genossen: Ware schnell und zuverlässig geliefert. Mit der Ware selbst sind wir auch sehr zufrieden. Es lohnt sich die "echten" Heelys zu kaufen und nicht aus falschem Geiz auf No-Name-Produkte zurück zu greifen. Das Werkzeug um Rollen zu installieren, war auch komplett mit dabei. Meine Tochter freut sich jeden Tag über ihre Heelys und rollert bei schönem Frühlingswetter durch die Gegend. Ich habe die gleiche Schuhgröße bestellt, die sie auch in normalen Schuhen hat.
Juliane S. (Grasleben)
08/04/2016
Rating: 5 of 5!
Von der Größe her würde ich sagen ehe 35,5. Am sonst sehr schöne Schuhe, das Kind ist sehr zufrieden
Vera Frank (Rottenburg am Neckar)
08/04/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Die Heelys mit Polsterung fallen etwas klein aus, so dass wir bei diesen Modellen empfehlen eine Nummer größer als die normale Schuhgröße zu wählen. Daher fällt die 36,5 dann eher wie eine 35,5 aus. Nähere Informationen zu den Größen findet ihr immer auf der jeweiligen Produktseite in der Größentabelle unter der Größenauswahl.

/Gregor
Die Heelys sind gut verarbeitet und "Genauso schön Bunte wie in der Werbung" (Zitat meiner Tochter).
Heidrun Leonhardt (Frankfurt am Main)
05/04/2016
Rating: 5 of 5!
Binnen een week heeft mijn dochter haar pols gebroken door het gebruik van de heelys. Het zijn leuke, maar gevaarlijke rolschoenen!
Lisa de Groot (Zwolle)
01/04/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat vreselijk dat je dochter haar pols heeft gebroken! De Heelys zijn erg leuk inderdaad, maar het blijft een skate-sport waar enige voorzichtigheid en de juiste bescherming erg belangrijk zijn, zelfs dan zit een ongeluk nog steeds in een klein hoekje. Namens SkatePro heel veel beterschap toegewenst, we hopen voor een spoedig herstel!

/Laura
Snuppa mi ble kjempefornøyd med disse skoene
Wenche Al-Gargazy (InderøyInderøy)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Maatje groter nemen... Snelle levering. Goede kwaliteit heelys
Cato Schuurman (Silvolde)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Hallo De levering ging super . Mijn dochter is helemaal happy. Bedankt
jeannet kloetstra (Twijzelerheide (Twizelerheide))
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Qualitativ sehr hochwertig, meine Tochter ist sehr zufrieden, kann ich echt weiterempfehlen.
Frank Ritter (Rottenburg am Neckar)
24/03/2016
Rating: 5 of 5!
Snelle levering. Blij dat we een maatje groter hadden besteld want ze vallen wat aan de kleine kant. Zeer tevreden met deze degelijke heelys.
E. A. (Krommenie)
18/03/2016
Rating: 5 of 5!
Ook deze Heely fan is er helemaal blij mee!
Rob Born (Bussum)
16/03/2016
Rating: 4 of 5!
super article !!!!!
Martinez Sandra (Annecy-le-Vieux)
16/03/2016
Rating: 4 of 5!
Snelle levering, goeie en mooie kwaliteit. Helemaal tevreden
ylona van der Linden (Nieuw-Beijerland)
11/03/2016
Rating: 4 of 5!
Die Schuhe sind einfach super .... meine Tochter liebt sie. Die Verarbeitung ist super, die Rollen sind einfach und problemlos zu wechseln. Der Service ist sehr gut, freundlich und schnelle Bearbeitungszeit!
Corinna Stasch (Schermbeck)
10/03/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is helemaal happy met haar heelys. Uitsekende service en levering. Zal hier in de toekomst vaker bestelling.
Raymond G. (Apeldoorn)
10/03/2016
Rating: 4 of 5!
Ze slaapt er bijna zelfs mee. Overal waar we naar toe gaan moet ze haar heelys aan. Met of zonder wieltjes. Voor wat betreft de leverancier, Skatepro verdient een dike pluim, op service, klantvriendelijkheid en perfecte levering. Ik kan niet anders zeggen dan "Ga zo door".
Sioned L. (Hoofddorp)
10/03/2016
Rating: 5 of 5!
Onze kleindochter is er dol blij mee!!!
Albert Menkveld (Katwijk)
09/03/2016
Rating: 4 of 5!
Die Heelys trage ich gerne als Sneakers. Sie passen universell zu allem, was ich sonst noch so trage. Mit der Paßform hat es ein kleines bischen gedrückt, aber der Schuster um die Ecke hat die Schuhe etwas weich geklopft, sodaß sie nun total gemütlich sind. Ansonsten bin ich sehr zufrieden mit den Heelys. Deshalb gebe ich 4 Sternchen.
Christina Stenzel (Nörten-Hardenberg)
05/03/2016
Rating: 4 of 5!
Goedendag Allen, Heb voor het eerst bij skatepro besteld en ben zeer tevreden. Supersnelle levering de heelys zijn ook als afgebeeld op de site. Al met al ben ik een zeer tevreden klant en mijn dochter is in de wolken met het product. Zal in de toekomst zeker weer bij skatepro bestellen. Thumbs uppp
J. Bel (Amsterdam)
01/03/2016
Rating: 5 of 5!
Snelle service, dochter lief is helemaal blij met haar heelys!
Carolina Guijt (Valkenburg (gemeente Katwijk))
01/03/2016
Rating: 5 of 5!
Kule sko
Øystein Sund (Heimdal)
26/02/2016
Rating: 5 of 5!
hoi allemaal voor het eerst wat besteld bij skate pro schoenen van zeer goede kwaliteit niets op af te kraken bestellen en levering fantastische !!! kan niet anders dan jullie vijf steren te geven voor iedereen die skate pro een warm hart toe draag een dikke pluim
raymond lut (Beek)
26/02/2016
Rating: 5 of 5!
Wir haben auch Heelys eine Nummer größer bestellen und es hat gut gepasst. Mit dem Service sind wir zufrieden, danke!
Anna Z. (Idar-Oberstein)
24/02/2016
Rating: 5 of 5!
Die Heelys haben eine schöne Farbe und sind gut verarbeitet. Wir haben sie auch eine Nummer größer bestellt. Wechseln der Rollen fällt leicht. Superschneller Versand! Wir sind sehr zufrieden, danke!
Petra Abeling (Edewecht)
17/02/2016
Rating: 5 of 5!
Fallen etwas kleiner aus - ruhig eine Nr. Größer bestellen. Tolles Design - die Farben sind noch kräftiger als auf dem Bild. Unsere Tochter findet die Schuhe einfach super! Klasse auch, dass man die Rollen einfach tauschen kann.... Wir sind voll und ganz zufrieden - Preis/Leistung ok.
M. - (Hamburg)
14/02/2016
Rating: 5 of 5!
goeie kwaliteit, wieltjes zijn makkelijk te verwijderen en terug te plaatsen.
Eva van der meer (Vijfhuizen)
11/02/2016
Rating: 4 of 5!
Super products en mijn dochter is heel erg blij mee top
Ramona Belles Alcantara (Katwijk)
09/02/2016
Rating: 5 of 5!
perfecte schoenen mijn dochter is er heel blij mee
e. gimbrere (Breda)
09/02/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is ontzettend te vreden met haar heelys. Ze is heel kieskeurig vooral als iets niet lekker zit. De heelys zitten goed en zijn heel stevig. Verder nadat eerste bestelling te klein was, hebben we snel de juiste maat geleverd gekregen.
Navin N. (Capelle aan den IJssel)
03/02/2016
Rating: 5 of 5!
Hele snelle levering
Manya benders (Schinveld)
03/02/2016
Rating: 5 of 5!
Onze dochter is super blij met haar Heelys. De levering was netjes en snel vanuit Denemarken
Manouk Windig (Purmerend)
03/02/2016
Rating: 4 of 5!
Prima service en snelle levering
jalila el fadili (Roosendaal)
02/02/2016
Rating: 5 of 5!
Helemaal top! Zien er leuk uit en doen het perfect. Snelle levering.
Y. Wurms (Monnickendam)
02/02/2016
Rating: 5 of 5!
Prima service en snelle levering
Bas Zeppenfeldt (Voorschoten)
27/01/2016
Rating: 5 of 5!
God service.
lena christensen (Helsingør)
27/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is helemaal happy!!! Zijn echt mooie schoenen waar ze heerlijk de hele dag op kan rollen.
Monique ter Buurkes (Velp)
21/01/2016
Rating: 5 of 5!
Husk at køb et nummer større end normalt, ellers er det en super fantastisk sko, som er af god kvalitet. Her bliver der sust rundt hverdag, kæmpe hit.
Trine rønhoff
19/01/2016
Rating: 5 of 5!
Ik was zeer tevreden.dank je wel
ellesen nijman (rotterdam)
18/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter heeft er superveel plezier van, goeie kwaliteit schoen!!!!
Mirjam stienstra (Huisduinen)
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
super product !!
George Jager (Eindhoven)
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
Snygga och min dotter älskade dem! Riktigt coola och bra kvalité! Snabb leverans! Tar några dagar att lära sig åka ordentligt, men roliga att ha med på semester framförallt på flygplatsen!!
Jessica Tönnesson (Malmö)
08/01/2016
Rating: 5 of 5!
Unsere Tochter genießt jeden Moment damit. Letztens wollte sie sogar zum Kino sie anziehen! Danke, wir sind sehr zufrieden.
LALEH, LOTFI-TABRIZI / HENNOUCH (Köln)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Unsere Tochter ist begeistert.
Franz H. (Starnberg)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super cool - og meget farverige sko. Min datter elsker dem!
Malene E. (Frederiksberg C)
04/01/2016
Rating: 5 of 5!
Happy!
Anna van Hofwegen (Rhoon)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket bra väldigt nöjd mottagare!
Gunilla Helander (Höllviken)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Min datter fikk disse i julepresang. Hun er strålende fornøyd !!!
Margareth Andersen (Stavanger)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
We konden niet wachten totdat het pakket aangeboden werd door de postbode, wat super snel was. Sindsdien geen andere schoenen meer aangehad we gaan nu rollend over straat, we zijn zo blij met onze Heelys.
Thomas en Lieve van den Hul (Assendelft)
21/10/2015
Rating: 5 of 5!
Fijne Heeleys, mooie kwaliteit! Ze vallen wat klein. Mijn dochter is net 7 en kan er goed mee uit de voeten. Ze gaat er ook mee naar school. Aanrader!
H. Hasselt (Amsterdam)
29/09/2015
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter vindt de Wheely's helemaal geweldig! Ze had het al redelijk snel door, even samen met mij oefenen. Ze gaat er nu iedere dag op naar school en heeft er zo veel lol van! Oh en echt; neem een maat groter!
Sandra M. (Kudelstaart)
11/09/2015
Rating: 5 of 5!