MENU
Back |

Heelys Fresh X2 Black/Red Shoes With Wheels

£44.96
Heelys roller shoes
Zoom
Please select shoe size (UK Men) 
Heelys Drawstring Bag
Heelys Drawstring Bag
£14.951 pcs
£4.25
Save for later
 pair

Description

Low cut canvas Heelys Fresh with cap toe and regular lacing. The approved"X2" wheel design makes it very easy to ride. It is possible to take off the front wheel so you can get the original heelys experience!

These Heelys come in the color black with red shoelaces and logo

Specifications

Wheels:
2
Lights:
No
Padding:
No
 

Reviews

Fantastic product my 7year old girl loves them..... I would say great for boys and girls..
Pauline McHugh (London)
18/01/2017
Rating: 5 of 5!
Parfait ! Livraison rapide produit conforme aux attentes ... Rien a dire , si ce n'est : allez-y foncez les yeux fermés !
Placenti cynthia (Monaco)
30/08/2017
Rating: 5 of 5!
Jeg købte et produkt hos jer og har Været meget tilfreds hurtigt levering og vi fik verdens gladeste dreng. God service
mia sisse pedersen
15/08/2017
Rating: 5 of 5!
Jeg skulle bruge disse sko som gave og da de var alt for store sendte jeg dem retur med ønske om et nyt par som var mindre. Der gik kun 2 dage fra jeg sendte dem retur til jeg havde et nyt par med posten. DET KALDER JEG SERVICE - TUSIND TAK.
Dorthe Justesen
24/07/2017
Rating: 5 of 5!
Selve skoene er flotte og virker som holder bra kvalitet, hjulene derimot blir fort musespist utepå asfalten her. De er også en tanke store i str. dette er min mening. Spør du min datter vil hun gjerne sove med skoene på :-)
Cecilie Thorstensen (Porsgrunn)
15/06/2017
Rating: 4 of 5!
Buty bardzo dobre gatunkowo. Rozmiarowka lekko zawyżona, ale to nie przeszkadza mojej córce w jeździe
Marta M. (Warszawa)
06/06/2017
Rating: 5 of 5!
Kul på hjul ,bra sko, förutom ett hjul som fick superlimmas efter första dagen.
Bo S. (Simlångsdalen)
24/05/2017
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans, bra telefonrådgivning.
Marika C. (Stockholm)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Fine, solide sko.
Kathrine Øye (Kirkenes)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Bra köp, vår dotter är jättenöjd med sina nya skor med två hjul på :)
Evelina Larsen (Björklinge)
08/05/2017
Rating: 5 of 5!
Er fornøyd med skoene! Meget bra!
Wenke andersen (Bodø)
03/05/2017
Rating: 5 of 5!
Toppen bra köp!
Linda L. (Lerum)
01/05/2017
Rating: 5 of 5!
YES !
Lewis Chappuis (Genève)
24/04/2017
Rating: 4 of 5!
Ich finde die schuhe kul und es hat mich auch schon heftig hingehauen, also immer mit schonern üben!!!
Amie & Dean Bally (Vitznau)
03/04/2017
Rating: 4 of 5!
Tosi hyvät kengät ja meno on oikein mukavaa.
Anu S. (Hämeenlinna)
29/03/2017
Rating: 5 of 5!
Precis som sonen önskat sig
Jenny Hammenstig (Åkersberga)
29/03/2017
Rating: 4 of 5!
Litt stor i størrelsen, men kjempefine
Anita Hübner Brun (Halden)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
Gode og hurtige at lære at køre på
Annbritt Iversen (Rønne)
23/03/2017
Rating: 5 of 5!
God internethandel med hurtig levering.
Grete V. Halle (Silkeborg)
21/02/2017
Rating: 5 of 5!
Will is een flinkert van vier jaar en half. Hij is in de zevende hemel met z'n Wielschoenen.
François Senica (Houthalen-Helchteren .)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Les chaussures sont super! Mon neveu en est ravi. Je les ai réceptionnées comme prévu, sans retard et sans aucun défaut. Je suis très contente
fromental marion (Nice)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Upeet oli 8 vuotiaan mielestä!
s. Purhonen (Turku)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Produkt zgodny z ofertą. Bardzo miła obsługa i szybka realizacja. Telefonicznie uzyskałem wszystkie wyjaśnienia. Dzięki tej rozmowie zakupiłem właściwy rozmiar.
Tadeusz Dybczyński (Pomiechówek)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super vare og hurtig levering
Rikke W. (Aalborg)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Rigtig god rullesko
Lene Søgaard
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Alles ok. De Sint en de kleinzoon zijn zeer tevreden !
Anneliese De Puysseleir (Hamme)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Swietny produkt. Córka super zadowolona . polecam wszystkim. buty "wygoniły" córkę na podwórko!!!!
anna skomorowska (kunice)
12/10/2016
Rating: 5 of 5!
Vi är nöjda med leveransen.
Sara Andersson (Ulricehamn)
30/09/2016
Rating: 5 of 5!
Belles chaussures bien faites. Par contre c'est plutôt un 38 qu'un 36.5
Hau helene (Meru)
28/09/2016
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans och en produkt som mycket väl levde upp till förväntningarna. De rullar varma på gatorna!
Janice Bindzau (Sollentuna)
24/09/2016
Rating: 5 of 5!
Snygga, bekväma och i bra kvalitét. Vi gick upp en storlek och de var lagom "stora" för ett växande barn i 8-9-årsåldern. Vi åkte flera timmar redan första dagen. Väldigt nöjda!
Veronika Witt (Stockholm)
22/09/2016
Rating: 5 of 5!
Snygga och roliga!
John Hultberg (BROMMA)
13/09/2016
Rating: 4 of 5!
Super rolt goed en ben er ben er blij mee
Noah Gras (Landgraaf)
22/08/2016
Rating: 5 of 5!
Snygga men lite väl opraktiska. Gör ont efter användning. Köp några med vaddering då dessa är som billiga tygskor man stoppat hjul på.
Sally Holm (Trollhättan)
16/08/2016
Rating: 3 of 5!
Meine Tochter ist sehr zufrieden
Helmuth Wiener (Lenzing)
12/08/2016
Rating: 4 of 5!
Levde upp till våra förväntningar! Skön sko, normal i storlek.
Maria larsson (Glommen)
09/08/2016
Rating: 5 of 5!
Ekstrem hurtig levering og str passede perfekt - så der er sus i hjulene =:o)
Leo Rathleff (Brande)
09/08/2016
Rating: 5 of 5!
Leuke schoen, helaas was ie wel iets te groot en te wijd. Ik had een maat 35 besteld, maar zit als 36/37. Mijn zoon van 8 is er in ieder geval heel blij mee.
Jeane W. (Amsterdam Nieuw West)
04/08/2016
Rating: 4 of 5!
Sie machen sehr viel Spaß, es ist aber gar nicht so einfach zu Anfang, damit zu fahren.
Carola Ring (Crimmitschau)
03/08/2016
Rating: 5 of 5!
kleinzoon is super tevreden
nicole jutten (Antwerpen)
02/08/2016
Rating: 5 of 5!
De levering duurde wat lang en de doos had een deuk maar de schoenen zijn nog in perfecte staat!
Yousra Smits (Antwerpen)
20/07/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Doordat we vanuit Denemarken verzenden, kan de verzending 2 tot 3 werkdagen duren. Het spijt ons als deze informatie niet duidelijk genoeg was! Fijn dat de schoenen verder geen beschadigingen opgelopen hebben, hopelijk worden ze met veel plezier gebruikt.

/Laura
Vastasivat netissä ollutta kuvausta ☺
mervi boman (Lohja)
12/07/2016
Rating: 5 of 5!
Andra gången jag beställer felfria varor som levereras supersnabbt. Beställde samtidigt rullskor till min dotter på annat företag och fick vänta sex (!) dar extra för leverans. Mycket bra SkatePro!
Ewa J. (Malmö)
12/07/2016
Rating: 5 of 5!
Kul skor
Karin Uller (Stockholm)
11/07/2016
Rating: 5 of 5!
Virker solide og godt laget
Bård B. (Sandnes)
05/07/2016
Rating: 5 of 5!
Leuke stoere schoenen met wieltjes. Een hele blije dochter. Wisselen van wieltjes naar plugjes gaat redelijk makkelijk.
S. Rosmuller (Vlissingen)
30/06/2016
Rating: 4 of 5!
Super hurtig levering. Størrelsen passede ikke men intet problem at sende retur (gratis) og få nye tilsendt super hurtigt. Ikke sidste gang jeg køber hos SkatePro :-) Min datter ruller nu rundt og er glad. Super gave.
Lisbet S.
30/06/2016
Rating: 5 of 5!
Fantastisk og hurtig service, skoene er rigtig gode.
Camilla Møller
29/06/2016
Rating: 5 of 5!
fine sko. Litt stor størrelse. Ellers topp sko og topp service. Ekstremt kjapp levering
Elisabeth Stabell (Oslo)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Gode rullsko, sko "tungen" krøller seg litt men ellers topp!
Vibeke Nickelsen (Langhus)
16/06/2016
Rating: 4 of 5!
Veldig fornøyd!
Lena M. Værnes (Fetsund)
14/06/2016
Rating: 5 of 5!
Très bon produit livraison rapide site sérieux... Je recommande ce site. Et recommanderais à nouveau
Massing Astrid (Betheny)
01/06/2016
Rating: 4 of 5!
Vallen groot uit, groter dan in de winkel gepast. Service prima.
Monique Bressers (Heteren)
31/05/2016
Rating: 3 of 5!
Coole Schuhe, tolle Website, schnelle Lieferung! Jederzeit wieder, danke!
Rosi D. (Wien, Wieden)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
Alles goed gegaan dank jullie wel
O. darras (Amsterdam Nieuw West)
25/05/2016
Rating: 5 of 5!
Super blije kinderen, stevige schoenen, prima kwaliteit. Ik had ze 1 maat kleiner moeten nemen maar daar kon mijn zoontje van 6 niet op wachten. Hij heeft het goed onder de knie nu en we hebben watjes in de neus vd schoen gedaan.
Ira v.d. Loglou (Rosmalen)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Bra
Christer Johansson (Karlskrona)
24/05/2016
Rating: 4 of 5!
Super sko
Mette Kuhlenhenke
18/05/2016
Rating: 5 of 5!
Heelys met dubbele wieltjes voor onze zoon. Prima schoenen. Hij is er heel blij mee maar ze vallen echt heel groot. Ik heb er een extra zool in gekocht en zijn nog steeds ruim.
Wendy G. (Deventer)
18/05/2016
Rating: 4 of 5!
Min søn synes de er rigtig gode :)
Annette Sloth Nørgaard (Svenstrup J)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Schnelle Lieferung, mein Sohn ist sehr zufrieden!
Andrea Knöß (Lich)
13/05/2016
Rating: 5 of 5!
godt fornøyd med kjøp og service
Jan Terje Liland (Kvinesdal)
12/05/2016
Rating: 5 of 5!
Hej jan Det var maget god tak for den. Mvh Haure
Haure Said
12/05/2016
Rating: 5 of 5!
Hallo De heelys doen het uitstekend,nog wel even oefenen, Dankjewel voor de snelle levering.
Sam te kiefte (Ommen)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Recibimos el pedido a tiempo para el cumpleaños y nuestra hija está encantada. Diversión y deporte en uno!! Gracias.
Alejandro CUTANDA Rodriguez (Madrid)
10/05/2016
Rating: 4 of 5!
Hurtig levering. Ingen problemer med og bytte til andet størrelse
HAMAYOUN ASHRAF
05/05/2016
Rating: 5 of 5!
Min søn er super glad for sine rullesko. Dejligt med hurtig levering.
Mette Vedel Eriksen
03/05/2016
Rating: 4 of 5!
Helt topp
A. Kvalvik (Tjeldstø)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Snelle levering en goede kwaliteit. Zeer tevreden
Sem Veenhof (Veenendaal)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Lucas is erg blij met zijn nieuwe Heelys! Het enige waar je op moet letten is dat de maat erg groot valt. Hij kan er iig voorlopig op skaten!
Lucas G. (Bergschenhoek)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Super zufrieden!
Jasna Munivrana (Neu-Ulm)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Geweldige service . Goede kwaliteit zeer tevreden
Silja Dozeman (Zutphen)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter er super tilfreds !!!
Vita Bendiks Nielsen
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Vraiment de bonne qualité ! Et livraison impeccable et rapide. Je suis très satisfait. Mon neveu ne marche plus.... il roule
FERREIRA Jody (Le Pontet)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Haha, c'est super d'entendre cela! Nous sommes heureux de voir que votre neuveu est vraiment content avec ses chaussures à roulettes :-) / Soraya
Igen hurtig levering og nemt og bestille over nettet... Så tommel op ;-)
Søren Poulsen (Dronninglund)
27/04/2016
Rating: 4 of 5!
Kjempe bra.
geir bråten (Ringebu)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Me zoon is er blij mee, alleen heeft hij er nog een beetje moeite mee. Maar hoe vaker hij ze gebruikt, hoe beter het gaat. Alleen wel 2 minpunten. (De dopjes vallen er steeds uit, ze blijven niet zitten, en de wieltjes zijn er moeilijk uit te krijgen). Daarom laten we ze erin zitten. Verder zijn ze prima.
H. El Aissati (Spijkenisse)
23/04/2016
Rating: 3 of 5!
Superieur zijn ze geweldige service
w. koolmees (capelle aan den ijssel)
21/04/2016
Rating: 5 of 5!
Snygga
Jenny Alm (Lomma)
20/04/2016
Rating: 3 of 5!
Snelle service en mooie schoenen!
Silvy in de braekt (Meerssen)
11/04/2016
Rating: 5 of 5!
Leuke heelys
Marjan Hubers (Gendt)
08/04/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn zoon heeft er heel veel plezier mee en er wordt veel gevraagd waar ik ze gekocht heb
Cornelis-Jan Pasterkamp (Urk)
05/04/2016
Rating: 5 of 5!
Meine Tochter ist sehr zufrieden!
Iris Bolart (Wien)
05/04/2016
Rating: 5 of 5!
Kivan näköiset ja laadukkaan oloiset kengät. Mukavat käyttää ,myös peruskenkinä, jos kiinnostus rullailuun lopahtaa. Näin ei mene rahat "hukkaan". Olen oikein tyytyväinen!
Johanna R. (Kouvola)
30/03/2016
Rating: 4 of 5!
het ging om 2 paar tegelijk dus recensie is al verstuurd
Olga Hommes (HEEMSTEDE)
30/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super coole Heelys,mijn dochter is er erg blij mee!
Jolanda Simons (Heerjansdam)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Deze Heelys met dubbele wieltjes bevallen onze zoon heel goed!
Carola V. (maasland)
17/03/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt
Susanne Holm
15/03/2016
Rating: 5 of 5!
OOK SUPER GOED
SCHEPENS MONIKA (Merelbeke)
15/03/2016
Rating: 5 of 5!
Mit der Kaufabwicklung/Lieferung/Service bestens zufrieden. Nur das Produkt selbst entspricht nicht den Erwartungen. Mit den Rollen ist ein normaler Gang kaum möglich. Technologie etwas veraltet, es gab schon Schuhe, bei denen die Rollen vollständig in die Sohle integrierbar waren, sodass diese beim Gehen nicht behindern
Martina Kiessling (Matzen)
15/03/2016
Rating: 3 of 5!
Min datter får dem i fødselsdagsgave på torsdag. Er sikker de bliver et stort hit.
Mette Helleberg Andersen
12/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super stevige heelys mijn dochter is er heel blij mee. Ze vallen wel een maatijdje groter.
M. Rozie (Apeldoorn)
09/03/2016
Rating: 5 of 5!
De købte rullesko bliver først afleveret på lørdag. Er sikker på de vækker glæde. Fantastisk hurtig levering.
Merete Olesen (Hjortshøj)
08/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super hurtig levering, rigtig god service samt ombytning.
Jeanette Barnekov Skovgaard
02/03/2016
Rating: 5 of 5!
trés satisfait du produit et du service
debelleix bernard (nieul)
02/03/2016
Rating: 5 of 5!
Dette var gave til barnebarn 10 år.De passet og hun vil bruke de så snart snøen er borte!
inger reppen (Oslo)
01/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super god service. Bestilte skoene om søndagen og allerede dagen efter blev de leveret. Min dreng på 9 år er super glade for dem
Heidi Raben-Nittebjerg
01/03/2016
Rating: 5 of 5!
Fine sko. Ingen problemer
Kirta Tonagel (Holbæk)
24/02/2016
Rating: 5 of 5!
Fine rullesko og hurtig levering
Heidi Rasmussen
17/02/2016
Rating: 5 of 5!
Superservice!
Emma Persson (Ronneby)
02/02/2016
Rating: 5 of 5!
Kuule sko som gjorde dagen til en tøff kar på 8 år!
Bjørn Tøndel (Rena)
31/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mitt barnbarn blev jätteglad för dessa "rull-skor"! Snabb leverans!
Christine Johansson (Landskrona)
22/01/2016
Rating: 5 of 5!
fine rullesko, lige som på billedet!
Helle Bøhl-Møller
19/01/2016
Rating: 5 of 5!
my kids are totally crazy about these schoes
gosia visschers (Amsterdam Noord west)
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
Bonsoir;mon fils est ravi et satisfait de son cadeaux de plus le suivi commercial est très agréable et un très bon suivi de commande un personnel a l'écoute. J ai fait passer le mot au autre maman.. Un grand merci
rezzoug nadia (agen)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans och god kvalitet
Elisabeth Kyller (Norrtälje)
11/01/2016
Rating: 5 of 5!
perfect goede pasvorm mooi om te zien en een paar trotse kleinzoons
Wil De Kruijf-Temming (Nieuwegein)
08/01/2016
Rating: 5 of 5!
Produktet lever til fulde op til beskrivelsen. Hurtig og problemfri levering.
Susanne Smed (Randers C)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mon fils est ravi ! Il voudrait les mettre pour aller à l'école.
V. Frédéric (Igny)
06/01/2016
Rating: 4 of 5!
Gaven var en succes :)
Line Elisabeth Bjerg Jeppesen
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Ons zoontje heeft er zoveel plezier van..geweldig product. .
v.y.m jalving (ZWOLLE)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Min søn og datter på 8 og 12 år blev Danmarks gladeste børn. bestilling af Heelys Fresh X2 hos Skate Pro var mit bedste valg.
Thomas Johannsen
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig og korrekt levering
Marlene dupont (Frederiksberg C)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Meget bra - og kjapp leveranse - og god sko!
Steinar Lindås (Asker)
04/01/2016
Rating: 5 of 5!
Ich bin sehr zufrieden
Yanak özlem (Wolfenbüttel)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Dommage que le pied ne soit pas bien maintenu sinon bon produit
Medinilla Roselyne (Nice)
29/12/2015
Rating: 4 of 5!
Rigtig gode rullesko og super hurtig levering ;)
Mette kvisgaard
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
They're perfect!!
Maria Rendon Abad (Badalona)
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
Super fede sko kan varmt anbefales ☺
Anette poulsen
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
We hadden ons vergist in het feit dat onze heelys 2 wieltjes hadden. Dit lijkt lastiger lopen. Site is ok bezorging gls was laatste stuk niet upto
Roy Chotkan (Rhoon)
18/11/2015
Rating: 4 of 5!
Veldig bra og god kavalitet.
Jan-Lennart Berge (LEINØY)
11/11/2015
Rating: 5 of 5!