MENU
Back |

Heelys Cruz X2 Purple/Multi Shoes With Wheels

£53.95
£53.96 SAVE £0.00
Heelys roller shoes
Zoom
Heelys Drawstring Bag
Heelys Drawstring Bag
£14.951 pcs
£4.25
Save for later
 pair

Description

These Heelys x2 Cruz have a cap toe mid-top with adjustable strap and elastic lace closure. With their 2x wheel design it becomes easier to ride while maintaining perfect balance and improved cruz-control.

Get these Heelys if you like cruising around in a cool and colourful fashion

Size: We recommend you to choose 1 size bigger than your normal shoe size.

Specifications

Wheels:
2
Padding:
Yes
 

Reviews

Hi, My daughter loves her new heelys!!! This is her second pair. So when she grows again I'll be purchasing another pair. Also, getting loads of compliments on the colour. Many thanks Eva
Eva Mountford (Ilford)
19/01/2017
Rating: 5 of 5!
Grand-daughter was so happy with her birthday present
John Palmer (Shanklin)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
So far so good! My daughter hasn't taken them off her feet unless of course she is going to bed. Perfect for a funky 9 year old - bright cheerful colours, zebra/tiger stripes - her friends love them too! Took a week to get used to using them, but she's well away with them now! The only thing that I've noticed is that the cover for over the spaces where the wheels go feels like they will come loose anytime!
Natisha Mariann Osborne (Norwich)
06/04/2016
Rating: 4 of 5!
Bought these for my 5 years old grandson. He loves them!
Katherine M. (london)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Brilliant quality
Kenny Ewan (Kirkcaldy)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Bought these for my little girl for xmas and she loves them!
Jayne Donn (Oban)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Superbra Heelys som dottern är oerhört glad för
B. Valberg (Järpen)
01/05/2017
Rating: 5 of 5!
Min dotter är 8 år och är mycket nöjd med produkten! Tack!
Olof Ryderberg (Tyresö)
11/04/2017
Rating: 5 of 5!
Kom innen ei uke og er en stor hit
Caroline Malmin Sandanger (Hommersåk)
10/04/2017
Rating: 5 of 5!
gleder meg til å gi de bort
Ida Løseth ness (Verdal)
03/04/2017
Rating: 5 of 5!
Min datter på 7 år elsker sine super fede sko. De gjorde hendes fødselsdag til den bedste, hun nogensinde har haft. De første vi købte, var for små. I anbefalede at bestille et par nye, og returnere de for små sko til penge i stedet for ombytning, for at det skulle gå stærkere. Hun havde allerede sine rigtige sko dagen efter. Super service!
Michelle Nymark Frostholm
29/03/2017
Rating: 5 of 5!
6åringen ruller hele dagene, dødskule sko. Vi målte foten og brukte størrelsesguiden, fikk perfekte sko (tok en strl større så vi ikke måtte kjøpe nye med en gang).
Veronica S. (Oslo)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
Meget, meget tilfreds. Hurtig levering og fin pasform :)
Jytte Pedersen
13/03/2017
Rating: 5 of 5!
Erg mooie heelys. Na even oefenen rollen ze er zo mee weg. De heelys vallen wel klein uit: neem minstens 1 maat groter dan de schoenmaat. Wieltjes zijn er eenvoudig in te zetten en uit te halen.
Yvonne G. (Tiel)
09/03/2017
Rating: 5 of 5!
Mitt barnbarnet är väldigt nöjd och då är jag också nöjd
Mila Rosic (Solna)
09/02/2017
Rating: 5 of 5!
Bardzo dobry produkt polecam wszystkim.
Katarzyna Kostrzewa (Działdowo)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Service was zeer goed, snel en op tijd geleverd. Schoenen zelf zijn OK, dochter is er blij mee.
Ilse Verhelst (Zoersel Halle)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Liebes Team, vielen Dank für Ihre Nachricht. Ich war seht erfreut über die prompte Lieferung, trotz Vorkasse... Ich habe da sonst keine Erfahrungen. Die Qualität hat mich auch sehr gefreut. Wirklich super. Mein Enkel fand die Schuhe toll. Ich werde sicher wieder bei Ihnen bestellen. Danke nochmals
wilma Gfrerer (Germering)
12/01/2017
Rating: 5 of 5!
Originale Heelys. Fin pakke og ingen problemer.
Lars Larsen
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super fine... min datter på 6 år elsker dem! :)
Mette Pedersen (København S)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Alt perfekt
Helle Kramer
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Smart fin sko som gjorde lykke hos en syv årig pige.
Karin Petersen (Vamdrup)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Fede og komfortable rullesko
signe klougart (Aalborg)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Alles conform afspraak geleverd, onze kleindochter is er erg blij mee.
ine J. (Boxtel)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Kjempefine og min 7 åring er lykkelig.
Grete g. d. (Stavanger)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
zeer tevreden over de heely's althans mijn dochter, helemaal top! maar de service was ook perfect. Dank je wel!
Dunya van der Mark (Amsterdam Binnenstad en Oostelij)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Supercoola och perfekta!
Misha Sennfors (Bromma)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Fina skor, dottern jättenöjd. Tyvärr släppte färgen fram på skorna väldigt lätt, jag skulle rekommendera skorna men i en annan färg. Dom är något tunga och alldeles för dyra för den kvalitet man får.
C. Olsson (Själevad)
30/12/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Tråkigt att höra att färgen på skorna har släppt så snabbt. Skicka oss gärna några bilder på detta till email@skatepro.se så ska vi se på detta och försöka hitta en lösning.
/Niklas
Bedste julegave til min 6 årlige datter
susanne hyttel (Aalborg)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
God service og hurtig levering
Tove Madsen (Skærbæk)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Råkule sko til en råkul OG KJEMPEFORNØYD jente :-) Obs!Litt trange i str.
Tonje Hjellnes (Nøtterøy)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Varene kom veldig hurtig. Jenta vår på 8 år syntes skoene var veldig kule, og lærte seg raskt å rulle med dem. Veldig fornøyd.
Pia Bogen (Selbu)
01/11/2016
Rating: 5 of 5!
Rullesko til mit barnebarns 6 års fødselsdag. Hun er jublende lykkelig og springer i skoene fra morgenstunden. Er glad for, at jeg valgte sko med to hjul. Det ser ud til, at hun rimelig nemt lærer at bruge dem. Farverne er seje (citat).
Karin Maigaard Christensen
18/10/2016
Rating: 5 of 5!
Super hurtig vare udlevering, og god kvalitet rullesko,
Nadia b.
12/10/2016
Rating: 5 of 5!
Perfecte service! De Heelys van mijn dochter waren een paar maanden oud en hadden een klein defect in de zijkant van de zool. Fotootje naar Laura van de klantenservice gestuurd, ze mochten zonder problemen omgeruild worden, zelfs een maatje groter of een ander model! Dat noem ik dus topservice! Bedankt Laura & SkatePro!
Ward Q. (IJmuiden)
07/10/2016
Rating: 5 of 5!
Super fine sko, der helt svarer til vores forventning om størrelse og kvalitet. Levering ligeså.
Lone Berthelsen (Ringsted)
05/10/2016
Rating: 5 of 5!
rigtig fine rullesko og der rulles på livet løs.
Karin Nyvang (Hobro)
04/10/2016
Rating: 5 of 5!
Super!!! Rewelacyjne !!! Polecam dla sprawnych fizycznie gdyż pierwsza jazda nie jest prosta :)
Barbara Pyrtak (Osiek)
29/09/2016
Rating: 5 of 5!
Produktet levede fuldstændig op til forventningerne
Anne grethe lund (Bjerringbro)
28/09/2016
Rating: 5 of 5!
Dottern är nöjd men rullskorna är lite väl tunga. Själv tyckte jag att de var i dyraste laget.
Eva Johansson (Sollentuna)
28/09/2016
Rating: 3 of 5!
Jätte fina... storleken stämmer och min dotter blev väldigt nöjd hjularna är av bra kvalitet. Skorna är precis som på bilden.. snabb leverans bra företag
priscila orellana (Tumba)
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
Et par rigtig fine rullesko. Havde en meget glad 7årig
Louise z.
25/09/2016
Rating: 5 of 5!
Kanon gode rullesko, det mener min datter i hvert fald, hun er super glad for dem, og suser bare derud af.... :-) Vi siger A+++ Hilsen.: Alina & Far
Jan Jensen
21/09/2016
Rating: 5 of 5!
Mitt barnebarn på 7år og jeg shoppet disse rulle skoene fra SkatePro på nett. Fin hjemmeside med god beskrivelse. Rask levering med god informasjon om forsendelsen. Ivrig jente lærte å bruke disse I løpet av to dager og er veldig fornøyd.
Roar M. (Duken)
20/09/2016
Rating: 5 of 5!
Varen svarer helt til forventningerne
Per Nielsen (Hobro)
15/09/2016
Rating: 5 of 5!
Super lækker rullesko - god kvalitet
J. Husted
14/09/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekte sko til min dattera på 9 år:)
Erika Korsakiene (Krøderen)
06/09/2016
Rating: 5 of 5!
absolutely brilliant ! buty sa wprost świetne ,cena dobra do jakości ,jestesmy bardzo zadowoleni .
Magdalena Janicka (Tychy)
01/09/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter på 8 år er så glade for sine rullesko
Jeanette V.B Christensen (Aalestrup)
31/08/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter er helt vild med dem. Hun bruger dem også til sko til dagligt.
Suzana Pancovan (Silkeborg)
30/08/2016
Rating: 5 of 5!
Buty rewelacja. Córka (7lat) jest zachwycona!!!!
iwona piotrowska (Warszawa)
30/08/2016
Rating: 5 of 5!
Skoene kom raskt og jeg er kjempefornøyd. God kvalitet!
Sandra A. Tingvoll (Dal)
27/08/2016
Rating: 5 of 5!
Super flotte og bekvemme at have på. Stor succes hos mit barnebarn.
Charlotte Th. Kloch Rasmussen (Hundested)
09/08/2016
Rating: 5 of 5!
Super lækre - kæmpe hit! Modtog dem dagen efter, super service, så fuld tilfredshed herfra :o)
H. Nissen
09/08/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekte sko til min datter på 7 år
Hermine Bontu Kopperud (Lillestrøm)
08/08/2016
Rating: 5 of 5!
Det er nogle gode, seje rullesko som vi allerede modtog dagen efter vi havde bestilt dem :-)
Charlotte Miller
05/08/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig kule sko, og min 9-åring var storfornøyd da hun fikk disse i bursdagspresang!
May L. (Grimstad)
02/08/2016
Rating: 5 of 5!
Virkelig lækre og fin størrelsesvejledning på skatepros hjemmeside.
Katherine Petersen
26/07/2016
Rating: 5 of 5!
Schnelle unkomplizierte Abwicklung und Lieferung. Schuhe passen perfekt und machen viel Spaß. Tolles Preis-Leistungs-Verhältnis.
R. Franco (Gerasdorf)
20/07/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie schoen; Goede kwaliteit
Cindy B. (Sliedrecht)
19/07/2016
Rating: 5 of 5!
Jenta er superfornøyd! Rask levering, og god kundeservice.
Ingrid H. (Stjørdal)
19/07/2016
Rating: 5 of 5!
Ich hatte hohe Erwartungen an die Schuhe,und diese sind noch übertroffen worden. Die Schuhe waren eine Geschenk für meine Tochter die davon nichts wusste. Sie ist total ausgeflippt als sue die Schuhe sah. Ca.10 minuten hat es gedauert bis sie das fahren beherrschen konnte. Na 2 Tagen konnte sie schon ein Paar Tricks vorführen
Mensur Kurtovic (Frankfurt am Main)
19/07/2016
Rating: 5 of 5!
Vi er super godt tilfredse med den super fine service
Hanne Spørring
14/07/2016
Rating: 5 of 5!
Wunderbar! Tolle Ware. Schnelle Lieferung!!!!
Birgit Theis (Eisenhüttenstadt)
14/07/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn kleinzoon is heel blij met zijn nieuwe Heelys. De kleur is prachtig en ze zien er solide uit. Stevige metalen wielen, geen rommel!
E. van Deursen-Kerskes (Nieuwpoort)
13/07/2016
Rating: 5 of 5!
Raskt levert, brukeren er kjempefornøyd
A. rød (Aukra)
05/07/2016
Rating: 5 of 5!
Dochter Polina is heel blij,we vinden ze heel mooi. Grt,
Danny Peeraer (Putte)
05/07/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med hele prosessen. Rask og riktig levering.
Dennis Midtfjell Johansson (Jevnaker)
05/07/2016
Rating: 5 of 5!
De er super fede, og min datter er så glad for dem.
Charlotte uhler hjorth (Aalborg SØ)
05/07/2016
Rating: 5 of 5!
Dette paret var gave til en klassevenninne, og utløste et gledeshyl som sannsynligvis hørtes over store deler av Oslo. Som ved første bestilling var bestillingsprosessen rask og enkel, og leveringen usedvanlig kjapp og effektiv. Veldig fornøyd!
Jon Bremnes (Oslo)
29/06/2016
Rating: 5 of 5!
God kvalitet
Fanny Guay
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans! Fina rullskor!
Lisa B. (BROMMA)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Har fått varor nästa dag. Barnet blev väldigt nöjt.
Alexandra Kim (Bandhagen)
28/06/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig bra og varen fin
Else heldre (Oslo)
27/06/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg er veldig fornøyd med kjøpet!
Hanna Fiva Øiestad (Oslo)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Datteren vår er fornøyd! Jeg synes hjulene var litt harde å få på plass.
M. Hunnes (Kristiansand)
21/06/2016
Rating: 4 of 5!
Goed product deze heelys,ook heel mooi !
Peter T. (Heemskerk)
18/06/2016
Rating: 5 of 5!
De schoenen zien er mooi en flitsend uit, mijn dochter is er erg blij mee. Je moet wel flink kracht zetten om de wielen eruit te krijgen, maar het zou natuurlijk ook niet veilig zijn als ze er te makkelijk uit gingen. Wij zijn erg tevreden met de Heelys.
Lorna J. (Nijmegen)
16/06/2016
Rating: 5 of 5!
Super. Lieferung wie versprochen pünktlich erfolgt. Qualität auch toll. Unsere Tochter hat viel Spaß damit.
Deniz Karaca (Hamm)
16/06/2016
Rating: 5 of 5!
Stor tilfredshed og en lykkelig 6-årig pige
Hanne Martha Berg
16/06/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig ekspedition. Mit barnebarn synes skoene var rigtig seje. Vil anbefale skate-Pro til andre.
Lone Guillaume Gammelgaard
15/06/2016
Rating: 5 of 5!
Sehr schnelle Lieferung, viele Zahlungsmöglichkeiten, wir sind mit dem Produkt sehr zufrieden. Toll
selma yasar (berlin)
14/06/2016
Rating: 5 of 5!
Datter er meget glad og tilfreds. Prisen er måske lidt højt, og de kunne evt. leveres med et par ekstra hjul.
Djenana H.
09/06/2016
Rating: 4 of 5!
Det gjorde stor lykke og blev taget i brug med det samme.
Helle Mikkelsen
09/06/2016
Rating: 5 of 5!
Bardzo ładne, trochę "plastikowe" w realu ale wykonane bardzo dobrze. Służą córce.
Klaudia Czarska (Warszawa)
09/06/2016
Rating: 4 of 5!
Vores datter er rigtig glad for sine rullesko. Hun har brugt nogle dage på at lærer at stå på dem, hun bliver bedre for hver dag. Det eneste jeg som forældre kan sige, er at hjulene er lidt svære at sætte på, det kan hun ikke selv. men ellers er det nogle super gode rullesko.
MAjken Kure (Aakirkeby)
08/06/2016
Rating: 4 of 5!
Vi er veldig fornøyd med produkt og kundeoppfølging, håper at det vedvarer om det er noen svakheter på varene også
Evy Iren S Skjei (Elvarli)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Minsten er veldig fornøyd med disse!
Kim-Andre Fradet-Farago (Ski)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Flotte og rigtig god kvalitet.
Rikke kragh
05/06/2016
Rating: 5 of 5!
Bardzo udany produkt szczególnie dla dzieci w wieku +5lat,ciekawa kolorystyka wzbudzająca zachwyt dzieci.Godny polecenia.
Zenon Śledź (Biala Podlaska)
03/06/2016
Rating: 5 of 5!
Ankom hurtigt og min datter elsker dem!
Helene Holmen (Vanløse)
02/06/2016
Rating: 5 of 5!
Goede service. Schoenen zijn in het echt nog mooier dan op Plaatje.
Jolanda K. (Eibergen)
02/06/2016
Rating: 4 of 5!
Snygga men svåra att ta ta på sig
Marie Scherstein (Helsingborg)
02/06/2016
Rating: 3 of 5!
Beste Skatepro Mijn kleindochtertje en ik zijn zeer tevreden, met de Groetjes, Ellie.
E. Debie (Beek)
01/06/2016
Rating: 5 of 5!
Tilfreds
Lene madsen
01/06/2016
Rating: 5 of 5!
Is goed
Jessenia Rosalina (Amsterdam)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
Echt leuke schoenen, ook zeer gebruiksvriendelijk. Mijn dochter van 7 kan zelf wieltjes verwisselen. Geen spijt van aankoop!
annemiek klijs (Dongen)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
Meget flotte rullesko som vores pige er vildt glad for.
A. Jensen
30/05/2016
Rating: 5 of 5!
Jente 8 år kjempe fornøyd.... Elsker disse nye skoene sine. Kan trygt kjøpe disse skoene, kan være litt små i str.
Kenneth Maurstad (Duken)
27/05/2016
Rating: 5 of 5!
De er bare fantastiske, siger min søn på 7.
Jan Allerslev Jørgensen
26/05/2016
Rating: 5 of 5!
Fint produkt som levede op til forventningerne
Christina Larsen (Frederiksberg)
26/05/2016
Rating: 5 of 5!
Fine sko, ruller kjempe bra, men hjulene rustet etter første møte med våt bakke- kjempe kjipt. Kunne godt hatt en advarsel.
s. karlsen (Torp)
24/05/2016
Rating: 3 of 5!
Rask levering og skoene var veldig bra!
Ole-H S. (Skedsmokorset)
18/05/2016
Rating: 5 of 5!
Heilt super. Kort leveringstid.
Iselin auestad (Kopervik)
18/05/2016
Rating: 5 of 5!
Super
firas Naser (Oosterhoogebrug, Ulgersmaborg, D)
18/05/2016
Rating: 5 of 5!
Beste skatepro, Wij zijn heel erg tevreden met de bestelling. Ze vindt de schoenen heel erg leuk! Ze vindt het geweldig.
S. agharbi (Zuilen)
17/05/2016
Rating: 4 of 5!
Levering på 1 døgn, fantastisk!
Adem M. (København)
12/05/2016
Rating: 5 of 5!
Et stort hit. Vores datter blev så glad og synes de er vildt smarte (7-års fødselsdagsgave). Hun lærte hurtigt at bruge dem. Og det er nemt at på- afmontere hjulene. Og igen... lynhurtig ekspedition fra Skate Pro, dejligt.
Anja Aagaard Shange (Åbyhøj)
12/05/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter elsker dem
Kristina Møberg Jensen (Odense S)
11/05/2016
Rating: 4 of 5!
Super fede sko der bliver flittigt brugt. To af mine døtre har nu rulle sko og når man ikke gider gå hjem fra skole, kan man altid rulle. Nem bestilling, hurtig levering, god kvalitet og de sidder godt på foden
Carina Vilster Petersen
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter kon niet wachten! Toen ze ze eenmaal aanhad bleef ze maar oefenen, kort want ze kon het makkelijk leren. Super blij!
Mary-Jane Amatradji (Breukelen (Utrecht))
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd! Varen var her etter 2 dager, og selve rulleskoene er veldig flotte
Heidi Tarberg (Moltustranda)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Überhaupt nicht zu empfehlen. Sehr schlecht Qualität. Kommt in sehr schlechter Verpackung an der Schuhkarton ist total kaputt und die Schuhe darin haben auch einiges abbekommen. Die zwei Räder sind alles andere kompatibel mit einem geht es besser. Der Kundendienst ist auch unfreundlich und uneinsichtig.
Özlem K. (Tübingen)
06/05/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Es tut uns sehr leid, dass der Zustand der Ware nicht den Erwartungen entsprochen hatte. Leider wurde in diesem Fall aber ein reduziertes "2. Wahl"-Produkt bestellt, welches in der Überschrift und auch im Produkttext diesbezüglich vermerkt war. Weiterhin wurde im Text auch vermerkt, warum das Produkt reduziert wurde. Nichtsdestotrotz war es aber auch zu jederzeit möglich das Produkt, im gleichen Zustand wie beim Erhalt der Ware, wieder an uns zurückzuschicken.

/Gregor
Super fede sko, min datter er rigtig glade for dem.
Nasrin Bibi
04/05/2016
Rating: 5 of 5!
Jenta er super fornøyd. Eneste er at hjulene sitter for godt til at hun klarer ta disse ut selv. Men igjen så må de jo sitte litt for å ikke falle av. spendt på å se kvaliteten etter noen ukers bruk....
Charlotte thunestvedt (FREKHAUG)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
-Het product kwam binnen aangegeven tijd aan. -Het retour sturen kostte mij echter portokosten, dit vond ik niet echt klantvriendelijk. -spullen netjes verpakt en een heel blije dochter!
BAC Ouweneel (Amersfoort)
03/05/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent met het retour proces! Als je contact met ons op neemt, dan helpen we je graag.

/Laura
Fine sko. Men litt vanskelig å ta av hjulene.
Ellen J. (Oslo)
03/05/2016
Rating: 4 of 5!
Skoene kom som angivet, så nem og hurtig betjening. Og en meget glad datter :-)
Kathrine Gerdes (Nexø)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Superfornøyd jente☺Veldig gode rullesko i god kvalitet
Wenche L. (Volda)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
De er supre
Mona Sjøvold (Tønsberg)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Hej SkatePro, Selvfølgelig vil jeg skrive en anmeldelse af vores oplevelse med bestilling via SkatePro. Super nemt at bestille, super service på track and trace, hurtig levering, nemt at få udleveret produktet fra GLS pakkeshoppen. Eneste problem, datteren vil ikke have skoene af igen :-). Glad forælder
Allan R. Møller
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter er rigtig glade for dem :) Hurtig levering :)
Ina Nielsen
28/04/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med rulleskoa!
Dina F. (Fosnavåg)
28/04/2016
Rating: 4 of 5!
Meget flotte rullesko. Datteren blev glad for dem. God og hurtig levering:-).
Mia Krogaard (Køge)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Gode, pæne rullesko med flere indstillingsmuligheder. De virker fint, men husk at forlange at barnet har knæbeskyttere på den første dag, det bruger skoene!
Claus Kehlet Drud
26/04/2016
Rating: 4 of 5!
idem dito goede schoenen
hind bgha ('s-Gravenhage)
22/04/2016
Rating: 5 of 5!
Gode at rulle på
Simon Schmidt (Græsted)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Zeer tevreden. Groetjes Dina
Dina Josemanders (Den Haag (Scheveningen))
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Had ze voor mijn dochtertje besteld en oooh wat was ze in de wolken toen ze netjes en op tijd geleverd werden. Elke dag oefenen, en het gaat steeds beter.
Rachelle de Rooij (Rotterdam)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt produkt. Hjulene er måske lidt svære at få trykket helt på plads. Satser på det er fordi de er nye.
Helle K.
20/04/2016
Rating: 4 of 5!
super service ! skoene er gode, meget nemmere for en nybegynder end dem med 1 hjul!
Louise Karlsson (Vanløse)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Wij zijn heel tevreden over onze aankoop. Mijn dochter is superblij met haar heelys.
vlaminck wendy (Bredene)
14/04/2016
Rating: 4 of 5!
Voor mijn kleindochter besteld, als een raket gaat ze er op weg, hele mooie kleuren en paste perfect. Zeer snel geleverd, tevreden klant! Groet Peter
Peter van laarhoven (Amsterdam)
14/04/2016
Rating: 5 of 5!
Ik en mijn dochter zijn zeer tevreden over zowel de levering als het product.
Kor Brongers (GRONINGEN)
13/04/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg er veldig fornøyd
Malgorzata Tarasiuk (Sola)
13/04/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn zoon is de hele dag op de heelys ze zitten erg lekker.
Monica Mihai (Den Haag)
06/04/2016
Rating: 5 of 5!
Produkt og levering i top.
Anne Drechsler
06/04/2016
Rating: 5 of 5!
Buty są przepiękne, wygodne i świetnie jeżdżą. Ogólnie super sprawa. Buty są różne kolorystycznie. Warto wziąć większe. Moja 9cio letnia córka oszalała na ich punkcie!
Katarzyna C. (Łubniany)
05/04/2016
Rating: 5 of 5!
Fin rullesko, virker dog lidt smal i størrelsen.
Christina Holst
02/04/2016
Rating: 4 of 5!
Schoenen van goeie kwaliteit
ibrahim el Barnoussi (Amsterdam)
31/03/2016
Rating: 5 of 5!
Absolut top!!!!
Yve Schönfelder (Ziegenrück)
30/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super bearbeitete Produkt.Meine tohter ist sehr zufrieden. Schnele liferung....
Arkadiusz Zalomski (Krauchenwies)
30/03/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig god service,rask levering og kunden er superfornøgd med varen!
Mette Moen (Leinøy)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super godt og hurtig service/levering
Elizabeth Lyngshede Meyer
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn kleindochter is helemaal in de wolken. Super vind ze haar Heely's. Kleindochter nummer 2 vond ze super vet cool. Tja dus hop hop paar nummer 2 besteld en die zijn vandaag aangekomen.
Hammink Catharina (Hoensbroek)
22/03/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn kleindochter was er super blij mee!
M. v. H. (Hoogwoud)
22/03/2016
Rating: 5 of 5!
mijn dochter is er superblij mee en viel ook zeker niet tegen prachtige heelys
wilma timmermans (breda)
22/03/2016
Rating: 5 of 5!
Prima
Nick Hollak (Hilversum)
22/03/2016
Rating: 5 of 5!
Absolut ihr Geld wert, unsere Tochter hat viel Spaß damit. Und mit ein bisschen Übung gibt's zum nächsten Geburtstag die Version mit nur einer Rolle :)
Daniela Fischer (Schieder-Schwalenberg)
17/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super fede sko - er næsten på fra morgen til aften (desværre har skolen forbudt brug af rullesko) Hurtig levering og fin info hele vejen igennem så man kan følge hvor langt ordren er kommet.
Line Thomsen
17/03/2016
Rating: 5 of 5!
Top, de Heely bestuurster is er supet blij mee!
Rob Born (Bussum)
16/03/2016
Rating: 4 of 5!
Hallo!! Meine Tochter ist hellauf begeistert. Die Schuhe waren sehr schnell ausgeliefert. Hat alles super geklappt!! Vielen Dank nochmal Gruß R. Höhnen
Rita Höhnen (Bad Sassendorf-Lohne)
16/03/2016
Rating: 5 of 5!
Mette Dalgaard (Holstebro)
16/03/2016
Rating: 5 of 5!
Unsere Tochter ist begeistert von den neuen Heelys, sie passen genau (laut Maßtabelle den Fuß vermessen und den Schuh dann bestellt). 2 Rollen sind für kleinere Kinder sicher viel einfacher. Aber natürlich geht´s ohne Übung nicht.
Katharina Marschall (Münster)
16/03/2016
Rating: 5 of 5!
ik wil ook heel graag ook de schoenen maar ik wil het ook betalen en ik een kindje uit mijn klas heeft die schoenen en ik mag het misrien dit week het misrienn van mijn vader
kyara duscha
11/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super, mijn dochter is er helemaal weg van. T duurde heel even tot ze het onder de knie had, maar nu rolt ze met alle gemak en krijg ik haar bijna niet meer zover om ze uit te trekken :) Wel verstandig om 1 of 2 maten groter te bestellen. SkatePro is ook zeer behulpzaam als je vragen hebt. direct antwoord en een snelle levering. Daarna sturen ze ook nog een mail om te vragen of ze nog ergens bij kunnen helpen. Een fijne klantgerichte organisatie, top!
Peggy Martens (Abcoude)
08/03/2016
Rating: 5 of 5!
Supernöjd! Kidsen har haft varsitt par Heelys under semesterresan vilket varit till stor glädje under väntetider på flygplats o hotell mm. Passar bra med två hjul till 7- o 9-åring.
Karin Söderlind (Älta)
04/03/2016
Rating: 5 of 5!
Dochter is er super blij mee!Leuke dingen maar wel maatje groter bestellen
Linda Weijers (Noordwijkerhout)
02/03/2016
Rating: 5 of 5!
Meget hurtig levering. God kvalitet og nemme at lære at køre på. 2 dage så kørte min datter uden hjælp.
Henriette Conny Christensen
02/03/2016
Rating: 5 of 5!
Min flicka blev sååååå glad
danielle pedersen (oxie)
01/03/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering dejligt. Vores datter blev meget glad for skoene nu skal hun bare lære at køre på dem
Annette Buchholtz
27/02/2016
Rating: 5 of 5!
Superfede heelys, dog kan der nemt komme sten i klemme ved hjulene mens man kører, så det har kostet nogen skrammer.
Marika Ranta
25/02/2016
Rating: 4 of 5!
Mn dochter had flink gespaard maar oh wat was ze blij toen ze de healys mocht bestellen. Toen ff wachten maar vlot en goed geleverd en superblij. Eerst spannend want het vraagt een bepaalde motorische handigheid en ja, ze is ook een keer gevallen maar ach. Nu gaat t super en ze is er elke dag mee in de weer. Super product!
VA de Jong (Zoetermeer)
24/02/2016
Rating: 5 of 5!
vielen dank heelys sind sehr gut meine tochter ist zu friden
karaszova martina (waldkraiburg)
19/02/2016
Rating: 5 of 5!
Zeer tevreden
Naomi Koolen (Rosmalen)
18/02/2016
Rating: 5 of 5!
Fede sko som passer i størrelsen og vores datter blev vildt glad for dem. Lækkert med hurtig levering :-)
Mette Hoffmeyer
17/02/2016
Rating: 5 of 5!
Datteren super fornøyd, takk raskt levering!
Anna Z. P. (Havøysund)
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg har tidligere bestilt varer hos SkatePro, og også denne gang har jeg fået præcis den vare jeg bestilte, og som tidligere ligeledes fået varen dagen efter bestilling..I er SÅ hurtige :-) Det er en kæmpe fornøjelse at handle hos jer..
Vivi Kirkegaard (Odense S)
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
Heelys zijn super, onze dochter is er blij mee. Maatje groter gedaan, zitten prima.
Astrid ter Meulen (Landsmeer)
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
Machen einen guten Eindruck und meine Tochter ist begeistert ,auch wenn einige Übung notwendig ist
Dominic Pörnbacher (Baiersdorf)
09/02/2016
Rating: 5 of 5!
Me nichtje is helemaal gek op de schoenen! Maatje groter zit prima. En snelle levering
Rachel Hildenberg (Amsterdam Noord)
04/02/2016
Rating: 5 of 5!
Bin vollkommen zufrieden
stephanie skarupke (Hannover)
02/02/2016
Rating: 5 of 5!
Födelsedagsbarnet älskar dem!!
Lisa Flodin (Sollentuna)
01/02/2016
Rating: 5 of 5!
Ze waren er supersnel mooi op tijd voor de verjaardag van m'n dochtertje! En ze doen het ook heel goed en zijn echt zo mooi als op de foto's.
T. Biggelaar (Wouw)
29/01/2016
Rating: 5 of 5!
God pasform og kvalitet
Katja Pedersen
28/01/2016
Rating: 5 of 5!
Helt topp
claus idland (Sandnes)
28/01/2016
Rating: 5 of 5!
Falt i god smak hos min datter! Muligens litt store i størrelsen.
Trine Sylju Arntsen (Hamar)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter (10) heeft maat 35, de schoenen zouden klein vallen, maar ze passen prima. Ze is er erg blij mee en heelert het liefste de hele dag. Schoenen werden snel geleverd, top.
Lara Meijer (Alkmaar)
19/01/2016
Rating: 5 of 5!
Kvaliteten lever ikke op til den høje pris. Min datter har haft skoene i ca. 14 dage og har kun brugt dem indenfor. Alligevel er farven allerede slidt af flere steder. Øv.
Ditte Svenningsen (Odder)
19/01/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det er vi kede af at høre! Så snart man oplever at en vare ikke lever op til ens forventninger er man meget velkommen til at kontakte os i kundeservice på email@skatepro.dk eller tlf: 86 76 36 96, med et ordrenummer og nogle billeder/en beskrivelse af problemet. Så skal vi selvfølgelig nok se på det. / Martin
Superschoen, sluit goed aan. Onze dochter van 9 heeft een middagje flink geoefend en had het toen goed onder de knie, inclusief kunstjes. Kleuren zijn nog helderder dan op de foto, een echte aanrader, superstoer!!
Maureen K. (Doetinchem)
18/01/2016
Rating: 5 of 5!
Geweldige paar schoenen, mijn dochter van 9 is er zeer tevreden over
Ahmet Saglamer (Eerbeek)
15/01/2016
Rating: 5 of 5!
Geweldige skates! Geweldige services! Snelle levering! Prettig dat ik pas na ontvangen vd skates hoefde te betalen. Ik ben een tevreden klant:)
Julia T. (Nieuwegein)
15/01/2016
Rating: 5 of 5!
Prachtig afgewerkt bling bling top schoenen.
Sugey Florez Barrera (Enschede)
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
Det helt store hit under juletræet. De er brugt flittig og super fede farver.
Micha Berner (Hillerød)
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
De schoenen zijn prima, rollen goed. WIeltjes gemakkelijk uit te klikken en er weer in. Top dus
Kate R. (Koog aan de Zaan)
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
De schoenen zijn prima en ze lopen lekker en rollen goed volgens mijn dochter maar.....De wielen zijn moeilijk er uit te krijgen en 1 dopje gaat er moeizaam op. Dat hendeltje hebben we al helemaal gebogen en krom waar je de wielen mee uit klikt.
Meta Croeze (Visvliet)
13/01/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Fijn dat jullie over het algemeen tevreden zijn! Vervelend dat het hendeltje al gebroken is en 1 dopje er lastig op gaat. Als je ons een email stuurt, kunnen we een dopje en een hendeltje nasturen.

/Laura
Varer leveret til tiden og lever fuldt op til forventningerne.
Sara nilsson (Rødovre)
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
Det var bare årets julegave og jeg havde næsten ikke turdet håbe på at jeg kunne nå at bestille rulleskoene den 22. Dec. og så endda nå at få dem leveret til det lokale posthus den 23 december, det må jeg sige sikke en service, stor smiley til jer og kvaliteten af skoene er i top så 5 stjerner fra mig
Ditte løgager pedersen
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn (7 år) blev super glad for disse, og er hurtig blevet rigtig god til at køre på dem. Endnu en god oplevelse at handle hos jer, med hurtig ekspedition.
Connie Larsen (Tune)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Snelle service en goed product!
Barbara Vogels (Rijpelberg en Dierdonk Helmond)
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super service, hurtig levering, godt produkt.
Heidi Gad Henning (Horsens)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Leuke gympen helemaal geweldig!! Mijn dochter was er erg blij mee...
GL M. (Almere-Poort)
07/01/2016
Rating: 4 of 5!
Zeer tevreden!! Mijn dochter is heel er blij mee!! WoW heelys Cruz X2 !! Service ook super
laetitia sido (AMSTELVEEN)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
super schöner Schuh. ..Alles super. Meine Tochter liebt die Schuhe
Jeannine Seibt (Magdeburg)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super produkt, som lever fuldstændigt op til forventningerne hos modtageren, og som bliver brugt fæittigt
Inge Houg Jakobsen (Galten)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Snel geleverd, prima verpakt en dochter uiteraard blij met het product, ze zien er prachtig uit. Deze kunstof uitvoering ventileert niet (logisch) is dik gevoerd en warm voor de 'winter'. Aangezien ze het liefst de hele dag op haar heelys rondzweeft is dat wel te ruiken. Misschien iets om mee te nemen in de keuze; koop je ze in het voorjaar, dan zou ik aanraden om een uitvoering in textiel te kiezen.
Joyce W. (Landsmeer)
05/01/2016
Rating: 4 of 5!
SuperHäftiga skor åt lillasyster - hon använder dom från att hon vaknar tills hon lägger sig på kvällen .. :) riktigt nöjda!!
Paulina olander (Borlänge)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Helt perfekt julegave og god service.. Tak
Ghita Holmstrøm (Vejle)
01/01/2016
Rating: 5 of 5!
Hun som fikk skoene i julegave er SUPER fornøyd. Kunne ikke fått bedre sko
Monika Koberg-Nilsen (Drammen)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is er super blij mee.
Erik H. (Lewenborg)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Super fede rulle-sko og super service og hurtigt levering. Bekræftelse på at de var afsendt få timer efter bestilling. Datteren har nærmest sovet med skoene på
Kåre Dahl Brusen
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Virkelig positiv oplevelse lige fra første opringning til SkatePro til levering af Heelys Cruz X2. Topprofessionel og høflig betjening samt et rigtig godt produkt. Vi er yderst tilfredse :-)
M. Nielsen
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Mijn kleindochter is er super tevreden mee en kan er prima mee overweg. Ze vond het een super sinterklaas kado al was dit het eerste jaar dat ze niet meer in hem geloofde. Daarom kregen opa en oma de compilmenten,die wij hierbij maar met jullie delen.
G.H. Rensink (Almelo)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Fede rullesko i lækker kvalitet og med hurtig levering. Min datter fik dem i gave og er superglad for dem - de har nærmest siddet på hende siden :-)
Stina L.
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Julegave til barnebarn, jente på syv år. Hun er kjempefornøyd.
Signe Knutsen (Vestby)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Min datter på 8 er super glad for sine nye Heelys! Hun er godt i gang med at lære at rulle, og synes de er super gode at have på. Eneste lille minus er at det medfølgende værktøj havde ridset det lilla af den ene skosnude. Men overvejende super god oplevelse.
Marina H.
29/12/2015
Rating: 4 of 5!
Geweldig binnen 2 dagen in huis met mooie sticker, goed verpakt
marian hazelebach (Bergschenhoek)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd med skorna. De är stabila och med bra rull.
Pia Dahav (Höllviken)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
De er så fine. Skabte stor glæde. Rigtig lækker kvalitet .
Rune G. (Hasselager)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is zeer tevreden over de schoenen. Ze vind ze geweldig en sjeest er overal mee weg. Service was ook super!!!
ingrid bosch (Nieuwe Pekela)
29/12/2015
Rating: 4 of 5!
Verjaardagskado voor mijn dochter. Ze trekt ze 's morgens aan en doet ze pas 's avonds uit als ze in haar bedje stapt! In Disneyland was ze zelf n attractie met Heelys en prinsessenjurk aan. Ze rolde door het park en had veel bekijks. Mensen vroegen haar waar ze de schoenen had gekocht. Als ze uit dit paar is gegroeid wil ze graag nieuwe. Liefst met inklapbare wielen.
Sophie Sarina Staffeleu-van der Jagt (Amsterdam Binnenstad en Oostelij)
27/12/2015
Rating: 5 of 5!
Schot in de roos bij onze dochter!
Monique van Dorst (Veldhoven)
27/12/2015
Rating: 5 of 5!
snelle levering, zeer tevreden met het product. Pasvorm goed, heelys doen het prima
Edwina J. (AMSTERDAM)
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
Super fine. Kører godt. Meget glad datter
Mette L. (Århus C)
19/11/2015
Rating: 5 of 5!
ZE zitten heel fijn (in een maat groter)!
Tess Groot (Amsterdam)
18/11/2015
Rating: 4 of 5!
Super fine rullesko! Datteren blev meget glad for dem.
Lotte E. O.
07/11/2015
Rating: 5 of 5!
Buty są super tylko szkoda że nie ma rozmiaru dla mnie
Karolina Korszeń
22/10/2015
Rating: 5 of 5!