MENU
Back |

Heelys Fresh X2 Pink/Navy Shoes With Wheels

£44.96
Heelys roller shoes
Zoom
Please select shoe size (UK Men) 
Heelys Drawstring Bag
Heelys Drawstring Bag
£14.951 pcs
£4.25
Save for later
 pair

Description

Low cut canvas Heelys for girls with cap toe and regular shoelacing. These girl Heelys use two wheels for improved grip and balance when rolling. If you want the original Heelys feeling when rolling, you can quite easily take off the front wheel and save it for later use.

These Heelys are mostly pink with a bit of navy color in the logo and under the sole.

Specifications

Wheels:
2
Lights:
No
Padding:
No
 

Reviews

Great fun once you get the hang of them
Miss N Hosie (Aberdeen)
20/01/2017
Rating: 4 of 5!
Again great product for my daughter aged 6.
Pauline McHugh (London)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
En lycklig liten tjej som tränar varje dag på sina heelys. Hon gillade färgen och att man kan plocka av hjulen och lätt stätta tillbaka dom.
Kristina Rylander (Kållekärr)
22/08/2017
Rating: 5 of 5!
Tylko nie UPS.Zamówiłem na ponad tydzień przed urodzinami na prezent dla wnuczki.8 lipca zostały wysłane z Danii a dzisiaj 15 lipca jeszcze są w drodze.
GRZEGORZ ZYCHOWICZ (LUBLIN)
15/07/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Serdecznie przepraszamy, że wystąpiło opóźnienie w dostawie, mamy jednak nadzieję, że wnuczka jest zadowolona ze swoich nowych butorolek. /Magda
Tochter ist sehr Zufrieden
Svetlana Kramer (Ludwigshafen)
06/07/2017
Rating: 5 of 5!
Rask levering og min datter ble meget fornøyd
Lorina Sawusch (Molde)
28/06/2017
Rating: 5 of 5!
Meget tilfreds. Venter på barnebarnets reaktion på fødselsdagen.
Ingeborg Fløcke
21/06/2017
Rating: 5 of 5!
Tuote vastasi odotusta.Tyttö oli onnellinen saatuaan kengät,mitä emme liikkeistä löytäneet.Nopea toimitus ja tiedottaminen plussaa.
POUTIAINEN EEVA LIISA (Kuopio)
16/06/2017
Rating: 5 of 5!
Helt topp! Passet fint i størrelsen
Linn Renate Måleng Sørli (Moss)
04/06/2017
Rating: 5 of 5!
Meget tilfreds, hurtig levering og god information og service ved returnering
Marianne Dinesen
01/06/2017
Rating: 5 of 5!
Wszystko zgodne z opisem
Michał P. (Zamość)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Bardzo dobry produkt, swietna obsluga i sprawna realizacja. Polecam!
Agata Ż. (Plewiska)
24/05/2017
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt tilfreds, bliver brugt hver dag
L. Hansen
16/05/2017
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd
shahzad sohail (Oslo)
15/05/2017
Rating: 4 of 5!
Fort levert og brukeren er svært fornøyd
Håvard hauge (Drammen)
08/05/2017
Rating: 5 of 5!
Ontzettende slechte pasvorm!! 'm, 'n dochter wilde ze zo graag houden... Maar anders had ik ze terug gestuurd! Misschien iets smaller maken voor de Kids!
Annelies Kruijs (Pijnacker)
01/05/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vervelend dat de pasvorm niet goed voor haar is! Wat je zou kunnen proberen, is om er een zooltje in te leggen, zodat de schoen wat meer opgevuld wordt.
Misschien dat de gevoerde Heelys beter voor haar geschikt zijn, deze zijn over het algemeen wat smaller.
Mochten we toch ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag!

/Laura
Min niece syntes rigtig godt om dem
Nikolaj Andersen
20/04/2017
Rating: 5 of 5!
Correcte levering en schoenen zien eruit zoals beloofd !
Tinne Goossens (Noordkaap) (Beerzel)
19/04/2017
Rating: 4 of 5!
Veldig kule sko som falt i god smak hos en superfornøyd niese på 7 år! Veldig rask levering, gjorde at jeg fikk produktet tidsnok før bursdagen, noe jeg er veldig takknemlig for. Produkter fra SkatePro anbefales på det sterkeste:-)
Abdel Mohsin Bouiri (Oslo)
10/04/2017
Rating: 5 of 5!
Pent utseende og ei fantastisk fornøyd ti-åring :) Gode å ha på og lette å bruke :)
Athene Pozderka Brynilsen (Tønsberg)
05/04/2017
Rating: 5 of 5!
die schuhe sind cool und sehen auch so aus wie ich es mir vorgestellt habe, aber das nächste mal würde ich eine nummer kleiner wählen als ich normalerweise trage, nicht so schlimm, ich wachse ja noch.
Amie & Dean Bally (Vitznau)
03/04/2017
Rating: 4 of 5!
Super, varen som forventet, og levering dagen efter bestilling :o)
P. larsen (Horsens)
29/03/2017
Rating: 4 of 5!
Fina skor, men ta på cykelhjälm när man använder dem!
Suzanne Branner (Stockholm)
20/02/2017
Rating: 4 of 5!
Ze vallen wel groot uit maar de wieltjes en schoene zijn prevekt ik vond ze ook mooi.het is ook heel moeilijkmaar ik kan het ik ben er heel blij mee.
Yentl tjallingii (Winterswijk)
15/02/2017
Rating: 5 of 5!
Maya, 8 jaar. Nu een blije Ballerina op rolletjes.
François Senica (Houthalen-Helchteren .)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Alles ok. Geen problemen gehad bij ontvangst.
Steven Dumortier (Berlaar)
10/01/2017
Rating: 4 of 5!
Heel goede service en klantvriendelijkheid
Annick Delville (Nieuwpoort Sint-Joris)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Fina skor. Lite stora i storleken
Katarzyna Viklund (Tyresö)
27/09/2016
Rating: 3 of 5!
God sko
Alice muurbech Tellstrøm
06/09/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fine sko. Litt store i størrelsen, men hjalp med en ekstra såle. Veldig rask levering!
Daria D. (Hønefoss)
02/08/2016
Rating: 5 of 5!
Flotte sko. Finere enn på bildet. Anbefales :-)
Åse A. (Lakselv)
19/07/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med rulleskoen. Et hjul krever litt øvelse, men nå går det fint!
Karin Aarflot (Hafrsfjord)
09/07/2016
Rating: 5 of 5!
Skoparet ble returnert pga feil størrelse. Et annet par er bestilt.
Sidsel Gustafson (Nesoddtangen)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Jeg er kjempe fornøyd med rulleskoene jeg ha det hos dere. Det var en gave til lillesøstera mi og hun elsker dem og går med dem hver eneste dag. Tusen takk for flott vare og rask levering.
Helene Ubostad (Lyngdal)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Die Schuhe habe ich für meine Tochter gekauft, die ist sehr zufrieden.
Elena Kindler (Köln)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is ook blij met de heelys ze vallen alleen wel groot en ze vindt het moeilijk. Dus nog even oefenen. De levering duurde iets langer dan we dachten dus ze kwamen niet op haar verjaardag wat wel een teleurstelling was.
Janette Witteveen (Leeuwarden)
08/06/2016
Rating: 4 of 5!
Fine sko
Michael Koborg. Rørkærsvej 11 5500 Midde
08/06/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd.
Tove Fossen (Gravdal)
01/06/2016
Rating: 5 of 5!
Barnebarnet sier: "Virker bra og er gøy".
Nils Norheim (Sola)
27/05/2016
Rating: 5 of 5!
To fornøyde barnebarn!
Kirsten S. Hanssen (Braskereidfoss)
25/05/2016
Rating: 5 of 5!
Lett å bestille og rask levering. Kjempefornøyd datter. Skoa er litt store i størrelsen.
L. Aasen (Drangedal)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering halvanden dag,disse rullesko gjorde stor lykke
Jens Toftgaard (Bording)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mine jenter er veldig fornøyde
Symphorien Pombe (Klokkarvik)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Alt var bare i den skønneste orden
Anne Marie Sonne
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering....havde dog bestilt for stor størrelse, men ingen problem med returnering og super hurtig ny levering med ny passende størrelse
Birthe Thygesen
19/05/2016
Rating: 5 of 5!
Ook mijn dochter is erg blij met haar heelys. Ze bevallen goed.
Barbara van den Brink (Emmeloord)
18/05/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig god sko
Amanuel Nashih (Sunndalsøra)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
hurtig levering.. varer ser rigtig godt ud, selv om den er ikke pakke ud endnu da det er en gave :) men er sikker på at velkomme vil blive rigtig glad for. tak for handler det vil jeg anbefales :)
emmanuelle cruz dos santos (Bording)
13/05/2016
Rating: 5 of 5!
Skoa var litt store men det går seg til med såler. Jentungen er storfornøyd.
Bjørn Kalland (Trondheim)
12/05/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering samt returnering af penge for returvarer.
Jette Brix (Bramming)
12/05/2016
Rating: 5 of 5!
Snygga, grymt roliga skor dessa Heelys, barnen älskar dom!
Pia Wall (Floda)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Fine sko, rask levering. Store i størrelse.
A. Moen (Kirkenær)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Lett å bestille på nett, god oppfølging underveis slik at vi hele tiden var oppdatert på hvor i prosessen varene var og rask levering - til og med raskere enn lovet ved bestilling - veldig god service. Kom i god tid før bursdagen og bursdagsjenten er veldig fornøyd med skoene
Kristine A. (Nesttun)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering. Ingen problemer med og bytte til andet størrelse
HAMAYOUN ASHRAF
05/05/2016
Rating: 5 of 5!
Meine Tochter 11 ist zufrieden. Einfache Handhabung beim Einbau der Rollen. Der Schuh ist für das ständige Laufen meiner Meinunung nach nicht geeignet (daher 1 Pkt. Abzug, meine Tochter sieht es anders), aber für einen kurzen Weg ohne extra Skater tragen zu müssen schon. Mit den zwei Rollen funktioniert das Rollen laut Aussage meiner Tochter gut. Werde demnächst noch zwei Paar für meine Jungs bestellen. Die Lieferung hat super geklappt. Auch der Kauf auf Rechnung hat anstandslos funktioniert.
A. Krüger (Buckow)
04/05/2016
Rating: 4 of 5!
Top
Salih G. (Hückelhoven)
04/05/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig god kvalitet.
Jakob Verner Edvardsen (Nykøbing F)
04/05/2016
Rating: 5 of 5!
Fikk skoene etter kun 3 dager, til post i butikk. Tipp topp tommel opp.
Ada Korsnes Eriksen (Oslo)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Jente 8 år er storfornøyd med skoene
Linda Vatne (Rådal)
26/04/2016
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans::)) Och tydlig info,gällande allt! Supernöjd dotter!!!
jeanette backman (Göteborg)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Fina skor! Positivt med snabb leverans och smidigt vid byte
Sara T. (malmö)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Rask og riktig levering!
Inger L. F. (Solbergelva)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Super hurtig levering og er godt tilfreds med varen
Suzanne Hermann (Rønde)
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn kleindochter is superblij met de heelys.
Laura Boetzkes (Helmond-Noord)
15/04/2016
Rating: 5 of 5!
Dochter is heel blij met haar Heelys. Het rollen gaat haar alleen niet zo gemakkelijk af als in de reclame. Het is best lastig! Maar dat mag de pret niet drukken. Zoals hier al vaker vermeld, kun je gemakkelijk een schoenmaat kleiner bestellen. Levering duurde zeker anderhalve wk!
Marleen V. (Stellendam)
14/04/2016
Rating: 4 of 5!
Leuke meidenschoen.
Henk Jonkman (Zuidbroek)
14/04/2016
Rating: 4 of 5!
Mijn dochter is in de 7de hemel met haar heelys. Mooie schoen, degelijke wieltjes en makkelijk te verwisselen. Het verzenden heeft volgens mij een week geduurd.
mar van Asch (Enspijk)
13/04/2016
Rating: 5 of 5!
Raskt levert og som beskrevet i annonse. Handler gjerne igjen hos dere. Mvh Bjørn
Bjørn Ohm Sørensen (Porsgrunn)
12/04/2016
Rating: 5 of 5!
Supre sko! Litt store i størrelsen, bør prøves før kjøp!
Hilde S. (Klepp stasjon)
12/04/2016
Rating: 5 of 5!
God kvalitet, og varen hurtigt leveret
Lund Nielsen
12/04/2016
Rating: 5 of 5!
En mega glad pige som blev 10 år fik sit ønske opfyldt. Hurtig levering. At de ikke blev leveret til den ønskede adr. er postens fejl.
Vera Merete Ransborg (Skive)
12/04/2016
Rating: 5 of 5!
Een leuk product waaraan mijn dochter veel plezier beleeft. Afgezien van de spierpijn eventjes beleeft ze er veel plezier aan. Sinds haar 8e verjaardag 'gaat haar leven op rolletjes'.
Anke Tijssen-Elferdink (Arnhem)
07/04/2016
Rating: 5 of 5!
Eerlijk gezegd heeft mijn dochter lang moeten zeuren voor Heelys, ik vond het namelijk gevaarlijk uit zien. Nou dan maar de heelys besteld met twee wieltjes ;-) mijn dochter vind ze geweldig!! staan hartstikke leuk,met of zonder wieltjes! En idd deze hebben geen voering aan de binnen kant dus een maatje kleiner besteld,zitten prima. Service en levering ook prima!!
Shirley Innemee (Maastricht)
06/04/2016
Rating: 5 of 5!
Kjempefornøyd datter!
Viktoryia Sunde (Trondheim)
05/04/2016
Rating: 5 of 5!
Het product zelf is gweldig. Alleen spijtig dat het terug sturen voor een andere maat betalend is en tevens vrij duur.
Isabelle sacré (Zemst Hofstade)
05/04/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat je niet tevreden bent met onze retour procedure! Als je contact met ons op zou willen nemen, kunnen we een oplossing voor je vinden.

/Laura
Bestelling liep voorspoedig. Schoenen wel terug gestuurd:maat 36 besteld voor mijn dochter. Deze paste mijn dochter met maat 39 met gemak. En model zit niet mooi. Ander model en maat 35 besteld, helemaal naar tevredenheid nu!
l. pieko (Arnhem)
29/03/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  De schoenen zonder voering vallen inderdaad heel groot uit! Fijn dat jullie nu de juiste schoen/maat hebben en hopelijk wordt er met heel veel plezier gebruik gemaakt van de Heelys :-)

/Laura
Alles okay
Jacek Bednarz (Schönaich)
29/03/2016
Rating: 4 of 5!
Kjempefornøyd datter som ruller rundt hele dagen
Nina Smedsland (Åseral)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Prima schoenen en service..Let op : ze vallen een maat te groot en de wieltjes zijn moeilijk eruit te krijgen
Jara van der Steen (Sint-Michielsgestel)
24/03/2016
Rating: 5 of 5!
Snelle levering en volledig complete bestelling
Björn S. (Delft)
23/03/2016
Rating: 5 of 5!
Ja ik vond echt heel prachtig en mooi want mijn dochter wilde hebben ik kon nergens vinden om te kopen mijn 10 jarige dochter heeft het julie opde internet gevonden toen dagt ik hee ga ik voor mijn dochter supreis gemaak
mustafa harman (den haag)
23/03/2016
Rating: 5 of 5!
Dottern använder skorna väldigt mycket, verkar kul! Snabbt leverans, inga problem.
Olle englund (Uppsala)
17/03/2016
Rating: 5 of 5!
Fine sko, ok kvalitet, lidt brede i det...
Sara A.
17/03/2016
Rating: 4 of 5!
OOK SUPER GOUD
SCHEPENS MONIKA (Merelbeke)
15/03/2016
Rating: 5 of 5!
Sehr gute Qualität, schneller Versand und sehr gute Infoversorgung (Versandstatus).
Sergej S. (Nümbrecht)
09/03/2016
Rating: 5 of 5!
Vi fik den vare vi forventede! Super hurtig levering
Linette Kærholm Olsen
23/02/2016
Rating: 5 of 5!
Goed product, veel aanbod naar keuze en een goede service!! Echt een aanrader
V. Loupatty (Almere-Poort)
10/02/2016
Rating: 5 of 5!
Hele mooie schoenen en een goede kwaliteit
Jenny Post (Beinsdorp)
04/02/2016
Rating: 4 of 5!
Skoene var hurtigt fremme. Meget store i str.
Sarah V.
04/02/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Godt at skoene kom hurtigt frem. Denne model er uden polsteret foring og er derfor stor i størrelsen, hvilket vi gør opmærksom på i vores størrelses guide. Hvis man dog skulle være i tvivl om hvilken model eller størrelse der passer bedst til ens behov, så er man selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på 86 76 36 96 eller skrive en email på email@skatepro.dk. / Frederik
Disse ble bestilt for ei venninne til dattera som ble 7 år. Hun ble kjempe fornøyd!
Isabell Sundstøl (Elverum)
02/02/2016
Rating: 5 of 5!
Rask levering , 3 dager. God kvalitet på varen og ei kjempefornøyd jente på 10 år som ruller rundt overalt.
Mai Bertine Eikeland (Lyngdal)
02/02/2016
Rating: 5 of 5!
UItstekende rolschoenen , en prettige service tot dusver.
Martin Huissoon (Amsterdam Nieuw West)
27/01/2016
Rating: 5 of 5!
Justo lo que esperaba. La talla resultó ser la adecuada (la misma que la niña usa de zapatos normales). Muy bonitas, y no demasiado llamativas como algunos otros modelos de heelys. Just what I expected. The size was perfect.
Alexandra Blazquez Blanco (Madrid)
27/01/2016
Rating: 5 of 5!
Er kjempe, kjempe, kjempe fornøyd med mine rullesko.
Oddbjørg Tednes (Sand)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
Goede kwaliteit en snelle levering
Ronny Prins (Helmond)
21/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is er heel blij mee!
Radia A. (Tilburg)
20/01/2016
Rating: 5 of 5!
Ze vind het geweldig en gaat als een speer
Jessica Dobbe (Gersloot)
20/01/2016
Rating: 5 of 5!
Rulleskoene lever fuldstændigt op til forventningerne. Skønne sko at rulle på. Skoene var meget hurtige fremme.
Randi remme Svendsen (Holstebro)
18/01/2016
Rating: 5 of 5!
Købt og givet til vores 11 årige barnebarn (farven på skoene viser, at hun er en pige) som blev ellevild. Hun har fået sig en pink strikhue der passer til skoene ;o)
Maj-Britt Jellingdal (Ballerup)
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter blev vildt glad for gaven så det er en rigtig go oplevelse. Og varen var hurtigt fremme.
Mette Terp
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Meget tilfreds. Varen var fremme hurtigt og modtageren var glad for gaven
Agnete Stenby
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
dochter is helemaal blij. ze vindt ze super !!
Saskia Luesink (Deventer)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Geweldig mijn dochter is er helemaal blij mee, ze rollen prima en ze had het snel onder de knie na een paar keer oefenen ,ideaal met twee wieltjes!!
L. Wiersma (Sneek)
17/11/2015
Rating: 5 of 5!