MENU
Back |

Heelys Fresh X2 Black/Pink Shoes With Wheels

£39.95
£49.95 SAVE £10.00
Heelys roller shoes
Zoom
Please select shoe size (UK Men) 
Heelys Drawstring Bag
Heelys Drawstring Bag
£14.951 pcs
£4.25
Save for later
 pair

Description

Low cut Heelys x2 sneakers with standard white shoelaces and a pink bottom sole. These Heelys are named x2 because they have two wheels, making them easier to use and cruise around with.

Once you feel comfortable when rolling, the front wheels can be taken off for higher speed and better maneuvering.

Specifications

Wheels:
2
Lights:
No
Padding:
No
 

Reviews

Our granddaughter loves these and they have already given her hours of fun.
Mrs Joyce Clarke (Cleator moor)
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
Fantastic product - my daughter is really happy with this product In her words, "They're really fun." Thanks for the great service :))
Mrs. Tonina Westgate (Worcester)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Grand daughter is thrilled with her Heeleys. Got them for her birthday and is practising hard with them!
Catriona Thomson (ALLOA)
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
Product very nice, had a happy girl looking beautiful wearing them. Will recommend it
VICTORIA ADEOYE (Dagenham)
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
Christmas present for my granddaughter: 'Skates are fab! Really user friendly and colour is great! Durable trainer!
Graham Dunn (Leighton buzzard)
09/01/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering og virkelig fin service
Sigridur Jensen (Hvalsø)
16/10/2017
Rating: 5 of 5!
Godt fornøyd med kjøp og svært rask levering. Skoene falt i smak fra dag 1.
Ann Kristin Tverbekkmo (Raufoss)
16/10/2017
Rating: 5 of 5!
Skoene har blitt brukt hver dag siden hun fikk dem. Så er veldig fornøyd med dem.
Øystein Kjelsrud (Raufoss)
06/10/2017
Rating: 5 of 5!
Ik ben er heel blij mee, ze zien er mooi uit, ze zitten fijn en ze heely-en ook super!
Sara v. d. B. (Mill)
27/09/2017
Rating: 5 of 5!
Supersnabb leverans! Jättebra, rejäla och fin produkt!
Kristina N. (Gävle)
24/09/2017
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering. Min datter er meget glad for rulleskoerne.
Yulia Y. (Kvistgård)
20/09/2017
Rating: 5 of 5!
Très belles chaussures, semblent de qualité mais choisies trop grandes! J'en recommande une autre paire!
Nathalie ROELS (Braine-l'Alleud Braine-l'Alleud)
03/09/2017
Rating: 4 of 5!
Godt fornøyd med kjøp og levering.
Ylva B. Malmo (Hafrsfjord)
31/08/2017
Rating: 5 of 5!
Seriøs hurtig levering! Rulleskoene var lige som ønsket. 5 stjerner. Handler gerne her igen.
Gunver Biering
29/08/2017
Rating: 5 of 5!
Varer var som beskrevet og vist pp billederne
Mohamed Iramdane
14/08/2017
Rating: 5 of 5!
Moja córka jest zachwycona
Dominika Jagodzińska (Zagnańsk)
11/08/2017
Rating: 5 of 5!
Stor i storlek. Enkelt att byta, snabb leverans.
Lena Bäckman (Bergsjö)
10/07/2017
Rating: 3 of 5!
Kengät vaikuttavat ihan hyviltä. 9-vuotias oppi nopeasti käyttämään niitä.
H. Kallio (Espoo)
06/07/2017
Rating: 4 of 5!
Hilde B Hildrestrand (Søvik)
04/07/2017
Rating: 5 of 5!
Absolut min bedste anbefaling. Bestilte fredag eftermiddag, havde Skoene lørdag morgen. Hver gang vi har bestilt hos Jer, har det været lyn hurtig levering og varerne har virket og vakt stor glæde. Super go service:-)
Mette S. (Rødekro)
29/06/2017
Rating: 5 of 5!
Bardzo zadowolona jestem z zakupu. Szybko i córka bardzo zadowolona z butów.
Małgorzata Czuj (Stanisławów Pierwszy)
26/06/2017
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn blev rigtig glad for dem
Thora Pestell
25/06/2017
Rating: 5 of 5!
Rigtigt fine rullesko, som jeg håber at barnebarnet bliver rigtigt glad for, når hun får dem i fødselsdagsgave d.2 juni.
Jan Laursen Storkebanken 13 4681 Her
19/06/2017
Rating: 5 of 5!
Fin och bra produkt!
Liza Edlund (Stockholm)
19/06/2017
Rating: 4 of 5!
Min datter og jeg er meget glad for den hurtig levering.
Son Dang (Esbjerg Ø)
12/06/2017
Rating: 5 of 5!
Wszystko zgodne z opisem. OK
Krzysztof Kacprzak (Warszawa)
10/06/2017
Rating: 5 of 5!
Stora i storleken, så gå inte på innermått. Utan ta en storlek mindre. Annars snygga och rejäla.
Frida Gunnarsson-Vuckic (Gislaved)
06/06/2017
Rating: 4 of 5!
Snabb leverans och fina skor!
Ewa V. (Höör)
31/05/2017
Rating: 4 of 5!
Fina
Anette S. (Göteborg)
31/05/2017
Rating: 5 of 5!
Rask levering og god kvalitet.
Heidi Vårvik Bjørgum (Hell)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Fajne buty. Obie córki bardzo zadowolone.
Andrzej Łoza (Warszawa)
24/05/2017
Rating: 5 of 5!
Prima service, alleen spijtig dat de maat (36,5) niet overeenstemt met de werkelijke maat. Deze heelys waren bestemd voor mijn kleindochter die schoenmaat 37 heeft. De bestelde maat 36,5 was nog te groot. opgelost door voorin de schoen watten te doen.
Andre Gielen (Houthalen-Helchteren)
23/05/2017
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat de maat niet helemaal juist was!
We adviseren in de maattabel, om de Heelys zonder voering een maatje kleiner te kiezen dan de eigen schoenmaat, omdat ze inderdaad erg groot uitvallen.
Fijn dat het opgelost kon worden door watten voorin te stoppen, nu kan ze er ook nog langer plezier van hebben!

/Laura
We zijn tevreden over het product maar niet over de levering ....de persoon is gewoon niet langs gekomen ook geen briefje in de brievenbus ...we zijn het product zelf gaan halen...waar meerdere klachten waren over de levering
Barbara Jodts (Antwerpen)
22/05/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat je niet tevreden bent over de levering!
Natuurlijk is het niet de bedoeling dat de bezorger niet bij je thuis langs is gekomen, terwijl je hier voor gekozen en betaald hebt.
Ik heb bij deze de verzendkosten terug geboekt, en hoop dat de volgende ervaring een betere zal zijn.

/Laura
przez pierwsze 5 minut zastanawiałam się czy to trafiony zakup - córka musiała trzymać się ściany, ale po kilku chwilach zaczęła już radzić sobie na nich świetnie. wielką frajdę sprawia córce jazda na butorolkach, tak wielką, że poważnie zastanawiam się, czy nie kupić też sobie podobnych:) polecam!:
Justyna R. (Warszawa)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Fine rullesko og veldig komfortable
Natalie Ingram (Jessheim)
08/05/2017
Rating: 5 of 5!
Købte disse rullesko til min niece. Og hun er skide super glad for skoene:)
L. Washington (Vejle Ø)
08/05/2017
Rating: 5 of 5!
Buty rewelacja choć ja ich na nogach nie miałem , ale uśmiech dzieci bezcenny
Mirosław Stachowiak (Zbrudzewo)
04/05/2017
Rating: 5 of 5!
Rulleskoene er et hit hos vores barnebarn. Hun har næsten haft dem på hele tiden siden hun fik dem i fødselsdagsgave. Fuld tilfredshed.
Solveig M.
01/05/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket fina skor! Dottern kommer bli jättenöjd.
Camilla Laestander (Skellefteå)
27/04/2017
Rating: 5 of 5!
Super buty, wysoka jakość, polecam!
Marcin Z. (Izabela)
26/04/2017
Rating: 5 of 5!
Sensationelle Boots - meine Tochter hütet Sie wie Ihren Augapfel und ist bei Ihren Freunden der Superstar! Tolles Design und Funktion - betreffend Learning to drive, wäre eine Instruktion noch wünschenswert, zumal der Anfang nicht umkniffelig sit.
Reinhold Pölzl (Oberfucha)
20/04/2017
Rating: 5 of 5!
Jeg har en MEGET glad pige, som ruller når hun kan komme til det ☺
Jannie A. (Jyllinge)
19/04/2017
Rating: 4 of 5!
Supre rullesko som ruller som bare det. Det ble populære umiddelbart!
katrine engdal horn (oslo)
18/04/2017
Rating: 5 of 5!
Leider antwortet niemand auf mein Email! Seit gestern...
D. Chromik (Wien, LeopoldstadtWien)
14/04/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Leider haben wir am Wochenende und an Feiertagen geschlossen. Ich kann aber in unserem System sehen, dass wir dir schon weitergeholfen haben.

/Aneena
Der er fuld tilfredshed
Zara Madsen (Ringkøbing)
12/04/2017
Rating: 5 of 5!
Datteren min er veldig fornøyd med sine rullesko
Pål Teien (Skjetten)
10/04/2017
Rating: 5 of 5!
Ungerne elsker dem
Martin christensen (Fredericia)
04/04/2017
Rating: 4 of 5!
Ein wirklich toller Schuh , die Rollen sind sehr gut anzubringen , die Optik ist klasse daumen hoch
Nadine Klein-Eschler (eschweiler)
04/04/2017
Rating: 5 of 5!
Jättefina rullskor!!!! Rekommenderas varmt
T. nordlander (Knislinge)
03/04/2017
Rating: 5 of 5!
Dochter is er heel blij mee, hele leuke schoenen. Wij zijn ook erg tevreden. Ook onze complimenten voor jullie snelle service.
Sibel U. (Groningen)
29/03/2017
Rating: 5 of 5!
schoenen zijn groter dan verwacht maar van zeer goede kwaliteit
francis devriese (asper)
22/03/2017
Rating: 4 of 5!
helaas kapotte veters meegeleverd gekregen, voor de rest prima heelys
gerda gerritsen (Hengelo)
20/03/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat de meegeleverde veters defect zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je ons een mailtje willen sturen zodat we dit alsnog kunnen rechtzetten?

/Gwen
Jeg er rigtig godt tilfreds med produktet, og levede op til mine forventninger.
Gitte Aabling (Haderslev)
16/03/2017
Rating: 5 of 5!
Sehen toll aus und im Nu zusammen gebaut! Sehr gute Qualität und passen wie angegossen!
Andrea N. (Berlin)
06/03/2017
Rating: 5 of 5!
God service
Preben Lauritzen (Haderslev)
04/03/2017
Rating: 5 of 5!
Varen bare i orden, hurtig levering.
dorthe jeppesen
22/02/2017
Rating: 5 of 5!
Buty bardzo dobrze wykonane,wnuczka zadowolona.KONTAKT ZE SKLEPEM super.Helena Grzegorczyk/Olecko/
Helena Grzegorczyk (Olecko)
21/02/2017
Rating: 5 of 5!
9års present som uppskattades lite svårt i början men efter ett tag så lärde hon sig att balansera och att få fart utan att ramla. Skorna ser stora (så klart hjulen måste få plats) men passar utan problem. Som tur var hade vi redan provat dessa skor innan i en annan affär (som var sjukt mycket dyrare) så jag visste vilken storlek man skulle ha. Först gick vi efter rekomendationerna här på sidan om att ha en storlek mindre än vad man ska ha men de var för små, så vi tog samma storlek som på de vanliga vardags skorna och de passade perfect. Skatepro gav mig bra service bra priser och snabb leverans kommer definitivt rekommendera denna sida
Jose C. M. (Stenhamra)
20/02/2017
Rating: 5 of 5!
einfach super
Johann Kobermann (Wien)
26/01/2017
Rating: 5 of 5!
Anja Klok Schou
20/01/2017
Rating: 5 of 5!
Goede service, snelle levering...veel beter dan mega-online stores als "Bol.com of Amazone.com..e.a" Proper gedaan!!! Alles was in orde! Zie de recenties..dat zegt genoeg! Een tevreden klant. Dirk V.
Lieve D. C. (Hulshout)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Elicia, poppetje van 6. Uiterst behendig en super gelukkig met haar Heelys
François Senica (Houthalen-Helchteren .)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Buty na 6+, corka mega zadowolona, wykonanie bardzo dobre, rozmiarowka idealna z nasza. Kontakt z skatepro-REWELACJA.
KATARZYNA KLIMCZOK (Katowice)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bonjour produit très jolie la quanlite pas de doute deja eu mais déçu sur le faite que les roulettes ne rentre pas donc l'utilité du produit reste pas simple. Mon précédent produit les roulettes rentraient
hetzel virginie (doussard)
17/01/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Peut-être vous avez les roulettes érronés pour ce produit? N'hésitez pas à nous contacter pour pouvoir vous donner une solution: email@skatepro.fr. /Soraya
Nämä Heelysit sujahtivat joulupukin konttiin ja saaja on ollut errrrittäin tyytyväinen. Erityisesti tuore rullailija tykkää siitä, että kengissä on kaksi rullaa; hän testasi tutun luona yksirenkaisia ja sanoi, että kaksirenkaisilla on huomattavasti helpompi rullailla. Kaksirenkaisissa ei tarvitse nostaa varpaita niin paljoa eli tasapaino pysyy hieman helpommin. Kokoamisohjeet olivat hyvin selkeät, mutta kokoaminen vaati hiukkasen voimankäyttöä. 10-vuotiaan kohdalla osoittautui aikuisen hommaksi. Erityiskiitos "tonttua" helpottaneesta kokotaulukosta ja -vinkeistä sekä erittäin nopeasta toimituksesta joulukiireidenkin keskellä. :) Heelysien saaja tuumasi lisäksi, että "kaikki olis täydellistä, jos saisi vielä tänne lumen ja pakkasen keskelle ison ja tasaisen sisärullailupaikan". Kodin käytävä on hyvin ahkerassa käytössä paremman puutteessa.
Sari P. (Rovaniemi)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bin zufrieden
Ravi kumar soni (Frankfurt am Main)
11/01/2017
Rating: 5 of 5!
Buty super, córka w pełni zadowolona. Polecam
Magdalena Michalik (Garwolin)
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
Mooie schoenen, m'n dochter is er helemaal blij mee. Nog iets te groot voor haar, maar dan kan ze er extra lang mee doen. Levering was goed en op tijd zoals aangegeven.
Danielle van Roest (Eindhoven)
10/01/2017
Rating: 4 of 5!
Mycket bra service!
Christer Eklund (EKERÖ)
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
Väldigt bra service och min dotter är supernöjd och tar inte dem av sig!
Linda Tingstrand (Sävedalen)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Virker som de skal. Lidt store i størrelsen, men ikke voldsomt
Anette Bonde (Bording)
05/01/2017
Rating: 4 of 5!
Hurtig levering og fin service.
Bente Krog
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super.
Flemming Stougaard - Lantmannen Cerealia (Vejle)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super service fra firmaet og levering til tiden. Vores datter elsker sine Heelys Fresh rullesko. Skoene har næsten ikke været af hendes fødder siden hun fik dem. Uden tvivl året bedste julegave.
Marlene L.
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Det var en julegave til en pige, som blev meget glad for rulleskoene. Hun har prøvet dem af, og alt ser ud til at være fint i orden.
Yvonne Petersen
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
:-) de faldt i god jord , hos barnebarnet juleaften :-)det var hendes juleønske disse rullesko :-)
hanne johansen (roslev)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Kummityttö oli onnesta soikea kun avasi kengät paketista. Laadukkaan oloisen. Itseni yllätti kenkien paino (olivat melko painavat). Hyvä ostos.
s. santanen (Huittinen)
03/01/2017
Rating: 4 of 5!
Goede kwaliteit en prima service, enkel heeft mijn dochter maat 35. Ik heb deze volgens de omschrijving besteld en nu blijken ze een pak te groot. Jammer, ze staan nu in de kast tot ze er wel in past
Vanessa De Busschere (Duffel)
03/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer zeg!
Ze vallen erg groot uit en we raden ze aan een maatje kleiner dan de eigen schoenmaat te bestellen. Natuurlijk mag je ze gewoon omruilen. Dit kan gratis en gemakkelijk. Neem gerust contact met ons op, mochten we je ergens mee kunnen helpen.

/Laura
super, dzieciaki szczęśliwe
K. Dudziak (Kąty Wrocławskie)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Kjøpte rullesko til datter 11 år i julegave, og det var den beste gaven av alle. Hun rullet rundt på gulvet resten av julen:-) De var litt store i str. beregn en/to størrelser under vanlig. Bestilte først et par i en str. større for å vokse inn i den til vår/sommer. Må sende disse tilbake, og det negative er da at jeg må betale frakten tilbake på nesten kr 200,-. Rask levering på bare noen få dager var positivt :-)
Elin E. (Horten)
02/01/2017
Rating: 4 of 5!
Alles Top! Schuhe passen wie angegossen.
Berna Wagner (Nehren)
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Rigtig god rullesko, min pige elsker dem.
Lene Søgaard
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Prima
Mirjam k. (MEPPEL)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Virker efter hensigten
Sidsel Norring-Agerskov
29/12/2016
Rating: 4 of 5!
datteren min var superfornøyd med skoene, både farge og størrelse var perfekt,tusen takk også for god service hilsen elisa.
elisa laberg (Bodø)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie schoenen. Zitten heerlijk, onze dochter rolt erop los. Bestelling, levering top geen foute opmerking te bedenken.
Leo Janssens (Laakdal Vorst)
28/12/2016
Rating: 5 of 5!
100% service Vores ordre kom som aftalt som alt levede op til forventningerne
J. Andersen (Lemvig)
15/11/2016
Rating: 5 of 5!
Et længe ønske fra mit barnebarn på 8, og de skulle prøves med det samme. De lever op til forventningen ud fra billedet. Hurtig levering, og dejligt varen bare han hentes på tanken, og jeg ikke skal stå i kø på posthuset.
H. Jensen (Ølstykke)
27/10/2016
Rating: 5 of 5!
De Heely's zijn al tot volle tevredenheid in gebruik, onze kleindochter van tien heeft er erg veel plezier van, dit is voor haar al het tweede paar ivm haar snel groeiende voeten. Zeer tevreden dus.
Marianne Oztep (Leusden)
26/10/2016
Rating: 5 of 5!
Frøkna er særdeles fornøyd :)
Tone Mentzoni (Askim)
25/10/2016
Rating: 5 of 5!
Dottern mycket nöjd med skorna! Snabb leverans och fina skor!
M. Frisk (Stockholm)
21/10/2016
Rating: 5 of 5!
De vakte hvinende lykke - en super glad 8 årig "skater"-pige
M. Sørensen (Horsens)
19/10/2016
Rating: 5 of 5!
Sehr schöner Schuh , leider für meine Tochter 8jahre etwas schwer
Katharina F. (Hildesheim)
13/10/2016
Rating: 4 of 5!
świetne buty. bardzo dobrze wykonane. rozmiar zgodny ze stanadardową rozmiarówką. Polecam
anna skomorowska (kunice)
12/10/2016
Rating: 5 of 5!
Prima!
Ilse Van den Broeck (Beringen Koersel)
11/10/2016
Rating: 5 of 5!
Produit de très bonne qualité, ma fille de 8 ans est ravie et se régale. La technique n'est pas évidente mais avec quelques vidéos sur internet, elle se débrouille très bien!!
Tejedor Zoé (Baixas)
08/10/2016
Rating: 5 of 5!
Fikk dem for 10 dager siden og er kjempefornøyd. Bruker dem overalt. Rask levering
Mina Marie Hjortdahl Åkerøy (Dønna)
04/10/2016
Rating: 5 of 5!
Laadukas ensivaikutelma
Asko Pajunen (Helsinki)
27/09/2016
Rating: 4 of 5!
God :-)
Ulrikke Taanum Iversen
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
Min dotter är sjukt nöjd
Mikael R. (Täby)
27/09/2016
Rating: 5 of 5!
Hei. Dattera mi er kjempe fornøyed. Tussen takk!
Zlatina Pedersen (Geithus)
20/09/2016
Rating: 5 of 5!
Fine, tynne sko Stor i størrelsen Rask levering
Hilde Trøen (Rissa)
02/09/2016
Rating: 5 of 5!
Jätte bra
Ibrahim Ibrahim (Märsta)
01/09/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter er meget glad for dem
Anne Louise molbo levinsen (Skanderborg)
31/08/2016
Rating: 5 of 5!
Super god kvalitet og rigtig hurtig levering. perfekt service og ingen problemer!
Camilla Sara Sørensen (Odense V)
30/08/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is helemaal blij met haar Heelys! Prima product, gaat ze veel plezier aan hebben.
Christian van Hulten (Drunen)
21/08/2016
Rating: 5 of 5!
Indtil videre er vi meget tilfredse med den hurtige levering. Skoene ser spændende ud. Til orientering skal vi først aflevere skoene på lørdag. Det er en fødselsdagsgave til vores barnebarn. De stod hjt på ønskesedlen, så vi regner selvfølgelig med, hun bliver både glad og tilfreds-
Kirsten Friche Rodler
18/08/2016
Rating: 4 of 5!
Helemaal top! Goede service, duidelijkheid en mijn dochter is helemaal blij met haar Heelys
P. Pels (Nieuwegein)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Britt Breider (LOPPERSUM)
16/08/2016
Rating: 4 of 5!
Mijn dochtertje is heel erg blij en tevreden met haar heelys. De service was TOP!
Noell el Baroudi (Hoogkerk)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Onze kleindochter is super gelukkig, snelle levering helemaal top.
Jolanda Visser (Oostwijk, Babberspolder)
09/08/2016
Rating: 5 of 5!
Nopea toimitus ja kivat kengät
Elina N. (Kangasala)
08/08/2016
Rating: 5 of 5!
Skoene er kjempebra og blir flittig brukt. Føles bra på foten. Litt vanskelig med knyting.
Sofie Henriksen-Schulstad (Tromsø)
03/08/2016
Rating: 4 of 5!
Veldig fornøyd og ei glad jente som kosa seg med skoen :)
L. Ellingsen (Lødingen)
26/07/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd - snabb leverans! Toppenbetyg för både skor och service!!
Margaretha Ivarsson (Onsala)
22/07/2016
Rating: 5 of 5!
jeres str. på sko passer ikke særligt godt..de er 2-3 numre større end de burde være..så de rullesko som min pige gerne ville have brugt nu her i sommer, kan hun først passe om ca..1-2 år, lidt øv :(
Jeanett Kristiansen (Hadsund)
21/07/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager rigtig meget at jeres datter ikke kan passe hendes nye sko. Heelys kan variere en del i størrelsen forhold til almindelig sko. Vi tilbyder fri ombytning og returnering i 180 dage. Så i har god mulighed for at få dem byttet til den korrekte størrelse. Hvis i har brug for hjælp med ombytningen, så kontakt os på Email@Skatepro.dk. Så sidder vi klar til at hjælpe. /Frede
Mooie schoenen. Zitten heerlijk, onze dochter rolt erop los. Bestelling, levering top geen foute opmerking te bedenken. Site al meerdere keren aangeraden bij vriendinnetjes
Marietta schluter (Nijmegen)
20/07/2016
Rating: 5 of 5!
Godt produkt, og ruller derudaf. Ingen skader endnu, i hvert fald ikke alvorlige :o)
Henrik Jacobsen (Odense S)
16/07/2016
Rating: 5 of 5!
Flott service og produkt! Men bør stå at de er store i str, min jente bruker 35 i str, så kjøpte et str mindre- MEN kunne hatt 33! Ellers super fornøyd
R. Nilsen (Bekkjarvik)
13/07/2016
Rating: 4 of 5!
Fikk varene raskt. Meget fornøyd med de hun som bruker dem. Kommer absolutt til å handle her flere ganger.
Leif Halvorsen (Halden)
12/07/2016
Rating: 5 of 5!
répond entièrement aux attentes de ma fille de 10 ans..... donc très satisfaite de ma commande
TRIBOLET CAROLINE (Beyne-Heusay)
01/07/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie stevige heelys! M'n dochter is er erg blij mee!!
Hafida el Ajjouri (Arnhem)
02/06/2016
Rating: 5 of 5!
Super service
Jannie Jensen
26/05/2016
Rating: 5 of 5!
Super goede service. De bestelling is zelfs eerder ontvangen dan verwacht. Daar was mijn dochter heel blij mee!
Chahrazed Benmbarek (Amsterdam)
26/05/2016
Rating: 5 of 5!
Vår tjej fick Heelys i förskottspresent efter mycket tjat att "alla" hade! Hon har åkt på dem varje dag i två veckors tid! Älskar dom
Carina S. (Saltsjö-Boo)
25/05/2016
Rating: 5 of 5!
Jenta på 11 år er fornøyd ☺
J. Høie (Sandnes)
25/05/2016
Rating: 4 of 5!
Ook mijn dochter erg happy net als mijn vorige recentie
Ira v.d. Loglou (Rosmalen)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Alles ok und keine Fragen. Prima Schuhe. Service sehr gut. Vielen Dank
Jolanta Sopinska (Helgoland)
18/05/2016
Rating: 4 of 5!
Supergode sko, der er lette at rengøre. Min datter er så glad for skoene, at hun næsten ikke har haft dem af fødderne siden hun fik dem :-).
Mette Dyhr Larsen
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Virker bra. Tror de tåler en støyt.
martin sivertsen (Skien)
13/05/2016
Rating: 4 of 5!
Zeer tevreden!!!
Jans Silvie (Maasmechelen)
13/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn er meget glad og tilfreds med skoene.
Anne-Mette Tannert
12/05/2016
Rating: 5 of 5!
Kempefornøyd jente på 8 år ble fornøyd takk takk handler gjerne her igjen
Youssouf ali gaffo (Sandvika)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Kanonfina och funkar perfekt. Sommarens definitiva hit! Köpte två par och barnen älskar dom!
Pia Wall (Floda)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
De er nogle super gode rulleskøjder. Meget behaglige, god kvalitet og flot designet. Kunne godt tænke mig det var lidt nemmer at tage hjulene af, men man kan nok ikke få det hele
Heidi Hansen (Taastrup)
10/05/2016
Rating: 4 of 5!
Hej! Tack för att ni bryr er om eran kunder. Min dotter är väldigt nöjd med den. Tusen tack
Nazia Hazara (Stenkullen)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Succé!
Anders Allvin (Pixbo)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Helt topp
A. Kvalvik (Tjeldstø)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Kjempefornøyd jente på 8 år! Handler gjerne her igjen
Lene Hunstad (Åmot)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd jente på 8
miriam mikkelsen støle (Vanse)
03/05/2016
Rating: 5 of 5!
Gut
birkan kus (Hückelhoven)
30/04/2016
Rating: 5 of 5!
Prachtige , stevige kwaliteit heelys . Mijn kind is ontzettend blij mee !
Elena Bektorash (Leeuwarden)
28/04/2016
Rating: 5 of 5!
prima leuke heely's
Frederique de Groot (Nijmegen)
28/04/2016
Rating: 5 of 5!
Alles super geklappt!
Jasna Munivrana (Neu-Ulm)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Goed
Rachid el Kodady (Utrecht)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Super service, hurtig levering og vores barnebarn på 9 år, fik det hun ønskede allermest.
Birte Møller
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
This product is good
Abdulrazzaq M,S,M Al Saedi (Viborg)
26/04/2016
Rating: 4 of 5!
Jenta på 8år ble veldig fornøyd. Bra på asfalt og.
Marit s. Storhaug (Kleppe)
26/04/2016
Rating: 5 of 5!
Super service og meget hurtig levering :-)
Sara Møller Jensen
24/04/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter elsker dem men det kræver en lille smule tålmodighed at lære at køre på dem
Karin Christensen
21/04/2016
Rating: 5 of 5!
Prima!
Choukar E. M. (den bosch)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Meget tilfreds
Mille Gjødvad (Kjellerup)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
hele Leuke schoen hopelijk vind mijn dochter het ook is voor haar verjaardag
Sussan Aerts (Hoeven)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Super service hele veien! Vi er kjempefornøyde med skoene og føler oss trygge på å handle her igjen. Her blir man virkelig tatt vare på som kunde
Monica Christiansen (Skien)
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
We zijn zeer tevreden,de bestelling is goed verlopen,en de Heelys Fresh X2 worden veel en tot tevredenheid gebruikt. Yvonne Toonen Malden
Y. Toonen (Malden)
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
Fantastisk service
Connie rudbeck jørgensen
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
Hele dagen komt mijn kleine meid voorbij rollen. jammer dat ze op school en de BSO niet toegestaan zijn maar begrijp het wel, veel vervelende val gevallen.
Noa van Amersfoort (Westervoort)
08/04/2016
Rating: 5 of 5!
Ik heb dezelfde maat besteld die ze nu heeft, hij valt daardoor ruim maar zeker niet te ruim. Model sluit rond de voet goed aan bij een niet al te brede voet. Erg goede keuze!
I. D. (Goor)
07/04/2016
Rating: 5 of 5!
Leuke schoenen! WIeltjes makkelijk in te voegen. De schoenen vallen wel groot. Dochter heeft een maat kleiner dan haar "gewone" schoenen en nog zijn ze erg ruim.
Aster van Buuren (De Meern)
07/04/2016
Rating: 4 of 5!
Mine børn er super glade for skoene
Helle Fjordbak Carlsen
01/04/2016
Rating: 5 of 5!
Hvort barnebarn blev super glad god og hurtig betjening
Irma Hansen (Broager)
01/04/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig ekspedition og et par rullesko, som er et hit. Super oplevelse!
Peter L. (Roskilde)
30/03/2016
Rating: 5 of 5!
Precies wat we zochten! Helemaal blij!
Anneke D. (NUNSPEET)
30/03/2016
Rating: 5 of 5!
tipp topp!
Monica Jacobsen (Oslo)
30/03/2016
Rating: 5 of 5!
Hele goede service.
JPE B. (Heinkenszand)
30/03/2016
Rating: 5 of 5!
Skønne, gode, sjove, flotte, solide sko!
Frederikke Krogh-Meibom (København V)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Zitten goed, werken prima, super levering, goede afwikkeling van Skate Pro. Kortom TOP
M. Scheffer (Oldezaal)
29/03/2016
Rating: 5 of 5!
Sjove sko at lege med.
suzy h.mainz
24/03/2016
Rating: 4 of 5!
Had verwacht dat de heelys lomper waren, maar ze staan onwijs leuk bij onze dochter van 7 jaar. zijn zwaarder dan normale gympen maar prima ook om er gewoon mee te lopen. goede kwaliteit ! moeten nog even oefenen met het snel verwisselen van de wieltjes e.d. maar wij zijn tevreden !
nina v. h. (Barneveld)
15/03/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter loopt/rolt de hele dag op de Heelys! Ze vindt ze fantastisch en is er super handig mee...
Mieke Veldink (kiel windeweer)
15/03/2016
Rating: 4 of 5!
de heelys zijn super cool. Al na 10 minuten kon ik er super mee rijden. Ik ben heel blij met de heelys en hoop als mijn voeten te groot worden weer dezelfde te vinden ! Snel geleverd en goede prijs
Julia van Dusseldorp (Amsterdam)
15/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super service. Zoals beloofd ook snel geleverd. Leuke stevige schoenen (maat 38) die wel veel groter vallen bij een kind met maat 36. Dus dikke sokken aan
Vilaya K. (Papendrecht)
09/03/2016
Rating: 5 of 5!
Goede stevige schoen. Mooi product
Danielle van Kouwen (IJsselstein)
09/03/2016
Rating: 4 of 5!
Mijn dochter van 6 was er erg blij mee. Leuke wheelies, maat was prima.
ertan dogan (Rotterdam)
08/03/2016
Rating: 5 of 5!
Købte dem til min datter. Hun elsker dem og har næsten sovet med dem på :-)
Søren Jørgensen (Struer)
08/03/2016
Rating: 5 of 5!
Helemaal tevreden.
Veronica Hidajat (BERGSCHENHOEK)
07/03/2016
Rating: 5 of 5!
Prima
lyenne mulder (Groningen)
06/03/2016
Rating: 5 of 5!
Emma er super duber glad for dem
Dorte Christensen (Vrå)
05/03/2016
Rating: 5 of 5!
Perfecte levering, helder en snel. Product (heelys) zijn erg in de smaak gevallen bij mijn dochter, dik tevreden!
Monique Riezebos (Kampen (Overijssel))
02/03/2016
Rating: 5 of 5!
100 % tilfreds med varen. Hurtig levering.
Lone Jensen
29/02/2016
Rating: 5 of 5!
De Heelys zien er mooi uit maar de maat klopt van geen kant. Ik heb een 36.5 besteld voor mijn dochter maar ik pas ze ook, ze vallen dus als een maat 38/39! Ik zou ze normaal retourneren maar bijna 10 euro om ze terug te sturen is mij iets te veel van het goede.
Anna Kers (Loosdrecht)
26/02/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat de Heelys te groot zijn! Heelys zonder voering zoals deze, vallen erg groot uit. We raden dan ook aan om deze een maat kleiner dan de gebruikelijke schoenmaat te nemen. Raadpleeg altijd even de maattabel of neem contact met ons op als je twijfelt over de maten.

/Gwen.
Efter to måneder med rullesko, er hjulene blevet rustne, og de kan ikke komme op af skoen.
Emma Winther Christiansen
24/02/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Beklager den dårlige oplevelse med rulleskoene. Inde i Heelys hjul sidder der kuglelejere som nemt kan ruste hvis skoene bliver brugt i regnvejr eller vådt underlag. I må meget gerne kontakte kundeservice med et billede/film af hjulene, samt ordre nr. så kigger vi på det for jer. Vi kan kontaktes på email@skatepro.dk eller på tlf. 70 500 333
/Mads
Product in goede orde ontvangen, goede en correcte service.
Gerrit Postma (Nieuwlande (Drenthe) (gemeente H)
23/02/2016
Rating: 5 of 5!
goede kwaliteit ,stevige schoen.
Aalt Leusink (Nunspeet)
23/02/2016
Rating: 5 of 5!
God vejledning. Hurtigt levering. Er yderst tilfreds med varen
Tanja vagner kristensen
18/02/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter er rigtig glad for sine sko.
Bo Sørensen
18/02/2016
Rating: 5 of 5!
de heelys zijn geweldig de kinderen zijn er blij mee
Debora Bracelly (Amsterdam)
17/02/2016
Rating: 5 of 5!
De Heelys zijn echt super stevig en onze dochter vindt het een feestje om mee naar buiten te gaan!
Monique Backelandt (Maassluis)
17/02/2016
Rating: 5 of 5!
Top product!! Mijn nichtje is er super blij mee!!
V. Loupatty (Almere-Poort)
17/02/2016
Rating: 4 of 5!
Zeer tevreden betreft alles
Lois O. (Tilburg)
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
Skønne sko som er lette at lære at køre på.
Rikke Dissing Berthelsen
16/02/2016
Rating: 5 of 5!
Mun dotter är super nöjd. Jag är mest nöjd med snabb och korrekt leverans.
Petra Lindroos (Kungsängen)
11/02/2016
Rating: 5 of 5!
Perfekt
Melanie Miller (Vilseck)
11/02/2016
Rating: 5 of 5!
Top. Op tijd geleverd. Mooie kwaliteit en compleet geslaagd. Meiden uit klas vet jaloers.
Anja Mulder (Nunspeet)
11/02/2016
Rating: 5 of 5!
Vi fik for stor størrelse men fik at bytte med en størrelse som passer til min datter. God service. Vi er meget tilfreds.
Chantal Nizigama (København N)
09/02/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter vindt ze zo leuk dat ze ze overal naar toe aan doet. Haar vriendinnetje wil ze ook gaan kopen! Prima service trouwens!
Suzanne Kessels (Swalmen)
03/02/2016
Rating: 5 of 5!
Top service! Dochter is ook super blij met haar nieuwe schoenen. En zal dus zeker binnenkort een nieuwe aankoop doen!
Mariem O. (Rotterdam)
03/02/2016
Rating: 5 of 5!
Bestilte varene på torsdag og fikk de mandag. Flott og rask levering. Kjempe service! Rullesko ene vi bestilte vare kjempe fine og gode å ha på. Frøkna på 9 år er kjempe fornøyd
Isabell Sundstøl (Elverum)
02/02/2016
Rating: 5 of 5!
dochter is dolgelukkig! Ze vallen wel ruim.
Y. Wurms (Monnickendam)
02/02/2016
Rating: 5 of 5!
De er så fine
Harriet Frahm
28/01/2016
Rating: 5 of 5!
mijn dochter is super blij mee en netjes op tijd geleverd.
Mehrak Shibani (Amsterdam)
28/01/2016
Rating: 5 of 5!
Leuke heely's!
Petra Knippenberg (Heiloo)
27/01/2016
Rating: 5 of 5!
UItstekende rolschoenen , en prettige service tot dusver.
Martin Huissoon (Amsterdam Nieuw West)
27/01/2016
Rating: 5 of 5!
Een snelle en goede levering van de Heelys voor mijn dochter, bedankt!
C.j. van Ooik (zoetermeer)
27/01/2016
Rating: 5 of 5!
Fint produkt
René Jensen
25/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is super blij mee en netjes op tijd geleverd
Rachida B. (ROTTERDAM)
22/01/2016
Rating: 4 of 5!
Leuke schoenen..fijn voor lekker mee naar buiten te gaan
pcjm van ras (Uden)
20/01/2016
Rating: 3 of 5!
Mitt barn tar inte av de. Super fina!
Marija Semjonova (Malmö)
19/01/2016
Rating: 5 of 5!
Snygga, bekväma och lätta att lära sig på. Min dotter är supernöjd.
ida kärrby (Täby)
19/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is helemaal blij met de schoenen. Het is even oefenen in het begin maar ze gaat nu als een speer. De levertijd en service was er goed. Kortom, wij zijn heel tevreden.
E. P. (Tilburg)
18/01/2016
Rating: 5 of 5!
Min datter er meget glad for dem. Vi fik også en god service, i forbindelse med at vi måtte bytte dem i første omgang, fordi de var for små.
Else C. Pedersen (Viby J)
18/01/2016
Rating: 4 of 5!
Top product mijn dochter blij mee.
J.C. Mallegrom (Hendrik-Ido-Ambacht)
16/01/2016
Rating: 4 of 5!
Heelys bevallen prima.
M. Bruin (Doesburg)
14/01/2016
Rating: 4 of 5!
Datteren blev super glad
charlotte damsgaard
14/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mijn kleindochter is bijzonder blij met de schoenen die ze met Kerst heeft gekregen. Al met al is de Heelys Fresh X2 Zwart/Pink een geslaagd Kerstkado.
Marien Mertokarijo (Stripheldenbuurt, Almere)
14/01/2016
Rating: 4 of 5!
Helaas een maat kleiner ontvangen dan besteld...
Helen van buiten (Warga (Wergea))
13/01/2016
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat vervelend dat je een maat kleiner ontvangen hebt dan dat je besteld hebt! We kunnen niet zien dat je hier contact met ons over op hebt genomen, zou je ons een mail willen sturen, zodat we dit direct recht kunnen zetten? Onze excuses voor dit ongemak! /Laura
mijn dochter vind ze geweldig
J.E van kolthoorn (Urk)
13/01/2016
Rating: 4 of 5!
Desværre for lille i størrelsen så det blev en anden model
Michael Christensen
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
hej skatepro min datter køre meget på rulleskoene og er glade for dem hilsen per nielsen
per rise nielsen (svendborg)
13/01/2016
Rating: 5 of 5!
Kengät vastaavat odotuksia, tyttö tykkää
Jani Lehto (Porvoo)
13/01/2016
Rating: 4 of 5!
Simpelthen bare årets julegave
Jannie Saabye Hebbelstrup
12/01/2016
Rating: 5 of 5!
Rulleskoene er fine nok. Men man kan ikke regne med skostørrelserne. Så det blev en bytter.
Hilde Theil (Frederiksberg C)
12/01/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Dejligt at høre at skoene faldt i god jord. Sko størrelserne på heelys variere alt efter om det er en model med polstret forring eller uden polstret forring. Vi anbefaler at man går en størrelse ned fra alm. sko størrelse, hvis man vælger en model ud forring og omvendt at man går en størrelse op når man vælger en model med polstret forring. Vi gør også opmærksom på, at guiden, samt vores anbefaling kun er vejledende og derfor ikke nødvendigvis passer på alle.
/Mads
Goede service en snelle levering. Helaas brak al snel het gereedschap om te wielen eruit te halen.
Evy Bijl (Barendrecht)
10/01/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Fijn dat hierover contact met ons hebt opgenomen via de mail zodat we dit probleem voor je konden oplossen. :) Hopelijk kunnen jullie snel van de nieuwe tool gebruik maken!

/Gwen.
Super gode rullesko. God servic
Rikke Pedersen (Horsens)
09/01/2016
Rating: 5 of 5!
Prima Schuhe! Die Qualität der Heelys, Verarbeitung und Stabilität haben die Erwartungen an die "Rollschuhe" voll erfüllt. Sie sind als Weihnachtsgeschenk super angekommen. Der Service, Bestellung und Beratung waren außerdem erste Güte. Vielen Dank noch mal.
Bodo Pieper (Düsseldorf)
09/01/2016
Rating: 5 of 5!
Mooie heely's. Mijn dochter houdt ze t liefst de hele dag aan. Super makkelijk te bestellen, duidelijk maatadvies. We zijn zeer tevreden!
Sokratis Panteleou (Maastricht)
08/01/2016
Rating: 5 of 5!
Rullesko til Ida på 7 år var til meget stor tilfredshed. Hurtig levering
Finn Enevoldsen
08/01/2016
Rating: 5 of 5!
Fine heelys som passer kvalitetsmæssigt til prisen :-)
Anne Marie Kudahl
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Virkelig god oplevelse! Let og velfungerende - og skoene er super :-)
Stinne Hjorth-Andersen (Hellerup)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Tolles Produkt.
Andreas Sauter (Darmstadt)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Helt fede sko... De duer bare IKKE på fugtig vej, vandpytter eller lign.. Hjulene sætter sig bare fast - ikke desto mindre er der 100 procent serviceminded betjening ved reklamation. Fik nye hjul på og grundig instruktion .. Så fin behandling fra skatepro - hermed go anbefaling herfra!!
MARIA ROD WESTERGAARD (Aalborg)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Er meget fint tilfreds og elsker at komme i butikken. Super hjemmeside, gode tilbud og fabelagtig service :) Bh Hanne
Hanne Bové
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Købte de her Heelies til min 7 årige niece i julegave, og ja hun har nærmest sovet med dem på siden. Nok sagt..
Torben Hansen (København V)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
M'n dochter is er blij mee
R. Rijssel (Amsterdam Noord)
05/01/2016
Rating: 4 of 5!
Produit conforme à la livraison. Nécessite cependant une surveillance et un apprentissage pour les jeunes enfants.
Olivier DERENNE (ANCENIS)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Alweer een blije dochter!
Hans Biezemans (Roosendaal)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Der var lykke hos pigen der fik dem i julegave og en super service
Torben Olesen
05/01/2016
Rating: 4 of 5!
Modtager blev glad for skoene, hurtig levering
Lisa Toft Jensen
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Junior is helemaal blij hiermee, en gaat het liefst slapen met haar heelys. Top rolschaatsen voor een redelijke prijs.
Jurjen D. (Amsterdam Binnenstad en Oostelij)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Meget glad for denne køb
Nada Al Bidani
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Super fede sko og hurtig levering
Lisbeth petersen (Ølsted)
04/01/2016
Rating: 5 of 5!
Jenta mi er 10 år, og ble superfornøyd med skoene. Skoene ble raskt levert og super service.
Anja Lena Nygård (Fåberg)
04/01/2016
Rating: 5 of 5!
Superschöne Heelys. Meine Nichte hat sehr sehr gefreut.
Margit Bürkle (Kraichtal)
02/01/2016
Rating: 5 of 5!
Jentene mine på snart 9 år ble super fornøyd med rulleskoa
Kathe Elise Kjørsvik (Grøa)
01/01/2016
Rating: 5 of 5!
Zeer leuke schaatsschoenen. Mijn dochter is helemaal happy:-)
Norah mussani (Arnhem)
30/12/2015
Rating: 4 of 5!
Mijn dochter is superblij met haar skeelers. Ze waren binnen de beloofde dagen binnen. Prijs was prima. Al met al een tevreden klant
Imane Majdoubi (Den Haag)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Supre! Selma 7 år fikk de i julegave, og hun er superfornøyd!
Elin Demoniere (Oslo)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Snelle en top levering!
Senna Hoesseinbaks (Bergen op Zoom)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
De er fine. Hun er glad for dem. God kvalitet. Som forventet
Rune G. (Hasselager)
29/12/2015
Rating: 4 of 5!
Kjempefornøyd jentunge.rask levering
lars thomas ragnvaldjord (skudeneshavn)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Ik heb een hele slechte ervaring,schoenmaten van heelys kloppen niet, als het groot is moet je zelf retour kosten betalen.Het bleek dat ik heb opgestuurd naar de opslag plaats in Duitsland wat op de retour label stond.Ik kreeg te horen dat zij geen contact hebben met de opslag plaats en dat ik zelf achteraan moest gaan.Tot slot ben ik nu 64,95+9 euro retour kosten kwijt aan een schoen die ik niet bezit.
U. E. (assendelft)
29/12/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  We vinden het erg jammer dat de maat niet goed was. Zoals aangegeven in de maattabel, dienen de Heelys zonder voering een maat kleiner genomen te worden dan de eigen schoenmaat. We raden aan om altijd in de maattabel te kijken, daar kun je de juiste info vinden over de maten.

We hebben, als een service, gratis retournering aangeboden voor de eerste bestelling. Deze is via ons retourlabel zoals beschreven wordt op de website, met track & trace naar het retourenhub in Duitsland gegaan, om vervolgens vanaf daar doorgestuurd te worden naar SkatePro in Denemarken.

De 2de bestelling, heb je direct naar dit adres gestuurd, zonder het SkatePro retourlabel, zonder onze instructies en ook zonder track & trace. Je bent zelf verantwoordelijk voor het retour sturen naar ons retouradres in Hoogeveen. In de opslagplaats in Duitsland, werken geen medewerkers van ons en zonder tracking is het lastig om te zien waar het pakketje zich nu bevind. We zijn druk bezig om er hopelijk achter te komen of er iemand op de opslagplaats in Duitsland iets van het pakketje af weet, en mochten we meer informatie hebben, laten we dit direct weten.

Stuur producten altijd terug via de instructies die je meegeleverd krijgt bij je order, de instructies die je op de website kunt vinden of in overleg met ons. Als het op een andere manier ergens heen gestuurd wordt, wordt het voor ons zeer lastig om te achterhalen wat er met het pakket gebeurd is, vooral als het zonder tracering verzonden is.

/Laura
Super glad pige juleaften ❤ de er et hit. Der skal noget øvelse til men det skal nok komme til foråret
Line Christine Andersen
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
Super glæde. Liiiige hvad jeg ønskede mig
J. Nielsen
26/12/2015
Rating: 5 of 5!
En glad pige fik lige hvad hun ønskede sig . Fantastisk service
Kurt Frederiksen (Aalborg)
21/11/2015
Rating: 5 of 5!
Prima!
Linde r. (Amsterdam IJburg)
19/11/2015
Rating: 5 of 5!
Det er datterens (på 10 år) Seje, smarte rullesko, det helt store hit i klassen.
Jan Nagel (Odense SØ)
18/11/2015
Rating: 5 of 5!
mijn dochter is er harstikke blij mee voor haar verjaardag gekregen als het kantrekt ze het elke dag aan.mooie heelys.
Tatsanee D. (Eindhoven)
10/11/2015
Rating: 5 of 5!
Super smarte og gode rullesko. Det er min datter's (på 11 år) bedste fødselsdagsgave :-)
Lone Petersen
04/11/2015
Rating: 5 of 5!
Min 9 åring er super fornøyd. Og klassekameratene veldig nysgjerrige på hvor skoene er kjøpt
Lene H. (Porsgrunn)
03/11/2015
Rating: 5 of 5!
Mijn dochter is superblij met haar Heely's. We hadden eerst maat 36.5 besteld maar bleek veel te groot dus retour gestuurd en omgewisseld voor een maat 35. Duurde ongeveer een anderhalve week voordat we de nieuwe maat hadden dus erg netjes aangezien ze toch helemaal uit Denemarken moesten komen. Prima kwaliteit en service.
Natasja Colle (IJsselstein)
28/10/2015
Rating: 5 of 5!
Ett av hjulene var gummien løs. Men hun som fikk gaven hadde ønsket seg det så lenge så hun ville ikke returnere. ...
Linea Løfall (Blystadlia)
28/10/2015
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklagar ni mottagit era rullskor med hjul där gummit var löst. Om ni har möjlighet att skicka ett par bilder på det till: email@skatepro.no tillsammans med ett order nummer. Så vill vi hitta en snabb lösning för er. /Martina
Supersnabb leverans och en mycket glad och nöjd dotter. Kanske lite breda i modellen.
Vivianne Olofsson (Lidingö)
27/10/2015
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd. Super fornøyd datter og takk for god serv.
Jo Andreas Krogsæter (Fjerdingby)
20/10/2015
Rating: 5 of 5!
Barnet meget fornøyd :)
Jorunn schønefeld (Ålesund)
20/10/2015
Rating: 5 of 5!