MENU
×
Back |

Heelys X2 Dual Up White/Pink Shoes With Wheels

£54.95
Heelys roller shoes
Zoom
Please select shoe size (UK Men) 
Hurry! Only 1 in stock
 
1

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Qty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
pair
  Save for later

Description

This Heelys X2 model has the wheel "HX2" design that makes it very easy to ride, while also adding stability. It is possible to take of the front wheel so you can get the original heelys experience! Comes in the colors white/Pink, with classic shoelacing and a velcro strap

Specifications

Wheels:
2
Lights:
No
Padding:
Yes
 

Reviews

Perfect
Elżbieta Janczak (Dobrzyń)
07/05/2018
Rating: 5 of 5!
Okay!
Raveena van der Meulen (Vijfhuizen)
30/04/2018
Rating: 5 of 5!
Tout d'abord très satisfait du suivi et de l'expédition de ma commande. Au niveau du produit ma petite fille est super enchantée et a très vite adopté ses chaussures sur roulettes.
LEVEQUE Jacques (Lessines)
16/04/2018
Rating: 5 of 5!
Super. Córka bardzo zadowolona
Artur Skibiński (Warszawa)
28/03/2018
Rating: 5 of 5!
Min barnebarn er veldig fornøyd med HEELYS X2 dual up rulleskoen sin. Hun er veldig glad og passer helt perfekt.
Dhruba Dey (Oslo)
12/01/2018
Rating: 5 of 5!
Olivia syntes de er så seje, men lidt svært fir hende at rulle endnu. Det var total luxus at bestille rulleskoene den ene dag og modtage dem dagen efter. Top Vil gerne bruge jer igen.
Marlene Bisgaard holmgaard
08/01/2018
Rating: 5 of 5!
Flot, blød og kvalitets rullesko
joan Neder-Helman
04/01/2018
Rating: 5 of 5!
Superbra rullskridskorna som gladde mitt barnbarn.Passade perfekt!
Annika Nadjafi (Båstad)
19/09/2017
Rating: 5 of 5!
6 åringen er superfornøyd! Ble levert veldig raskt og akkurat i tide for bursdagen selv om foreldrene var altfor sent ute. Levert på 2 virkedager. Supert!
Sandra G. (Mjøndalen)
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
Très satisfait de notre achat
TENART PATRICK (RAIZEUX)
22/08/2017
Rating: 5 of 5!
Skoene er normal i størrelsena mulig noe stor, etter vår vurdering, og vår 8-åring er veldig fornøyd. Skoene ble levert raskt, og vi er fornøyd med servicen.
Silje E. (Sandsli)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
Ser mycket bra ut.
Maj-Britt Sandström (Grimsås)
25/06/2017
Rating: 4 of 5!
Zakupy w tym sklepie to gwarancja 100%-towej dostawy , wysokiej klasy produktu. Jesteśmy bardzo zadowoleni. :)
Paulina Nakończy (Kozienice)
03/06/2017
Rating: 5 of 5!
Ok!
Vebjørn grønhaug (Leknes)
29/05/2017
Rating: 4 of 5!
Helt supre, jenta vår er kjempefornøyd! God service, de kom på få dager! Bestilte en str større enn vanlig, og det var perfekt.
Elisabeth B. (Holmestrand)
23/05/2017
Rating: 5 of 5!
Skoen var veldig fin, men vi måtte bytte dem i en str mindre!
Lars-Ovar Nordby (Stavern)
05/05/2017
Rating: 4 of 5!
Veldig fornøyd
Maiken T. (Oslo)
03/05/2017
Rating: 5 of 5!
Jente 9 år ble 100%fornøyd med disse!!
Line Sandhaug Hansen (Molde)
11/04/2017
Rating: 5 of 5!
Lyn hurtig levering. Jeg bestilte kl 19.00 og modtog allerede pakken dagen efter. En glad pige, med de smukkeste rullesko i hele verden ;-)
Campingforum Aps (Kibæk)
28/03/2017
Rating: 5 of 5!
En meget glad pige der fik rullesko i fødselsdagsgave i lørdags, så perfekt
Birgit Madsen Søbye (Ballerup)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
Min datter er super glad for dem
Torben nielsen
23/03/2017
Rating: 5 of 5!
Min dotter är jätte nöjd
Magda Abdallah (Huskvarna)
21/03/2017
Rating: 5 of 5!