MENU
Back |

Frenzy Adult Scooter 145mm

£64.95
Frenzy Scooters

Good to know

Zoom
Abus Coil Cable Lock
Abus Coil Cable Lock
£9.951 pcs
£5.95
Save for later
 pcs

Description

From one of the greats comes the recreational scooter Frenzy - designed by Slamm Scooters. The scooter is made from high quality materials and is very easy to fold up and take with you. It comes with a carry strap for easy transportation. The bar is height adjustable.

It comes with a kick stand so you can park it anywhere.

Specifications

Total height:
73-96cm
Wheel diameter:
145mm
Deck design:
Foldable
Max rider weight:
220lbs
Weight:
123oz
Wheel profile:
Round
Wheel hardness:
82A
Core material:
Nylon
Core design:
Spoked
Bearing precision:
ABEC-7
Brake type:
Bolt/Spring
Assembly:
Partly assembled

Good to know

Reviews

Godt solidt løbehjul
Bjarne Larsen
20/09/2017
Rating: 5 of 5!
Jag är jättenöjd över kundmottagandet och den snabba leveransen
Birgitta S. (Töreboda)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
Super praktisk løbehjul til transport. Eksempelvis til at komme fra hjem til bus og fra bus til studie.... Kan virkelig nemt klappes sammen. Skulle jeg ud og købe nu, ville jeg nok vælge at lægge lidt flere penge i og så købe modellen med større hjul og gummidæk. Da disse hjul arbsorbere stødet bedre. Super tilfreds med service og løbehjul alt i alt.
Lea H.
22/07/2017
Rating: 4 of 5!
Er rimelig fornøyd! Bra sparkesykkel av god kvalitet, ruller godt, er stabil, gir et solid inntrykk.
Ivan D. (Oslo)
10/07/2017
Rating: 4 of 5!
Har ikke kørt løbehjul i godt og vel 30 år, men havde brug for et pålideligt køretøj, der var let at klappe sammen og have med i toget, så jeg kunne komme lidt hurtigere fra togstation til arbejdsplads. Og løbehjulet er helt perfekt til formålet: let at klappe sammen/let at gøre klar til tur, glider glimrende, udmærket bærerem og solid konstruktion generelt. Lille minus: ved kørsel på våd vej, så kommer der meget vand fra baghjulet og skærmen/bremsen op, så man får ret våde (og beskidte) bukser op til knæene. Men et par regnbukser afhjælper fint "problemet", når vejret driller.
C. Villumsen (København S)
15/05/2017
Rating: 5 of 5!
Rigtigt god kvalitet, nem at slå sammen også for en på 10 år, lever op til beskrivelsen
Per Jensen (Kastrup)
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
vi er meget tilfreds
Birthe Flodgaard
15/10/2016
Rating: 5 of 5!
Er rimelig fornøyd med disse to som jeg bestilte til meg og min frue. Hun klager ikke (Y) Men iogmed at jeg kanskje er en vektklasse over henne, ser jeg meg nødt til å bytte kulelager :) Ellers veldig fornøyd, solid byggkvalitet, og ikke minst slitesterke hjul. Will buy from again. Leveransen var rekordrask (Y)
Trond Sverre Kristiansen Skevik (Trondheim)
11/10/2016
Rating: 4 of 5!
Bra sparkesykkel av god kvalitet, ruller godt, er stabil, gir et solid inntrykk. Åtteåringen er veldig fornøyd! Overraskende lite rakling. Eneste punktet hvor det er litt (forventet) slakk, er hurtiginnfestingen av håndtakene. Om man ikke behøver å ta av håndtakene, kan dette fikses med et par runder tape eller sikaflex mellom rørene, før håndtakene presses på plass. Kvalitet og finish forsvarer prisen.
A. Nilssen (Alta)
25/07/2016
Rating: 5 of 5!
Otroligt nöjd med Kundmottagande och Snabb Leverans! Detta var en Födelsedagspresent till min Dotter, för att kunna henka med sin Fästman som Trickar! Hon vill inte Tricka, men gärna följa med, så då var denna perfekt, Snabb, stabil och bra Rull! Hon är överraskad och jätteglad... Så då är vi det med... Tack SkatePro!
Camilla Bergman (Sorunda)
29/06/2016
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans, kul att följa paketet på sin väg genom Sverige. Bra och noggrann kundservice. Cykeln fungerar utmärkt att springa med hunden med. Jag kör 3 km till spårvagnen. Jag fick den i förra veckan och har använt den ett par dagar, och tyvärr fungerar det inte att vika ihop den och samtidigt vill jag inte skicka tillbaka den, eftersom jag vill ha den. Jag hoppas att det kan vara någon bult som kan lösas upp och att den fungarar att vikas ihop sedan. Den fungerar varannan dag. En dag fungerar den perfekt och nästa dag fungerar den inte och sitter fast som i ett skruvstäd, sedan är det lös och ledig igen.
Viveka Nylén (Mölndal)
22/06/2016
Rating: 3 of 5!
Et rigtig flot løbehjul. Robust men vejer intet, så det er rigtig let lige at tage over skulderen med bæreremmen. Kører rigtig godt og er nemt at at folde ud og sammen igen. Er overrasket over hvor god kvalitet man får for så lidt penge.
Cecilie Stenner Rasmussen
15/06/2016
Rating: 5 of 5!
Min åttaåriga dotter fick denna cykel och hon är jättenöjd. Undertecknad har också prövat och jag skulle kunna tänka mig en likadan...
Alexander Hansén (Mariefred)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
Denna sparkcykel beställde jag, den kom dagen efter, dagen efter åkte jag med mina barn ner till skolan, 3 i rad. cykeln var super, bekväm, och tyvärr ville barnen ha likadan... jättebra allting
Sylvia Ryman Risfelt (Mölndal)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Super god vejledning inden købet og ja, løbehjulet er også af rigtig god kvalitet.
Flemming Gad (Aarhus C)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
God vejledning over telefonen
Dorte Eg (Varde)
26/12/2015
Rating: 4 of 5!
Det er et rigtig godt løbehjul. God kvalitet og nemt at slå sammen. Ruller godt.
Mette B. A. (Værløse)
22/07/2015
Rating: 5 of 5!