MENU
Back |

Frenzy Adult Scooter 230mm

£119.95
Frenzy Scooters

Good to know

Zoom
Please select diameter + colour 
Black
Silver
Abus Coil Cable Lock
Abus Coil Cable Lock
£9.951 pcs
£5.95
Save for later
 pcs

Description

From one of the greats comes the recreational adult scooter Frenzy - designed by Slamm Scooters. The scooter is made from high quality materials and is very easy to fold up and take with you. It comes with a carry strap for easy transportation. The bar is height adjustable.

It comes with a kick stand so you can park it anywhere.

Specifications

Total height:
82-105cm
Wheel diameter:
180mm, 230mm
Deck design:
Foldable
Max rider weight:
100kg
Deck length:
58cm (22.84")
Weight:
5000g
Deck width:
15cm (5.9")
Wheel profile:
Round
Wheel hardness:
82A
Core material:
Nylon
Core design:
Spoked
Bearing precision:
ABEC-7
Brake type:
Flex Fender
Assembly:
Partly assembled

Good to know

Reviews

very good
Laszlo Pinter (London)
10/06/2016
Rating: 5 of 5!
Acquisto in linea con le aspettative. Prodotto ottimo.Spedizione celere. Chat on line a disposizione per ogni esigenza.
LUCIANA CUCCHIARI (Siena)
10/10/2017
Rating: 5 of 5!
Stadig och bra cykel som klarar även mindre gupp i vägbanan. Fungerade bra med byte av cykel när den jag köpte först inte passade mig.
Lennart Holmström (Mölndal)
25/09/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket bra sparkcykel. En del hade klagat på att bärremmens fästen gått sönder fort, men för mig har det funkat bra att ha den över axeln. Däremot är den ju spänd från början, så ev kan det bli för stor kraft på fästena om man inte släpper ut den lite. Jag använder den för korta sträckor: från dörren till bussen, bussen till tåget, tåget till kontoret. Har funkat strålande. Halverar ungefär den tid det tar. För mig som ofta rör mig i arbetet och då ofta växlar mellan kollektivt och gång. Enda minuset: skakig på ojämnt underlag, eller gammal asfalt. Hade ev velat köpa en sparkcykel med dämpning.
Jesper Johansson (Göteborg)
20/09/2017
Rating: 4 of 5!
Min tiårig dreng blev super glad for løbehjulet og det køre super godt.
Lotte Pape Topholt
20/09/2017
Rating: 5 of 5!
mina barnbarn vart mycket glada över cyklarna
lars trobeck (Södertälje)
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
Knall Sparkesykkel som brukes til og fra jobben vær dag, kjempefornøyd. At den i tillegg er Sammenleggbar med skulderstropp er jo et must, når man skal på buss og tog. 10 poeng :)
Jan Are Sandmel Strømsnes (Råholt)
17/08/2017
Rating: 5 of 5!
Kører godt og lydløst :) Støtteben er lidt kort, der gør det en smule svært at tage det ud. Men ellers meget fint løbehjul.
Dmitry M.
02/08/2017
Rating: 4 of 5!
Beaucoup de bonnes idées sur ce produit: Poche avant détachable pour en faire une sacoche, fond du sac également détachable, logement pour portable rembourré pour protéger, capuche anti pluie...etc.), dommage ces bonnes idées ont été un peu gachées par 3 points et non des moindre: -Mes roller (powerslide hardcore EVO) sont très mal maintenus. Beaucoup de balant lié à un manque de sangle et un logement roues insuffisamment grand, - Le crochet d'une fermeture qui se déchire et rend difficile la fermeture, - L'ouverture de la poche principale qui est un peut trop petite. Dommage, qu'il y est c'est problèmes de finition trop habituelle chez powerslide (voir la longueur des lacet sur les patins), car leur matos est quand même bien pensée.
Dmitry M.
02/08/2017
Rating: 4 of 5!
Kulkee hyvin sekä hiekalla että asfaltilla. Helppo taittaa kokoon. Poikani 15 v toivoi, että ohjaustanko olisi saanut olla vähän korkeampi, hän on n.168 cm.
M. LAINE (LAITILA)
17/07/2017
Rating: 4 of 5!
OK, Hyvä
Msp Event Oy (Oulu)
29/06/2017
Rating: 4 of 5!
Kvaliteten er helt i top!
John Aarestrup Carlsen (Aalborg)
28/06/2017
Rating: 5 of 5!
Fantastisk løbehjul til voksne også! Vi bestiller snart et til, så hele Familien kan suse afsted! Det bliver det nye hit her, at Familien suser afsted frem og tilbage på hver vores løbehjul! :D
Anne Maltesen Frandsen (Hillerød)
09/06/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd med mitt köp och använder den nästan dagligen! Först blev jag lite skrämd över att det var så mycket större än min gamla barn-sparkcyckel men det gick snabbt över för det var så skönt att få plats med båda fötterna på brädan och att ha ett bredare handtag gör otroligt mycket för balansen. Jag må ha hoppats att de stora hjulen skulle ha klarat skrovlig asfalt ännu lite och skramlat ännu lite mindre bättre men den är en enorm förbättring, i jämförelse med den jag hade tidigare känns färden mjuk och tyst. Älskar också att det går så snabbt och smidigt att vika ihop den och slänga den över axeln. Super snabb leverans var det också. Enda minuset är axelremmen som pajade redan första veckan, jag fick en ny skickad till mig men efter att ha läst att flera haft problem med att den inte håller har jag inga stora förväntningar. Det är synd eftersom att jag verkligen värdesätter att kunna ha sparkcykeln över axeln.
Heidi E. (Nacka)
07/06/2017
Rating: 4 of 5!
achat rapide et surtout les expliquations sont bonnes
sibilla thomas (cysoing)
02/06/2017
Rating: 5 of 5!
Jeg købte et løbehjul som har vist sig at være alle pengene værd. Det kører vildt godt. En lille ridse i lakken er der dog. På et så relativt dyrt løbehjul bør der ikke sættes en bæresele der holdes af plastikdele. Det et skulle selvfølgelig have været af metal. Bestilte søndag og varerne var fremme mandag. Det er klasse Det koster 1 stjerne pga. Plastikbeslagene til bæreselen. Ellers havde der været fuldt hus.
Klaus Bendix
15/05/2017
Rating: 4 of 5!
Sparkesykkelen var helt fin, enkel å montere! Hadde forventet enda bedre rull på hjulene, men holder fint til lek og korte turer. SkatePro som firma opplever jeg som seriøse og raske med levering
Christelle Scott-Winge (Dilling)
24/04/2017
Rating: 4 of 5!
Jag har haft denna sparkcykel i ungefär en månad nu. Det finns både bra och mindre bra saker av anmärka på. Först det mindre bra: Plastfästena till bärremmen gick sönder redan efter andra dagen. Hade gärna sätt att dessa var gjorda i metall. När styret är uppfällt i högsta läget så känns det lite instabilt. Nu det bra sakerna: Den är snabb och överlag rätt stabilt byggd. Lätt att fälla ihop och ta med sig på bussen. Jag får plats med foten på deck:et (strl 46-47) vilket är ett stort plus. Jag tycker att den utan tvekan är värd sitt pris. Jag kan bara inte förstå att jag inte har köpt en tidigare. Jag avverkar 3 km på knappt 15 min utan att bli trött. Det tog 3 dagar att få den levererad. Tummen upp för det också.
Glenn Vikell (Jonsered)
10/04/2017
Rating: 4 of 5!
Tosi hyvä!
Elina Strömsten (Espoo)
10/04/2017
Rating: 5 of 5!
Fahre den Roller jetzt seit einem knappen Jahr und bin immer noch total zufrieden! Coole Optik, robust, leichtgängig und easy zusammen zu klappen und zu transportieren. Klare Empfehlung!
Viola R. (Bad Boll)
07/04/2017
Rating: 5 of 5!
Det virker som om hjulene ikke er helt runde, hvilket gør at løbehjulet vibrerer lidt når man kører på det
Jesper Gadegaard (København S)
18/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Det var ikke så godt at høre. Såfremt man ønsker at reklamere over et produkt, bedes man sende en film eller nogle billeder, som illustrere fejlen/manglen på produktet, samt en forklaring på hvordan man opdagede den. Denne information skal sendes til email@skatepro.dk, husk at inkluderer ordre nummer ved henvendelsen.
/Mads
Trottinette vraiment adaptée aux adultes permettant aux grands gabarits comme le mien mais aussi aux plus menus comme celui de ma compagne. Trés maniable grâce à sa grande roue à l'avant et son plateau assez bas et large. Bon produit d'aspect solide et confortable à l'utilisation.
G. Bruno (Orthez)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
el envio rápido de una empresa formal. como ya dije en la anterior compra bien me merecía un detalle de regalo
JOSE RAMÓN REY (Cangas Do Morrazo)
16/01/2017
Rating: 3 of 5!
Top! Merci
ORPHEE RITCHIE (saint jean de luz)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
super produkt, fungere rigtig godt
Anette Kudsk (Hornsyld)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
tilfreds
karin h. (Odder)
04/01/2017
Rating: 5 of 5!
Pliage rapide et simple. Utilisation confortable et précise par la hauteur du réglage du guidon et du matériaux utilisé pour ses roues. Cette trottinette s'avère bien plus souple que d'autre modèle à petites roues en plus du look sympa.
PARRAS Jean-louis (Althen des Paluds)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med rask levering. Sparkesykkelen er etter brukers utsagn "Helt topp". Den ene spennen til bæreremmen knakk første dagen, her burde det kanskje vært brukt bedre materiale slik at den også tålte barns bruk. Men siden den ruller mer enn den bæres er vi fornøyde;)
O. Hindenes (Os)
08/11/2016
Rating: 4 of 5!
Kaanoon rolig motion och även balansen förbättras. Kristina 68 år
Kristina Sallysdotter (Solna)
02/11/2016
Rating: 5 of 5!
Meget rask bestilling og levering av varen! Flott sparkesykkel, litt risting i selve rattet, da det kan slåes sammen. Ellers veldig fin og bruke og lett å slå sammen og få inn i en bil.
Hege G. (Brattvåg)
25/10/2016
Rating: 4 of 5!
Rask leveranse, og alt var OK, er veldig fornøyd. Dette var en presang til barnebarnet - hun strålte og har brukt den daglig siden :)
Gro-Ingunn Hemre (Bergen)
25/10/2016
Rating: 5 of 5!
Älskar den!! Jag är 36 år med evigt ungt hjärta och jag har använt denna vardagligen till och från jobb, ute med hund, till vänner, bland trafik och jag älskar den! Skulle den gå sönder skulle jag utan att tveka köpa en ny dagen samma dag. Har haft flera liknande modeller inklusive Razor x5 tidigare. Frenzy känns jävligt stabil, rullar bra och där andra modeller ibland skramlar känns Frenzy mjuk och tyst. Man kan plocka av handtagen för att få den 'smalare' och att den har hållare för dem är en snygg detalj. Enkel och snabb att fälla ihop också vilket är en viktig detalk Att den sen är snygg och i ögonfallande är bara ett plus. Klart prisvärd om man är en vardaglig användare vilket jag är.
Pedro N. (Sköndal)
14/10/2016
Rating: 5 of 5!
Ruller bra, lett å slå sammen og virker robust så langt. Rask levering. Veldig fornøyd!
Håvard S. J. (Oslo)
11/10/2016
Rating: 5 of 5!
Sparkesykkelen fungerer utmerket! Stødig og god bysykkel, den kan dog bli litt glatt i regnvær...
Kari Falk (Lier)
05/10/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Kari
Så godt å høre at sparkesykkelen falt i smak! Du har rett i at den kan bli glatt i regnvær. SkatePro anbefaler ikke at man bruker sparkesykkelen i våte forhold, siden det minsker friksjonen mellom underlag og bremse, noe som kan føre til at man faller. Så man skal kjøre veldig forsiktig om man bestemmer seg for å kjøre under våte forhold ;)
//Petter
Super fedt løbehjul. Vi gav vores datter det i 9 års fødselsdag. Passer perfekt og løber godt
Christian w. (Borup)
30/09/2016
Rating: 5 of 5!
Systeme de pliage tres bien etudie, tres fiable, trottinette confortable, je vais en prendre bientot une 2eme la meme pour ma fille! Tooop pour balader sans vibration
Ayala carole (Cluses)
13/09/2016
Rating: 5 of 5!
Superstolt ägare till kvarterets ballaste sparkcykel! Stabil, snygg, stilren och lättkörd.
Paula Hallberg (Lidingö)
06/09/2016
Rating: 5 of 5!
Dottern är supernöjd med denna! Snabb, robust och bra åkkänsla. Snabb leverans.
M. Carlström (Limhamn)
28/08/2016
Rating: 5 of 5!
Kanon løbehjul. Kører selv på det når jeg følger ungerne i skole ( 90kg ) . Men som en anden bruger skriver hvorfor lave et robust løbehjul og så sætte en rem på der ikke kan klare vægten af løbehjulet. Ellers superglade for løbehjulet.
Jens Guldager Købsted
18/08/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er først og fremmest glade for at gøre at du er glad for løbehjulet. Det er dog beklageligt at du har oplevet problemer med den påsatte rem. Du må meget gerne sende nogle billeder af problemet samt et par billeder af løbehjulet til Email@Skatepro.dk. Så skal vi nok finde en løsning på problemet. /Frede
Snabb leverans och soarkcykeln var enligt beskrivning. Känns robust och tålig även för en fullvuxen karl. Använder den för att pendla till tåget och den rullar fint på asfalt. På trottoaren får man vara lite försiktigare och uppmärksam mot ojämnheter men det fungerar också bra.
Robert Norrby (Uppsala)
18/08/2016
Rating: 5 of 5!
Skön att köra, lätt att bära. Har kvällsåkt tillsammans med fyra åringen då hon fick en sparkcykel från er när hon fyllde. Många blickar efter oss när vi sparkar förbi grannarna. Snabb leverans.
Mari Sjögren (Borlänge)
14/07/2016
Rating: 5 of 5!
Tosi tyytyväinen! Uskalsin arvioiden luottamana ottaa paketista heti noutopisteellä ja rullailla kotiin 10km. Kulkee hyvin ja sukkelaan, laadukas, vakaa, tyylikäs. Nopea toimitus ja hyvät ohjeet valintaa helpottamaan. Ainoa miinus on räminä mikä potkulaudoista kai aina kuuluu varsinkin huonommalla asfaltilla. Uudella asfaltilla unelma,kuulee vaan tuulen huminan. Hankin osaksi työmatkoja varten kun fillaria ei voi ottaa julkisiin. Helppo taittaa kokoon ja kantaa hihnasta. Suurimmissa mäissä kaipasin hiukan tehokkaampaa jarrua, pelkäsin että poltan renkaan/jarrun pois :'D -Nainen 26v/50kg/170cm
Kerttu H. (Kirkkonummi)
08/07/2016
Rating: 5 of 5!
Tuote aivan bueno
Hannele Lalla (Mathildedal)
07/07/2016
Rating: 4 of 5!
Är så... nöjd. Är vuxen pensionär, har den i stället för cykel.
Ulla P. (Tyresö)
28/06/2016
Rating: 4 of 5!
Super fedt
Helene Gaarn (Slangerup)
16/06/2016
Rating: 5 of 5!
Hei, Så hyggelig å bli kontaktet på denne måten. Jeg må si at jeg aldri har fått noen leveranse tilsendt så raskt som på denne bestillingen! Sparkesykkelen ruller som bare det, men den ene spennen som er festet til bæreremmen på sykkelen knakk allerede første gang jeg skulle frakte sykkelen på skulderen. (den plast hooken). Og det var jo veldig synd. Det ville vært fint å få en slik spenne i et bedre materiell, slik at den ikke knekker så lett. Håper at det går an å reklamere på dette.
N. Chaudhry (Oslo)
14/06/2016
Rating: 4 of 5!
Super bra sparkcykel, snabb och stabil. Transportcykel. Jag är vuxen.
Malin Caron (Viskafors)
08/06/2016
Rating: 5 of 5!
Fin sparkesykkel. Overrasket over hvor god bremsen er når den ser litt puslete ut. Stanser meget godt fra høy fart. Enkel og slå sammen og ta over skulderen. Godt fornøyd. Eneste som trekker ned litt er at den skulle hatt en demper som tar av litt for risting som oppstår på gammel asfalt eller ved høyere fart. Men det må man men regne med, jeg kunne jo kjøpt en med demper.
Tommy Ramone Larsen (Trondheim)
08/06/2016
Rating: 4 of 5!
Mine to døtre var begge meget fornøyde med sparkesyklene.
Kåre Meling (Kongsberg)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Har hatt sykkelen en ukes tid og alle forventninger har blitt innfridd. Dette virker som et solid produkt og jeg gir det min ubetingede anbefaling.
B. Bårdstu (HøvikHøvik)
27/05/2016
Rating: 4 of 5!
Mycket nöjd.
sylwia karlsson (Märsta)
25/05/2016
Rating: 5 of 5!
Solid transportleketøy, også for voksne. Jeg er 1.96 høy og har ingen problemer med å bruke sykkelen, da rattet kan justeres i tre høyder. Knallbra kommunikasjon fra Skatepro, og rask levering og oppfølging. Viktig å følge monteringsanvisningen i forkant av førstegangs bruk, ikke minst angående ettertekking av skruer. Nøkler følger med. Anbefales!
Charles Lindberg (Frekhaug)
24/05/2016
Rating: 5 of 5!
Lieferung OK. Es macht schon Spaß, damit zu rollen, aber ich merke jede Gehwegplatte oder Pflasterstein und dadurch vibriert der Fuß ziemlich doll. Leider gibt es selten gute glatte Wege. Ich werde versuchen, andere Bereifung zu finden. Einen Salto habe auch schon gemacht, weil ich nicht darauf geachtet habe, dass der Tragegurt noch so lang war, er geriet ins Vorderrad und das bremste abrupt. Die Griffe des Lenkers lassen sich nicht fest einrasten, das leichte Wackeln stört aber nicht so sehr.
Beate R. (Hamburg)
13/05/2016
Rating: 4 of 5!
Hieno lauta joka vastasi täysin odotuksia. Nuori lahjan saaja on hyvin tyytyväinen ja käyttää lautaa innokkaasti. Toimitus oli nopea.
Robin Langenskiöld (Espoo)
11/05/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig rask levering. Ikke noe skader/riper når jeg fikk den. Lett å slå sammen ( Kanskje noe tung om man skal bære den lenge nedslått). Passer godt til voksne. Veldig fornøyd med både sykkel og service :)
Kristina Jøsang Botnevik (Kleppestø)
04/05/2016
Rating: 5 of 5!
Potkulauta on todella laadukas ja tyylikäs. Rullaa hyvin ja on helppo laittaa kasaan sekä kuljettaa hihnan avulla selässä tai olkapäällä. Pieni asia mikä vähän häiritsee on rullalautamainen ääni kun potkii huonolla asfaltilla, mutta se liene kuuluu asiaan. Ilmatäyte renkailla varustetussa laudassa tätä ei ilmenisi, mutta ei se myöskään rullaisi niin kevyesti.
Petteri Komulainen (Kuopio)
28/04/2016
Rating: 5 of 5!
Produktet lever fuldt ud op til mine forventninger. Eneste minus er at ungerne også vil køre på det ☺
Peter S. (Køge)
27/04/2016
Rating: 5 of 5!
Använder varje dag!
Rebecka Ioannidis Lindberg (Skarpnäck)
20/04/2016
Rating: 5 of 5!
Fikk to slike i dag. Den ene var rustet i en av knappene man trykker inn for å justere styret og når vi fikk opp styret var det en lang stygg skrape langs styret. Denne må jeg finne ut hvordan jeg skal få returnert. Ikke bra med rust på nye ting:(den andre så foreløpig ok ut.
Marian Ringdal (Vikersund)
18/04/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Marian
Slik skal det absolutt ikke være, så det er jeg lei for å høre. Du må gjerne kontakte våres kundeservice på email@skatepro med noen bilder og ditt ordrenummer, så kan vi se hva vi kan gjøre for deg :)
//Petter
Jeg er absolutt fornøyd med min Frenzy så langt. Bruker den til og fra jobb og det går veldig smidig. Leveringen var rask. Men PostNord loka litt med leveringen og jeg fikk den derfor et par dager etter hentemld. Skatepro ordnet opp med PostNord for meg så fort jeg gav dem beskjed. Er veldig fornøyd med servicen.
Thea Waalen Borch (Norway)
17/04/2016
Rating: 5 of 5!
Godt produkt og meget rask og problemfri levering!
Fredrik T. (Nærsnes)
22/03/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd! Solid og stødig sparkesykkel, perfekt for transport til/fra feks skolen. Lett å legge sammen og ta med seg/pakke bort. Kan justeres slik at den passer til både liten og stor.
Grete K. (Oslo)
02/03/2016
Rating: 5 of 5!
Solid og god kvalitet - godt voksen løbehjul også til høje mennesker på +190cm
P. Østergaard
25/02/2016
Rating: 5 of 5!
Super lækker kvalitet. Vores datter på 10 blev meget lykkelig og suser afsted
Jimmi Larsen
17/02/2016
Rating: 5 of 5!
Super hurtigt løbehjul, som er perfekt til voksne.
Haiko S. (Brønshøj)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
Lever helt op til forventningerne og kører fantastisk
Plejeboligerne Hedevej (Risskov)
07/01/2016
Rating: 5 of 5!
Diese Scooter überzeugen. Leichte Montage, sicheres Fahren und cooles Design.
Kerstin Günther (Lübeck)
06/01/2016
Rating: 5 of 5!
Det er bare en ting å si: kvalitet!!!
Alexander kleppestø (Bergen)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig bra til en voksen :) med store hjul gir den god balanse !
Nina B. (Åmot)
03/01/2016
Rating: 5 of 5!
Bra och rolig sak att träna med eller ta sig runt i samhället med
christer persson (ekeby)
31/12/2015
Rating: 5 of 5!
Kjempebra. Stilig design og ruller godt. Jenungen er super happy :)
Kjell Ståle Tofte (Halsnøy Kloster)
30/12/2015
Rating: 5 of 5!
Er totalt sett veldig fornøyd med kjøpet! Lett å ta med seg og ruller bra. Eneste er at den kan være litt vanskelig å slå sammen når det er vått ute (pga låsmekanismen henger seg opp).
Frida Gunnarsdottir Furuseth (Kvernaland)
30/12/2015
Rating: 4 of 5!
Flott
Bjørn kristiansen (Sandefjord)
29/12/2015
Rating: 5 of 5!
Den gör det den skulle, d.v.s. den är lätt att vika ihop så den smidigt får plats i den lilla bagageluckan på vår Toyota Yaris. Den rullar smidigt hem mig ett par kilometer (huvudsakligen utförsbacke) från parkeringen där jag lämnar bilen åt frun på väg hem från jobbet. Fotbromsen funkar tillräckligt bra. Jag visste att hjulen var hårda, men hade inte helt förstått vad det innebär för åkkomfort och krav på underlag. Asfalten ska vara fri från grus för att det ska funka bra att åka på den.
Björn M. (Vallentuna)
26/12/2015
Rating: 4 of 5!
Min datter på 12 år var henrykt over løbehjulet. Skulle ikke bruge så mange kræfter som tidligere for at komme hurtigt frem, da hjul er større. Nemt at pakke sammen og transportere
Lars Christensen (Kokkedal)
08/11/2015
Rating: 5 of 5!
Superbra färdmedel mellan T-bana och hemmet/jobbet!! Används av vuxen :)
J. Thorsell (Stockholm)
03/11/2015
Rating: 5 of 5!
Kjempefornøyd pappa her i huset, etter at han fikk denne i bursdagspresang. Ruller nesten av seg selv, virker solid og håndtakene gir et godt grep. Rask levering var det også! Nå ruller de avgårde begge to; både far og datter
Kathrine H. (Rødberg)
29/10/2015
Rating: 5 of 5!
Beste sparkesykkelen jeg har prøvd. Flyter fint med god fart som varer lenge per fraspark. Stroppen gjør den perfekt til å ha med på toget og den tar minimalt med plass fordi den ligger helt på linje med kroppen. Til/fra jobben med togbytter osv har blitt til en lek. Rekker alltid toget og kan lett svippe innom butikken i samme slengen. Bare å ta sykkelen på skulderen. Ikke vanskelig å anbefale denne, kvaliteten er godt verdt pengene!
Magnus Ohm (Oppegård)
14/10/2015
Rating: 5 of 5!
Har kjøpt sykkelen for å ha et lettvint fremkomstmiddel til og fra toget når jeg pendler. Den er rask å legge sammen, gode store hjul og triller lett. Er kjempefornøyd!
Ida I. (Årnes)
14/10/2015
Rating: 4 of 5!
Vihdoinkin olen löytänyt laadukkaan potkulaudan. Toimitus oli nopea ja helposti seurattavissa. Lisäksi sivustolla oli saatavana asiallista valintaa helpottavaa tietoa.
C. Skwarek (Helsinki)
10/10/2015
Rating: 5 of 5!
Perfekt til voksen transport!
Morten Wassmer (Skovlunde)
29/09/2015
Rating: 5 of 5!
Har fået rigtig god service og vejledning! Min mand blev super glad for løbehjulet og bruger det næsten dagligt
Anne-Marie Borch Jensen
16/09/2015
Rating: 5 of 5!
erittäin laadukas laite
Kari Backman (HELSINKI)
09/09/2015
Rating: 5 of 5!
Jättenöjd! Lätt och mycket snabb sparkcykel. Används av en vuxen (169 cm lång) Snabb leverans och bra service.
Isabel Fredriksson (Älvängen)
08/09/2015
Rating: 4 of 5!
Bra produkt och väldigt snabb leverans!
Andreas Thustrup (Lidingö)
05/08/2015
Rating: 5 of 5!
Kjøpt til jente på 11 år. Like godt likt av ho som av søstera (5 år) og broren (13 år). Til og med mor sjøl fekk god fart på denne :-)
Wenche Blix (Storebø)
28/07/2015
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd! Ruller lett, så klarer å holde følge med familien som har sykkel. Kult ar både mor (39) og datter (9) kan ha nytte og glede av denne. Anbefales
Renate Hauge-Nilsen (Brøttum)
21/07/2015
Rating: 5 of 5!
Än så länge är jag mycket nöjd med sparkcykeln. Den känns snabb, lätt och stadig med kvalitetskänsla. Som tillbehör skulle jag önska att det fanns något slags krokar för att där kunna hänga en väska, eller kanske en korg.
Daniel Klanger (Stockholm)
21/07/2015
Rating: 5 of 5!
Fantastisk løbehjul - også til voksne. Nemt at folde sammen, og bæreremmen gør, at man kan tage det med hvor som helst. Kan klart anbefales :-)
Tone M. (København Ø)
02/07/2015
Rating: 5 of 5!
Kjøpt til jente 12 år. Kvaliteten virker veldig bra. Styret kan stilles så den funker på en voksen person også (er over 190cm).
Carsten H. (Nesttun)
30/06/2015
Rating: 5 of 5!
Konfirmanten på 15 år ble veldig fornøyd med denne. Store hjul gjør at den triller mye lettere og tåler bedre grus og småstein. Den virker veldig robust så langt.
Kjell Christoffersen (Ranheim)
09/06/2015
Rating: 5 of 5!
Aivan mahtava menopeli! Laadukas, tukeva rakenne = kulkee tosi herkästi. Kilometri jos toinenkin menee ihan huomaamatta :)
H. Mervi (Riihimäki)
27/05/2015
Rating: 5 of 5!