MENU
Back |

Frenzy Adult Scooter 205mm With Pneumatic Wheels

£139.95
Frenzy Scooters

Good to know

Zoom
Please select diameter + colour 
Black
Cream
Military
Abus Coil Cable Lock
Abus Coil Cable Lock
£9.951 pcs
£5.95
Save for later
 pcs

Description

The Frenzy Pneumatic is a smooth riding big wheel scooter. Great for transportation to and from work. Thanks to the big air-filled tires you get a ride that absorbs bumps in the road better than most other scooters. The bar is height-adjustable for a nice personalized fit.

The adult scooter can be folded and also has a carrystrap so you can quickly get it ready to take it with you on the train or bus.

The kickstand folds out easily and can be used for parking this scooter with big wheels anywhere.

Specifications

Total height:
81-104cm
Wheel diameter:
205mm
Deck design:
Foldable
Max rider weight:
220lbs
Weight:
157oz
Headset type:
Non-integrated
Concave:
Flat
Fork type:
Threaded
Fork design:
Two-piece
Wheel profile:
Round
Core material:
Nylon
Core design:
Spoked
Bearing precision:
ABEC-7
Brake type:
Flex Fender

Good to know

Reviews

Quality scooter, comfortable on bumpy roads but not as fast as you d expect from a kick scooter. Hard to reach valve for inflating tyres and board seems rather short (my son s is longer).
Nikolaos D. (Dormansland, Lingfield)
19/09/2017
Rating: 3 of 5!
Har testet sparkesykkelen et par ganger. Fungerer veldig bra. Overraskende god bremsevirking i bratt bakke på våt asfalt. God høyderegulering i "tre hakk". Så en annen kommentar om at sykkel ikke passet for de over 170, men jeg er 185 og kjører på hakk 2 av og til 3(tre klikk hull foran som man må se) I tillegg lett å legge sammen bare man husker å ikke ha "vekt" på(logisk) Det eneste man bør huske på er at det kan være vanskelig å pumpe hjulene siden ventilen står rett opp. Selv ødela jeg en ventil på dag 1 når jeg "bente" ut for å komme til. Måtte kjøpe nytt dekk da man ikke får kjøpt slange løst. ( litt dumt). Kjøpte også spesialpumpe med trykkmåler hos skatepro når jeg bestilte nytt dekk(powerslide) Denne kan anbefales på det sterkeste.
Jan-Erik Hov (Oslo)
16/10/2017
Rating: 5 of 5!
Produkt super, użytkuję go od dwóch tygodni i jestem bardzo zadowolony. Znajomym też hulajnoga bardzo się podoba. Sam zakup bez problemów.
Tomasz Wróblewski (Warszawa)
12/10/2017
Rating: 5 of 5!
Flott sparkesykkel. Ser bra ut og er topp å bruke. Fikk sykkelen to dager etter jeg bestilte den, så Skatepro kan anbefales på det varmeste!
Anders Liadal (Fjellhamar)
11/10/2017
Rating: 5 of 5!
J'ai acheté 2 trottinettes car j'ai deux enfants de 9 et 10 ans qui adorent rouler partout avec ce moyen de locomotion. A l'arrivée des produits, j'ai gonflé les roues, pas de souci, bien que difficile d'accès avec le gonfleur. Le souci, c'est qu'une semaine après, c'est déjà dégonflé et les 4 roues!! Donc ça fait un peu beaucoup et surtout, ça montre que le produit manque de qualité. Je viens vers vous pour trouver une solution au plus vite car les trottinettes ne peuvent être correctement fonctionnelles dans ces conditions. Une fois gonflé, c'est bien par contre...
mouroux christelle (cognac)
02/10/2017
Rating: 2 of 5!
Jag åker utomhus och sökte efter pumpade däck för min andra sparkcykel hade hårda hjul vilket gav vibrationer i kroppen. Pumpade däck är bättre om man vill slippa obehag. Den blir något långsammare men jag har inte bråttom.
Ulf Helin (Hägersten)
19/09/2017
Rating: 5 of 5!
Disadvantages: - very slow - definitely too high price - no possibility of fastening the handlebar - too low for people taller than 170 centimeters - too short platform (for me, with small feets) - 'plastic binding' of the scooter with the belt begins to rip - white print on the tube is unstable Advantages: + great amortization + light, easy and comfortable to assembling and transport + good looking
Aneta K. (Gliwice)
17/09/2017
Rating: 3 of 5!
Zeer fijne step voor volwassenen. Ik gebruik de step voor woonwerkverkeer tussen Amsterdam en Den Haag. Doordat de step opklapbaar is en erg licht is kun hem makkelijk (gratis) meenemen in de trein. Wel erg jammer dat er op Nederlandse treinstations niet gestept mag worden worden. Door de grote luchtbanden van 22 cm ga je comfortabel en geluidloos over diverse ondergronden. Minpunten: het stuur kraakt en als je deze op een hogere stand zet, dan is het stuur minder stabiel/vast. Ik gebruik hem daardoor altijd op de laagste stand. Voor iemand langer dan 1.80 m lijkt mij dat lastiger. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden en krijg veel positieve reacties van omstanders.
Stephan Hoogman (Amsterdam)
07/09/2017
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med både sykkelen og SkatePro! Sykkelen fungerer utmerket, ruller bra og enkel å slå sammen. Bra kjøp!
E. Edvardsen (Asker)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
Bra kjøp! Ruller fint og behagelig, jevn i bremsen, enkel å slå opp og legge sammen. Fin bærerem. Litt mye slark i styret i teleskop-uttreket, men ikke noe følbart problem når sykkelen er i bruk.
Kjetil Ingeberg (Reistad)
09/08/2017
Rating: 4 of 5!
Très chouette trottinette , l’utiliser m’a rappelé mon enfance et donc m’a booster le moral ! Je l’utilise tous les jours pour faire le tour de mon grand jardin : rien dire , c’est parfait !
Dalebroux Christine (Couillet)
06/07/2017
Rating: 5 of 5!
Meget fornøyd med denne. Veldig bra patent på å legge sammen. Upåklagelig leveranse. Raskt og enkelt + hyggelig kommunikasjon.
Rune Flesvik (Kløfta)
04/07/2017
Rating: 5 of 5!
Potkulauta rullaa hyvin, mutta jalkaosa on aika lyhyt vaikka kengän koko on vain 43 niin silti se ei sovi pituudeltaan keskelle lautaa kovin hyvin. Renkaissa on autoventtiili ja suositus paine on 2 - 2.5 Baria joka on ehdottomasti liian vähän yli 90 kg painoiselle. Renkaiden maksimi paine on 4.5 joten painetta kannattaa laittaa noin 4 bariin. Pyörät voisi olla hieman suuremmat. Toimitus oli nopea.
Kari Törmä / Hotel Anna (Helsinki)
29/06/2017
Rating: 4 of 5!
Super sparkesykkel til meg (47)!!! :)
Kristine RIsmane (Loen)
21/06/2017
Rating: 5 of 5!
Todella hyvälaatuinen menopeli. Ainoa miinus siitä, että ohjaustankoa ei saa nostettua tarpeeksi ylös, kun kyseessä pitkä aikuinen.Mutta suosittelen!
Jarna P. (Salla)
07/06/2017
Rating: 4 of 5!
Super trotinette !! Mon fils de 10ans l'adore. Elle passe partout.
R. Laëtitia (chatillon en bazois)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Veldig stabil sparkesykkel, behagelig kjørekomfort også for voksen. Helt uproblematisk med ujevn asfalt. Superrask levert!
Tina T. (Oslo)
01/05/2017
Rating: 5 of 5!
Wir hatten in 24h vier Mängel bei einer Ausfahrt. Der Roller ist nicht einmal benutzbar, da er nicht mehr aufklappbar ist. Mehr als enttäuschend.
Ditha Götzl-Guthrie (St. Pölten)
26/04/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Es tut uns sehr leid, dass ihr schon Mangel an unserer Ware feststellen musst. Bitte schicke uns doch eine Email mit ein paar Fotos damit wir uns das anschauen können. Unsere Email ist: email@skatepro.at.

/Aneena
Olen tyytyväinen pyörään ja mukana tulleisiin ohjeisiin (mm. ohje kuinka iso paine pyörissä saa olla) ja tyytyväinen että ostin tuotteen. Pumppu on nopeasti otettava venttiilistä täytön jälkeen irti ettei ilma pääse karkaamaan. Venttiilin paikka renkaassa on aika ahdas siis, mutta onnistuu pyörille tarkoitetun pumpun kanssa silti ok:sti. Menee helposti kasaan kunhan ei kiristä liikaa juuri sitä ruuvia. Muutenkaan tuotetta ei tarvinnut juuri kiristellä ruuveista, vaikka ohjeissa niin neuvottiinkin.
Tiina R. (Hyvinkää)
19/04/2017
Rating: 4 of 5!
Erg prettig rijdende vouwstep voor volwassen, mede dankzij de luchtbandjes geen vervelend getril op slechter of klinkerstenen wegdek.
Theo van Bemmelen (Culemborg)
12/04/2017
Rating: 5 of 5!
Sehr zufrieden! !!!!!
Michael penitz (mödling)
06/04/2017
Rating: 5 of 5!
Stilig og bra sparkesykkel! Styret kan justeres høyt nok til en voksen person, både kvinne og mann. Litt vanskelig å folde sammen på grunn av vrien knapp. Litt øvelse må til.
Henni-Karine H. (Trondheim)
03/04/2017
Rating: 5 of 5!
Super sparkesykkel. Lett å bruke, lett å slå sammen, lett å bære. Veldig behagelig med luftfylte hjul! Og god service av Skatepro. Rask respons på bestilling og rask levering.
Anette M. (Holmestrand)
27/03/2017
Rating: 5 of 5!
Frency Pneumatic Sparkesykkel og tilbehør ble godt mottatt. Fungerer behagelig og perfekt med sine luftfylte hjul. Lett i vekt, enkel Inn-/ utfolding og transport. Reservehjul kan bli aktuelt.
Sigurd Notøy (Tjørvåg)
13/03/2017
Rating: 5 of 5!
er veldig nøgd med denne sykkelen.Superlett, stødig på vegen i all slags ver, svært enkel å felle opp/ned!
Bothild N. (Bryne)
28/02/2017
Rating: 5 of 5!
Perfekt til vårt bruk. Solid bygget med luftfyllte hjul, vi bor ved grusveier og det er det eneste som fungerer. Er til datter på åtte fram og tilbake til skole, lett å legge sammen slik at hun kan hentes/kjøres om nødvendig, noe som ikke går med vanlig sykkel. Jeg setter veldig pris på kvaliteten i sykkelen, er ikke samme "sjiten" du får på lekebutikkene. Konklusjon: Veldig fornøyd -Perfekt til vårt bruk
Jan Hugo Nilsen (Hafrsfjord)
10/02/2017
Rating: 5 of 5!
Købte dette løbehjul. Rigtig lækkert løbehjul. Er selv 189cm høj. og den passer perfekt. det er flot og god matriale. Der er kun 1 lille minus. det er når man skal putte luft i dækkene. Det er minimalt med plads til en pumpe. Og er lidt nervøs for at jeg kommer til at ødelægge den man putter i pumpen. Men det fungere endnu. :-D Så er yderst tilfreds!
stefan kunkel pedersen (Vordingborg)
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
Prisvärd sparkcykel
Christian Magnusson (Arvika)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Købt for at få motion og luft samt transport i nærområdet og fordel at det er til folde og tage med nærmeste alle steder rigtig fint
Roanjo Vitaro Sagbil Bendixen (Helsingør)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Overordenlig tilfreds
martin bering (frederiksberg)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Er veldig godt fornøyd med dette kjøpet! Bruker den til og fra buss / t-bane i Oslo. Fungerer bra på alle humpene, triller lett og er behagelig. Den er lett å slå sammen, men har funnet ut at det ikke er nødvendig på bussen. Har festet lys på styret og ser dermed godt i mørket. Anbefales! Er også godt fornøyd med servicen på nettsiden. Bestilte på en fredag og kunne hente pakken på Joker på mandagen! Helt supert!
Lone Charlotte Pettersen (Oslo)
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super
Christophe COIGNAC (Blanquefort)
10/01/2017
Rating: 5 of 5!
Facile à plier et déplier et très légère. Ma fille est très contente avec, un cadeau de Noël à la hauteur!
Bennasar Marlies (Athée sur Cher)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Moyennement satisfaite. La trottinette correspond à la description mais elle est arrivée pneus dégonflés et impossible de les regonfler... Valve trop haute qui empêche de connecter la pompe. Plus qu'à aller chez Décathlon acheter un raccord adapté... J'espère pouvoir l'essayer un jour :-(
LAUDREL SEVERINE (Viry-Châtillon)
02/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Désolée que ceci est arrivée, cela paraît une défalliance de produit ou il y a eu un problème pendant la livraison. N'hésitez pas à nous contacter pour vous donner une solution à ce sujet. Cordialement /Soraya
Kjapt levert, til og med rett før jul! Fornøyd med produktet!
Gunnar D. (Stavanger)
01/01/2017
Rating: 4 of 5!
Sparkesykkelen ble bestilt og to dager etterpå fikk jeg hentemelding, det var kjapt levert. I bruksanvisningen sto det ikke noe om hvor stort lufttrykk det skulle være, det sto på selve dekket. Min tabbe, jeg pumpet for hardt. Leverandør var raus og sendte meg et hjul gratis, like raskt. Sparkesykkelen er lett å håndtere og behagelig å bruke, selv på dårlig asfalt.
Sven Lystad (Oslo)
01/01/2017
Rating: 5 of 5!
Bortset fra at den er meget svær at folde sammen, er jeg godt tilfreds med løbehjulet
Gert Nørby Pedersen
21/11/2016
Rating: 4 of 5!
Köpte för användning inomhus på betongunderlag (kulvertsystem). Fungerar mycket bättre än gjutethjul och är en "smooth ride"
James M. (Uppsala)
08/11/2016
Rating: 4 of 5!
Jag är 58 år och använder cykeln för att sparka till och från busshållplatsen. Det funkar bra för den är lätt att bära och ta med sig. Går mjukt och lätt att sparka på. Enda minus är att den är svår att pumpa luft i. Det går inte med pumpen vi har hemma för det är för trångt att komma åt ventilen på de små hjulen. Men jag tog den till macken och den pumpen funkade bra :) Mycket nöjd med mitt köp
Lena Larsson (Göteborg)
18/10/2016
Rating: 4 of 5!
För dig som letar efter ett smart vis att tjäna tid på tråkiga vardagliga transporter från A till t-banan till B! Detta är ett givet val för en vuxen! Diskret och passande färg för vuxna, svart. En rejäl produkt rakt igenom. Stora däck som du kan köra på kullersten och de olika underlag man träffar på i stan. Riktiga gummistyren med kvalitetskänsla. Bäst av allt du fäller ihop den på bara någon sekund för att enkelt ta med på bussen/t-banan/pendeln. Även styrets handtag lossas med ett klick för att kickbiken skall ta mindre plats. Detta är det enda rätta valet för dig som vill ha en klockren produkt för en rimlig peng! Jag är väldigt nöjd och det var länge sen jag köpte en produkt som överträffade min förväntan med så rejäl kvalitetskänsla rakt igenom. Köp den! Minskade min spendlings tid med 15 min per dag!
Daniel B. (Solna)
15/10/2016
Rating: 5 of 5!
Förutom att däcken är något svårpumpade (och behövs pumpas ganska ofta) så har den fungerat fint. De tjocka däcken gör den mer lättmanövrerad och klarar småstenar etc. bättre. Jag känner mig nöjd med mitt köp.
Oscar Malmsten (Vänersborg)
26/09/2016
Rating: 4 of 5!
Tilasin kyseisen ilmakumi täytteisen ja olen ollu tyytyväinen. Menee kätevästi pieneen kasaan linja autoon mentäessä. On hiljainen menopeli vaikka asfaltti ois jostain kohtaa "kyhmyinen" ja hiekan päältä voi kans ajaa. Ainoa miinus oli sopivan pumpun metsästys alussa ja ilman saaminen sisään tuotti vähän hankaluuksia mutta ei ole ylitsepääsemisen vaikeaa. Jarru takana toimii hyvin.
DO H. (Tampere)
23/09/2016
Rating: 4 of 5!