MENU
×
Back |

Razor A5 Lux Scooter

£93.95
Razor scooter

Good to know

Zoom
Please select colour 
Silver
Blue
Pink

Description

The popular Razor Kick Scooter is now available in a new deluxe size! With extra large 200mm urethane wheels, it’s the smoothest ride around! Now you can spend less time pushing and more time riding!
It’s super strong aluminum T-tube and deck comfortably supports riders up to 220 lbs.

The new A5 LUX Kick Scooter is easy to fold, carry and transport.

Height adjustable Bar - choose between 29.528'' or 38.583''
For ages 8 and up.

Specifications

Total height:
98cm
Wheel diameter:
200mm
Deck design:
Foldable
Max rider weight:
220lbs
Weight:
229oz
Brake type:
Bolt/Spring
Assembly:
Assembled

Good to know

Reviews

Great colour. Only downside is that it rattles as you are scooting along
Lynda E. (Cambridge)
20/07/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Nice to hear that you like the design of the scooter. The scooter which you have purchased is a transport scooter with several adjustable parts and it's quite normal for scooters with these kind of parts to make some noise when it's being used. If you suspect that something might be wrong the scooter, we will of of course take a look it for you. In this case it would be very helpfull if you send us a short video of the rattling part in motion. The video can be sent to email@skatepro.uk, remember to include your order number in the email.
/Mads
Better than expected, nice travel device, wife loves it ;)
Martynas A. (Middlesbrough)
29/06/2016
Rating: 5 of 5!
Litt lekebutikk preg over denne. Virker som "kina-vare", mye slark. Men triller godt på jevnt underlag. Jentungen ønsket seg denne pga fargen, selvom jeg anbefalte modeller som så teknisk bedre ut. :). Ikke alltid far kan velge det mest fornuftige. Det burde tilbys kvalitetsmodeller også i litt mer "jentete" farger. Men rask og problemfri levering. Anbefaler Skatepro som butikk, men ikke akkurat dette produktet.
Anders A. (Sundbyfoss)
19/09/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Takk for ærlig tilbakemelding det settes pris på.
Den triller godt og ingen problemer? Skriv til oss hvis du møter noen utfordringer med denne. Og ja du har helt rett. Det kunne godt kommet flere sparkesykler med store hjul og flere forskjellige farger å velge i mellom. Jeg tar det med videre her i huset =)
//Tommy =)
Superfornøyd lita jente.... Frøken fryd ble superhappy når akkurat denne ble pakket opp. Virker som det er superkvalitet på produktet.
Sondre Elvestad (Lillehammer)
23/05/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvin kulkee hiekkatielläkin
Manu M. (Ala-Temmes)
04/05/2017
Rating: 4 of 5!
Ihana peli kulkea työ- ja opiskeluvälimatkoja. Menee suhteellisen miellyttävästi käsikannossakin, jos täytyy hypätä vaikka bussiin. Ohjaustangossa ehkä pientä huteruutta, mutta kokonaisuudessaan aika jykevä lauta jolla pääsee tamperelaisellakin asfaltilla eteenpäin. Aiheuttaa kateutta etenkin miesväessä. 5/5 money well spent.
Iida Jokinen (Tampere)
25/04/2017
Rating: 5 of 5!
Veldig flott sparkesykke. Min datter på 7år er veldig stolt og fornøyd med den, Lett å fin å sparke på.
Svein åge Kvalvåg (Kvelde)
10/04/2017
Rating: 5 of 5!
Vi fik 2 flotte drengeløbehjul, som er helt ok. Det lykkedes mig ikke at få et gratis mærke til dem hver, så vi fik kun ét til 2 drenge! Men ellers super - vi havde dem (hos Bilka) mindre end 24 timer efter bestilling. Godt klaret.
Nanna Borup
30/03/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er glade for at høre at du er tilfreds med de nye løbehjul og med leveringen. Kontakt os på Email@Skatepro.dk så finder vi en løsning på klistermærke dilemmaet.
/Frede
Løbehjulet har kun været i brug et par gange efter modtagelse, men lader til at være rigtig godt.
Dorthe Jensen (København S)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Kjøpte sparkesykler i julegave til barna. De er veldig fornøyde. De triller godt, styret er lett å justere og kjempekjekt med støtte når de setter dem fra seg.
Yvonne Berglie (Rykkinn)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Kjøpte 2 sparkesykler som julegaver til mine 2 sønner, 10 og 12 år. De er veldig fornøyde! Syklene er solide og ruller godt. Lett å justere.
Britt S. (Slependen)
31/12/2016
Rating: 5 of 5!
Flott sparkesykkel! Datteren på 11 år er kjempefornøyd. Praktisk med store hjul - triller veldig fint og lenge.
R. Lunde (Sarpsborg)
30/12/2016
Rating: 5 of 5!
7 åringen ble svært fornøyd. Virker solid og triller bra.
Anders Sie (Årdal I Ryfylke)
29/12/2016
Rating: 4 of 5!
Säger bara VILKEN service. Vill ni handla tryggt så är detta stället. Sparkcykeln är super,underbar kvalitet och barnbarnet älskar den. Mycket,mycket nöjda. Rekommenderar SkatePro varmt. Tack snälla ni ♥
Benny Andersson (Vittsjö)
29/12/2016
Rating: 5 of 5!
Rask levert. Supert flott sparkesykkel.
Gunn D. (Opphaug)
18/10/2016
Rating: 5 of 5!
Sain mitä tilasin ja nopeasti. Pakko tykätä.
Marko Siven (Villähde)
28/09/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket snabb leverans! Bra vara!
Linda Söderlind (Ramsele)
14/09/2016
Rating: 5 of 5!
Toimiva väline pidemmilläkin matkoilla ja kestää käyttäjän kasvamisen.
Viinikka Sini (Kittilä)
07/09/2016
Rating: 5 of 5!
Super godt løbehjul.
Pia og Morten Larsen
19/07/2016
Rating: 5 of 5!
Hittills bara gott betyg.
Jörgen Österlund (Landvetter)
08/06/2016
Rating: 4 of 5!
Vi köpte en för en månad sedan. Den var så poppis hör hemma så nu köpte vi en till!
Petra Lindberg (Helsingborg)
07/06/2016
Rating: 5 of 5!
Aikuisen käyttöön hankittu kulkupeli toimii moitteetta ja on kevyt kruisailla. Lapsikin (5v) kokeili ja piti omaansa kevyempänä ja helpompana käyttää. Plussaa "portaattomasta" tangon korkeuden säädöstä. Ei ole hankinta kaduttanut.
Elisa L. (Vantaa)
06/06/2016
Rating: 5 of 5!
Fantastisk sparkcykel! Snabb, lätt och samtidigt stabil. Känns som att alla i familjen typ slåss om att få åka med den. :-) Snabb leverans och pålitlig och trevlig service. Möjligtvis är det ett problem att vi kommer att bli tvungna att skaffa fler. :-(
Emma Holmér (Bagarmossen)
17/05/2016
Rating: 5 of 5!
Rigtig fint og godt løbehjul til en god pris, hurtig levering
Peter Hagen-Sørensen (Odense SØ)
15/05/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket bra sparkcykel som fungerar väl för att transportera vuxen, även lite längre sträckor. Bra storlek på hjul. Smidigt beställnings- och leveransförfarande.
A. Holmberg (Uppsala)
05/04/2016
Rating: 5 of 5!
Super godt og robust. Vi bruger det alle sammen i familien.
Ditte Marie Koudal
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Erittäin hyvä potkulauta työmatkojen ym. kulkemiseen. Keskinopeus itsellä tavallisesti n. 16 - 17km/h. Rullaa erinomaisesti, voi taittaa ja avata esim. junaa varten yhdellä vivulla. Itselläni toinen samanlainen, edellinen kesti n. 4 vuotta 500km/kesä.
Jari Huuskonen (Helsinki)
20/11/2015
Rating: 5 of 5!
Super fint løbehjul til min 6-årige datter.
Therese Bolgan (København NV)
16/09/2014
Rating: 5 of 5!
Hittil brukt av voksen mann til småturer i nabolaget. Ruller godt, god høyde, virker til å være av god kvalitet. Litt smal plate til å stå på med begge bein samtidig, men god plass til den ene foten. Meget rask levering, kunne hente varen dagen etter bestilling.
Tonje R. (Larvik)
09/09/2014
Rating: 5 of 5!
Jättefin och bra. Uppfyllde våra förväntningar.
Cecilia Rafiei (Malmö)
16/07/2014
Rating: 5 of 5!
Paras potkulauta. Nopea ja tukeva.
Jaana O. (Ruutana)
18/06/2014
Rating: 5 of 5!
God kvalitet, triller bra og veldig bra med lavt brett for ei på 6år. Men fungerer godt for voksen også.
Raymond Holtborg (MOLDE)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Funkar klockrent... snabb leverans och smidig affär.
Morgan Sandahl (Bodafors)
10/06/2014
Rating: 5 of 5!
Super snabb leverans, dottern överlycklig och nöjd med sin Razor.
Anette Björklund (Nyköping)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Etter at min gamle billig-sparkesykkel brøt ned, har jeg lett lenge etter en god sykkel uten de samme problemene. Til slutt gikk jeg for denne, kjøpt her, som ser ut som det billigste alternativet hvis du skal frakte til Norge. Jeg er veldig fornøyd, både fordi den ruller så utrolig lett, og fordi styret er høyt nok (jeg er 185). Kvaliteten virker god. Tyngre enn den forrige jeg hadde, men det er nok ikke til å unngå. Anbefales!
Henrik Langlie Sandsmark (Hvalstad)
21/05/2014
Rating: 5 of 5!
Vi har haft en exakt likadan sparkcykel i 2 år och är väldigt nöjda med den. Slits ordentligt av vår numera 10-åring utan något märkbart slitage. Rullar på fint och låter väldigt viktigt, vilket man märker stor skillnad jämfört med andra märken. Denna gång köpte vi en till mitt sydkonbarn. Transporten gick snabbt, bara 2 dagar.
Elisabeth Merck Rasin (Nacka)
12/02/2014
Rating: 5 of 5!
Min datter er kjempefornøyd. Kul og praktisk :)
Kenneth Hovelsen (Bryne)
26/11/2013
Rating: 4 of 5!
Super nöjd 9 åring.
Catharina Sjöström (Sigtuna)
18/10/2013
Rating: 5 of 5!
Datteren min superbruker denne. Helt allright kvalitet i forhold til prisen.
Rune Stenhård (Randaberg)
14/10/2013
Rating: 4 of 5!
Bra kvalitet överlag. Dock en plastdetalj av tvivelaktig kvalitet. Stora bra hjul och lätt att fälla samman.
Henrik Bjurman (Lomma)
01/10/2013
Rating: 4 of 5!
Jättebra sparkcykel. Perfekt för en 11-åring som ska till träningen. Gillar de stora hjulen.
Marianne Ek (Stockholm)
30/09/2013
Rating: 5 of 5!
Jentungen på 13 er storfornøyd med Razor A5.
Tinh Le Van (Drammen)
30/09/2013
Rating: 5 of 5!
Pätevän oloinen potkulauta! Tytölle se tilattiin, mutta kokeilin kyllä itsekin. =) t: tyytyväinen äiti
Henna Harjula (Karhula)
30/09/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg bestilte et løbehjul, og 2 dage efter ankom det. Det var hurtig ekspedition. En rigtig god løbehjul, som mit barnebarn blev meget glad for. Det er absolut ikke sidste gang jeg har handlet hos SkatePro.
Ulla Madsen (Nordborg)
15/09/2013
Rating: 5 of 5!
Jeg kører rundt i København hver dag til/fra arbejde og til møder omkring i byen. Det er super fedt. Mange cyklister får baghjul. Lidt løs i mekanismen på brædtet, der låser styret fast i lodret, og der skal efterspændes overalt. Men kører upåklageligt og ret let at have med i sammenklappet stand. Summa summarum: Absolut et godt køb.
Flemming Schultz (Virum)
21/08/2013
Rating: 4 of 5!
Datteren min er SUPERFORNØYD med denne sykkelen! Gode kulelagre, flotte trilleegenskaper!!!
Eivind Jon Johansen (Oslo)
04/08/2013
Rating: 5 of 5!
Super løbehjul. Købt til voksenbrug ifb. med sommercamping.
Peter Enger (Havdrup)
31/07/2013
Rating: 5 of 5!
Supergodt løbehjul. Vores er købt til voksenbrug og fungerer supergodt. Triller godt og langt.
Dorte Munk-Petersen
15/07/2013
Rating: 5 of 5!
Barnen gillar den! Rullar på bra och är stadig.
Helene korduner (Täby)
04/07/2013
Rating: 5 of 5!
Mit barnebarn er meget tilfreds
Lisbeth Hansen (København S)
01/07/2013
Rating: 5 of 5!
Flott sparkesykkel til store og små :-)
Ronny Hansen (Oslo)
17/06/2013
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt løbehjul. De lidt større hjul gør det er meget mere stabilt at køre på. Min datter på 8 år er super glad for det.
Søren Jørgensen (Struer)
04/06/2013
Rating: 5 of 5!
Super fantastisk:-) Min pige giver også drengene baghjul
Ulla Lundegaard Hinrichsen (Bogense)
03/06/2013
Rating: 5 of 5!
mycket nöjd bra 4
Britt Fransson
16/05/2013
Rating: 4 of 5!
Vår dotter är jättenöjd. Mycket bra sparkcykel.
Maria Svanberg
16/05/2013
Rating: 5 of 5!
Helt igennem et super fedt løbehjul. Min pige ELSKER det og kan fræse fra drengene!
Aviaja sicka
10/01/2013
Rating: 5 of 5!
Et godt og solidt løbehjul.
Jette Bundsgaard
10/01/2013
Rating: 5 of 5!
Super godt løbehjul
Rasmus Steffen Hansen (København Ø)
10/01/2013
Rating: 5 of 5!
Begge jentene storfornøyde topp sykkel
Oddny rosa Eiriksdottir (Haugesund)
07/01/2013
Rating: 5 of 5!
Det er et godt løbehjul til voksne. Bruger det sammen med min søn når han kører på sit.
Maria Hougaard
03/01/2013
Rating: 5 of 5!
Bra sparkcykel, Dottern är mycket nöjd, går snabbt att ta sig till skolan med stora hjul och stabilt chassi. Rekommenderas
Bo Lilja (Hörby)
03/01/2013
Rating: 4 of 5!
Bra och snabb leverans. Bra sparkcykel.
Fredrik Hellström (Åsa)
02/01/2013
Rating: 4 of 5!
Första anblicken av sparkcykeln är mycket positiv, stabil med stora hjul. Vid testkörning inomhus är den kanonbra, rullar lätt med bra smidighet. Dessvärre fick vi hem cykeln precis när det började snöa och har ej hunnit prova den utomhus. Jag tror emellertid att det inte ska vara några problem i överhuvud taget då jag har läst om andra recentioner som förespråkar en mycket bra cykel. Min 10-åriga son väntar tålmodigt på att snön ska tina bort så att han kan sparka sig till skolan och visa upp sin fina sparkcykel. Har satt betyg nr 4 eftersom den ej är testad utomhus.
Anette Dahl (Stenhamra)
02/01/2013
Rating: 4 of 5!
Emme ole vielä päässeet pihalle kokeilemaan potkulautaa, koska lumi tuli pahimmoilleen yhtäaikaa lautapaketin kanssa. Sisällä lauta on ollut ahkerassa käytössä, toimii hyvin ja vastaa toiveita. Lopullinen sana voidaan sanoa vasta pihatestien jälkeen, olemme toiveikkaita, laatu vaikuttaa hyvältä
Tapani Pöykkö (Hämeenlinna)
02/01/2013
Rating: 4 of 5!
Köpte den till ett av barnen, större hjul va ett önskemål.Den rullar lätt o känns trevlig.
Anders Smed (Skelleftehamn)
28/09/2012
Rating: 5 of 5!
Köpte den till mitt barnbarn som säger att den fungerar jättebra.Verkar rejäl och hållbar.Snabb leverans.
Göran Östman (Avesta)
27/09/2012
Rating: 4 of 5!
Bra kvalitet och snabb - jag tar sparken sträckor ända upp till sju km vilket jag sparkar lugnt på 20-25 minuter! Bromsen funkar ej bra när det regnar och akta dig för att röra bromsen om du just bromsat mycket, jag lyckades bränna mig ordentligt! Tips är att ta ett brett nylonband och knyta som en bärrem för cykeln. Funkar t.o.m i terräng och kompakta grusvägar men om du vill sparka mkt på sån mark så skaffa en modell med luftfyllda däck..
Pablo Romero (Järna)
25/09/2012
Rating: 4 of 5!
Rigtig godt og meget solidt løbehjul, som man kan løbe meget hurtigere på end de almindelige små løbehjul. En stor succes hos vores 8-årige datter. Dog lidt svært at få styret til at sidde ordentligt fast.
Lars Christensen
04/07/2012
Rating: 4 of 5!
Solidt og fint
Mette Lauridsen (kbh V)
03/07/2012
Rating: 4 of 5!
Solid sparkesykkel, kan til og med brukes av mor! Fin utførelse og behagelig å kjøre på grunn av de store hjulene. Min datter er veldig fornøyd :) Rask leveranse og god kommunikasjon fra selger :O) Anbefales på det sterkeste!
Renate Akerø Johannesen (Hauglandshella)
27/06/2012
Rating: 5 of 5!
Tålig, fin sparkcykel som håller vad den lovar. Stort plus för snabb leverans! Rekommenderas! :)
Noona Sellberg
13/06/2012
Rating: 5 of 5!
jeg anbefaler ikke denne til gutter fordi det kommer ofte en tid de vil begynne og trikse med noe og det kan være sparkesykkel og vis man bruker dette på en rampe så blir den ødelakt med en gang så heller kjøp triksesparkesykkel men ikke slamm det er dårlig.;)
Espen Hallan (Oppegård)
03/06/2012
Rating: 2 of 5!
Tak for et super fedt løbehjul. Min datter på 9 år elsker det og kan løbe virkelig stærkt på det. Vi voksne i familien leger også med det ;-) Hurtig levering!
Zascha Kløve
29/05/2012
Rating: 5 of 5!
den suger
Ronny Grundström (Luleå)
21/05/2012
Rating: 1 of 5!
Min voksne datter er meget begejstret for løbehjulet - hun har det med i toget, når hus skal på arbejde. Sparer meget tid når hun bruger løbehjulet i stedet for at gå.
Morten Hjortshøj
16/05/2012
Rating: 5 of 5!
Amazing.
Emilie Haug (vikersund)
08/05/2012
Rating: 5 of 5!
Superfin sparkesykkel. Datteren min er veldig glad i den. Solid og morsom utforming. Kan også brukes ("lånes") av voksne!
Cordelia Bracht (Oslo)
03/05/2012
Rating: 5 of 5!
Gött helt enkelt! Snabb och robust, rekommenderas!
Anders Vikman (Göteborg)
01/05/2012
Rating: 5 of 5!
Riktigt bra! Och passar bra för vuxna med de stora hjulen!
Youssef Malmberg-Tarouhit
27/04/2012
Rating: 5 of 5!
Mega fedt løbehjul. Siger en 35 årlige.
Majken Hansen
26/04/2012
Rating: 5 of 5!
Fin og stødig sparkesykkel med store hjul, absolutt å anbefale!!!
Janicke Aspaas (Høvik)
25/04/2012
Rating: 5 of 5!
Min datter er svært fornøyd med sparkesykkelen! Et bra produkt og grei levering!
Nora Kvam
24/04/2012
Rating: 5 of 5!
Grabben hemma är jättenöjd! Helt annat en Biltema.
Mattias Lundström (GISLAVED)
23/04/2012
Rating: 5 of 5!
Topp sykkel for min datter som skulle ha denne. Men det tok sin tid i forhold til beskjeder vi fikk fortløpende underveis om leveringstid. Årsaken var visst underleverandør. Mener å huske at vi fikk bekreftet ny leveringstid 4 ganger (over tilsammen 3 uker). Men bra sykkel til en fornuftlig pris og datteren ble superfornøyd.
Pål H. Karstensen
19/04/2012
Rating: 4 of 5!
Stabil & snabb kickbike, som verkligen gick hem hos gossen som fick den. Bra service vid beställning & leverans. Här handlar jag igen!
Annika Brage
17/04/2012
Rating: 5 of 5!
Godt løbehjul til voksne
Mads-Peter Galtt
26/01/2012
Rating: 4 of 5!
Fantastic. My daughter loves it and I am well impressed with the bearings and roll it has!
Kirstin Hall (DUKEM)
01/11/2011
Rating: 5 of 5!
Väldigt bra!! Mycket nöjd
Jimmy Nilsson
26/10/2011
Rating: 5 of 5!
Än har jag bara hunnit med En riktigt premiertur men det var fantastisk. Turen var mycket nedför och sparkcyckeln kändes stadig . Bromsen var lätt att använda och fungerar jättebra.på hemvägen mycket uppför men eftersom jag hade handlat tungt blev spark cyckeln en jättebra "vagn" att hänga kassorna på.Jag är glad över mitt val och är övertygad att jag startar en ny trend här i Söderhamn. Therese 59 år som fyller snart 18 år !!!!
Therese Sumner (Söderhamn)
18/07/2011
Rating: 5 of 5!
Perfekt til com uting på fortorve. - og datteren fræser derudaf.
Janus Mens
21/04/2011
Rating: 5 of 5!
Vår dotter (och alla andra barn också för den delen) älskar denna snabba sparkcykel.
Charlott Enocson (Bjärred)
28/06/2010
Rating: 5 of 5!