MENU
×
Back |

Puky R2002 Challenger Scooter

£179.95
Zoom

Description

Quality Scooter with air tyres, great for transportation and small trips. Big wheels and strong brakes.

By registrering your new Puky produkt with them within 4 weeks of your purchase date you activate Pukys 5 year warranty on frame, fork and handlebars. To register your product simply follow the instructions on their online registration page found here.

  • City-Jet tyres with double alloy rims
  • V-Brake in front and drum brake in rear
  • Safety grips
  • Strong powder coated
  • Bagagecarrier with rubberband
  • Stepsafe (deck)
  • Bell & Reflexes
  • Steering Bar height adjustable 95 to 103 cm (measured from ground)

Recommended for ages 8 and up / 135cm

Specifications

Deck design:
One-piece
Max rider weight:
187lbs
Weight:
37oz
Tyre width:
16x1.95"
Assembly:
Partly assembled
 

Reviews

Just what I was looking for. Thank you.
Mr. Richard Joyner (Camberley)
27/06/2017
Rating: 5 of 5!
Potkulaudat ovat laadullisesti hyviä, helpot koota ajokuntoon. Seisontatuki aiheutti pientä räminää ajaessa. Ongelma korjaantui pienellä teipin palasella seisontatuen jalkaan, kohtaan jossa seisontatuki nojaa takahaarukkaan ajoasennossa. Potkulaudan väritys ja muotoilu ovat tyylikkäät ja ajotuntuma erinomainen.
A. Erkki (Kotka)
09/11/2017
Rating: 5 of 5!
Die Lieferung hat bestens geklappt und das Geburtstags-Geschenk ist sehr gut angekommen. Die Bremsen konnten noch nicht optimal eingestellt werden, da benötigen wir wohl noch Hilfe vom Fachmann. Aber sonst ist alles tip top!
Wyss Sabina (Flumenthal)
04/09/2017
Rating: 4 of 5!
Fantastisk løbehjul! Fungere næsten som en cykel, og vores dreng på 10 ELSKER det!
Anne Maltesen Frandsen (Hillerød)
09/06/2017
Rating: 5 of 5!
En veldig bra sykkel, vakker - og fin å bruke!
Åke Dalin (Oslo)
06/06/2017
Rating: 4 of 5!
Meget bra! Rask levering.Enkel montering. Fin å trene hunden med.
Steinar Andersen (Koppang)
30/05/2017
Rating: 5 of 5!
fantastisk
EGIDIJUS GURKSNYS (Aukra)
23/04/2017
Rating: 5 of 5!
Jämäkkää, laadukasta tekoa oleva laite. Tuote oli toimitettaessa virheetön. Ohjaustanko ja jarruvaijerien päät kiinni ja baanalle. Nopea toimitus. Kaikki sujui erinomaisesti.
Kari S. (Parkano)
05/04/2017
Rating: 5 of 5!
Ich bin sehr zufrieden. Ich speede jeden Tag mit dem Roller durch die Stadt. Es macht richtig Spass. Die Lieferung kam prompt, alles war ok.
Verena S. (Basel)
30/03/2017
Rating: 5 of 5!
Toppenfin, kommer användas av min hemtjänstpersonal eftersom alla inte kan cykla. Blir ett bra hjälpmedel att lättare ta sig fram. De skrattade först när jag sa att jag beställt sparkcyklar till jobbet. Men de ändrade sig när de väl fick se dem och prova dem. Frågan blev då istället om vi kan beställa fler:). A-K.B (Göteborg)
Anna-Karin Brask (Gøteborg)
23/02/2017
Rating: 5 of 5!
Dr*** fornøyd...!!!
italo freitas (Skedsmo)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd med sparkesykkelen:) perfekt til og fra jobb.
Lene R. (Godvik)
24/08/2016
Rating: 5 of 5!
Jättefin sparkcykel som uppskattas väldigt av vår 10-åriga son!
mari brost alemo (Malmö)
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd! Virker å være kompakt og stødig ... Servicen var også meget bra. .. Hadde et ordentlig rundkast med den og sykkelen er like hel, meg selv gikk det ikke like bra med, 2 brukne ribbein og et brudd i albuen. ... så dette er et produkt som tåler røff behandling. ....
Frode Haugerud (Hof)
08/03/2016
Rating: 5 of 5!
dejlig løbehjul, der giver en skøn fornemmelse & godt med motion, er meget tilfreds med dette :)
Jan Larsen
18/10/2015
Rating: 4 of 5!
Jeg elsker den nye sparkesykkelen min. Rask levering. Perfekt på bytur og til og fra jobb. Stabil og god å stå på. Den var lett å sette sammen og det var lett å justere bremser. Perfekt høyde på styret. Litt langt til bakken, men det viste seg å passe godt over fartsdumpene som er skrudd ned i bakken rundt i borettslaget der vi bor.
hanne j. (Sandefjord)
07/07/2015
Rating: 5 of 5!
Jättefin sparkcykel och gedigen kvalitet. Dottern blev jätteglad och åker med den varje dag till och från skolan.
Kristina Almqvist (ENEBYBERG)
23/06/2015
Rating: 5 of 5!
Sykkelen sto til forventningene, like fin som på bilde. Kjøpte den til min sønn som er utviklingshemmet, passet helt perfekt. Ansatte på boligen ble også begeistret for sykkelen. Mvh H.I. Berthelsen
Henny Irene Berthelsen (Lørenskog)
17/06/2015
Rating: 5 of 5!
Es gibt sicher günstigere Roller am Markt, aber wer gute Qualität zu schätzen weiß der ist mit diesem Roller sehr gut bedient, das Preis/Leistungsverhältnis stimmt! 1A!
Richard M. (Wien)
27/05/2015
Rating: 5 of 5!
Sykkelen var stor og fin og "lekker" , litt dårlig monteringsanvisning for bremsevirene for en ikke-ekspert. Solid og svarte ellers til forventningene. Veldig rask levering. Mitt barnebarn som er redd for å sykle fikk den, han ble fornøyd -og alle de andre ville prøve den!
Ida Holm Grindstrand (Gjøvik)
19/05/2015
Rating: 4 of 5!
Bestilt til personale på en sykehjemsavdeling med tildels store avstander mellom rom. Brukes primært på natt. Meget gode og solide sykler. Helt lydløse og behagelige å stå på pga dekkene og størrelsen på fotbrettet.
Harriet Nilsen (Oslo)
05/05/2015
Rating: 5 of 5!
Hei! Fikk min bestillte Puky R2002 Challenger Sparkesykkel for få dager sidan, og den er akkurat så fin som eg forventa. Flott sykkel for ei gammal dame å trimme og komme seg fram på, gode bremser og store hjul som triller lett! Eg er veldig fornøgd og håper på høveleg vær(uten snø!) så eg kan bruke den masse!
Sylvia Victoria Steinagard (MIDSUND)
16/04/2015
Rating: 5 of 5!
Kaikki toimii niinkuin pitääkin,olen aivan tyytyväinen tuotteeseen ja nopeaan toimitukseen.
erja luukkanen (lappi)
18/03/2015
Rating: 5 of 5!
Rask levering. Enkel montering. Morro for kidza på 10 år.
Robert N. (Tønsberg)
11/03/2015
Rating: 4 of 5!
Kjempegøy med sparkesykkel! Jeg var veldig spent på å få denne forsendelsen i posten og sjekket nok pakkestatusen 100 ganger før den kom frem. Ble helt barnslig i forventningene :) Sykkelen var større enn jeg trodde, og litt knotete å sette sammen, men når den endelig var ferdigmontert, hadde jeg og datteren min på 3 en kjekk tur sammen. Det er ganske tungt å sparke sykkelen, så det er nok god trening :) Fungerer supert i nedoverbakker. Må leies i oppoverbakker.
Gølin M. R. (Stavanger)
05/03/2015
Rating: 5 of 5!
Ihana. Ainoastaan käsijarrut eivät olleet kiristetty kunnolla paikalleen...
Pirjo pohjamies (Urjala)
03/11/2014
Rating: 4 of 5!
Artig sykkel, også for voksne! God kvalitet, og veldig morsom å lufte hunden med!
THOMAS THORSEN (Haugesund)
15/10/2014
Rating: 5 of 5!
En verkligt trevlig sparkcykel. Bra kvalitet också
Bo Hagstedt (Lotorp)
14/10/2014
Rating: 5 of 5!
Genial!! Jeg kan ikje ha sykel siden den bruker så mye plass, så denne var som sendt fra gudene. Nå kommer jeg fortere frem te jobb. Store hjul, trenger ikje å være red for å snuble i hvor stein på veien. Bremsene var litt løse men ellers bra.
Ariadna P Santiago (Kopervik)
30/09/2014
Rating: 5 of 5!
en lille minikickbike, - i voksenstørrelse -genialt
wicki hartwig (Virum)
29/07/2014
Rating: 5 of 5!
God og solid sykkel. Håper bremsene som ble dårlige etter første tur kan etterstrammes. Refleks foran brukket av, men venter på ny. .-)
Randi Løken (Sørumsand)
22/04/2014
Rating: 4 of 5!
Mycket fin sparkcykel! Har köpt den till min dotter som är 10 år och hon är väldigt nöjd! Höjden från fotplattan ned till marken upplevs något hög när hon är van att använd en mindre sparkcykel.
Maria Hellberg (Vindeln)
26/07/2013
Rating: 5 of 5!
Очень довольна покупкой и сроком исполнения заказа! :)
Arina Stolyarova
02/07/2013
Rating: 5 of 5!