MENU
×
Back |

REKD Recreational Protection 3-Pack

£22.95
REKD Performance Protection
Zoom
Please select size + colour 
Black
White
 set
  Add to wishlist

Description

The Recreational 3 pack protection gear from REKD is made with comfort and durability in mind.

The caps are made from heavy duty high impact plastic. The wrist guards are dual splint for maximum protection. Below the caps are pads of impact absorbing foam.

All pieces have dual elastic velcro straps and an elastic sock with a moisture vent and also a comfortable lining.

Reviews

Good set, and excellent value for money
Adele Birchall (Crewe)
27/02/2017
Rating: 5 of 5!
Nice set, good quality.
Johannes R. De Bruin (Wexford)
18/02/2017
Rating: 5 of 5!
Muy buenas, me siento muy segura con ellas, no siento nada al caer. Y el precio me parece muy accesible para la calidad
Marianna Contreras Varela (Coatepec)
24/10/2017
Rating: 5 of 5!
Zitten comfortabel en voelen kwaliteitsvol aan. Vallen iets groter uit als aan gegeven in de maattabel maar zijn goed aan te passen.
Stijn V. (Roosdaal)
26/07/2017
Rating: 4 of 5!
Ich habe bei meiner Bestellung keine Größenübersicht gefunden und dachte 'M' passt. So wie sonst auch. Ist aber zu klein. Die Handgelenkschoner passen gut und sind stabil gearbeitet, deshalb verzichte ich auf einen Umtausch des Sets. Vielleicht könnte die Größentabelle die beim Versand mitgeschickt wird auf der Produktseite sichtbar eingefügt werden.
Kirsten Schwarz (Kufstein)
13/07/2017
Rating: 3 of 5!
//UPDATE Sikken fantastisk service! Fik uopfordret en henvendelse på mail fra SkatePro at de naturligvis ville sende et nyt sæt i den rigtige str. kvit og frit, og så kunne jeg returnere de andre med gratis returlabel:) Hvad mere kan man forvente. Tak for hurtig og imødekommende service når jeg nu selv var for doven til at få det gjort! Og det passer perfekt nu:) //UPDATE Virker som et kvalitetsprodukt der kan holde til en del. Dog mangler der str guide til denne serie. Sættet til vores datter er lidt for stort og sidder ikke helt til men eftersom hun vokser hele tiden ender hun vel med at det passer bedre på et tidspunkt. Orker ikke lige returnering og ny vare.
Carsten Stokkebye Stenvang (Albertslund)
02/06/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Tak for din feedback - den arbejder vi videre med hurtigst muligt.
Jeg kan se at du allerede har været i kontakt med os og fået løst sagen. Vi er glade for at vi sammen fandt en god løsning så din datter kan få det bedste ud af sit nye udstyr fremover :)
/Jekatarina
God kvalitet og passer fint .
bo korczak (Guldborg)
20/02/2017
Rating: 5 of 5!
Köpte till skejtande son. Allt igenom nöjd.
Fredrik H. (Landskrona)
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
EXCELLENTE QUALITÉ DU MATÉRIEL ET GRANDE FIABILITÉ SUR LES DÉLAIS DE RÉCEPTION. BRAVO ET MERCI !
DORGUEILH Janine (Mérignac)
19/01/2017
Rating: 5 of 5!
Knæbeskytteren er lille i størrelsen, resten passer ok.
Ida Hyrup (Hillerød)
11/01/2017
Rating: 3 of 5!
Fint beskyttelsesudstyr og det er rimeligt let at få på og af.
Jane Kær Rishøj (Fjerritslev)
09/01/2017
Rating: 4 of 5!
Sendt i retur och byttet til annan vara och storlek
Erik S. (Skåla)
13/11/2016
Rating: 5 of 5!
Helt greie litt små i str
Rikard N. (Sellebakk)
25/10/2016
Rating: 4 of 5!
Als Schutz klasse - doch die Gummis etwas kurz. Musste ich am Knie verlängern, sonst top
Yvonne Schulz (Spremberg)
04/10/2016
Rating: 4 of 5!
Kokoluokitus tuntuu täsmäävän, käyttöä suojille ei vielä onneksi ole ollut.
Tommi Sipilä (Kotka)
03/10/2016
Rating: 5 of 5!
Blev fel storlek, små storlekar enligt mig. Retur funkade klockrent.
Ronnie D. (Skelleftehamn)
13/09/2016
Rating: 5 of 5!
Hyvät ja tukevat suojat, kokoluokitus piti hyvin paikkansa.
Lauri T. (Hämeenlinna)
31/05/2016
Rating: 5 of 5!
hyvät ja sopivat
Arja Gullsten (Heinola)
12/05/2016
Rating: 5 of 5!
Super fede og behagelige at have på
Sean Deleuran Morales (Vejle)
17/03/2016
Rating: 5 of 5!