MENU
Back |

Ethic DTC Brake V3

£8.95
Zoom
Please select colour 
Polished
Black
White
Save for later
 pcs

Description

The V3 brake is not only padded with rubber for sound / vibration dampening and curved to minimize flatspotting. It is now also 15% stronger thanks to 2mm thicker material.

Built for Ethic decks.

Specifications

Brake type:
Flex Fender
Brake mounting bolt:
Included
Wheel diameter:
100mm, 110mm
Weight:
2oz

Reviews

Hyvä
S. Pajukko (Jämsänkoski)
21/09/2017
Rating: 4 of 5!
Den gik hurtigt i stykker
Casper Thomasen (Frederikssund)
27/07/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi beklager at din bremse er gået i stykker. Vi vil rigtig gerne se nærmere på dette. Hvis du sender os en beskrivelse af hvordan bremsen gik i stykker og nogle billeder af bremse og løbehjul, så vil vi forsøge at finde en løsning på problemet.
/Frede
Sønnen er fornøyd.
June Britt Eriksen (Halden)
22/06/2017
Rating: 5 of 5!
Gör det den skall
Magnus R. (Kungälv)
01/05/2017
Rating: 3 of 5!
Super frein
MILIN SYLVIE (MILIZAC)
19/04/2017
Rating: 5 of 5!
God bremse, siger inter
Miki Janussen Lisbjerg (Rønne)
17/01/2017
Rating: 5 of 5!
Ok bremse. Men lidt klejn.
Lotte Kønig (Skive)
15/11/2016
Rating: 3 of 5!
Klockrent
Robert S. (Ystad)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Bremse er bremse, og denne gjør jobben. Snappa den som kom med decket, denne holdt mye bedre:-)
Sindre Lund Kielland (Kvaløysletta)
10/08/2016
Rating: 4 of 5!
Niet echt heel sterk hij is nu al 2 keer gesnapt Mischien past er een andere rem op een e thic artefact deck
Ravi Mohunlol (Etten-Leur)
05/05/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat je rem al snel stuk gegaan is! Als je denkt dat dit te snel gebeurd is, ben je natuurlijk meer dan welkom om contact met ons op te nemen, zodat we je kunnen helpen hiermee.

/Laura
Er det almindeligt at den bliver rigtig varm hvis bare køre i 2 min hvor man bruger bramsen
Victor Binderup Nielsen
02/05/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Bremsen du har købt er lavet af metal, hvis man presser den mod et hjul som drejer meget hurtigt rundt, vil friktionen gøre at metallet bliver opvarmet. Derfor er det meget normalt at en flexfender bremse af metal kan blive varm hvis man bremser med den.
/Mads
contentos
Sandra Gonzalez Navarro (Gelida (Barcelona))
27/04/2016
Rating: 4 of 5!
Den som følgte med på scooten knakk så jeg kjøpte to til for sikkerhets skyld ellers veldig bra
Max Ruben Fagereng Straumsnes (Ytre Enebakk)
26/04/2016
Rating: 4 of 5!
Hyvä on, kevyt ja pelittää hienosti.
T. Mäkinen (Tamperere)
11/11/2015
Rating: 5 of 5!
Den är skön!
Charlotte Ohlsson (Nyköping)
25/09/2015
Rating: 4 of 5!
Mycket nöjd ! Bra service och snabba leveranser.
Stefan Landers (Tranås)
08/09/2015
Rating: 5 of 5!
Den första gick sönder en kort tid efter inköp, kanske bara otur.
Terese Sundberg (Ljungsbro)
04/08/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  En broms är en slitdel som vill gå sönder med tiden efter den blivit böjd tillräckligt många gånger tyvärr. Har din tidigare broms gått sönder efter kort tid vill vi gärna ha en bild på bromsen som gått sönder till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på det och behandla din reklamation snabbast möjligt. / Martina
Tosi huvä
Pertti pokkinen (Lahti)
29/07/2015
Rating: 5 of 5!
Min søn er meget glad for den. Så den er vist god...
Bettina Hansen (Haslev)
05/06/2015
Rating: 4 of 5!
okey
ruben eriksen (Stord)
05/05/2015
Rating: 4 of 5!
Snygg design men verkar ha dålig hållbarhet eftersom jag är inne på min andra inom kort period. Dock värd sitt pris.
Ulrica Stenlund (Skutskär)
10/03/2015
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  En broms är en slitdel som vill gå sönder med tiden efter den blivit böjd tillräckligt många gånger tyvärr. Har din tidigare broms gått sönder efter kort tid vill vi gärna ha en bild på bromsen som gått sönder till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på det och behandla din reklamation. / Martina
Godt produkt
Tonny Krebs Pedersen (Ebeltoft)
22/01/2015
Rating: 5 of 5!
Är väl inte den bästa broms grabben har haft utav 3st bryts dessa vid böjen.Tack för hjälpen skatepro + tipset grabben blev nöjd.
kenneth larsen (ekeby)
15/01/2015
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vad tråkigt att höra att 3 st bromsar har gått sönder för dig. En broms är en slitdel som vill gå sönder med tiden efter den blivit böjd tillräckligt många gånger tyvärr. Har detta hänt med korta mellan rum vill vi gärna ha en bild på bromsarna som gått sönder till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på det och hitta en snabb lösning på detta problem för dig. / Martina
veldig bra
Jonas bakken (Ski)
18/09/2014
Rating: 5 of 5!
Sådär
N. Nordsäter (Lilla Edet)
02/09/2014
Rating: 4 of 5!
Håller dåligt
Jonas Nymberg (Bjuv)
02/09/2014
Rating: 3 of 5!
paljon parempi kuin lindwormin vakio ei rämise ja särise :)
joona hagren (Jämsänkoski)
04/08/2014
Rating: 5 of 5!