MENU
×
Back |

AO Carabiner Scooter Lock

£21.95
AO Scooters
Zoom
Please select colour 
Black
Blue
Hurry! This item is selling fast
 pcs
  Save for later

Description

AO’s lock is the perfect solution to prevent scooter theft.

The aluminum carabiner comes with a 4-digit combination lock and plastic coated steel cable. It’s light weight, fits in a pocket and should be a must for anybody riding his or her scooter to school.

Reviews

Super
Karolina kowal (Harrow)
26/05/2017
Rating: 5 of 5!
Bra lås, lagom stort för kicken.
Anna Didi (Västerås)
16/11/2017
Rating: 4 of 5!
spoko jest
Roman Ranniew (Łódź)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
Låsen er fleksibel, tar liten plass og er brukervennlig.
Wenche Engan (Oslo)
03/07/2017
Rating: 5 of 5!
Lett å bruke. 8 åringen greier det lett.
Egil Nordli (Sandefjord)
13/06/2017
Rating: 5 of 5!
Vores dreng på 10 år synes at den er sej!
Anne Maltesen Frandsen (Hillerød)
09/06/2017
Rating: 5 of 5!
Helt super service
Thomas fosshaug (Jessheim)
16/05/2017
Rating: 5 of 5!
Endelig en ordenlig lås til løbehjulet som ikke bare kan rives op. Den store variant ser også spændende ud.
Jakob Dahl Knudsen
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Vi bruger udelukkende låsen i skolegården og et derfor rigtig glade for denne løsning. Da det er med kode så nøglen ikke bliver væk.
B. Jensen
23/06/2016
Rating: 5 of 5!
En genial lås
Elisabeth Fiskerstrand Ness (Ålesund)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Liten og hendig. Fungerte bra.
N. Chaudhry (Oslo)
14/06/2016
Rating: 3 of 5!
Liten och smidig.
Gunilla Runesjö (Nacka)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Cooles Schloß...passt jedoch nicht durch die Rollen oder sonst etwas am Slamscooter.
M. Jahn (Erlangen)
29/12/2014
Rating: 3 of 5!
Lille og praktisk, men ikke så sikker
Adam D. (København)
12/11/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Desværre kan låsen ikke forhindre tyveri. Da det er en blottet wire der sidder i låsen er den mulig at klippe over, for de der ønsker det. Dette er mere en lås der, hjælper til at andre ikke "låner" løbehjulet i en skolegård eller lignende. /Martin
jeg synes den er god nok
nicklas shcjerlund
01/11/2014
Rating: 5 of 5!
Gute und leicht Handhabung für Kickboards und Scooter. Leicht und klein genug für den Transport in der Jackentasche.
Nicole P. (Münster)
21/10/2014
Rating: 5 of 5!
Riktigt dåliga, den ena gick ej att ställa in ny kod.
Stefan Johansson (Nyköping)
21/10/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Vad tråkigt att höra att det har uppståt problem med erat lås.
Ni får gärna skicka det tillbaka i retur så vi kan kolla på det här och få detta åtgärdat för er. Skriv ner vad den gammla koden är och lägg med i paketet.

Ni retunerar det kostnadsfritt genom att följa anvisningarna här:
https://www.skatepro.se/a611.htm

Vänliga hälsningar
Martina