MENU
Back |

AO Carabiner Scooter Lock

£18.95
AO Scooters
Zoom
Please select colour 
Blue
Black
Save for later
 pcs

Description

AO’s lock is the perfect solution to prevent scooter theft.

The aluminum carabiner comes with a 4-digit combination lock and plastic coated steel cable. It’s light weight, fits in a pocket and should be a must for anybody riding his or her scooter to school.

Reviews

Super
Karolina kowal (Harrow)
26/05/2017
Rating: 5 of 5!
spoko jest
Roman Ranniew (Łódź)
21/08/2017
Rating: 5 of 5!
Låsen er fleksibel, tar liten plass og er brukervennlig.
Wenche Engan (Oslo)
03/07/2017
Rating: 5 of 5!
Lett å bruke. 8 åringen greier det lett.
Egil Nordli (Sandefjord)
13/06/2017
Rating: 5 of 5!
Vores dreng på 10 år synes at den er sej!
Anne Maltesen Frandsen (Hillerød)
09/06/2017
Rating: 5 of 5!
Helt super service
Thomas fosshaug (Jessheim)
16/05/2017
Rating: 5 of 5!
Endelig en ordenlig lås til løbehjulet som ikke bare kan rives op. Den store variant ser også spændende ud.
Jakob Dahl Knudsen
02/01/2017
Rating: 5 of 5!
Vi bruger udelukkende låsen i skolegården og et derfor rigtig glade for denne løsning. Da det er med kode så nøglen ikke bliver væk.
B. Jensen
23/06/2016
Rating: 5 of 5!
En genial lås
Elisabeth Fiskerstrand Ness (Ålesund)
21/06/2016
Rating: 5 of 5!
Liten og hendig. Fungerte bra.
N. Chaudhry (Oslo)
14/06/2016
Rating: 3 of 5!
Liten och smidig.
Gunilla Runesjö (Nacka)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Cooles Schloß...passt jedoch nicht durch die Rollen oder sonst etwas am Slamscooter.
M. Jahn (Erlangen)
29/12/2014
Rating: 3 of 5!
Lille og praktisk, men ikke så sikker
Adam D. (København)
12/11/2014
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Desværre kan låsen ikke forhindre tyveri. Da det er en blottet wire der sidder i låsen er den mulig at klippe over, for de der ønsker det. Dette er mere en lås der, hjælper til at andre ikke "låner" løbehjulet i en skolegård eller lignende. /Martin
jeg synes den er god nok
nicklas shcjerlund
01/11/2014
Rating: 5 of 5!
Gute und leicht Handhabung für Kickboards und Scooter. Leicht und klein genug für den Transport in der Jackentasche.
Nicole P. (Münster)
21/10/2014
Rating: 5 of 5!
Riktigt dåliga, den ena gick ej att ställa in ny kod.
Stefan Johansson (Nyköping)
21/10/2014
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Hej!

Vad tråkigt att höra att det har uppståt problem med erat lås.
Ni får gärna skicka det tillbaka i retur så vi kan kolla på det här och få detta åtgärdat för er. Skriv ner vad den gammla koden är och lägg med i paketet.

Ni retunerar det kostnadsfritt genom att följa anvisningarna här:
https://www.skatepro.se/a611.htm

Vänliga hälsningar
Martina