MENU
Back |

Freshpark Grind Rail

£109.95
Freshpark grind rails and ramps
Zoom
Save for later
 pcs

Description

Height adjustable, capsule-shaped 6ft skateboard rail combines the best of a flat bar and a round rail. Skate it by itself or connect to other Freshpark ramps and rails.

- Adjustable height 9-19" (23cm - 48cm)
- Durable & Weatherproof
- Modular/Interlocking
- Multiple Configurations
- Length 71,5" (181cm)
- Weight 24lbs (10.9kg)

Specifications

 

Reviews

solid
nathan fawcett (chester-le-street)
02/02/2017
Rating: 5 of 5!
My son saved up his money for this and he loves it. It's well made and very sturdy. Almost straight away, the red paint on the rail starts getting scraped away, but I guess this is exactly to be expected due to heavy grinding use! I think this will go on to provide lots of skate fun for my son and sometimes his friends too. Good product, nice supplier. Thanks
chris gavin (enfield)
04/05/2016
Rating: 5 of 5!
Ett fantastisk kvalitetsprodukt, utmerket kundeservice og en seriøs nettbutikk. Guttene tar den med seg under armen, å går dit de skal for å trikse med skateboard og trikse-sparkesykkelene. Her handler vi gjerne igjen
Liss-Berit Small (Harstad)
15/09/2017
Rating: 5 of 5!
Över förväntan, mycket bra kvalitet för liten peng :-)
Christian Bäcklund (Karlstad)
30/08/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket bra. Lätt men ändå stabil, enkel att justera samt bra glid redan från början så inget vax behövs!
Daniel Jansson (Norrköping)
24/08/2017
Rating: 4 of 5!
Jeg syntes det er helt fantastisk jeg har haft det i få dage og har allerede fået en skade/forstrekning i mit knæ så meget har jeg brugt det
kristoffer poulsen
07/08/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er rigtig glade for at høre at du er glad for dit nye grind rail. Men husk at passe på dig selv, når du er ude og give den gas. :)
/Frede
Très bon produit.
LACOSTE VIRGINIE (Bordeaux)
03/07/2017
Rating: 5 of 5!
Zeer goede en stevige rail!
ward verbraeken (Edegem)
15/06/2017
Rating: 5 of 5!
Denne rail er superbra til Scoot, mye bedre enn vi forventet. Lett og demontere, så vi har tatt den med på hytta i påsken og brukte den til twin tip ski, like bra til vinterbruk. Rask levering til Norge, ca 3 dager.
anne refsum martinsen (Oslo)
26/04/2017
Rating: 5 of 5!
Embout plastique sur le côté de la barre est arrivé cassé, sinon très bien
Comtet Fabien (Brindas)
29/03/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Désolée de ceci :-( Veuillez nous contacter pour essayer de vous donner une solution. Cordialement/ Soraya
Solide en stabiele rail! De kids leggen letterlijk en figuurlijk 'de lat hoger' als ze deze gebruiken!
Geert De Blaere (Nazareth)
23/01/2017
Rating: 5 of 5!
Super grind rail. Mooi rood in de lak en staat super stevig en stabiel. Ik gebruik hem voor agressive skating. In hoogte te verstellen. Verder super service van SkatePro inzake afhandeling missend onderdeel.
Faye H. (Weert)
16/01/2017
Rating: 5 of 5!
Rask levring og godt produkt.
Jonas Høiseth c/o Connie Gustavsen Høi (Fagernes)
16/01/2017
Rating: 5 of 5!
Très bien
HAROUET anthony (Anglet)
01/10/2016
Rating: 4 of 5!
Goede rail, stabiel en skate lekker
Koen B. (Nuenen)
01/09/2016
Rating: 4 of 5!
det er mega godt man kan indstille det så man kan køre lidt af hvert. god kvalitet.
Victor Wilckens (Odense NV)
29/08/2016
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd. Smidig rail som är enkel att justera. Svårt att tillverka en lika bra för samma kostnad.
Kristian Dahlgren (Lidingö)
23/08/2016
Rating: 5 of 5!
Den glir og veldig lett
Sander Brønn (Horten)
30/06/2016
Rating: 5 of 5!
Jättebra! Stabil och väldigt enkel att justera höjden!
Pär B. (Landsbro)
10/05/2016
Rating: 5 of 5!
Nöjd! Snabb leverans.
Hanne N. (Märsta)
30/06/2015
Rating: 5 of 5!
Min søn har nu haft denne i et par uger, og jeg skal love for, at den bliver brugt flittigt. Et godt produkt må jeg sige :)
Hanne Døssing (Esbjerg Ø)
24/04/2015
Rating: 5 of 5!
Nopea toimitus ja laatutuote!+++++
Minna K. (Pori)
23/04/2015
Rating: 5 of 5!
kjempebra til sparkesykkel.
Wenche Haugen (Trondheim)
07/04/2015
Rating: 5 of 5!
perfekt rail!! Rigtig rigtig godt til løbehjul
jonas johannessen
05/04/2015
Rating: 5 of 5!
Perfekt rail! Railen kan stilles til forskjellige høyder, den glir akkurat passe, ikke for glatt og ikke for luggete. Den har også gummi rundt beina som gjør den stabil og sørger for at den ikke glir vekk. 10/10 - SkatePro Team Rider
Kristian Roa Gran
26/03/2015
Rating: 5 of 5!
endestykkene løsner lett ellers en god og stabil rail i alle høyder!!
Mikkel H. (Fjellhamar)
24/03/2015
Rating: 5 of 5!
Tres bon sensation facile a rider on s'approche de la perfection si ce n'est sa taille un peu courte
corentin Roux de Bezieux (Bruxelles Uccle)
17/03/2015
Rating: 4 of 5!
Amazing! :)
G. Glosemeyer (Knivsta)
08/01/2015
Rating: 5 of 5!
Stadig, snygg och byggbar
Nina Thomas (Lidingö)
07/01/2015
Rating: 5 of 5!
Nöjd son.
Karin Larsson (Enköping)
06/01/2015
Rating: 5 of 5!
Robust super til løbehjul
Søs Christensen (Hvidovre)
05/01/2015
Rating: 5 of 5!
Stevige rail! Mag ook buiten staan.
Katleen Van den Bossche (Asse)
02/01/2015
Rating: 4 of 5!
Jättebra och stabil ramp, svarade exakt på sonens förväntningarna. Snygg hjälm! Snabb leverans och riktigt prisvärt.
Eva Ahlström (Malmö)
30/12/2014
Rating: 5 of 5!
Super robust og til stor glæde for drengene
Naja Peabody (Hellerup)
21/10/2014
Rating: 5 of 5!
Mycke bra... rekommenderas bra att man kan höja den till många olika höjder lätt.
Håkan Stridh (Hammenhög)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Den verkar ju riktigt festlig! En bärbar grind! Men sedan om man tänker efter varför slösar man 1000 kronor ungefär när du kan bygga det mycket billigare hemma!
Gustav Ekman
29/05/2014
Rating: 3 of 5!
MIN SON BLEV SUPERNÖJD EN BRA OCH STABIL PRODUKT :)
A. Kamlid (Sundbyberg)
06/05/2014
Rating: 5 of 5!
Vi har købt den til vores klub og den er alletiders. Hilsen Klub Vedbæk
Minea Beha (Nærum)
01/04/2014
Rating: 5 of 5!
Helt perfekt til løbehjulet!! Solidt!!
Bent André Kofod (Dragør)
21/01/2014
Rating: 5 of 5!
Freshpark Grind Rail er rigtig god at grinde på. Let at samle og let at flytte rundt med samtidig med at den står stabilt.
Lisbeth Rasmussen (Højbjerg)
08/01/2014
Rating: 5 of 5!
Supert produkt som mine sønner elsker. De bærer den med dit de skal skate
Peter Grevstad (Tranby)
03/01/2014
Rating: 5 of 5!