MENU
Back |

Powerslide Protective Pants Standard

£29.95
£35.95 SAVE £6.00
Powerslide skates
Zoom
Please select size 
Save for later
 pcs

Description

Removes some of the impact done on hips and tailbones. Good for beginners and experienced skaters.

Breathable 3-D aerospace Mesh material;
Lycra stretch material;
high impact dual EVA padding;
3-D anatomical shape;
light weight and flexible;
for all kinds of action sports

Sizing:

If you read the size guide and find yourself a bit between sizes we recommend chosing a size lower than your suggested size - For a tight fit.

Reviews

a little large
J. Uys (Bedford)
15/08/2017
Rating: 4 of 5!
Super Qualität! Schütz gut und an den richtigen Stellen. Fallen relativ groß aus - lieber eine Größe kleiner nehmen.
Marc B. (Wiefelstede)
17/10/2017
Rating: 5 of 5!
Preis- Leistungsverhältnis sehr gut
Roland Bigl (Dietmanns)
03/10/2017
Rating: 5 of 5!
Anständige Crashpants! Mit Größe m bin ich sehr zufrieden (183cm bei 75kg). Die Pads sind im neuwertigen Zustand recht unförmig, passen sich aber durch das Tragen (und Stürzen) schnell an den Körper an. Ein wenig vorbiegen kann dabei helfen, was ich besonders beim Steißbeinschutz empfehle. Unter lockerer Kleidung fällt sie nicht auf und ich würde sagen zieht auf jeden Fall noch was drunter. Die Verarbeitung macht einen soliden Eindruck, das "Gewicht" ist nicht zu spüren. Sehr zufrieden!
Felix E. (Köln)
03/10/2017
Rating: 5 of 5!
Très bonnes protects, idéales pour le street !
H. Jean-Marie (Dijon)
25/09/2017
Rating: 5 of 5!
Not many hard tumbles on rollerblades so far but the pants protect much as for rather thin pads. They're indeed oversized, but nice is they can be put on the clothes or underwear. I'm going to check them on snowboard soon.
Jarek B. (Warszawa)
12/09/2017
Rating: 5 of 5!
très bon produit, offrant une bonne protections et un confort idéal.
Antoine Bertin
06/09/2017
Rating: 5 of 5!
Gute Protektorenhose - tut was sie soll. Schützt sehr gut die Oberschenkel und Hüfte vor Schürfwunden gerade wenn man sich beim fallen dreht. Hinweis: die Hose ist bis auf die Schutzpolster nicht blickdicht. Die Hose selbst besteht aus einem engen robusten Netzstoff. Helle Haut scheint durch; ich trage noch eine Hose darüber. Größe: eine Konfektionsgröße weniger bestellen als man tatsächlich hat
Matthias R. (Potsdam)
29/08/2017
Rating: 4 of 5!
Passer fint, men er store i størrelserne. Måtte bytte fra medium til small.
Torben Hjelm
22/08/2017
Rating: 4 of 5!
Grösse ist gut, habe M und M bestellt. 2 Sterne Abzug habe ich gegeben, da die Polsterung beim Hüftknochen besser sein könnte. Die Polsterungen sind davor und danach aber nicht darauf. Ware einwandfrei und schnell erhalten.
Gilles G. (Stallikon)
21/08/2017
Rating: 3 of 5!
Har inte fallit än men de sitter riktigt skönt, tighta och smidiga att ha under byxorna. känns som bra kvalitet på materialet. Kör man downhill eller något annat extremt vill man nog ha lite kraftigare skydd dock.
Tony Falk (Varberg)
10/08/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket nöjd.
Daniel Midtorn (Åhus)
07/08/2017
Rating: 5 of 5!
Funkade bra :-)
Kjell-Christer Roos (Sollentuna)
01/08/2017
Rating: 4 of 5!
great!!
Kjell-Christer Roos (Sollentuna)
01/08/2017
Rating: 4 of 5!
Geachte, Degelijk materiaal. Werkt zeer goed en was snel geleverd.Zorgt voor minder pijn en geen blauwe plekken meer. Bart
Marleen Nijs (Sint-Niklaas)
19/07/2017
Rating: 5 of 5!
Sitter tight är 182cm och väger ca. 75Kg
Anders Stålhammar (Huddinge)
10/07/2017
Rating: 4 of 5!
Sehr guter und angenehmer Tragekomfort. Die Hose mit mit nach mehrjähriger Pause beim Inline Skaten Sicherheit gegeben
Gerald A. (Walding)
28/06/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket bra tight passform. Köpte small istf medium som jag normalt har.
Ove L. (Karlstad)
27/06/2017
Rating: 5 of 5!
Sitter bra och märks inte så mycket under kläderna. Ser bara ut som att man har större muskler ;) .
Robin Westergren (Uppsala)
26/06/2017
Rating: 4 of 5!
Den kom fram til slutt. Det var rask respons på klagen da den første forsendelsen ikke kom fram. Har ikke testet produktet enda men det blir.
Magnus Tjelle (Trondheim)
20/06/2017
Rating: 3 of 5!
ja is ook goed zit lekker van pas
freddy SINKE (Groede)
14/06/2017
Rating: 5 of 5!
Goede pasvorm en goede bescherming. Niet goed zichtbaar onder kleren.
J. v. S. (Veenendaal)
26/05/2017
Rating: 5 of 5!
Die Hosen sind gut verarbeitet. Ich habe die Hose für unsere Tochter (7 und schmächtig) gekauft. Ich kaufte die kleinst möglichen, doch auch diese sind ihr noch zu gross. Es wäre toll, wenn es diese Hosen auch in Kindergrössen gäbe, da auch Kinder nicht sehr gerne hart aufschlagen, vor allem auf das Steissbein. Bestellungsabwicklung und Lieferung war top.
S. Salathe (Laufenburg)
25/04/2017
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Danke für deine Bewertung. Wir verkaufen auch Protektoren Hosen für Kinder. Diese Kann man in der Kategorie Kinder Protektoren finden.
Startseite > Protektoren > Kinder-Protektoren


/Aneena
goed en op tijd gelevererd, Een beetje ruim rond de benen maar met een broek erover hindert het niet
johan f. (herentals)
19/04/2017
Rating: 4 of 5!
Gerade weil ich nicht gerade schmal gebaut bin habe ich L bestellt,ist noch in Ordnung. Aber ich glaube ich hätte auch eine Nummer kleiner bestellen können,fällt wirklich groß aus.
Mike Biewald (Salzkotten)
14/04/2017
Rating: 5 of 5!
Bruker den som beskyttelses bukse under dommerbuksa når jeg dømmer hockey kamper . Liten og nett , og jeg har full bevegelighet. Super beskyttelse til en hockeydommer :)
Rita Helene Rygh (Sarpsborg)
06/03/2017
Rating: 5 of 5!
Goede bescherming tegen het vallen tijdens het skiën - één dag niet aan gehad en blauwe plekken - MET geen blauwe plekken! Tailleert ruim, maar is ook nodig om over thermisch ondergoed te doen. Je voelt het niet dat je het aan hebt, hindert niet! Een echte aanrader voor sneeuwliefhebbers.
An De Rooy (Gistel Moere)
01/02/2017
Rating: 5 of 5!
Mycket bra
Slavek Jelinek (Västerås)
30/01/2017
Rating: 4 of 5!
Bij het aggressive inline skaten, wil je bij een coping grind nog wel eens op je heup/zijkant van je dijbeen op de coping landen, je krijgt dan het gevoel van een mega ijsbeentje (geen pretje kan ik je zeggen). Met dit broekje hoop ik zo nu en dan de pijn te verzachten hiermee. Heb ze alleen nog niet echt kunnen te gebruiken aangezien al mijn jeans te strak zijn om dit broekje er onder te dragen.
René L. (Sittard)
14/01/2017
Rating: 4 of 5!
Inmiddels een paar keer op mijn heup gevallen en geen grote blauwe plek meer
Anja H. (Utrecht)
10/01/2017
Rating: 4 of 5!
Tuote vaikuttaa hyvälaatuiselta. XL-koko (176 cm / 95 kg, ilman isoa mahaa :D) vaikuttaa sopivalle.
Janne H. (Vantaa)
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Eg er nesten 72 år, og skal bruke det etter lårbeisbrudd. Håpar først å prøve meg med ski på flatmark, og i 2018 igjen å renne telemark. Har brote ein del andre bein i skulder, til det har eg kjøpt "heilbrynje". Den passar framifrå, og trur den skal vere til hjelp for å få meg på ski igjen!
Eldmar Korsnes (Batnfjordsøra)
27/12/2016
Rating: 5 of 5!
Ufortjent rykte. Disse beskytter godt mot slag fra lette objekter i høy hastighet. Som en ball, pisk, pinne, ol. De beskytter derimot ikke mot tunge støt, som å falle på isen når du står på snowboard/ski. Paddingen oppleves som en hard skummadrass med et papp belegg, og spesielt halebeinbeskyttelsen er ganske håpløs. Når man sitter kan man med en gang kjenne at halebeinbeskyttelsen konsentrerer energi rett i halebeinet - fremfor å spre den utover et større område. Det betyr at det er høyere risiko for å skade halebeinet om du faller med disse. Litt som å lime en legokloss på rumpa.
johan b. (Oslo)
07/12/2016
Rating: 2 of 5!
Great protection! Would recommend it to beginners.
Libor Bednarik (Hoekstra) (Sittard)
08/11/2016
Rating: 5 of 5!
Sitter bra dock blir det ganska varm i sommervärmen. Powerslide bör se över storlekstabellen så att det blir rätt storlek från början.
Johannes Neelissen (Södertälje)
11/10/2016
Rating: 4 of 5!
Sitter mycket bra og ger bra stöd! Vanligvis har jag M men köpte S.
Harald Flaamo (Svalöv)
30/09/2016
Rating: 5 of 5!
Valde Medium (179cm /85kg) o dom passar kanon.. l
Johan Nilsson (Karlskrona)
07/09/2016
Rating: 5 of 5!
Sitter bra, dock har jag inte ramlat med dom ännu
Daniel Grahn (Sollentuna)
30/08/2016
Rating: 4 of 5!
Good product and good delivery!
Paul Garbers (Stockholm)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Åker vert-ramp med mina. Är 183 cm lång och väger sidådär 80 kg. Storlek large funkar toppen under shortsen! Bra pris...och snabb leverans dessutom! Toppennöjd!
Max Thornell (Solna)
09/08/2016
Rating: 5 of 5!
très bon produit.conforme à la description. parfait pour mettre sous une combinaison cuir pour la moto sur piste, bien mieux rembourrer que ceux prévu pour la moto pour ne pas citer de marques... à voir dans le temps bien sur..
N. Duval (Tuffé)
26/07/2016
Rating: 5 of 5!
Veldig fine bukser til mitt bruk, jeg bruker normalt Str L bestilte dem i str M men de ble alt for store, fant ut at også str S hadde blitt for store, så frem med symaskin å sydde dem inn 3,5 cm foran å de sitter nå som ett skudd, å veldig rask levering veldig fornøyd med handelen fra Skaterpro
Roar Morten Lindberget (Hønefoss)
06/07/2016
Rating: 5 of 5!
Toffe broek wel veel te groot voor een 4 jarige maar de toekomst ziet er goed uit.
Johan Nieuwborg (Hemiksem)
04/07/2016
Rating: 5 of 5!
Produkt w 100% spełnia oczekiwania.
Mariusz Wądołowski (Warszawa)
01/05/2016
Rating: 5 of 5!
Nærmest ingen beskyttelse.. lidt som at have en tynd pude på.
Emil Åmand Christensen
28/04/2016
Rating: 2 of 5!
Qualité acceptable
ENJOLRAS JULIEN (Chamalières)
27/04/2016
Rating: 3 of 5!
Trägt sich bequem und alles Sitz da wo es sitzen soll. Laut Größentabelle hätte ich eine M bestellen sollen, da ich an der Grenze zu S war bin ich den Empfehlungen anderer gefolgt und habe die kleiner Größe gewählt was eine gute Entscheidung war. Die Abwicklung erfolgte schnell und problemlos.
Radu C. (Röttenbach)
22/04/2016
Rating: 5 of 5!
Jag är supernöjd med mina. Kan ha dem utanpå jeansen.
C. Andersson (Furulund)
12/04/2016
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering til butik, hvor jeg afhentede dem. Bukserne levede helt op til forventningerne ud fra den online fremvisning, bortset fra at jeg købte dem et nummer mindre, da mange af anmeldelserne sagde at de er store af størrelse. Og de passer perfekt i et nummer mindre end hans vanlige størrelse. Min søn er på ski/snowboardferie med dem lige nu, han siger de sidder godt, at han ikke rigtig mærker at have dem på, rent bevægelsesmæssigt. Han er ny på snowboard og får mange slag på bagdelen, så han er rigtig glad for dem, selv om han godt kan mærke slagene. Om de holder til 14 dages ski/snowboard ferie må jeg se når han kommer hjem
Helle Løvschall (Frederiksberg C)
23/03/2016
Rating: 5 of 5!
Superbra! Jag åkte snowboard med dessa och ramlade säkert 100 gånger eftersom jag är nybörjare. De tog emot stötar mycket bra och jag fick inte ett enda blåmärke. Jag är 174 cm och väger ca 70 kg och storlek Small satt perfekt på plats på mig under hela dagen. Jag hade dem under understället. Jag kan verkligen rekommendera dessa för snowboardåkning!
Camilla L. (Stockholm)
22/03/2016
Rating: 5 of 5!
Sitzt in der richtigen Größe einwandfrei und die Protektoren fühlen sich gut an. Mal sehen, wie sich das in der Praxis beweist ;-)
Michael Stein (Aachen)
17/03/2016
Rating: 5 of 5!
Super schnelle Lieferung. Hose ist für den Preis wirklich gut.
Mario Engleder (Aigen-Schlägl)
15/03/2016
Rating: 5 of 5!
Alltid superrask levering fra SkatePro! Veldig fornøyd, og kommer garantert til å handle hos dere igjen. Og buksa, den reddet halebeinet : )
Tine Johnsen (Kristiansand S)
08/03/2016
Rating: 5 of 5!
Varen er returneret - sjusket lavet, så beskyttelsespuderne tilsyneladende sidder tilfældigt og bestemt ikke tillidsvækkende.
L. Christensen (Fredericia)
04/03/2016
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vi er kede af at varen ikke levede op til forventningerne. Hvis du oplever fejl eller mangler på dine købte produkter, hører vi meget gerne fra dig så vi kan kigge nærmere på sagen. Vi kan kontaktes på telefon 70 500 333 eller email@skatepro.dk, husk at oplyse dit ordre nr. når du henvender dig.
/Frederik
Super gode til ski og snowboard
Annika Hansen
02/03/2016
Rating: 4 of 5!
Byxorna i storlek S passade perfekt åt min dotter som är 164 cm lång och väger 60 kg. Byxorna gav bra skydd när hon åkte snowboard. Snabb leverans och bra pris. Riktigt nöjd med köpet :)
Kristina Lind (Vantaa)
02/03/2016
Rating: 5 of 5!
Kanon byxor.
Stefan Johansson (Mjölby)
26/01/2016
Rating: 5 of 5!
Beschermd prima voor een gemiddelde skater, niet dat je niks meer merkt als je valt maar het scheelt wel. Als je wat wil sliden is het een prima bescherming. Valt inderdaad erg ruim, ik heb jeansmaat 33 en een M is nog aan de ruime kant. Valt prima onder andere kleding en zonder verlies aan bewegingsvrijheid. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Voor downhill en en halfpipe zou ik echter de pro versie nemen, daarmee glijd je wat beter door als je valt.
Jendrossek Sip (Haarlem)
18/01/2016
Rating: 4 of 5!
Satisfait
vasseur virginie (verton)
18/01/2016
Rating: 5 of 5!
Passar bra! Snabb leverans! Som andra skrivit så välj en storlek mindre än vad du har normalt. Jag har M i kallingar oftast så jag valde S
Mathias Löfquist (Falun)
11/01/2016
Rating: 5 of 5!
Bra. Stora i storleken.
Karin R. (Bromma)
05/01/2016
Rating: 5 of 5!
Godt tilfreds,
Kirsten Lillesø Jensen (Slagelse)
05/01/2016
Rating: 4 of 5!
Ochrona zdaje się dobra,nie miałam upadków więc do końca nie wiem jak działają,są dość mało wygodne,krępują podczas jazdy.
Justyna O. (Wysokie Mazowieckie)
23/11/2015
Rating: 3 of 5!
Jeg tog en ordentlig slag over sacrum hvor beskyttelsen er lavet af hårdere stof. Det gjorde meget ont da det skete,men det ville have været endnu værre uden denne beskyttelse i shorts og jeg kan ikke mærke noget ud over lidt ømhed dagen efter. Beskyttere stoffet er blødt bortset over hælebenet/sacrum. Det er nok til at aflede det værste ved et slag. Glad for at jeg købte dem!
Lisa Trew (Aalborg)
27/10/2015
Rating: 5 of 5!
Har haft dom i två veckor och de har räddat mina stackars höfter flera gånger. Är 183 cm lång och väger 78 kilo. Köpte S. Sitter tajt och fint men är inte för små.
Freddy O. (Furulund)
15/10/2015
Rating: 4 of 5!
Funkar kanon är man medium i vanliga fall ta small. Då sitter dom fint. Snabb leverans
Henrik Movinger (Halmstad)
13/10/2015
Rating: 4 of 5!
Preis-Leistung OK!
Walfried Blumauer (Altlengbach)
03/09/2015
Rating: 3 of 5!
Veldig fornøyd med ordre effektuering fra Skatepro. Synd Postnord bruker lang tid på levering. God beskyttelse i buksen, men litt stor i størrelse og medium var ikke i sortimentet. Bruker vanligvis large, men her kunne jeg brukt medium
Ørjan Christensen (Tjøme)
19/08/2015
Rating: 3 of 5!
Passar bra. Snabb leverans
Rolf Nygård (Limhamn)
04/08/2015
Rating: 5 of 5!
Väldigt bra, mycket nöjd med detta skydd.
Thomas R. (Pålsböle)
30/07/2015
Rating: 5 of 5!
Prima broek. Zit goed en de pads zijn zo goed als onzichtbaar. Zo'n broek lijkt me essentieel bij skaten en skiken, waarschijnlijk vooral al je het nog net zo goed kunt, zo bleek wel aan de pijnlijke blauwe plek op de heulp na een eerste val. Een heup breken lijkt me geen slimme optie. Het is verbazingwekkend dat zulke broeken in de gewone winkels voor inlline skates en mountain biking bijvoorbeeld niet te krijgen zijn, terwijl ze toch essentieel zijn om in een aantal gevallen zonder botbreuken of wekenlang blauwe plekken thuis te komen. Ik ben er heel blij mee en kan hem zonder terughoudendheid aanbevelen.
Theo Olsthoorn (Heemstede)
08/07/2015
Rating: 5 of 5!
Super Hose, unauffällig und schützt was geschützt werden muss!
Ronny W. (Sülzetal)
22/06/2015
Rating: 5 of 5!
De virker fint, jeg har ikke længer problemer med, at skulle sove på den samme side hele natten efter nogle hårde slag på hofterne. Str M passer fint, jeg bruger normalt L i JBS/Björn Borg underbukser
Morten S. (Odense C)
11/06/2015
Rating: 5 of 5!
Kanon bukser. Gør hvad de skal og giver godt fra på chrash. Tog dem i brug i dag da jeg skulle Longboarde. Ingen ømme hofter. Valgte Large bruger normal XL. Men large er lidt stor. Kunne nok godt bruge Medium. Men de virker
Thomas P. (Odense NØ)
11/06/2015
Rating: 5 of 5!
Jag har använt byxorna i en vecka och jag tycker de sitter bra. Valde en storlek mindre som någon rekommenderade och det blev helt rätt för mig. Vad gäller hållbarhet kan jag inte säga mycket efter en vecka.
Andreas L. (Helsingborg)
10/06/2015
Rating: 4 of 5!
Valt groot, goede kwaliteit
Annemarie A. (Ridderkerk)
13/05/2015
Rating: 4 of 5!
Ich trage die Hose beim Inline skaten. Super Schutz. gibt Sicherheit. Trägt nur wenig auf, guter Sitz.
Hendrika Z. (Hamburg)
29/04/2015
Rating: 5 of 5!
I wear them under my shorts when I practice jumps on skates, since I fell on my tailbone one time. I think only the tailbone pad has a plastic insert and it doesn't cover the entire area, but overall the shorts reduce direct impact pretty well while still remaining comfortable. When falling with these on, I can get up and go on like nothing happened!
Melanie W. (Nieuwegein)
17/04/2015
Rating: 4 of 5!
Heel tevreden , alles naar wens en een goeie kwaliteit
herman mels (Westdorpe)
12/03/2015
Rating: 5 of 5!
Great protection shorts. Sizing a little on the large size
Craig B. (LANDSMEER)
03/03/2015
Rating: 5 of 5!
Top voor snowboarden!
Michiel ter Horst (Goirle)
11/02/2015
Rating: 5 of 5!
Skitbra!
Peter G. (Åryd)
10/02/2015
Rating: 5 of 5!
Super
Ronny tjeng (Amsterdam)
16/10/2014
Rating: 5 of 5!
Zit goed.
Dries Bleyenbergh (Rumst Terhagen)
24/07/2014
Rating: 4 of 5!
Prima broek. Ik skeeler eigenlijk nooit meer zonder.
M. Versloot (Duiven)
19/06/2014
Rating: 4 of 5!
God!
William Holm Jacobsen (København S)
18/06/2014
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans, Bra skydd,
Ulrich Wahlström (Strömsund)
03/06/2014
Rating: 5 of 5!
Väldigt bra. Helnöjd!
Catrin Björk (Jordbro)
14/05/2014
Rating: 5 of 5!
Prima broek voor de startende snowboarder!
Marijke Schellinger (Velp)
13/05/2014
Rating: 4 of 5!
de virker som de skal.... men er meget store i str.
peer carstensen (København K)
25/04/2014
Rating: 3 of 5!
super goede en soepele broek!
Marjan Jongerbloed (Koudekerk aan den Rijn)
15/04/2014
Rating: 5 of 5!
De er super cool. De tager alle slag som normalt gør sindsyg åndet. Så jeg vil sige til folk købe de er alle pengene være ..:-)
lars ammentorp (Jyllinge)
27/01/2014
Rating: 5 of 5!
Købte dem i butikken i efteråret, og har haft dem på hver gang jeg har skatet siden. De sidder fint og fylder næsten ingenting under skate bukser eller shorts, og som de andre skriver, så køb en størrelse mindre end I normalt bruger.
Henning Buddig (Rønde)
01/01/2014
Rating: 5 of 5!
Mycket bra och smidiga men stora i storleken. Jag har 32 i jeansmått och köpte M. Skall nu beställa storlek S och har lyckats sälja mina M till en kompis.
Staffan Karnå (Uddevalla)
07/10/2013
Rating: 4 of 5!
Mycket bra men ta en storlek mindre
Roland Lundström (Järfälla)
12/09/2013
Rating: 4 of 5!
Pehmusteet mielestäni kovin heppoiset. Auttavat kyllä vähän, mutta kunnon tärskyiltä eivät suojaa. Olisi pitänyt suoraan ostaa powersliden "pro"-versio.
Jarno Vähäniitty (Espoo)
26/08/2013
Rating: 2 of 5!
gode til at beskytte, men ved ikk helt om man skal have dem uden på bukserne eller inden under bukserne :D
Kristoffer Oversø (Esbjerg)
16/08/2013
Rating: 4 of 5!
Köpte först Medium storlek då jag förstod att man borde välja en storlek mindre än vanligt. Visade sig att jag behövde Small. Så tänk på att verkligen beställa en mindre storlek. I övrigt är produkten väldigt bra, sitter fint, men man blir väldigt varm efter ett träningspass.
Marcus Lidstedt (Mjölby)
12/08/2013
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans.
Hampus Hillborg (Malmö)
04/08/2013
Rating: 5 of 5!
laat ik nou de dag na ontvangst van de Beschermingsbroek een val achterover maken. Bleek prima bescherming te geven!
Henk van der Lely (Amsterdam Binnenstad en Oostelij)
31/07/2013
Rating: 5 of 5!
erittäin hyvät pökät, on tullu muutaman kerran kaaduttua kivien takia. Mut housut suojaa hyvin noita sivuja.
Jari Hurskainen (Nastola 2)
22/07/2013
Rating: 5 of 5!
Bra. Slipper halta i två veckor efter höften i betongen.
Anders Milén (Enskede)
18/07/2013
Rating: 4 of 5!
BRA
Emrah Erkisi (Sunndalsøra)
11/07/2013
Rating: 5 of 5!
Som andre har anmeldt, er de store i størrelsen, men hvis man blot tager højde for det ved bestilling, så sidder de fint.
Arne Markers (Birkerød)
04/07/2013
Rating: 4 of 5!
Bra & sköna. Man känner sig säker.
Johan Strandberg (Bromölla)
01/07/2013
Rating: 5 of 5!
Det er et par super gode beskyttelsesbukser OB's store i str. Jeg bruger xl bestilte L men ku faktisk passe M Så det skal man huske.. Dejlig hurtig levering:)
Tina Mathiesen (Nørager)
10/06/2013
Rating: 5 of 5!
Stor i storlek ... märks inte under åkningen
stefan fahlen (sandarne)
03/06/2013
Rating: 5 of 5!
Bra skydd...lätta å smidiga att ha på sig... Snabb leverans.... Helnöjd.... :-)
Roger Sundberg (Ludvika)
22/05/2013
Rating: 5 of 5!
Hyvät housut koko M oli liian isot,mutta vaihto koko s onnistui hienosti.Todella hyvä palvelu.
Harri Junkki (Rusko)
15/05/2013
Rating: 4 of 5!
godt fornøyd
Freddy Langmo (Drag)
14/05/2013
Rating: 5 of 5!
Dom sitter bra men beställ storleken mindre då dom är stora i storlekarna och svanskotsskyddet är större på standard än på pro modellen. Annars kanon byxor.
John Nielsen (Perstorp)
14/05/2013
Rating: 4 of 5!
Gir godt inntrykk. De må sitte under et annet plagg. De er noget store i størrelsen. Jeg er 32-33" i livet og har ganske kraftige sykkellår (82KG i vekt). Kjøpte L, men måtte sende tilbake og velge M for at de skulle sitte stramt slik det er tenkt.
Arild Skullerud (Oslo)
26/04/2013
Rating: 4 of 5!
Bara använt 2 ggr, men kännsväldigt bra, har faktiskt ingeting att klaga på:-)
Hans Johansson (Kiruna)
09/11/2012
Rating: 5 of 5!
gode til at beskytte, men ved ikk helt om man skal have dem uden på bukserne eller inden under bukserne :D
magnus larsen (ranum)
19/12/2011
Rating: 3 of 5!
Perfekta skydd att ha under byxorna, skyddar och gör att man inte behöver vara så rädd att ramla på svanskotan
Roland Nyberg (Stockholm)
07/12/2011
Rating: 4 of 5!
Bra skydd, synd bara att det var standard och inte pro, bra köp ifall man skall börja åka och ramlar ganska ofta :)
Tomas Emfenberg (Skogås)
15/08/2011
Rating: 4 of 5!
Jeg har haft dem på og de sidder godt,men et par seler ville hjælpe
John Gotfredsen
12/01/2011
Rating: 4 of 5!
Virker bra, rimelige, dvs rimeligere og like bra som dyrere bukser kjøpt andre steder, størrelse large er litt større enn jag hadde ventet, halebensbeskyttelsen er stiv, slik at man må jobbe med å bøye den til riktig form.
Thomas Hansteen Hansteen (Oslo)
28/06/2010
Rating: 4 of 5!
God kvalitet, super god ordre behandling.
Thomas Jensen
18/05/2010
Rating: 5 of 5!