×
MENU
×
Back |
Frenzy Scooters

Frenzy Adult Scooter 250mm

£159.95
 
(9)
Zoom
Diameter: 250mm
In stock (1 pcs)
Hurry! Only 1 in stock

Please select

No, thank you
Abus Coil Cable Lock
Yes, please
Add-on items
Abus Coil Cable Lock
Abus Coil Cable Lock (Orange)
1 pcs
No, thank you
£9.95
+ £5.95
1 pcs

Qty.

1 pcs
Limited quantity available
  Save for later
Description

The 250mm front wheel on the FR250 from Frenzy is big and makes this recreational scooter very comfortable to ride on, even for long cruises. It incorporates an easy-to-use folding mechanism that utilises a trolley mode. This makes it very easy to carry it around whilst not riding it. It has a 215mm rear wheel and large rear foot-brake.

Frenzy is designed by the same people that for years have brought you the Slamm stunt scooters.

Specifications
Total height:
91-115cm
Deck design:
Foldable
Max rider weight:
220lbs
Wheel profile:
Round
Core material:
Nylon
Core design:
Spoked
Bearing precision:
ABEC-7
Brake type:
Bolt/Spring
Assembly:
Partly assembled
Fits with
reviews  
 
(9)
Handles are very loose and no carry strap was included as indicated in the product description. Solid product with exception of handles.
William C. (Santa Rosa Beach)
24/03/2018
Rating: 4 of 5!
Så himla nöjd med min Skate, mina förväntningar var precis detta och kalas nöjd med hemforsling av tunga matkassar som kan hänga på styret. perfekt. Enda funderingar jag har är om service är nödvändig på något sett.
Eva Svensson (Gustavsberg)
15/08/2018
Rating: 4 of 5!
Et Frenzy FR250 er et meget fint løbehjul til transport- og motionsbrug til voksne. Min første tur på ca 15 km var rigtig fln. Eftersom det ikke er affjedret kan det føles hårdt at køre på, men det meste af energien man bruger omsættes til fremdrift, så det er ok. Kvalitet og finish er ikke 100% i top, men det er meget meget tæt på. Som flere andre nævner, er håndtagene lidt løse, men det er til at leve med. Trods en pris i den høje ende, må det siges at være pengene værd og kan anbefales.
E. Nielsen (Egtved)
02/08/2018
Rating: 4 of 5!
Hulajnoga bardzo fajna, na razie krótko użytkowana, ale syn zadowolony. Polecam
Magdalena R. (Lublin)
11/06/2018
Rating: 5 of 5!
Very happy with this!
R. Larsen (Oslo)
02/05/2018
Rating: 5 of 5!
Veldig fornøyd alt i alt👍 1 ting jeg syntes virker litt dårlig, er litt for mye slark i styre/håndtakene.
Ken Trosdahl-Iversen (Lillestrøm)
01/05/2018
Rating: 4 of 5!
Det ultimative løbehjul til pendling. Det er solidt bygget, med ekstra store hjul, og et justerbart styr der gør at selv voksne mænd som mig kan køre komfortabelt på det. Selvom den har den ekstra funktion med at den kan slåes sammen til en 'vogn', så havde jeg gerne set en bærerem var inkluderet alligevel, men det er ikke noget stort minus. Alt i alt et fantastisk løbehjul i høj kvalitet der er perfekt til at køre mange kilometer på.
Jacob R.
23/04/2018
Rating: 5 of 5!
Ich freute mich auf den Frenzy 250, weil ich ein ähnliches Produkt (von Mikado) in Italien vor Jahren gekauft habe. Leider dauerte die Freude nur kurze Zeit. Der beidseitige Lenkeranschlag wie die Geometrie (Winkel Lenkstange zum Trittbrett) ist gewöhnungsbedürftig, das Lenklager leider schon von Anfang an merklich harzig (hauptsächlich nach Links). Dies änderte sich leider auch nicht nach zwei 1/2 stündige Ausfahrten. Zudem fand ich die Bremsstellung aus meiner Grösse (183) her bedienend gut, die Leistung aber dürftig (wie auch schon bei Mikado). Positiv dabei ist: - Gute Lenkgriffe - Hohe Fahr-Lenkerposition möglich - Wenig Fahrgeräusche, sofern die Hände die Griffe halten - Grosses und ruhiges Vorderrad (schluckt ziemlich viel) Trotz auch positiver Eindrücke, werde ich den Scooter wegen dem sehr harzigen Lenker wieder retournieren. Eigentlich schade, es fehlte nicht viel für eine positivere Bewertung.
Fabio De Salvador (Widen)
08/10/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hallo Fabio,

es tut uns wirklich sehr Leid, das du nicht ganz mit dem Scooter Zufrieden bist. Kontaktiere uns doch über email@skatepro.de damit wir zusammen eine passende Lösung finden können./Besima
Fedt løbehjul, der er velegnet til de længere ture. Sublim kvalitet!
Thure Vigga Nygaard Ulrich
27/09/2017
Rating: 5 of 5!