MENU
×
Back |

Tempish Figure Soft Guards

£5.35
Tempish

Good to know

Zoom
Please select colour 
Pink
Black
White
 pair
  Add to wishlist

Description

This set of universal soft guards for figure skating are made of a durable plastic that will keep your skates protected during transport. The adjuster on the rear can be moved for a secure fit with your specific size of skates.

This pair of protectors fits sizes EU 27 - 48.

Notice: These soft guards are not made for walking on.

Good to know

Reviews

Fits Tempish crox and neo-x, verso kids skates when trimmed down a bit. Good quality.
stephen davis (Southminster)
28/11/2017
Rating: 5 of 5!
Exselent offer
Aaliyah W. (Churchill gardens estate, London)
21/09/2016
Rating: 5 of 5!
Il faut prendre le coupe de main pour le système de fixation. Une fois que c'est fait, produit conforme aux attentes.
V. Mélanie (Chartres)
04/11/2017
Rating: 3 of 5!
Très bonne qualité
soares da veiga edna (Savigny-sur-Orge)
25/10/2017
Rating: 5 of 5!
helt ok
Helle Christensen (Sande V)
10/10/2017
Rating: 4 of 5!
bon produit
hecketsweiler karine (kaysersberg)
25/06/2017
Rating: 4 of 5!
God og enkel beskyttelse for skøjterne
Richard Madsen
01/05/2017
Rating: 4 of 5!
Helt ok
Susanna Andreasson (Sandhult)
20/04/2017
Rating: 5 of 5!
Ihan ok suojat.
Anne T. (Ylämylly)
16/03/2017
Rating: 4 of 5!
Muy efectivos y buenos
Raquel Padilla amoros (Alicante)
09/03/2017
Rating: 5 of 5!
Wszystko ok. Jestem zadowolona ze współpracy, polecam.
Alicja Wszołek (Niemcza)
09/03/2017
Rating: 5 of 5!
Den er bra!!!
Van Sui Cer (Asker)
08/03/2017
Rating: 5 of 5!
Beschermers passen perfect
G. Bikker (Lexmond)
02/03/2017
Rating: 4 of 5!
Funkar, men hade önskat skydd man kan gå med.
E. Larsson (Luleå)
01/03/2017
Rating: 4 of 5!
Ik heb maat 43 van kunstschaatsen de kunstschaats beschermers zijn net te kort. Bandje van de beschermers ziet er kwetsbaar uit.
Gretha de Vries (Groningen)
27/02/2017
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Bedankt voor het achterlaten van de review!
houd er rekening mee dat er niet op de beschermers gelopen mag worden, hiervoor zijn ze namelijk niet bedoeld. Als ze gebruikt worden zoals bedoeld, dus puur en alleen om de ijzers te beschermen, zou het niet defect moeten raken :-)
Mocht je toch ervaren dat er iets mis is met de beschermers, of mocht je twijfelen over de kwaliteit, neem dan gerust contact met ons op!

/Laura
Helt ok, er kanskje litt for lange og litt hardt å feste på med de gummistroppene. Jeg kjøpte dem til kunstløpskøyter.
V. Ilyes (Oslo)
20/02/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Hei Valeria
Skøytebeskytterne er universale og skal passe til alle størrelser, helt opp til str. 48. Derfor kan de være litt lange for mindre størrelser. Isåfall kan man skjære unødvendig gummi av slik at de ikke stikker ut for mye bak. Om de sitter har for å feste gummistroppene, kan denne flyttes lenger bak slik at det blir lettere å sette beskytteren på skøytene. Om du har ytterligere spørsmål eller annet du trenger hjelp med, kan du gjerne kontakte oss på email@skatepro.no :)
//Petter
Zijn goed op maat af te stellen, daardoor voor meerdere schaatsen bruikbaar.
A. Verheul (Dieren)
10/02/2017
Rating: 4 of 5!
Sind gut und praktisch
Vesna Rüttimann (Boswil)
10/02/2017
Rating: 4 of 5!
Ihan hyvät!
Pauliina K. (Harjavalta)
08/02/2017
Rating: 4 of 5!
Parfait
Ste CUC (Mantes en yvelines)
08/02/2017
Rating: 5 of 5!
Helt fine, passer som de skal til et par kunstskøjter
Ann-Marie Ringheim (Brønshøj)
08/02/2017
Rating: 5 of 5!
Passar perfekt.
Jekaterina B. (Bandhagen)
06/02/2017
Rating: 5 of 5!
Super schnell und passt genau!
Richard WAWRA (Rabensburg)
01/02/2017
Rating: 5 of 5!
Prima, passen perfect
Nina R. (Amersfoort)
31/01/2017
Rating: 5 of 5!
normal, adaptable a las cuchillas pero un poco grandes
ALICIA LÓPEZ RODRÍGUEZ (Granada)
31/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Lamentamos que no sean totalmente adecuadas a las cuchillas. Si quiere devolver el producto, contáctenos por email o por teléfono :-) Un saludo /Soraya
Hyvät perussuojat, helpot säätää.
Lisa Ringvall (Pohjankuru)
27/01/2017
Rating: 5 of 5!
Superprodukt
Ursula Koch (Graz)
26/01/2017
Rating: 5 of 5!
helt ok men kändes lite klumpiga (långa) för barnens skridskor men det kanske brukar vara så , vad vet jag..
Hanna N. (Västervik)
25/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Om skydden känns för långa så kan man faktiskt kapa av en del av det bakre som sticker ut. Tänk bara på att inte kapa dem för mycket så att skydden blir oanvändbara. Har du några funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se eller 0770-171070.
/Niklas
Udmærkede skøjtebeskyttere
Sønderskov I/S (Ribe)
22/01/2017
Rating: 5 of 5!
Past perfect over onze schaatsen! Heel erg tevreden.
Lisa T. (Den Haag)
19/01/2017
Rating: 5 of 5!
Prima,maar twijfel wel over hoe lang het bandje mee gaat welke de schaats op zijn plek houdt, is van vrij zacht en flexibel plastic
Xander V. ('s-Hertogenbosch)
17/01/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Het plastic bandje is inderdaad erg flexibel. Mocht deze breken bij normaal gebruik, neem dan graag contact met ons op, zodat we een oplossing kunnen vinden. Laten we echter hopen dat jullie er nog lang en veel plezier van zullen hebben!

/Gwen
Passen niet op de bestelde schaatsen, jammer dat niemand daar op let.
jhaw donkers (Oisterwijk)
12/01/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Wat jammer dat de beschermers er niet op passen! We hebben ze zojuist uitgeprobeerd op de schaatsjes, en bij ons passen ze er gewoon op. Zou je contact met ons willen opnemen hierover zodat we dit op kunnen lossen?

/Laura
Rigtig fine beskytter til prisen
Tina Tang Pedersen
09/01/2017
Rating: 5 of 5!
Parfait
Castellani Elsa (Marseille)
05/01/2017
Rating: 5 of 5!
Som bestilt!
Cathrine Løland (Oslo)
03/01/2017
Rating: 5 of 5!
Niet zo tevreden van. Na een paar keer bezigen brak het elastiekje door. Heb toen contact gehad met Skatepro en deze werden zonder dat ik er naar vroeg onmiddellijk vervangen. Met het nieuw paar heb ik geen probleem. Bij deze zou ik Skatepro nogmaals willen bedanken voor de uitmuntende service. Van mij krijgen jullie een dikke 10 voor klantvriendelijkheid.
Mario Lefevre (Teralfene)
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  We zijn erg blij dat we dit naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen, hartelijk dank voor je positieve review!

/Laura
Er rigtig glad for mine skøjtebeskytter. Dog er jeg noget utilfreds med den både som jeg modtog min pakke på. Da jeg skulle hente min pakke på posthuset var min pakke blevet revet halv op og der var derfor ikke noget ud om min pakke.
Catharina Sørensen (Kerteminde)
19/02/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder rigtig træls. Du er meget velkommen til at kontakte os på 86 76 36 96 eller email@skatepro.dk hvis der er problemer med varen. /Christian
The right size:) Thank you for your excellent service:) Jose
Jose Luiz Cardador Malaquias (Kongsberg)
10/02/2016
Rating: 4 of 5!