MENU
Back |

Powerslide F1 Inline Skate Wheels 8-pack

£29.95
Powerslide skates
Zoom
Please select diameter + durometer 
Save for later
 pcs

Description

The Powerslide F1 wheels are perfect for performance minded fitness skating. A solid construction and a hardness that is suited for a great variety of surfaces. Complete with WCD Abec 5 bearings and spacers. Intended for use with 8mm spacers and wheel axles.

Notice: The set does not come with wheel axles. Therefor you may have to purchase 8mm axles that fit the frames on your skates.

Model specifications

ModelWheel diameter
76mm - 82A76mm
78mm - 82A78mm
80mm - 82A80mm
90mm - 82A90mm

Specifications

Wheel hardness:
82A
Bearings and spacers:
Included
Wheels per pack:
8
Core material:
Nylon
Bearing precision:
ABEC-5

Reviews

Ok.
Aline E. (Taufkirchen)
18/10/2017
Rating: 3 of 5!
El perfil de las ruedas es bastante afilado, detalle que no consta en la descripción del producto y que a mi parecer es importantisimo. Además, aunque tienen una dureza de 82A el agarre no me ha gustado...
SARA MERA (MONDRAGON)
07/10/2017
Rating: 2 of 5!
Hyvä
erja pitkänen (Raisio)
21/09/2017
Rating: 5 of 5!
Funkar helt OK!
Kjell lundberg (Söderhamn)
20/09/2017
Rating: 4 of 5!
Ruote corrispondenti alle aspettative, cuscinetti buoni. Serietà prodotti e spedizione puntuale.
Cucini Alessandro (Monteriggioni)
07/09/2017
Rating: 4 of 5!
Helt topp hjul
Frode Stillingen (Flå)
28/08/2017
Rating: 5 of 5!
Kohtuullisen hintaiset renkaat ja laakerit. Ihan ok, mutta kulutuskestävyydessä eivät tunnu olevan alkuperäisrenkaiden (Salomon) veroisia. 50 kilsan jälkeen etumaisen renkaan kantti kulunut jo merkittävästi, vaikka teoriassa piti olla pykälän kovemmat kuin alkuperäiset. Laakereiden kestävyys jää nähtäväksi, alkuperäiset Twincam-laakerit kestivät (ilman minkäänlaista huoltoa, mahtava kotelointi!) Loistavasti vuosikaudet ja ovat edelleen putsauksen ja rasvauksen jälkeen käyttökelpoiset.
Tero P. (Helsinki)
07/08/2017
Rating: 3 of 5!
Todella hyvät myös hyvä pito suosittelen
Pia Laitinen (Naantali)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
Todella hyvät myös hyvä pito suosittelen
Pia Laitinen (Naantali)
02/08/2017
Rating: 5 of 5!
Je ne suis pas du tout satisfait du produit. J'ai effectué une seule sortie de 21 km sur des pistes cyclables et les roues sont déjà très usées alors que j'avais pris une dureté plus élevée que mes précédentes roues (78) qui m'avaient fait plus de 1000 km. Sur la roue avant la gomme s'arrache par morceau entier de 1mmx1mm. De mon coté suite à ce premier essai, j'ai beaucoup de doutes sur la qualité de ce produit et de ce fait je le déconseille.
Jean P. R. (JOUY EN JOSAS)
30/07/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Par fois quand les roues ne sont pas chères et son assez douces (comme celles-ci) elles ne durent pas si longtemps et pour votre niveau. Nous espérons qu'avec les nouvelles roues que nous vous avons conseillé cela ira mieux ! :-) Cordialement / Soraya
Todella hyvät renkaat ja laakerit edulliseen hintaan.
Aki K. (Siilinjärvi)
11/07/2017
Rating: 5 of 5!
Mooie wielen, snelle levering!
C. Wille (Alphen aan den Rijn)
10/07/2017
Rating: 5 of 5!
Hyvät perusrenkaat.
Anu Lammi (Piikkiö)
05/07/2017
Rating: 4 of 5!
Funkar fint!
Linus Källman (Västervik)
03/07/2017
Rating: 5 of 5!
+++
Ménochet Fabien (Leuvrigny)
28/06/2017
Rating: 5 of 5!
Très bon deal et boite très pro. Livraison rapide et bien emballée. Pack de 8 Roues Powerslide F1: Bon rapport qualité prix. Bonne qualité des roues, des roulements et des entraxes. Pas trop dures ni bruyantes sur bitume, usure assez rapide des roues en 6 sorties de 30 km mais c'est du 82A donc normal.
Delerue François (Beauvezer)
27/06/2017
Rating: 5 of 5!
1er essai hier après midi avec les nouvelles roues. Supers sensations. Elles adhèrent et glissent bien au sol. Très satisfaite de mon achat.
MATTES SYLVIE (BIDART)
21/06/2017
Rating: 5 of 5!
Ekat 20km hyvä, sitten alkoi jo laakerit vähän rohisemaan ja rullaus ei ollut niin liukuvaa kuin aloittaessa. Muuten ihan hyvät perusrenkaiksi.
Juha Roihuvuo (Turku)
20/06/2017
Rating: 5 of 5!
Reply from SkatePro:  Jos epäilet että laakereista kuuluva rohina johtuu valmistusvirheestä (et siis ole ajanut niillä hiekassa tai vedessä), pyytäisimme sinua kuvaamaan lyhyen videopätkän, joka havainnollistaa laakereista kuuluvaa ääntä ja lähettämään sen meille sähköpostin liitteenä osoitteeseen email@skatepro.fi. Näin voimme varmistua äänen laadusta sekä katsoa mitä sille olisi tehtävissä :) /Eija
Bra grejer
mikael rydberg (Huskvarna)
19/06/2017
Rating: 4 of 5!
Bra
Rune Bakos (Skien)
19/06/2017
Rating: 5 of 5!
Bis jetzt sehr zufrieden, einzig die 8mm Spacer passten nicht, da ich 6mm brauche, aber das liegt dann wohl eher an meinen Skates.
Gerhard S. (Roseldorf)
08/06/2017
Rating: 4 of 5!
Håller vad de lovar.
Per L. (Södra Sandby)
06/06/2017
Rating: 4 of 5!
Olleet käytössä nyt useamman kerran ja toimivat hintaan nähden hyvin!
Pasi Kinnunen (Vantaa)
01/06/2017
Rating: 4 of 5!
Super hjul, fin pris!
Eva A. (Risskov)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Har ikke prøvd og kjøre med dem men virket å vare i god stand ved inspeksjon
Jarno Lehtinen (Stonglandseidet)
29/05/2017
Rating: 5 of 5!
Produit livré correspondant à la commande. Comme certains, j'ai toutefois dû réutiliser mes entretoises de roulements car celles fournies n'étaient pas adaptées. Autre petit bémol : l'étui plastique (refermable) dans lequel le produit est fourni était craqué et par conséquent non-réutilisable pour stocker mes anciennes roues, ce qui aurait été pratique.
PONNELLE D. (Chelles)
11/05/2017
Rating: 3 of 5!
alles Bestens
Jörg Rohn (Burgdorf)
09/05/2017
Rating: 5 of 5!
Gode hjul til prisen.
Jonas Holm Rasmussen (Aalborg Øst)
08/05/2017
Rating: 4 of 5!
Renkaat toimivat ihan hyvin, mutta laakerit olivat huonommat kuin loppuunajetut laakerit vanhoista K2 renkaista, mitkä sitten jouduinkin laittamaan uusiin renkaisiin. Toisin sanoen, paketissa tulleet laakerit ja holkit meni roskikseen, niillä ei tehnyt mitään.
Lina Niskanen (Lahti)
08/05/2017
Rating: 3 of 5!
Reply from SkatePro:  Olemme pahoillamme kuullessamme, ettet ollut tyytyväinen laakereihin! Toisinaan uudet laakerit saattavat kuitenkin vaatia hieman sisäänajoa, jotta laakereissa oleva voiteluaine pääsisi levittymään tasaisesti laakerikuulien ympärille - tätä ennen laakeri saattaakin pyöriä hieman jähmeästi. Pyytäisimme sinua kuitenkin lähettämään meille asiasta sähköpostia (email@skatepro.fi)- näin voimme yrittää perehtyä asiaan hieman tarkemmin :) /Eija
De er perfekte for mitt bruk, som er til støttebrille i en tredreiebenk. Jeg trengte egentlig bare tre av hjulene, fremdeles er det billig. Dere burde markedsføre hjulene deres til tredreiere, og da i pakker på tre stykker. Det finnes massevis av beskrivelser på Internett av hjemmelagede støttebriller. Kawillem
Karl Wilhelm Nilsen (Risør)
03/05/2017
Rating: 5 of 5!
Ihan hyvä setti hinta-laatu suhteeltaan, mutta olikin omaan käyttöön liian kovat.
Henriikka Rantakari (jokela)
29/04/2017
Rating: 3 of 5!
Fine til prisen
Annitta Olesen
27/04/2017
Rating: 3 of 5!
Produkterna fungerar helt okey, man får vad man betalar för och den här beställningen var absolut prisvärd. Påsen som allt var paketerat i var öppnad och trasig men allt jag beställt var ändå med :-)
Lennart T. (Själevad)
19/04/2017
Rating: 4 of 5!
Gute Rollen Musste bei diesen bereits einmal die Position wechseln, da sie schon einseitig runtergefahren waren. Bin derzeit aber auch viel unterwegs mit den Skates
Martin Enz (Lömmenschwil)
11/04/2017
Rating: 4 of 5!
Die Rollen sind sehr gut. Ich werde sie wieder kaufen, wenn ich neue brauche.
Renate Schmitz (Mönchengladbach)
03/04/2017
Rating: 5 of 5!
Har inte provat dom än väntar på varmare väder! Men grejerna känns bra iaf så jag är nöjd!
Tim Fjällman (Kristinehamn)
20/03/2017
Rating: 5 of 5!
Roues et roulements basiques, mais suffisants pour promener. Bon rapport qualité prix, remplacent avantageusement les roues d'origine (adhérence meilleure)
Angèle i. (Lauterbourg)
16/03/2017
Rating: 4 of 5!
Goede kwaliteit voor een scherpe prijs !! snel en goed geleverd :D
Niels Sterrenburg (Geldrop)
08/02/2017
Rating: 5 of 5!
Heel tevreden over mijn nieuwe wieltjes, en gemakkelijk te monteren, ook belangrijk!
Wil van Mourik- Claes (Lanaken (Rekem))
18/01/2017
Rating: 5 of 5!
Prduit conforme. Attention toutefois aux dimensions des entretoises (cylindre métallique entre les roulements). Pour ma part j'ai du garder les anciennes, ce qui ne pose pas de problème.
Michel F. (Illfurth)
04/01/2017
Rating: 4 of 5!
Rapide et efficace produit conforme à la description
METZELER Yves (RIOM)
02/11/2016
Rating: 4 of 5!
Bra process och produkten enligt förväntan
Göran Sjöberg (Malmö)
01/11/2016
Rating: 4 of 5!
Leveransen var ok, men någonstans borde storleken på spacers anges. De passade inte mina hjulaxlar, och jag fick köpa till dessa. Efter detta fungerade hjulen som förväntat.
Ulf Vestin (Valbo)
25/10/2016
Rating: 3 of 5!
Fast perfekt nur die Verpackung der Rollen selbst hatte nicht gehalten aber alles ist kommplett angekommen ;o)
Michael Russo (Chur)
25/08/2016
Rating: 5 of 5!
Hyvät renkaat ja laakerit halvalla.
Ari Kainulainen (Mikkeli)
17/08/2016
Rating: 4 of 5!
Ich habe mir Powerslide F1 Rollen-Set (84mm - 82A) bestellt. Das Produkt ist in seinem Preis-Leistungs-Verhältnis unschlagbar. Meine Skates rollen jetzt fast von alleine. Die Montage war sehr einfach und die Lager/ Spacer scheinen super zu passen und zu halten.
Laura S. (Innsbruck)
16/08/2016
Rating: 5 of 5!
Däcken är bra!!
cecilia persson (Katrineholm)
05/08/2016
Rating: 5 of 5!
prima wielen en lagers
G. Verlaat (Tiel)
04/08/2016
Rating: 4 of 5!
Toimii.
Eeva E. (Kuopio)
18/07/2016
Rating: 4 of 5!
Laadukkaat renkaat,edullinen hinta!
Minna M. (Kerava)
14/07/2016
Rating: 5 of 5!
le produit correspond au descriptif, il y manquait cependant le diamètre des axes qui n'était malheureusement pas celui que je recherchais
BRAOUEZEC GAELLE (Saint-Estève)
08/07/2016
Rating: 4 of 5!
Reply from SkatePro:  Merci de votre suggestion, nous allons essayer d'améliorer l'information que nous écrivons sur nos produits :-) /Soraya
Pyörät minun käyttööni liian kovat (luistelen asfaltilla, joka paikoin röpelöä). Laakereita en voi suositella! Peruslenkin jälkeen 30km jo rohinaa ja rullaavuus huono.
Tuuli T. (Turku)
30/06/2016
Rating: 2 of 5!
Reply from SkatePro:  Jos epäilet että laakereiden huono pyörivyys johtuu valmistusvirheestä (et siis ole ajanut niillä hiekassa tai vedessä), ota niistä muutama mahdollisimman tarkka kuva ja lähetä kuvat meille sähköpostin liitteenä osoitteeseen email@skatepro.fi. Kirjoitathan viestiin myös tilauksen tilausnumero, jotta löydämme oikean tilauksen tiedot järjestelmästämme :) /Eija
Hyvä hinta laatu -suhde. Renkaat vastasivat kuvausta verkkosivuilla ja toimitus sujui nopeasti ja ilman ongelmia.
Henri R. (Espoo)
28/06/2016
Rating: 4 of 5!
het zijn goede wielen met lagers voor een lage prijs.
dirk h. (Zaandam)
23/06/2016
Rating: 4 of 5!
Har DSV ikke haft mulighed for at prøve hjulene på endnu da jeg endte med at købe nye rulleskøjter også men de er super lækre
Rasmus Strandbygaard (Ringkøbing)
15/06/2016
Rating: 5 of 5!
God til prisen
Sophie H.
14/06/2016
Rating: 4 of 5!
Påsen hjulen kom i hade gått sönder i frakten men alla hjul och lager var fortfarande kvar och inget var skadat.
Michael Odisho (Hisings Backa)
07/06/2016
Rating: 4 of 5!
Zeer goede wielen, vooral onder mindere omstandigheden bewijzen ze zich zelf door o.a. Redelijk goede grip te houden op zeer gladde ondergrond en bij oneffenheden bijzonder goed te dempen voor deze hardheid wielen. Alleen jammer dat meegeleverde lagers slechts abec5 zijn
Neal de Kort (Haarlem)
20/04/2016
Rating: 4 of 5!
Jes
H. Vuorio (VALKEALA)
19/04/2016
Rating: 5 of 5!
Elles sont de bonne qualité et on l air de résister..!!
leporini thaveau jeremy (Dunkerque)
17/03/2016
Rating: 4 of 5!